Na voljo je le nekaj dodatkov, na katerih si lahko ogledate na tone IPTV kanalov, poleg tega pa boste morda našli dodatek i4atv na vrhu seznama.

Uporaba VPN-ja za Kodi je zelo priporočljiva pri pretakanju z dodatki IPTV Kodi, ker imajo geografsko omejene tokove in morate poskrbeti za varno pretakanje.

Opozorilo: Če želite predvajati svojo najljubšo oddajo ali film z Addonsom tretjih oseb brez VPN, vas bo zagotovo spravil v težave z avtorskimi pravicami in kršitvami. Upoštevajo se neuradni dodatki Kodija NEDOV v večini držav. Tukaj je a Kodi VPN ščiti vašo identiteto & vas varuje pred avtorskimi pravicami in obvestili o avtorskih pravicah DMCA ter hkrati odblokira geografsko omejeno vsebino.
 CTA

I4atv je najnovejši dodatek k dodatku IPTV za kanal Kodi, ki nekako uspe pretakati številne priljubljene kanale z vsega sveta. Oglejte si naš najboljši seznam dodatkov Kodi, če želite vedeti, kateri dodatek je na vrhu seznama.

V tem priročniku za namestitev razpravljamo, kako namestiti i4atv na Kodi, da lahko v svoji napravi gledate športne akcije v živo.

 1. Kako namestiti i4atv na Kodi Leia / Krypton različice 18 / 17.6
 2. Kako namestiti i4atv na Kodi Jarvis različice 16
 3. i4atv Repo Zip Prenesi
 4. i4atv Apk
 5. i4atv ne deluje / napake / težave

Kako namestiti i4atv na Kodi Leia / Krypton različice 18 / 17.6 ali višje

 1. Zaženite Kodi Krypton v vašem sistemu > Kliknite na Ikona zobnika (Ikona nastavitev), ki se nahaja na vrhu > Izberite možnost Upravitelj datotek > Na levi strani se pomaknite navzdol in dvokliknite Dodaj vir.Kako namestiti i4atv-on-Kodi
 2. Na zaslonu se kmalu prikaže polje, tako da se dotaknite “Brez” možnost in prilepite URL http://srp.nu/ > Kliknite v redu > Zdaj na dnu polja vpišite ime skladišča ‘Super Repo’ > Kliknite v redu da zapreš polje.kako namestiti i4atv na Kodi kripton različice 17 ali novejšo
 3. Pojdi do Domača stran Kodi s tapkanjem naprej ‘Esc’ tipko na tipkovnici > Nato pojdite na Dodatki meni > Izberite Ikona polja na vrhu.i4atv na Kodi
 4. Zdaj kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > Tu se bo prikazalo polje, zato se pomaknite navzdol in izberite Super Repo > Potem Krypton > Kliknite na Repozitoriji > SuperRepo > Zdaj kliknite na SuperRepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Namestitev bo trajala nekaj minut.nastavitev kodi i4atv
 5. Ko je skladišče nameščeno, se v zgornjem desnem kotu zaslona prikaže pojavno okno, ki bo potrdilo namestitev > Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > SuperRepo repozitoriji [Krypton] [v7].nastavitve kodi i4atv
 6. Zdaj izberite Repozitorij dodatkov > Tu boste našli seznam številnih repozitorij Super Repo, zato kliknite na SuperRepo Vsi [Krypton] [v7] > Kliknite Namestite > Počakajte, da se skladišče namesti.i4atv kodi konfiguracija
 7. Zdaj se vrnite nazaj na Namestitev iz skladišča možnost s pritiskom na ‘Esc’ tipko na tipkovnici > Pomaknite se navzdol in kliknite na SuperRepo Vsi [Krypton] [v7] > Izberite Video dodatki > Pomaknite se navzdol in poiščite i4atv > Hit Namestite > Počakajte, da se namestitev konča.kako namestiti i4atv DX na kodi jarvis različice 16 ali manj
 8. Dodatek i4atv je zdaj nameščen > Če želite odpreti dodatek i4atv 2017, se vrnite na Kodi Domov > Izberite Dodatki možnost > Kliknite na Video dodatek > Na desni strani zaslona kliknite na i4atv > Uživajte!

