Kako namestiti GitHub brskalnik Kodi na Krypton 17.6, Jarvis in Firestick

Kako deluje GitHub

GitHub brskalnik je resnično inovativna inovacija na svetu Kodi. En sam brskalnik uporabnikom omogoča iskanje najljubših dodatkov kodi in kodi shramb. Dodatek GitHub Browser strga celoten gostiteljski strežnik GitHub glede na iskalno poizvedbo uporabnikov in nato uporabniku nudi relativne rezultate.


Uporabniku olajša celotno namestitev in jim pomaga tako, da prihrani njihov čas in sistemski pomnilnik. Sledite našemu vodiču in si oglejte, kako namestiti GitHub brskalnik Kodi in doživeti popolnoma novo izboljšano Kodi izkušnjo.

GitHub brskalnik Uvod

GitHub je eno postajališče za geeks in rešitev njihovih težav. Uporabniki raje GitHub prenašajo katero koli Zip datoteko s spletnega mesta, ker ima nastavitvene datoteke za skoraj vso programsko opremo in aplikacije. Tudi Kodi uporabniki raje uporabljajo GitHub za nalaganje svojih najljubših dodatkov.

Vsa najnovejša dodatna skladišča naložijo v GitHub njihovi ustrezni razvijalci. Torej, tudi če so povezave do virov repozitorija prekinjene, lahko uporabniki skladišča prenesejo prek GitHub-a.

Funkcije brskalnika GitHub Kodi

PrednostiSlabosti
Enostaven za uporaboNestabilno
En dodatek za vse druge dodatkeNezanesljive datoteke zip
Enostavnost pri iskanju nepriljubljenih dodatkovV procesu razvoja
Spodbujanje novih razvijalcev

Kako namestiti brskalnik GitHub na Kodi Krypton različice 17.6 ali novejše

 1. Kosilo Kodi > Kliknite na Nastavitve.kako namestiti github brskalnik kodi
 2. Odprto Upravitelj datotek > Dvakrat kliknite na Dodaj virkako namestiti github brskalnik kodi na krypton različice 17.6 ali novejšo
 3. Pojavi se pogovorno okno in kliknite, kjer piše “Brez” > Vnesite to URL http://fusion.tvaddons.co/ > Kliknite v redu.github brskalnik kodi prenesi
 4. To ime vira medijev poimenujte kot „TV Addons Repo ‘ > Kliknite v redu > Dvakrat preverite URL in ime in Kliknite V redu ponovno.kako namestiti github brskalnik kodi na firestick
 5. Pojdi nazaj k Kodi domači zaslon > Zdaj odprta Dodatki meni > Kliknite na Škatla-ikona > Izberite Namestitev iz datoteke Zip.kako namestiti github brskalnik kodi na jarvis različice 16
 6. Odprto TV Addons Repo > Izberite začnite tukaj > Odprto plugin.program.indigo-4.0.0.zip.github brskalnik kodi ne deluje napak in težav
 7. Prikaže se obvestilo, da je napis „Nameščen dodatek Indigo“ > Ko se prikaže obvestilo, se vrnite na Kodi Začetni zaslon > Odprto Meni z dodatki> Pojdi do Video dodatki > Kliknite na Indigo.nastavitev kodi github brskalnika
 8. Zdaj kliknite Namestitveni program dodatka > Kliknite na GitHub brskalnik.Nastavitve kodi Github brskalnika
 9. Zaprite pogovorno okno z navodili, ki se prikaže.
 10. Na seznamu boste videli tri možnosti, tj. Uporabniško ime GitHubIme skladišča in Ime dodatka. Izberite želene iskalne metrike.

