Kaj je iStream?

Duckpool je novo ime za dodatek iStream Kodi, ki je znan po svojih filmih in televizijskih oddajah. Že samo ime razkriva, da dodatek za rackpool spada v družino Muck Duck. Vsebuje ogromne povezave in vire za videoposnetke, ki jih ponuja, kar vam omogoča, da karkoli pretočite.

Odkar je Mucky Duck prevzel dodatek, so ga preimenovali v Duckpool. Ne bi bili naivni, če bi primerjali Duckpool z Zavezo ali Genesis Reborn. Vendar pa ponuja kakovostne videoposnetke, ko najdete pravo povezavo.

Navedli smo podroben vodnik, kako namestiti iStream (Duckpool) na Kodi. Torej preberite naš navodila po korakih spodaj:

Kako namestiti iStream (Duckpool) na Kodi 17
Kako namestiti iStream (Duckpool) na Kodi 16
iStream (Duckpool) Kodi Ocene
iStream Kodi ne deluje / Napake / težave

Opozorilo! Če uporabljate iStream (Duckpool), morate z VPN ostati anonimni, saj bo tako varoval vašo zasebnost. Izkoristite 57% popusta na IPVanish in neomejeno pretakajte vsebino v iStreamu (Duckpool).

Kako namestiti iStream (Duckpool) na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Če ste že namestili Kodi Krypton različice 17, potem Odprite Kodi v vašem sistemu > Kliknite na Nastavitve ikono zobnika, ki jo boste našli na vrhu > Zdaj izberite Upravitelj datotek.kako namestiti istream duckpool na kodi
 2. Tukaj boste videli Dodaj vir možnost na levi strani zaslona, Dvojni klik na njem > Pojavi se polje, kamor morate klikniti “Brez” > Zdaj vnesite skladišče URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ > Zdaj vnesite ime vira medija ‘Mucky Duck’ pri možnosti na dnu > Zdaj kliknite v redu.kako namestiti istream duckpool na kodi kryptn različica 17
 3. Pojdi nazaj k Kodi domači zaslon z udarcem naprej ‘Esc’ gumb > Kliknite na Dodatki > Izberite ikono Package Installer, ikono v obliki polja v zgornjem levem kotu.istream duckpool on kodi
 4. Zdaj kliknite na možnost Namestitev iz datoteke Zip > Poiščite in kliknite na Mucky Duck > Zdaj kliknite na repozitorij.mdrepo-1.0.2.zip in počakajte, da se skladišče namesti.setup istream duckpool kodi
 5. Ko je namestitev končana, kliknite na Namestitev iz skladišča možnost > Izberite Mucky Duck Repo s seznama > Repozitorij dodatkov > Potem Odlagališče Duckpool > Namestite.nastavitve istream duckpool kodi
 6. Ko je namestitev skladišča Duckpool končana, se s pritiskom vrnite na seznam repozitorij “Povratni prostor” dvakrat tipko na tipkovnici.konfiguracija istream duckpool kodi
 7. Zdaj poiščite in kliknite na Odlagališče Duckpool > Video dodatki > Duckpool > Namestite > Za namestitev dodatka bo minilo nekaj minut.istream duckpool on kodi xbmc
 8. Zdaj se vrnite na Kodi domači zaslon > Kliknite na Dodatki > Zdaj Video dodatki > Potem Duckpool > Čestitamo! Zdaj ste prenesli iStream (Duckpool) 2017.

istream duckpool kodi addon

Kako namestiti iStream na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprite Kodi Jarvis > Izberite možnost System > Kliknite možnost File Manager pod možnostjo Systems > Zdaj dvokliknite Dodaj vir.
 2. Tu se bo prikazalo polje, kliknite »Brez« > Vnesite URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml/ in kliknite Končano > Vnesite ime »Mucky Duck« in kliknite Končano > Zdaj kliknite V redu.
 3. Vrnite se na glavni meni Kodi > Kliknite na Sistem > Dodatki > Namestitev iz datoteke Zip > Mucky Duck > repozitorij.mdrepo-1.0.2.zip > Počakajte, da se namesti.
 4. Zdaj kliknite na Namesti iz skladišča > Mucky Duck Repo > Repozitorij dodatkov > Odlagališče Duckpool > Namestite.
 5. Vrnite se na možnost Namestitev iz skladišča > Odlagališče Duckpool > Video dodatki > Duckpool > Namestite > Uživajte!

iStream (Duckpool) Kodi Ocene

iStream (Duckpool) je ostal toliko let. VELIKO uporabnikov Kodi-jev, ki so prej uporabljali Duckpool, se niso mogli upreti nameščanju drugih dodatkov razen Duckpool.

istream reddit

Kljub dejstvu, da ponuja različne vire / povezave za gledanje video vsebine, mnogi uporabniki Kodija ne raje njene kakovosti videa. Poleg tega bi njegova možnost menija upočasnila večino časa, kar moti uporabnike.

istream reddit pregled

iStream Kodi ne deluje

Velikokrat lahko iStream (Duckpool) preneha delovati, kar bi lahko pokvarilo vašo Kodi izkušnjo. Nekatere napake v zvezi z iStream Kodi, ki ne delujejo, so podane spodaj:

iStream Kodi Ni povezav

Včasih medijska vsebina, ki jo pretakate, nima povezav, zato iStream (Duckpool) napako vrne. Med uporabniki programa Kodi lahko pride do frustracij, kadar ne bi mogli najti povezave svoje najljubše video vsebine.

Rešitev

Ko pritisnete na vir, ki ni na voljo, ali pa preprosto pokaže »iStream brez virov«, morate počistiti predpomnilnik. To lahko storite tako, da namestite Merlin Auto Cleaner.

The Wrap Up

iStream (Duckpool) se ne sme primerjati z najbolj priljubljenimi Kodijevimi dodatki, kot so Zaveza, Izhod ali Geneza. Ta dodatek svojim uporabnikom prinaša vrednost z dobro kakovostjo video in uporabnikom prijaznim vmesnikom. Uspeva prikazovati filme in TV-oddaje iz različnih internetnih povezav, za katere včasih Kodi uporabniki morda najdejo pokvarjenost.

Kljub temu pa še vedno ponuja video posnetke v HD kakovosti in je najprimernejši za številne moje Kodi uporabnike. V zgornjem vodniku smo dali popolno vodilo, kako namestiti iStream na Kodi. Nekateri tokovi so morda blokirani in če jih želite odblokirati, boste morali na Kodi namestiti IPVanish.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me