Kako namestiti i4atv na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprto Kodi Jarvis > Pojdi do Sistem meni > Kliknite na podmeni ‘Upravitelj datotek’ > Dvojni klik Dodaj vir ki se nahaja spodaj.
 2. Kliknite “Brez” možnost, ko se prikaže polje > Vnesite URL http://srp.nu/ > Kliknite Končano > Na dnu vnesite ime skladišča ‘Super Repo’ > Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 3. Pojdi nazaj k Glavni meni Kodi s pritiskom na “Povratni prostor” tipko na tipkovnici > Kliknite na Sistem > Potem Dodatki > Zdaj tapnite Namestitev iz datoteke Zip možnost > V polju izberite Super Repo > Kliknite na Jarvis > Potem Repozitoriji > SuperRepo > Zdaj izberite superrepo.kodi.jarvis.repositories-0.7.04.zip
 4. Ko je nameščen Super Repo, kliknite na Namestitev iz skladišča > Poiščite in kliknite na SuperRepo repozitoriji [Jarvis] [v6] > Repozitorij dodatkov > Izberite SuperRepo Vsi [Jarvis] [v6] > Namestite.
 5. Pojdi nazaj k Namestitev iz skladišča možnost > Kliknite na SuperRepo Vsi [Jarvis] [v6] > Video dodatki > Izberite i4atv > Hit Namestite.

i4atv Repo Zip Prenesi

Drug način za namestitev i4atv 2017 je nalaganje Zip datoteke Super Repo Repository Repository. Preden začnete nameščati, prenesite zip datoteko od spodaj:

Za Krypton: Prenesite datoteko Super Repo Zip

Za Jarvis: Prenesite datoteko Super Repo Zip

 1. Odprto Kodi Krypton > Pojdi do Dodatki > Ikona polja na vrhu > Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Navigacija ali Naloži preneseno datoteko Super Repo Zip > Počakajte, da se namesti.
 2. Pojdi do Namestitev iz skladišča možnost > Kliknite na SuperRepo repozitoriji [Krypton] [v7] > Repozitorij dodatkov > SuperRepo Vsi [Krypton] [v7] > Namestite.
 3. Ko je nameščen, pritisnite “Povratni prostor” tipko dvakrat in se pomaknite navzdol, da izberete SuperRepo Vsi [Krypton] [v7] > Pojdi do Video dodatki > Izberite i4atv > Kliknite Namestite > Uživajte!

i4atv Apk

Zdaj lahko i4atv namestite na napravo Android s prenosom i4ATV apk. Sledite spodnjim korakom za namestitev i4atv apk na Fire Stick / TV ali katero koli drugo napravo Android.

 1. Prenesite i4atv APK
 2. V napravi Android krmarite po preneseni datoteki.
 3. Odprite čarovnika za namestitev in začnite nameščati i4atv. Oglejte si te najboljše kodi čarovnike.

i4atv Reddit Ocene

Hvala bogu za ta i4atv.us tok, ker ne morem prisiliti ESPN-ja, da mi dela življenje …

– Gymtertainment (@Gymtertainment) 15. aprila 2017

Le nekaj dodatkov za Kodi lahko prenaša ESPN kanal v živo na Kodi. To so priznali številni uporabniki Kodija, saj je to dodatek za gledanje športov v živo. Prinaša vam športne akcije v živo z vsega sveta.

Kakšne dobre povezave za sejo 2? I4atv.us mešalniki non stop zame

– Daniel (@ Daniel_san2013) 14. aprila 2017

Čeprav vam bo dodatek i4atv Kodi ponudil veliko izbire za pretakanje, je pa pufriranje pogosta težava, s katero se srečuje večina. Kodiranje med kodi vam lahko pri gledanju športa pokvari ves sklad, zato sledite spodnjemu razdelku, če želite preprečiti težave z i4atv medpomnjenjem.

i4atv ne deluje / napake / težave

Vprašanja v zvezi s posredovanjem

Buffering je pogosta težava z dodatki in posebej z i4atv. Kodi puferiranje med filmi in TV oddajami je enako nadležno, ko gledate šport v živo. To lahko pokvari vso zabavo, najpomembneje pa je, da bo uporabnike spodbudilo, da Kodi ne obiščejo več.

Rešitev

Do težave z pufranjem Kodi se pojavi zaradi povečanja predpomnilnika Kodi. Zato priporočamo uporabnikom Kodija, da zbrišejo predpomnilnik s čarovnikom Merlin. Merlin Wizard poleg brisanja predpomnilnika izbriše tudi sličice in pakete.

Ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Pri nameščanju dodatka i4atv, ki ni iz Super Repo, uporabniki Kodija pogosto prejmejo napako, imenovano napaka »Neuspešna namestitev odvisnosti«. Ta težava se običajno pojavi, ko je skladišče ali dodatek prenehal delovati ali se nadaljuje posodobitev.

Rešitev

Za rešitev te težave je preprosta rešitev, ki vključuje namestitev pravilnega skladišča za i4atv. Super Repo je pravo odlagališče za namestitev i4atv. Zato smo pripravili priročnik za nastavitev Super Repo, ki bo rešil težavo.

Zaviti stvari

Dodatek i4atv Kodi na uporabnike Kodi močno vtisne z impresivnim seznamom kanalov IPTV, ki so na voljo za pretakanje. Ta dodatek je med številnimi drugimi dodatki mogoče najti v repozitorijih Super Repo. Ta vodnik za nastavitev vsebuje podrobnosti o namestitvi i4atv na Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me