Iz pepela Genesisa se je rodil nov dodatek in poimenovan Genesis Reborn. Z izboljšanimi funkcijami in posodobljenimi povezavami je Genesis Reborn resnično zaslužil svoje ime v svetu Kodi. Kmalu postane eden najbolj priljubljenih video dodatkov za Kodi in se ujema z njegovimi željami z Exodusom ali Zavezo.

V tem priročniku ponujamo podrobne korake, kako namestiti Genesis Reborn na Kodi. Z nameščenim Genesis Reborn lahko cel dan gledate filme in TV oddaje. Genesis Reborn je med nekaterimi dodatki, ki deluje tudi na Xbox One Kodi.

Contents

Kako namestiti Genesis Reborn na Kodi – Video vodič

Kako namestiti Genesis Reborn na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Odprto Kodi v vašem sistemu > Kliknite na Ikona nastavitev, ikono zobnika, ki se nahaja na vrhu > Kliknite na Upravitelj datotek možnost > Zdaj se pomaknite navzdol, da dvokliknete Dodaj vir.kako namestiti genesis reborn na kodi
 2. Ko dvokliknete Dodaj vir, se na zaslonu prikaže polje > Za to bi bilo potrebno skladišče URL zato vtipkajte http://jesusboxrepo.xyz/repo/ > Sedaj vnesite ime skladišča “Jezusova škatla” > Kliknite v redu in kliknite v redu spet tako, da se škatla zapre.kako namestiti genesis reborn na kodi kripton različice 17
 3. Ko se škatla zapre, se morate vrniti Kodi domači zaslon s klikom na ‘Esc’ gumb na tipkovnici > Zdaj kliknite na Dodatki zavihek > Tukaj morate klikniti Namestitev paketov ikona polja.geneza prerojena zip datoteka
 4. Od tam morate klikniti Namestitev iz datoteke Zip > Kliknite na Jezusova škatla > Zdaj vam je na voljo več možnosti, kliknite na Repozitorij.Jesusboxtv-1.0.3 > Za namestitev repo bo trajalo nekaj trenutkov.geneza prerojena na kodi
 5. Zdaj izberite možnost Namestitev iz skladišča > Kliknite Repozitorij škatle Jesus Jesus > Video dodatki > Genesis Reborn > Namestite > Počakajte, da se dodatek namesti.postavitev geneze kodi
 6. Če želite gledati filme in TV-oddaje o dodatku Genesis Reborn Kodi, pojdite na Glavni meni Kodi > Kliknite na Kodi Dodatki > Video dodatki > Genesis Reborn.

nastavitve geneze prerojene kodi

Kako namestiti Genesis Reborn na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. V računalniku odprite Kodi Jarvis > Nato kliknite na možnost Sistem, ki se nahaja spredaj > Zdaj kliknite na File Manager > Dvokliknite Dodaj vir, kjer dobite polje > Kopirajte in prilepite URL http://jesusboxrepo.xyz/repo/ in kliknite Končano > Poimenujte repozitorij »Jesus Box« in kliknite Končano > Kliknite V redu.
 2. Zdaj se vrnite na domači zaslon Kodi > Kliknite na Sistem > Nato dodatki > Tukaj morate izbrati namestitev iz datoteke Zip > Na seznamu poiščite Jesus box in kliknite nanj > Zdaj kliknite na Repository.Jesusboxtv-1.0.3 > Za namestitev bo trajalo nekaj časa.
 3. Zdaj kliknite na Namesti iz skladišča > Repozitorij škatle Jesus Jesus > Video dodatki > Genesis Reborn > Namestite > Zdaj uživajte v gledanju filmov in TV oddaj.

