Kako namestiti KODI na Apple TV – 8 enostavnih vodnikov po korakih

Spoznavanje kako namestiti KODI na Apple TV 4,3,2,1 ni lahka naloga. Toda z 8 preprostimi koraki za namestitev KODI na Apple TV smo poenostavili.


Ena izmed najpomembnejših stvari za vsak spletni stremer je Kodi VPN, ki lahko odklene omejena spletna mesta in zagotavlja spletno zasebnost visokega cenovnega razreda. Če želite biti stroškovno učinkovitejši, lahko poskusite z brezplačnimi ponudniki Kodi VPN. Drugič, za začetek morate poskrbeti, da imate na Apple TV-ju pripravljene naslednje stvari, da KODI enostavno namestite. Prepričajte se, kako veste, kako namestiti VPN na Kodi.

Kodi na Apple TV

Preden greste naprej, bi nastavitev kodija na ipadu zahtevala tudi naslednje:

 1. Xcode 8 ali novejši (brezplačno)
 2. Pripomoček iOS App Signer za Mac (brezplačno)
 3. Najnovejša datoteka KODI .deb za tvOS (brezplačno)
 4. Brezplačen (vendar aktiven) račun za razvijalce Apple (Prijavite se, če ga nimate)
 5. Računalnik ali prenosni računalnik Mac z operacijskim sistemom Mac OS X 10.9 ali novejši

Preden gremo še naprej, pa vas moramo opozoriti, da je edini zanesljiv način namestitve Kodija delujoč na Apple TV 4 in 2. Obstajajo tudi navodila za namestitev za Apple TV 1 in 3, žal pa ne delujejo. Zato se bo naš vodnik osredotočil na Apple TV 4 in 2.

Morda bi zapravili svoj denar za drage predvajalnike digitalnih medijev, če tega ne storite vedeti grdo resnico za 4k medijskimi napravami.

kako namestiti-sideload-kodi-on-apple-tv

Kaj je Apple TV?

Apple TV ne gre zamenjevati z Macintosh TV, ki je bila prva Applova računalniška televizija. Apple TV je tako kot druge škatle za pretakanje, vendar s klasično obliko Apple in specifikacijami.

Do zdaj je Apple predstavil 4 generacije predvajalnikov digitalnih medijev. Prva se je pojavila septembra 2006, dobave pa so se začele marca 2007. In zadnja je bila objavljena septembra 2015 z velikimi posodobitvami, kot je dejal Tim Cook (CEO Apple) “TV prihodnost so aplikacije”.

Dodal je še, da je za Apple TV potreben odličen operacijski sistem, da bi zajel rastoči trg za uporabnike televizije, povezanih z ZDA.

uporabniki jabolčne televizije

Apple TV je medletno upadel prodajo in se hkrati znižal za 8% v primerjavi s prejšnjim letom. Ni bil sam izdelek tisti, ki je bil blaten.

Kljub temu pa je celotna izkušnja še večja pričakovanja, da medijski predvajalnik ni bil do izraza. Toda to je bilo šele, ko je Apple prenovil Apple TV 4. generacije z neverjetno ločljivostjo 4K Ultra HD. Apple TV 4. generacije ustvarja blaznost med uporabniki.

KODI, Media Player

KODI, poznan tudi pod imenom XBMC (Xbox Media Center), je brezplačen in že zrežira z milijoni uporabnikov iz ZDA, Velike Britanije, Kanade, Nemčije in drugih. KODI je zelo prilagodljiv z različnimi preoblekami in vtičniki, predvsem zaradi svoje odprtokodne narave.

KODI se sooča z vprašanji zakonitosti, a poenostavljeno, to je eleganten medijski predvajalnik, ki uporabnikom omogoča pretakanje poljubnih vsebin, bodisi plačljivih vsebin, bodisi brezplačno pridobivanje avtorskih pravic. Na voljo je veliko odličnih dodatkov KODI, ki si jih uporabniki lahko ogledajo filme, šport, televizijo in še veliko več.

Kako namestiti KODI / XBMC na Apple TV 4. generacije

Če se sprašujete, ali lahko namestite KODI na Apple TV četrte generacije, potem morate nadgraditi. Namestitev KODI v to napravo ni tako enostavna kot namestitev aplikacije v vaš mobilni telefon.

Začnite s prenosom zgoraj omenjene programske opreme na Apple TV 4. generacije. Naprej preberite naš vodič za posodabljanje naprave, kako posodobiti kodi na Apple TV.

Poleg tega boste potrebovali kabel USB-C do USB-A.

Kako namestiti KODI / XBMC na Apple TV 4. generacije z uporabo USB C do A

USB C do USB A kabel

Ta postopek vam bo omogočil, da nastavite KODI na Apple TV 4 brez Jailbreak-a. To vam bo omogočilo, da KODI naložite na Apple TV.

