Če imate težave z namestitvijo in uporabo ExpressVPN-ja na Firestick-u, je to popoln kraj za odpravo vseh zmede. Preden pa preučimo korake postavitve VPN, se najprej pogovorimo o nekaterih funkcijah, zaradi katerih je ExpressVPN eden najboljših VPN za FireStick leta 2020.

Izrazite VPN za FireStick

ExpressVPN je nedvomno ena najbolj priljubljenih pretočnih VPN storitev, na katere se lahko zanesete. VPN je svetovno znan po odlični funkcionalnosti in neverjetnih funkcijah, ki uporabnikom omogočajo, da prenašajo kakršno koli vsebino v visoki ločljivosti, ne da bi potrebovali njihovo medpomnjevanje.

Za Amazon Firestick ima ExpressVPN aplikacijo po meri, ki jo uporabljajo rezkarji po vsem svetu. To je najbolj zaupanja vreden VPN, ko gre za varnost, zasebnost in pretakanje. Glede na to, tukaj je seznam glavnih funkcij, ki ločujejo ta VPN od ostalih, ki so na voljo v aplikaciji Amazon Appstore.

Hitre hitrosti

Ta VPN je eden najhitrejših VPN-jev, ki ste jih kdaj naleteli, tako kot že ime pove. ExpressVPN ima hitro optimizirano omrežje, ki ga sestavlja več kot 3.000 strežnikov, ki so razširjeni na 160 in več lokacij v 94 državah.

Pri povprečnih VPN-jih ne morete nemoteno pretakati HD in 4K; ta VPN vam omogoča oboje, zato je odlična izbira za vaš dom in pisarno.

 

Trdna varnost in zasebnost

Impresivna nič-dnevniška politika, ki jo ponuja ExpressVPn, ima 256-bitno šifriranje AES, ki zagotavlja, da so vse vaše internetne dejavnosti varne, zasebne in anonimne. To postane pomembno, če uporabljate tretjo osebo ali Kodi, aplikacijo za pretakanje Android, kot so Cinema HD, CatMouse in Titanium.

Tretji dodatki Kodi in druge tovrstne aplikacije ponujajo vsebino, ki je lahko piratska, in slučajno se zgodi, da to vsebino pretakate in se lahko srečate s pravnimi težavami. Vendar ExpressVPN ne samo da ščiti vaš ID, temveč vam omogoča, da si vsebino ogledate čim bolj brezhibno.

 

Odblokirane storitve pretakanja

Drug razlog, da potrebujete VPN, je, če morate deblokirati vso vsebino z omejitvami. Najbolj priljubljena in razvpita od teh storitev je Netflix, ki ponuja različne vsebine za različne države po vsem svetu.

ExpressVPN je eden redkih VPN-jev, ki lahko dosledno zagotavljajo dostop do Netflixa. Vse, kar morate storiti, je, da pridobite račun in namestite ta VPN, da odblokirate Netflix Kanado, ZDA, Nizozemsko, Japonsko, Indijo in druge knjižnice.

Če želite dostopati do drugih geografsko omejenih storitev, kot so iPlayer BBC, Hulu in HBO, je to možnost za vas.

Enostavnost uporabe

Pomembna značilnost tega VPN-ja, ki je ni mogoče prezreti, je omrežno stikalo za ukinitev omrežja in tuneliranje VPN-ja, ki omogoča preprosto uporabo vmesnika.

Ponuja neomejeno pasovno širino in je varen za uporabo hudournikov in P2P. Za lažjo uporabo lahko dobite tudi pet hkratnih povezav s podporo za podporo strankam 24/7 live chat.

Najboljši del je, da ima 30-dnevno garancijo vračila denarja v primeru, da se premislite, kar sem prepričan, da se to nikoli ne bo zgodilo.

Kako namestiti ExpressVPN na Firestick

Ta VPN ima namensko aplikacijo, ki je združljiva z Amazon Firestick, Fire TC Cube in Fire TV. Na voljo je v trgovini Amazon in komaj traja nekaj sekund, da se namesti.

Preden se lotimo namestitvenega procesa, se prepričajte, da ste kupili naročnino ExpressVPN. Najbolje je, da pridobite letno naročnino, saj lahko nanjo izkoristite 49-odstotni popust. Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri njegovem nakladanju ali želite namestiti aplikacijo, vam bomo morda pomagali pri obeh.

 

1.      Namestitev aplikacije

 1. Odprite začetni zaslon Firestick in v iskalno možnost napišite ExpressVPN. Če opazite ExpressVPN, kliknite na nadaljevanje
 2. ExpressVPN se bo pojavil kot prvi predlog, kliknite nanj in nato pritisnite na možnost »get«
 3. Ko končate, prenesite ExpressVPN, odprite možnost “odprto” in jo začnite uporabljati

2.      Sideloading ExpressVPN APK na FireStick-u

Če iz nekega razloga ne morete dobiti ExpressVPN v trgovini Amazon,

vedno imate možnost prenesti datoteko APK in jo namestiti. Vendar pa boste morda najprej želeli, da Firestick namesti aplikacije iz neznanega vira.

Za lažjo uporabo je tukaj, kako omogočiti to možnost:

 1. Pojdite na začetni zaslon in kliknite na “nastavitve”. Videli boste možnost »Moja požarna televizija / naprava« in jo pritisnite
 2. Nato takoj po seznamu kliknete »Možnosti za razvoj« s seznama O tem
 3. Zdaj morate vklopiti »Aplikacije iz neznanih virov« in končali ste

Naslednja stvar je, da naložite datoteko APK za namestitev ExpressVPN.

 1. Vnesite https://www.firesticktricks.com/expresson URL polje prenosnika
 2. Zdaj ga prenesite za nadaljevanje
 3. Ko je prenos končan, kliknite na “namesti”
 4. Kliknite »Končano« in izberite »Zbriši«, da prihranite nekaj prostora

In s tem bi morali aplikacijo dodati na seznam aplikacij.

Zdaj, ko ste na napravo Fire TV uspešno namestili ExpressVPN APK, lahko do tega naloženega VPN dostopate tako, da se pomaknete na seznam aplikacij.

 1. Za prvotno namestitev kliknite na možnost »odpri« in izberite možnost »prijava«
 2. Zdaj vnesite svoje poverilnice. Če še vedno nimate računa, pridobite poverilnice za prijavo na uradnem spletnem mestu ExpressVPN
 3. Če se prijavite, kliknite »V redu« in nastavite konfiguracijo
 4. ExpressVPN naj bi se zdaj pojavil v domači aplikaciji
 5. Kliknite rdeči gumb za krog za povezavo ExpressVPN na vaši Fire TV
 6. Čestitamo! Zdaj ste že pridni

Zaključek

ExpressVPN je vsestranski izdelek, ki bo za razliko od ostalih VPN-jev razrešil vso vašo zasebnost in odblokiral omejevalne težave z vsebino. Ta vodič vam bo pomagal namestiti, če pa imate kakršne koli poizvedbe ali predloge, pustite komentar v oddelkih za komentarje spodaj.t

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me