Kako namestiti klub igralcev na Kodi Leia, Krypton in Jarvis

Players Klub je dodatek za IPTV, v katerem je na stotine ameriških kanalov, video posnetke na zahtevo, športi v živo in Retro TV. Ni minilo dolgo, ko je ta dodatek Kodi s svojimi najnovejšimi funkcijami zadel svet Kodi.


Za dodatek, ki deluje v Kodi-ju, potrebuje uporabniško ime in geslo, ki sta bila zdaj spremenjena že kar nekajkrat. Poleg tega je to storitev IPTV in potrebovali boste VPN za Kodi, ki vam bo pomagal obiti geo-omejitve in šifrirati vaš promet za kakovostno pretakanje.

Impresiven del tega dodatka je opis njegovega trajanja predstave. Ta dodatek je bil spremenjen v različico premium / plačljivo, vendar lahko tukaj najdete veliko brezplačnih kodi addonsov.

Opozorilo! Uporabite VPN, če želite med uporabo Players Kluba ostati anonimni, saj bo tako varoval vašo zasebnost. Izkoristite 85% popusta na PureVPN in pretakajte neomejeno vsebino v Players Club.

Če si želite ogledati ameriške in nekatere kanadske kanale, morate vedeti, kako namestiti Players Club na Kodi. Da vas bomo naučili, smo našteli korake za Kodi Leia, Krypton in Jarvis. Torej, preberite dalje!

Kako namestiti Klub igralcev na Kodi Tutorial – Video Predviden čas: 2 minuti

Kako namestiti klub igralcev na Kodi Leia in Krypton

 1. Zaženite Kodi > Kliknite ikono zobnika na vrhu, ki se imenuje tudi ikona nastavitev > Zdaj izberite možnost Upravitelj datotek na koncu > Pomaknite se navzdol in dvokliknite Add Source.kako namestiti klub igralcev na kodi
 2. Z dvojnim klikom na Dodaj vir se vam prikaže polje, v katerem morate klikniti “Brez” > S klikom na Noben se bo prikazala možnost, ki bo zahtevala URL repozitorija, zato vnesite http://theplayersklub.us/playersklub/ > Zdaj na dnu polja morate izbrati ime skladišča, zato vtipkajte “Igralci Klub” > Kliknite V redu, dokler polje ne izgine.kako namestiti predvajalnik klub na kodi krypton različice 17
 3. Za prehod na naslednji korak se morate vrniti v glavni meni Kodi > Kliknite zavihek Dodatki > in nato kliknite ikono polja z imenom Package Installer.klub igralcev na kodi
 4. Ko ste kliknili ikono Package Installer, morate izbrati možnost Install from Zip File > Ta možnost odpre drugo polje, v katerem morate izbrati igralce Klub > Nato kliknite na repository.playersklub-1.0.zip.predvajalnik klub kodi namestitev namestitvene datoteke
 5. Počakajte, da se skladišče namesti. Ko je končano, se v zgornjem desnem kotu zaslona prikaže znak »Nameščen dodatek«..nastavitve kluba igralcev
 6. Sedaj kliknite na možnost Namestitev iz skladišča > Poiščite in kliknite na Igralnik Klub Repozitorij > Video dodatki > Nato kliknite na Players Klub > Namestite.igralci klub na kodi
 7. Počakajte, da se dodatek namesti.konfiguracija igralcev klub xbmc na kodi
 8. Ko je namestitev končana, se vrnite v glavni meni Kodi > Kliknite na dodatke > Video dodatki > Igralci Klub > Uživajte!

vodnik za klub kodi

Kako namestiti Klub igralcev na Kodi Jarvis različice 16

 1. Odprite Kodi Jarvis v sistemu > Kliknite možnost System > Nato kliknite na File Manager > Nato dvokliknite Dodaj vir.
 2. Videlo se bo polje pred vami, kliknite »Brez« > Vnesite ta URL http://theplayersklub.us/playersklub/ in kliknite Končano > Zdaj vnesite ime skladišča „Igralci Klub“ in kliknite Končano > Zdaj kliknite V redu.
 3. Ko škatlica izgine, se vrnite na domači zaslon Kodi in kliknite Sistem > Dodatki > Namestitev iz datoteke Zip > Igralci Klub > Nato kliknite na repository.playersklub-1.0.zip
 4. Zdaj izberite možnost Namestitev iz skladišča > Poiščite in kliknite na repozitorij Igralci Klub > Video dodatki > Igralci Klub > Namestite > Uživajte!

Igralci Klub Geslo

Pred kratkim je bila Players Klub brezplačna različica, ki je bila na voljo za uporabnike Kodija. Svojim brezplačnim uporabnikom je zagotovil uporabniško ime in geslo, ki bi se pogosto spreminjala. Vendar to ni več mogoče. Uporabniki Kodija morajo za odklepanje kanalov pridobiti premium račun.

Igralci Klub IPTV

Igralci Klub ponujajo številne ameriške IPTV kanale, vključno z nekaterimi kanadskimi kanali. Tu je nekaj seznamov kanalov, ki jih dodatek vsebuje:

 1. ESPN
 2. Odkrijte
 3. Zgodovinski kanal
 4. MSNBC
 5. A&E

Igralci Klub Premium

Račun Players Klub Premium ponuja preko 500 ameriških kanalov, ki se začnejo iz ZDA5 USD. Ni škode plačati 5 ameriških dolarjev za ogled nekaterih najboljših ameriških kanalov IPTV.

Druga prednost, ki jo boste dobili s premijsko različico, je njena kakovost videa. Čeprav Players Klub ne obljublja, da bo ponudil kakovost HD, je kljub temu lepši.

The Wrap Up

Igralci Klub je vrhunski dodatek, ki vsebuje več kot 500 ameriških IPTV kanalov, vključno s športom v živo. Pred kratkim je bil Players Klub brezplačna različica dodatka Kodi, ki se je zaradi svoje priljubljenosti preusmeril v premium storitev.

Povečal je število IPTV kanalov v svoji premijski različici z boljšo kakovostjo videoposnetka, začenši s 5 ameriških dolarjev. Obstaja pa nadomestni igralec Klub, to je Kodi addon Neptune Rising, ki je daleč eden najboljših kodi dodatkov. V tem priročniku smo podali podrobne korake, kako namestiti Players Klub na Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map