Kako namestiti Kodi na Apple TV z uporabo Cydia Impactor

Za namestitev Kodija na Apple TV prek Cydia Impactor sledite tem korakom:

1. Pretvarjanje Datoteka Kodi deb v ipa mapa > Razklenite »data.tar‘ mapa.

2. Odprite mapo z imenom “Podatki”> Pojdi do Prijave > Ustvari novo mapo z imenom „Obremenitev na isti destinaciji v „Kodi.app“.

3. Zdaj rez in prilepite the „Kodi.app“ mapo v novo ustvarjeni mapi z imenom »Uporabniška mapa« > Zip mapo Payload > Izberite ZIP kot arhivska oblika> poimenuj ga kot „Kodi.ipa“.

4. Zdaj povežite svoje Naprava Apple TV na svoje PC > Odprto Cydia Impactor > Kopirati in prilepite the Kodi.ipa mapa > Zdaj boste morali vnesti svoj Apple uporabniško ime.

5. Zdaj povežite svoj Apple TV na svoje TV in ga obrni ON.

Tu boste videli Kodi v meniju aplikacij, pripravljenega za uporabo!

Stranski nakladalci s podpisovalnikom aplikacij Xcode in iOS

 1. Na računalnik Mac priključite Apple TV in zaženite nov tvOS > Aplikacijski projekt v Xcode.Ta metoda se imenuje Sideloading z Xcode in iOS App Signer
 2. Ustvarite edinstven identifikator z novim imenom projekta kot KodiApple TV. Skupaj z njo poskrbite za ustvarjanje edinstvenega identifikatorja svežnja, ki uporablja isto ime projekta.enostavno namestite kodi-on-apple-tv-4
 3. Če imate težave za datoteka za preskrbo, kliknite odpravi težavo.kako ob strani-kodi-on-apple-tv-4
 4. Zahtevali se boste, da se prijavite za brezplačen račun razvijalca.kako ob strani-kodi-on-apple-tv-4
 5. Kasneje izberite svojo razvojno skupino.using-sideload-method-for-install-kodi-on-apple-tv
 6. Pojdite naprej in odprite podpisnik aplikacije za iOS. Izberite podpisno potrdilo in profil za zagotavljanje. Kliknite Start in izberite lokacijo izhoda. Na tej stopnji izberite datoteko za prenos KODI .deb kot vhodno datoteko.enostavna namestitev za stransko nalaganje-kodi-on-apple-tv-4
 7. Vrnite se na Xcode. V Xcode izberite meni Window in nato kliknite Naprave.8-korak za namestitev-kodi-on-apple-tv-4
 8. Če želite dodati Apple TV, poiščite povezane naprave in izberite napravo Apple TV skupaj s tipko plus, da dodate svojo napravo.

Namestite-kodi-17.4-on-apple-tv

Takoj po izbiri Apple TV v zgornjem polju boste pripravljeni za uživanje v KODI na Apple TV. Če pa želite povečati svojo zabavo, boste morda želeli izbrati enega najboljših KODI Addonov, ki vam bo pomagal pretakati vaš najljubši film, šport ali kaj drugega.

5 najboljših Apple TV iger za leto 2020 samo v 5,00 USD

Igre so vedno navdušenje za otroka ali staro osebo. Z odlično tehnologijo in grafiko na Apple TV 4. generacije boste z veseljem igrali toliko iger, kot želite. Trend igranja iger z visoko ločljivostjo Apple TV narašča. Sledi pregled vseh 5 najboljših iger Apple TV.

 1. Mahinarij (4,99 USD)

  To je puzzle igra pustolovska igra “klikni in klikni”, ki jo je razvil Amanita Design.Machinarium-najboljša igra-za-jabolko-tv

 2. Lumino City (4,99 USD)

  Lumino je razvil v pustolovski igri.Lumino-City

 3. AG pogon (3,99 USD)

  Igrajočo se dirkalno igro je razvil ZORG Entertainment Ltd, napolnjena je s protigravitacijskimi plovili.AG-Drive

 4. Avantura Alto (4,99 USD)

  Neskončna tekaška deska na snegu, Snowman.Altos-pustolovščina

 5. Crossy Road (brezplačno)

  Igro Free Arcade je razvil Hipster. Vrti se okoli koncepta piščanca čez cesto.

križna cesta brezplačna Apple TV igra

Kako namestiti KODI / XBMC na Apple TV 2. generacije

Izjava o omejitvi odgovornosti Helix je zadnja različica KODI-ja, ki deluje na Apple TV druge generacije.

Enostaven način za nastavitev KODI na Apple TV 2 uporablja ukazne vrstice na vašem Macu.

