ipvanish-on-firestick

Iščete vodnik, kako namestiti IPVanish na Firestick? No, brez sence dvoma ste se odpravili na pravo mesto!

V tem koraku vam bom predstavil vse, kar morate vedeti o enem izmed najbolj priljubljenih VPN za FireStick – IPVanish!

Ta članek, poleg smernic za namestitev IPVanish, osvetljuje zvezdne lastnosti in poleg tega oblikuje preprost postopek za njegovo preizkušanje na Amazon Firestick, ko je ta nastavljen..

Našli boste natančno tisto, kar ste iskali, brez nadaljnjih oboževanj, tukaj je preprost korak za korakom postopek namestitve IPVanish na Firestick, da se lahko AWOL vključi kadarkoli želite!

Kako namestiti IPVanish na Firestick?

Minili so dnevi, ko se je namestitev VPN-ja na vaš Firestick izkazala kot zastrašujoč postopek. Trenutno je postopek podoben nalaganju Subway Surferja na telefon, saj je IPVanish med prvimi ponudniki VPN, katerih aplikacija je na voljo (brezplačno), ki se namesti v Amazon Appstore!

Če sledite spodnjim preprostim korakom, lahko aplikacijo na trenutek prenesete.

 1. Odprite Firestick in se pomaknite do Iskanje možnost v meniju vzdolž zgornje leve strani domače strani. Zaslon bo videti kot lupa, spodaj so napisane črke A do Z
 2. Poiščite iskalno vrstico tako, da se pomikate po črkah in vnesete »IPV“V lokalu
 3. Pri pisanju IPV vam bo iskalna vrstica dala seznam besed. Pomaknite se navzdol in kliknite na IPVanish
 4. Naslednji zaslon bo vseboval nekaj podrobnosti o IPVanish in Namestite Kliknite na gumb
 5. Ob namestitvi boste morali vnesti Uporabniško imein Geslo. Prijavite se za nadaljevanje
 6. Ko končate s prijavo, kliknite naVpiši se možnost in začnite uporabljati svojo aplikacijo IPVanish
 7. Izberete lahko Povežite segumb v vaši novo preneseni aplikaciji. Vaša pretočna naprava lahko pošlje zahtevo za povezavo. To sporočilo vas bo obvestilo, da želi IPVanish nadzirati vaš omrežni promet. Kliknite na v redu nadaljevati. Če želite izklopiti VPN, pritisnite na Prekini povezavo gumb

Kako preveriti, če IPVanish deluje na Amazon Firestick?

Če želite preizkusiti, ali vaš IPVanish VPN deluje na Amazon Firestick ali ne, sledite tem preprostim korakom.

 1. Pojdite v trgovino z aplikacijami Amazon in naložite Mozilla Firefox ali Chrome. Oba brskalnika sta za prenos in uporabo povsem brezplačna
 2. Zdaj pritisnite možnost povezovanja v vašem IPVanishu za vzpostavitev povezave
 3. Zaženite preneseni brskalnik tako, da vnesete ta URL- https://dnsleaktest.com
 4. Ko pridete na spletno mesto, si lahko ogledate IP naslov in lokacijo. Če IPVanish deluje, ne bo podoben tistemu, ki ga že imate
 5. Nazadnje izberite standardni test in se prepričajte, da med uporabo VPN-ja ni puščanja DNS

Ali je pomembno uporabljati VPN s Firestick-om?

Čeprav to ni obvezno, je najbolje, da vedno uporabite VPN s Firestick-om. Ker večina ljudi verjame, da je to le še en nepotreben strošek, ki lahko upočasni internetno povezavo Fire TV. Tu je seznam nekaj razlogov, ki zadostujejo za ugotovitev, zakaj ni treba nikoli uporabljati Firestick-a brez VPN-ja.

Enostavnost uporabe javnega Wi-Fi-ja

Ena glavnih znamenitosti Firestick-a je njegova prenosnost, saj je majhno škatlico mogoče prevažati, kadar koli je to potrebno. Kljub temu to pomeni tudi, da boste v restavracijah, hotelih in drugih takih krajih uporabljali javni Wi-Fi, kar je zelo nevarno in nevarno!