Pregled Genesis Reborn

Številni uporabniki reddita imajo vtis, da sta Zen (Elysium) in Genesis Reborn trenutno najboljša Kodijeva dodatka za predvajanje filmov in TV oddaj. Vendar Elysium trenutno ne deluje, kar zapušča Genesis Reborn osamljenega bojevnika.

genesis reborn pregled reddit

Dodatek Exodus Kodi se je prej imenoval Genesis. Ko je Genesis odstopil, jo je prevzel. Genesis je nato oživil svojo staro blagovno znamko, ki se je imenovala Genesis Reborn. Oba navedena vira sta dobra za gledanje filmov in TV oddaj.

#kodi Dobre novice Ljubitelji Kodija, nov program, kot je eksodus, se je imenoval Genesis Reborn in je zelo dober za filme / tv 1/2 =

– DJ X-TRA (@ djxtra74a) 15. julij 2023

Genesis Reborn ne deluje / težave / napake

Obstaja lahko veliko razlogov, zakaj Genesis Reborn ne bi mogel delovati. Nekaj ​​napak, ki delujejo skupaj z njihovimi rešitvami, je navedeno spodaj:

Napake informacij o imeniku ni bilo mogoče pridobiti

Ta napaka je posledica napake v skladišču ali izvoru skladišča. Pojavi se, ko vir repozitorija ni več ali je bil izklopljen. Poleg tega se lahko ta napaka pojavi tudi zaradi napake pri tipkanju napačnega URL-ja skladišča.

Rešitev

Da se izognete človeškim napakam, morajo uporabniki Kodi-ja preveriti, ali je na koncu URL-ja repozitorija končna poševnica (/). Če želite preprečiti to napako, morate na koncu URL-ja vnesti poševno (/) tipko.

Toda kako vedeti, kdaj se ta napaka pojavi zaradi zaustavitve skladišča? Lahko preverite, ali skladišče deluje, preprosto vtipkajte URL v spletni brskalnik. Če odpre povezavo, potem pomeni, da skladišče deluje.

Če želite več informacij, preverite Dnevnik

Ta napaka lahko koga zmeša. Razlog za to napako je v tem, da je dodatek daljši ali če je vsebina omejena na geo.

Rešitev

Če dodatek ni več na voljo, pomeni, da je bil izklopljen. Če je geo-omejen, lahko za rešitev težave pridobite Kodi VPN. VPN zaobide geo-omejitve in na Kodi lahko preprosto prenašate videoposnetke.

Genesis Reborn ni uspel namestiti odvisnosti

Napaka ni mogla namestiti odvisnosti, večinoma se pojavi, če je poškodovano skladišče, iz katerega je nameščen dodatek. Ta napaka se lahko pojavi tudi, če je izvor skladišča poškodovan, vendar repozitorij ali zip datoteka ostane nedotaknjena.

Rešitev

Če želite odpraviti to težavo, morate razmisliti o namestitvi dodatka Genesis Reborn Kodi iz zanesljivega vira, tj. Iz skladišča Jesus Box. Postopek namestitve Genesis Reborn v tem blogu je iz skladišča Jesus Box. Zato se počutite varne in namestite Genesis Reborn.

Genesis Reborn Download

Če želite namestiti dodatek Genesis Reborn Kodi neposredno v računalnik, morate slediti nekaj korakom. Pred tem pa morate na svoj računalnik prenesti ZIP datoteko za shranjevanje Jesus Box Repository.

 1. Ko je prenos končan, odprite Kodi > Kliknite na dodatke > Ikona namestitvenega paketa > Namestitev iz datoteke Zip > Tukaj morate poiskati preneseno zip datoteko iz računalnika > Počakajte, da se pojavi namestitev.
 2. Zdaj izberite Namestitev iz skladišča > Kliknite na skladišče Jesus Box > Video dodatki > Genesis Reborn > Namestite > Uživajte!

The Wrap Up

Genesis Reborn je dodaten Kodijev dodatek, ki se hitro uveljavlja v skupnosti Kodi. Zahteva prepoznavanje od Kodi-jevih uporabnikov, s čimer bi lahko naredil neprimerljivo z Exodusom. Zato smo pripravili popoln vodnik, kako namestiti Genesis Reborn na Kodi.