Ko govorimo o najboljših Kodijevih dodatkih za videoposnetke in filme, vedno naletimo na Izhod in Zavezo. Vseeno pa se številni Kodi uporabniki ne zavedajo, ali je nov dodatek Kodi video imenovan Fantastic.

Omenjajo ga (mnogi uporabniki) kot vilice Izhoda ali Zaveze. Resnica je, da je boljši od obeh dodatkov zaradi razpoložljivosti boljših 4K in HD povezav. V tem priročniku vam bomo povedali, kako namestiti dodatek Fantastic Kodi in nekatere druge podatke Kodi vpn, povezane z njim. Fantastični Kodi addon je med nekaterimi dodatki, ki deluje tudi na Xbox One Kodi.

Fantastičen Kodi Zip URL za shranjevanje v skladišču

Do fantastičnega programa Kodi lahko dostopate s pomočjo tis povezave: http://fspmkodi.com/repo/

Zip datoteko lahko tudi neposredno prenesete s povezave in namestite dodatek Fantastic Kodi. Sledite tem korakom:

 1. Prenesite Zip datoteka v vaši napravi.
 2. Kliknite na Ikona zobnika (nastavitve) > Namestitev iz datoteke Zip > Poiščite preneseno datoteko in kliknite na skladišče.Firestickplusman-0.1.2 > Počakajte na obvestilo.
 3. Kliknite Namestitev iz skladišča > Izberite Firestickplusman Addons > Namestite > Počakajte, da se prikaže obvestilo.

Kako namestiti fantastičen Kodi Addon na Krypton različice 17.6 ali novejšo

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Ikona nastavitev > Kliknite Upravitelj datotek.kako namestiti fantastičen kodi addon
 2. Dvakrat kliknite na Dodaj Vir > Kliknite na ‘Noben > Vnesite to URL http://fspmkodi.com/repo/ > Kliknite V redu > Poimenujte ta vir medijev „Fantastic Repo“ > Kliknite V redu.kako namestiti fantastičen kodi addon na krypton različice 17.6 ali novejšo
 3. S pritiskom na gumb se vrnite v glavni meni Kodi ESC tipko večkrat > Kliknite Dodajons > Kliknite na Škatla V obliki ikono.fantastični kodi
 4. Kliknite Namestite iz Zip mapa > Izberite Fantastičen Repo> Kliknite Repo > repozitorij.firestickplusman-0.1.2.zipfantastičen kodi addon
 5. Zdaj kliknite Namestite iz Repozitorij > Izberite Firestickplusman Addons > Video Dodajons > Izberite Fantastično > Kliknite Namestite> Počakajte, da se dodatek namesti.kako dodati fantastičen kodi addon
 6. Ko se prikaže obvestilo, se vrnite na Glavno Meni> Dodajons> Odprto Video Dodajons > Kliknite na Fantastično > Brskajte po svoji najljubši vsebini in uživajte!

fantastičen kodi addon download

Kako namestiti fantastičen Kodi Addon – Video vodič

Kako namestiti fantastičen Kodi Addon na Jarvis različice 16 ali višje

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Ikona sistema > Odprto Upravitelj datotek.
 2. Dvojni klik Dodaj Vir > Kliknite »Noben > Vnesite to URL http://fspmkodi.com/repo/ > Kliknite Končano > Poimenujte ta medijski vir „Fantastično Repo ‘ > Končano> Kliknite v redu.
 3. Pojdi do Glavni meni Kodi s pritiskom tipke ESC večkrat > Kliknite Sistem> Dodajons > Namestite iz Zip mapa > Izberite Fantastičen Repo> Kliknite Repo > Kliknite repozitorij.firestickplusman-0.1.2.zip
 4. Zdaj kliknite Namestite iz Repozitorij > Kliknite na Firestickplusman Addons > Odprto Video Dodajons > Izberite Fantastično > Kliknite Namestite> Počakajte, da se dodatek namesti.
 5. Ko se prikaže obvestilo, se vrnite na Glavno Meni> Dodajons> Odprto Video Dodajons> Fantastično.

Zdaj lahko brskate po svoji najljubši vsebini in uživate v fantastični izkušnji Kodi!

Kako namestiti fantastičen Kodi Addon na Fire Stick

Ko boste namestili Kodi, boste lahko na Fire Stick namestili dodatek Fantastic Kodi. S pomočjo našega vodnika lahko namestite Kodi na Fire Stick.

Če želite namestiti Fantastic video addon na Fire Stick, upoštevajte ta navodila po korakih:

 1. Kosilo Ogenj Stick > Pojdi do Nastavitve > Sistem.
 2. Odprto Razvijalec Opcije > Vklopite ADB Debugging in aplikacije od Neznani viri.
 3. Vrnite se na Kodi Fire Stick Domov > Kliknite na Iskanje > Vtipkajte Kodi > Odprto Kodi.
 4. Ko se Kodi odpre, sledite korakom, navedenim za namestitev Fantastične različice Kodi Krypton. Postopek je podoben kot pri Kryptonu.

Fantastični Kodi Addon ne deluje / Napake / težave

Fantastični Kodi ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Ta napaka se običajno pojavi, kadar je težava s skladiščem. Če naletite na to napako, se lahko shramba shrani ali posodobi.

Rešitev

Lahko mu daste nekaj časa in pozneje preverite, ali je bila težava posledica posodobitve ali je povezava izključena. Če se URL izklopi, poskusite uporabiti nadomestni URL.

Fantastičnega Kodija ni bilo mogoče povezati s shrambo

To pomeni, da ste vnesli napačno povezavo do izvora repozitorija ali je prišlo do napake skladnje.

Rešitev

Prepričajte se, da ste vnesli pravilen URL, da se izognete takšni napaki.

Fantastične ocene Kodi Addon

Uporabniki potrebujejo forum za izražanje svojih mnenj, kritik in podpore za dodatke. Kateri boljši kraj kot Reddit? Niti po nitkah boste videli komentarje mešanice.

Oglejte si ta komentar, ta uporabnik Fantastic navaja vilico zaveze, čeprav tega uporabnik kljub namestitvi ni uporabljal.

fantastičen pregled

Nekateri uporabniki so pripeljali punce in sarkazem:

fantastičen pregled reddita

Potem so tu še tisti, ki so se celo poglobili v njegovo kodo:

fantastičen addon kodi

Fantastične alternative Kodi

 1. Izhod
 2. Zaveza
 3. Gurzil
 4. Odpornost
 5. Geneza
 6. 321 Filmi
 7. Nekodiran Kodi

The Wrap Up

Brez oklevanja lahko rečemo, da je dodatek Fantastic Kodi tak, kot piše v njegovem imenu. Fantastični Kodi uporabniki zelo hvalijo njegovo funkcionalnost in povezave ter ga ocenjujejo bolj kot pogodbo. Lahko rečemo, da je ta dodatek morda pustil zavezo.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me