Če pa uporabljate zasebno omrežje VPN, bo njegovo šifriranje omogočilo uporabo Firestick-a v teh novih omrežjih, ne da bi vas skrbelo, da bi celo centimeter vaših podatkov uhajal!

Dostop do vsebine v tujini

Zaradi velikega števila kibernetskih zločinov in drugih vprašanj v zvezi z digitalno zasebnostjo se številna spletna mesta zaradi varnostnih razlogov raje izolirajo v določeno regijo / državo. Ker je do njih možno dostopati samo z naslova IP, ki ga strežnik dovoljuje, je vstop na taka spletna mesta nemogoč, razen če ste prisotni v tej regiji.

VPN ne le zavaruje vaše podatke, ampak tudi spreminja vaš IP naslov, te aplikacije / programska oprema so ponavadi odlična izbira za ogromno število uporabnikov, ki so omejeni na geo, da obidejo strežnike in dostopajo do vsebine z omejenim dostopom od koder koli zahtevano.

Varnost in zaščita

Firestick je ustvarjen v različici operacijskega sistema Android, imenovanem Fire OS. Medtem ko je Android zelo priljubljen po vsem svetu, je tudi nenavadno varen in nevaren.

Uporabniki Firestick-a so zato odprti za napade hekerjev skupaj z ponudniki internetnih storitev, nadzorom vlad in drugih takšnih organizacij. Z uporabo VPN se lahko rešite pred vsemi temi tveganji.

Zakaj je IPVanish boljša izbira za vas?

Kljub temu, da je industrija zdaj obremenjena z obilico VPN-jev, je IPVanish nedvomno eden najboljših VPN-jev za Firestick. Imam nekaj trdnih razlogov, da podkrepim to trditev!

Ta VPN ima uradni dodatek, ki je na voljo v trgovini Amazon App Store, ki olajša namestitev in zagon. Aplikacija je bila zasnovana posebej za uporabnike Firestick in je bila ena prvih med nekaj VPN-ji, ki je zagotovila namensko programsko opremo za Amazonovo napravo.

Še več, ko gre za to Uporabniki Kodija, IPVanish ne nalaga nobenih omejitev glede količine podatkov in vrst datotek, ki jih uporabljate. IPVanish na Kodi-jevih strežnikih precej dobro odblokira tudi geo-omejene dodatke Kodi.

Znan je kot eden najvarnejših ponudnikov na trgu, saj prihaja z 256-bitni AES šifriranje, ki je praktično zlomljivo. Ima varnostne funkcije, kot so DNS zaščita pred uhajanjem ki skrbi za vaše osebne podatke. Če hrepenite po pametnem in gladkem pretakanju, potem je ta VPN zagotovo tisti za vas.

To nas privede do konca. Ali se vam je zdel ta članek uporaben? Če imate kakršna koli vprašanja in predloge, nas obvestite tako, da v nadaljevanju pustite komentar.

Prednosti

 1. V več kot 70 državah ima 1300 strežnikov.
 2. Šifriranje AES-256 bitnih vojaških razredov.
 3. Podpira 8 različnih operacijskih sistemov in naprav.
 4. Vgrajena funkcija Kill Switch .

Slabosti

 1. Pristojnosti do 14 oči
 2. Ponuja samo 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Zaključek

IPVanish je nedvomno eden najboljših ponudnikov VPN v industriji in njegove lastnosti dokazujejo. Pričakuje se takojšnja povezljivost, vrhunska varnost in brezhibna hitrost od vrhunskega ponudnika VPN. Kljub vsem njenim neverjetnim lastnostim pa me skrbi ena stvar; spada pod pristojnost 5 oči.

Razen tega ni tega, kar bi mi preprečilo, da bi to VPN priporočil svojim bralcem. Pojdi naprej, preizkusi to VPN in upam, da boš imel z njo veliko izkušenj.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me