icefims-kodi-dodatek

Ta dodatek je na voljo v skladišču Kodil in je v tem priročniku zajet za Kodi Leia, Krypton in Kodi Jarvis..

IceFilms je dolga leta izpolnil svoja pričakovanja kot eden najboljših filmskih dodatkov v svetu Kodi. Lahko snemate filme ves dan.

Prepričajte se, da uporabljate kodi vpn, da zaščitite svojo spletno prisotnost pred zlonamerno programsko opremo in hekerji. Ne samo to, ampak tudi neomejen dostop do veliko vsebine, ki je v vaši regiji omejena.

Kako namestiti IceFilms na različicah Kodi Leia in Krypton

 1. Odprto Kodi > Potem pojdite na Nastavitve > Kliknite na mapa Manager > Zdaj dvakrat kliknite Dodaj Vir > Prikaže se polje, zato kliknite »Nobenkako namestiti icefilms na kodi
 2. Vnesite URL za Repozitorij http://kdil.co/repo/ > Nato kliknite v redu > Če pogledate na dno, bo zahteval ime vira medija, zato vnesite ‘Kodil Repo ‘ > Nato kliknite v redu.kako namestiti icefilms na kodi kripton različice 17.6 ali novejšo
 3. Pojdi do Kodi Domov > Nato izberite Dodajons možnost, ki se prikaže v levem meniju > Zdaj kliknite na Škatlaikono ki se nahaja v zgornjem meniju.icefilms ob nastavitvi kodi
 4. Na tej strani morate izbrati Namestite iz Zip datoteka možnost > Pomaknite se navzdol in kliknite na ‘Kodil Repo” > Izberite skladišče Kodil.zip > Za namestitev skladišča bo potreben čas.icefilms kodi zip datoteko za prenos URL-ja
 5. Ko namestite, kliknite na Namestitev iz skladišča > Nato izberite Kodil Repozitorij > Pojdi do Video dodatki > Potem IceFilms > Pritisnite Namestite > Zdaj počakajte, da se namestitev izvede.icefilms v nastavitvah kodi
 6. Po zaključku se vrnite na domači zaslon Kodi > Kliknite na Dodatki > Potem je Video dodatki > Končno morate klikniti IceFilms > Izberite razdelek Filmi in uživajte!

kako dodati icefilms na kodi

Kako namestiti IceFilms na Kodi Jarvis različice 16 ali višje

 1. Odprto Kodi Jarvis > Na prednjem zaslonu kliknite na Sistem > Nato kliknite na mapa Manager > Pomaknite se navzdol in dvokliknite Dodaj Vir.
 2. Kliknite na ‘Noben ko se odpre pogovorno okno > Nato vnesite to URL http://kdil.co/repo/ in kliknite Končano > Zdaj vnesite to ime ‘Kodil RepoIn spet kliknite na Končano če se prikaže možnost > Nato kliknite v redu da zapreš polje.
 3. Zdaj pojdite na Kodi Domov > Kliknite na Sistem > Potem Dodatki > Namestitev iz datoteke Zip možnost > To vas bo pripeljalo do drugega polja, kjer morate klikniti Kodil Repo > Potem Kodil.zip
 4. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Tako boste prišli do številnih skladišč, zato kliknite na Regija za skladišče Kodil > Video Dodatki > IceFilms > Namestite > Uživajte v filmih in TV oddajah!

IceFilms Prenesite Zip URL

Obstaja možnost, da lahko prve tri korake v namestitvi IceFilms Kodi 2019 preskočite s spodnjimi koraki:

 1. IceFilms Zip File naložite TUKAJ in ga shranite na računalnik.
 2. Odprite Kodi > Nato pojdite na Dodatke > Ikona polja > Kliknite možnost Namestitev iz datoteke Zip in od tam pojdite po preneseni datoteki in počakajte na namestitev.
 3. Pojdite na Namestitev iz skladišča > Regija za skladišče Kodil > Video dodatki > Potem IceFilms > Namestite > Uživajte!

IceFilms ne deluje / popravki / težave na Kodi

Ko so organi za pregon Fusion Repozitorija odstranili, so morali IceFilms poiskati druga shramba kodi, da se lahko prilegajo, in tam so se začele pojavljati napake. Nekatere napake in njihovi popravki so navedeni spodaj:

IceFilms ni uspel namestiti odvisnosti

IceFilms Kodi 2019 je bil prvič na voljo v Fusion Repozitoriju. Po propadu Fusion je veliko uporabnikov Kodija poskušalo namestiti dodatek, vendar se je prikazala napaka »Ne uspe pri namestitvi odvisnosti«. To pomeni, da v skladišču, v katerem je bil na voljo ta dodatek, ni bilo potrebnih datotek.

Rešitev

IceFilms je zdaj na voljo v skladišču Kodil, ki deluje brezhibno. V našem zgornjem vodniku smo razpravljali o istem pristopu, ki se nanaša na Fusion Repository.

IceFilms ne uspe pretočiti

Uporabniki Kodija se prav tako pritožujejo, ker dodatek ni mogel ničesar pretočiti. Ta vprašanja so povezana z razvijalci IceFilms, tj. Eldorado. Dodatek ne uspe zajeti zunanjih povezav in ne more zagotoviti storitve pretakanja.

Rešitev

Za to vrsto napak je bolje počakati, da razvijalci odpravijo to težavo, nato pa po nekaj minutah poskusite dostopati do dodatka. Včasih celo posodobitev lahko povzroči, da se dodatek obnaša na tak način.

IceFilms Kodi Ocene

Tisti 3 delajo odlične ledene filme, ki se ne strgajo dobro. Naj bo od smash repo in pravi, da ni določeno

– MO (@kmar_NY) 20. septembra 2017

Dnevne napake in napake so v zadnjem mesecu povzročile močnejši odziv uporabnikov Kodija. Najpogostejši od njih je njen problem strganja. IceFilms je uvedel Kodil repo, potem ko ga je odstranil Fusion Repository. Od takrat je izgubila svoj čar.

Zakaj bi uporabljali ledene filme, kadar je v konvenciji vse se spopada?

– Shaun Bradley (@ShaunBradders) 19. avgusta 2017

Zdi se, kot da je Covenant v tako kratkem obdobju dobil vso pozornost v središču pozornosti, da je ukinil velik dodatek za svoj čas. Ker je v dodatku IceFilms preveč napak, uporabniki Kodija raje najbolj enostavno rešitev, tj. Namestitev Covenant. To je povzročilo zmanjšanje priljubljenosti za IceFilms.

Zavijanje

IceFilms morda ni takšen, kot je bil prej, vendar kljub temu zagotavlja dolge ure zabave. Ko nameščate Icefilms na Kodi, si lahko ogledate vse najnovejše filme. Ta dodatek je na voljo v skladišču Kodil in je od takrat izgubil svoj čar.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me