GAIA Kodi Addon je vilica znanega dodatka Bubbles Kodi, ki ima skoraj enake lastnosti, vendar je očitno izboljšana kakovost. GAIA Kodi je odličen dodatek za predvajanje filmov in TV oddaj v visoki ločljivosti.

Vmesnik za dodatke je precej spodoben in uporabniku prijazen ter ima visoke hitrosti za pretakanje, ki delujejo popolnoma za razliko od mnogih drugih dodatkov.

Vendar pa bodite pozorni, da mora biti zaščita vaše spletne prisotnosti prva prednost med pretakanjem v spletu. Zato uporabnikom Kodi-ja vedno priporočam uporabo VPN-ja s Kodijem, ki ponuja šifriranje višjega cenovnega razreda. Še ena prednost, ki jo boste imeli pri VPN-ju, je, da boste lahko pretakali vsebino z omejenim geografskim dostopom in obšli ISP..

Sledijo priporočeni ponudniki VPN za Kodi uporabnike:

Ekskluzivne posebne ponudbe za KodiVPN.co 2019
PureVPN

 10,95 USD mesečno 1,32 USD na mesec

Pridobite to pogodbo

surfshark

 11,95 USD 1,99 USD na mesec

Pridobite to pogodbo (3 mesece brezplačno)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD Mesec mesečno

Pridobite to pogodbo

GAIA Kodi Addon repozitorij

GAIA Kodi addon je na voljo prek lastnega “GAIA Repository”.

Druga dobra stvar GAIA Kodi addon je, da ima lastno uradno spletno stran: https://gaiakodi.com/. Najdete lahko pomembne informacije in podrobnosti o tem dodatku ter povezave do njegovega skladišča.

Kako namestiti GAIA Kodi Addon na Kodi Leia in Krypton

 1. Odprto Kodi
 2. Kliknite na Nastavitve ikono > Odprto Upravitelj datotek > Dvakrat kliknite na Dodaj vir > Kliknite, kjer piše Noben in odprlo se bo pogovorno okno.
 3. Vnesite to URL na področju http://repo.gaiakodi.com > Kliknite v redu
 4. Zdaj poimenujte ta vir kot “GAIA” > Kliknite v redu
 5. Vrnite se v glavni meni in kliknite na Dodatki zavihek > Zdaj kliknite na Paket Namestitveni program ikono (Škatla ikono v zgornjem levem kotu)
 6. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost > Pomaknite se navzdol po seznamu in izberite GAIA > Kliknite na repozitorij.gaia.zip > Počakajte na obvestilo
 7. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča možnost > Odprto Repozitorij Gaia 1 > Pojdi do Video dodatki mapo > Kliknite na Gaia > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo

Kako namestiti GAIA Kodi Addon na FireStick

 1. Namestite Kodi na svojem FireSticku.
 2. Pojdi do Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.
 3. Zdaj glejte postopek namestitve, ki je bil obravnavan zgoraj, saj bo enak za namestitev tega dodatka na FireStick.

GAIA Kodi Addon Prenesi

 1. Prenesite datoteko GAIA Kodi Zip
 2. Odprite Kodi > Kliknite na Dodatki
 3. Kliknite na Škatla ikono (brskalnik z dodatki)
 4. Izberite Namestitev iz datoteke Zip možnost > Brskajte po sistemu in odprite prenesena zip datoteka > Počakajte na obvestilo
 5. Izberite Namestitev iz skladišča možnost
 6. Pojdi do Repozitorij Gaia 1 > Odprto Video dodatki mapo
 7. Izberite Gaia > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo

GAIA Kodi ne deluje napak in popravkov

Sledi nekaj pogostih napak Kodi, na katere lahko naletite med uporabo dodatka GAIA Kodi:

Preveri napako dnevnika

Napaka v čekovnem dnevniku se običajno pojavi, če z dodatkom ni kaj narobe. Težava je lahko v predpomnilniku dodatkov ali manjkajo potrebne datoteke, potrebne za zagon dodatka.

Popravi

To napako lahko odpravite tako, da izbrišete predpomnilnik Kodi in zaledne podatke. Če o tem nimate pojma, se obrnite na vodnik »Kako očistiti / odstraniti predpomnilnik video v Kodi«..

Ni na voljo nobenih tokov

Včasih, ko poskušate pretočiti določen naslov vsebine, se lahko ta napaka pojavi. Razlog za napako No Streams, ki je na voljo, je v tem, da dodatni traktorji ne morejo povleči nobenih povezav za pretakanje ponudnikov. To se zgodi, če imate preobremenjen predpomnilnik ali je vaš dodatek zastarel.

Popravi

Počistite predpomnilnik Kodi in nato poskusite znova pretakanje, ker to običajno odpravi težavo.

Če se težava še vedno pojavlja, poskusite posodobiti dodatek. Več o rešitvah te napake lahko spoznate tako, da preberete v našem priročniku “Kako popraviti Kodi No Stream Available Guide”.

Zaključne besede

GAIA Kodi je čudovit dodatek Kodi za vse gledalce popivanja, saj jim omogoča predvajanje svojih najljubših filmov in TV oddaj v visoki ločljivosti. Zelo malo Kodijevih dodatkov ponuja visokokakovostno pretakanje z enim klikom.

Osebno sem preizkusil ta dodatek in se mi je zdel precej zanimiv, saj nisem naletel na noben zaostali pretok volja. Dodatek teče nemoteno, brez napak ali zrušitev in ne upočasni vašega sistema.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me