Kako namestiti GitHub brskalnik Kodi na Jarvis različice 16 ali višje

 1. Odprto Kodi Jarvis V16 > Kliknite Sistem.
 2. Odprto Upravitelj datotek > Dvojni klik Dodaj vir.
 3. Kliknite <Noben> in vnesite to URL http://fusion.tvaddons.co/ > Kliknite Končano.
 4. Poimenujte ta vir „TV Addons ‘ > Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 5. Vrnitev na Kodi Začetni zaslon > Kliknite Sistem.
 6. Kliknite Dodatki > Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Izberite TV Addons > Izberite začnite tukaj > Izberite plugin.program.indigo-4.0.0.zip.
 7. Vrnitev na Kodi Začetni zaslon > Kliknite na Indigo.
 8. Odprto Namestitveni program dodatka > Odprto GitHub brskalnik > Zaprite pogovorno okno, ki se bo pojavilo.
 9. Zdaj poiščite želeni dodatek z imenom razvijalca, imenom dodatka ali imenom shrambe.

Kako namestiti brskalnik GitHub na Kodi Fire Stick

Namestite Kodi na Fire Stick preden namestite brskalnik GitHub. Po tem sledite tem korakom:

 1. Odprto Kodi na Fire Stick
 2. Pojdi do Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.

Zdaj si oglejte postopek, ki je bil prej naveden za namestitev dodatka brskalnika GitHub za Kodi Krypton V.17. Preostali postopek bo od tu naprej enak.

GitHub brskalnik Kodi Download

 1. Prenesite datoteko Zip > Pojdi do Kodi domači zaslon > Odprto Dodatki > Kliknite na Škatla-ikona > Izberite Namestitev iz datoteke Zip.
 2. Brskajte po sistemu in odprite preneseno datoteko Zip v skladišču.
 3. Prikaže se obvestilo “Nameščen dodatek Indigo” > Vrnitev na Kodi Začetni zaslon > Odprto Meni z dodatki> Odprto Video dodatki > Kliknite na Indigo.
 4. Kliknite Namestitveni program dodatka > Kliknite na GitHub brskalnik.
 5. Zaprite pogovorno okno z navodili.
 6. Zdaj iščite dodatek po imenu razvijalca, skladišča ali samega dodatka.

Napake brskalnika GitHub / Ne deluje / Težave

Želenega dodatka / skladišča ni mogoče najti

Med iskanjem dodatkov ali shramb morda ne boste dobili želenih rezultatov ali pa bo brskalnik zagotovil nekaj nepomembnih ali nepravilnih skladišč. Na strežnikih GitHub je prisotnih veliko dodatkov, zato iskanje po njih ni tako enostavno, kot se zdi. Brskalnik bo zagotovil rezultate poizvedb glede na to, kaj najde ustrezne ali glede na vašo iskalno poizvedbo.

Popravi

Prepričajte se, da je iskalna poizvedba pravilna in ali pravilno uporabljate ime razvijalca ali ime skladišča. Najboljša praksa je iskanje po imenu razvijalca. Prikaže nekoliko natančne rezultate v primerjavi z drugimi meritvami poizvedb.

Namestitev dodatka ni uspela

Ker je dodatek sam v fazi razvoja, zato namestitev dodatka morda ne bo uspela. V nekaterih primerih je bil dodatek sam nameščen odlično, medtem ko drugih dodatkov, ki so jih poskušali namestiti preko brskalnika GitHub, ni uspelo namestiti.

Popravi

Kar zadeva napake pri nameščanju dodatka za brskalnik GitHub, bo kmalu odpravljeno, ko bodo odpravljene vse napake. Ker drugi dodatki, ki jih ni bilo mogoče namestiti preko brskalnika GitHub, morda niso bili uspešni zaradi napačne izbire datotek Zip. Prepričajte se, da ste izbrali pravilne datoteke zip, ki jih prikazuje ta brskalnik.

Zaključne besede

Brskalnik GitHub je neverjetna stvar, ki jo je razvil TV Addons, saj je uporabnikom Kodija omogočil uživanje v svoji Kodi izkušnji, ne da bi tu in tam iskali dodatna skladišča. Uporabniki težko najdejo povezave delovnega vira skladišč, medtem ko so na voljo na GitHubu. To je zagotovo neverjeten razvoj in priporočamo, da ga poskusite. Sledite našemu vodiču in si oglejte, kako namestiti GitHub brskalnik Kodi in se prepričajte, da uporabljate najboljšo VPN storitev Kodi, če želite ostati zaščiteni.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map