Na Mac računalniku odprite terminal in vnesite dani ukaz.

ssh [email protected]
Primer: ssh [email protected]

Vprašal bo za privzeto geslo, ki je alpski

Nadaljujte z vnašanjem naslednjih ukazov

apt-get namestite wget

wget -0- http://apt.awkwardtv.org/awkwardtv.pub | dodaj tipko apt –

odmev "deb http://apt.awkwardtv.org/ stablemain"> /etc/apt/sources.list.d/awkwardtv.list

odmev "deb http://mirrors.kodi.tv/apt/atv2 ./" > /etc/apt/sources.list.d/xbmc.list

apt-get update

apt-get namestite org.xbmc.kodi-atv2

ponovno zagnati

No, to je tako enostavno, kot ste dobili, in že ste pripravljeni! Zdaj boste lahko zagnali aplikacijo KODI za Apple TV 2. In če po branju tega priročnika delite svoje povratne informacije v komentarji oddelek spodaj.

Nadomestne naprave za Windows za Kodi

 1. Kodi na Roku
 2. Kodi na Raspberry Pi 
 3. Kodi v iPadu
 4. Kodi na Firestick-u
 5. Kodi v sistemu Windows
 6. Kodi na Xbox One
 7. Kodi na Nvidia Shield

Apple TV 4 vs. Nvidia Shield TV za KODI

Nova Apple TV četrte generacije zažene novo Apple tvOS platformo in aplikacijski ekosistem. Medtem ko je Nvidia Shield TV vodilni okvir Android TV z edinstvenim poudarkom na igralnih zmogljivostih.

Apple TV četrte generacije lahko poberete za 179 ameriških dolarjev oziroma 199 ameriških dolarjev z 32 ali 64 posnetki prostora za shranjevanje. Medtem ko lahko televizor Nvidia Shield dobite za 199 USD ali 299 USD s 16 ali 500 shrambe prostora za shranjevanje, ki sta oba razširljiva, zahvaljujoč reži za micro SD kartico.

Oddaljene funkcije

Apple TV sicer prihaja s standardnim precej gladkim glasovnim krmilnikom s sledilno ploščico, toda Nvidia Shield je standardno na voljo s krmilnikom za igre. Daljinek lahko vedno kupite ločeno, zato je očitno igranje iger za Nvidia Shield glavna prednostna naloga s standardno igralno ploščo.

Toda to se lahko uporablja tudi za krmarjenje po sistemu in nadzor nad vašo medijsko vsebino, z IR sprejemnikom na sprednji strani pa lahko uporabite tudi standardni univerzalni daljinski upravljalnik, kot bi ga lahko imeli pri Apple TV-ju. Zdaj, če primerjamo daljinec, sta oba nekoliko podobna velikost in faktor.

Oba imata regulator glasnosti, toda daljinski upravljalnik Apple TV neposredno nadzoruje glasnost televizorja prek infrardečega vmesnika, daljinski upravljalnik Nvidia pa s pomočjo drsnika, občutljivega na dotik, nadzoruje glasnost iz škatle Nvidia..

Oba imata tanke visokokakovostne kovinske zasnove z notranjo polnilno baterijo. Zdaj samo daljinski ščitnik vključuje priključek za slušalke za zasebno poslušanje zvoka. Čeprav lahko Apple TV združi slušalke Bluetooth za podobne funkcionalnosti.

Oblikovanje

Zasnova škatle Nvidia s svojimi geometrijskimi oblikami in več teksturiranimi površinami resnično prinaša veliko pozornosti, seveda pa imamo na vrhu tudi zeleno luč s podpisom. Prav tako se lahko postavi na stran s pomočjo dodatnega kovinskega dodatka.

Apple TV je veliko bolj subtilnega in kompaktnega dizajna z belo LED lučjo na sprednji strani, seveda pa je namenjen temu, da nekako izgine v ozadje. Toda Shield ima na vrhu kapacitivni gumb za vklop, ki ga Apple TV nima, da je nekaj, kar ni običajno, večina set-top omaric je veliko večje razlike.

Specifikacija

Novi Apple Apple 4K prihaja z nadgrajenim procesorjem A10X Fusion Chip. Medtem ko Shield prihaja s procesorjem Nvidia Tegra X1.

Tehnologija ločljivosti, ki ima zdaj oba konkurenčna, ima Shield 4K HDR zaslon pri 60 Hertz, na drugi strani pa ima Apple TV 4K podobne vidike ločljivosti / videa. Ob tako visoki grafiki in specifikacijah imata oba veliko ceno.

Ampak hej, to še ni konec sveta, še vedno bi lahko našli veliko KODI škatel, ki so enostavne v žepu. Po zbranih pregledih in raziskavah za nas je Nvidia Shield TV nedvomno zmagovalec zaradi elegantnega dizajna in zmogljivosti.

Grda resnica 4K video naprav ne poznate

Ne glede na to, katero napravo kupujete za razvedrilo, je 4K pomemben le del enačbe. Vsebina mora biti združljiva s 4K, ki ji sledi televizija, pri čemer morate povedati, da mora biti vsebina, ki se pretaka, 4K grafika. Televizija mora biti tudi sposobna prilagoditi vašo grafiko visoke ločljivosti.

Tudi če ste pripravljeni porabiti do 300 USD za medijski predvajalnik, še vedno ne boste mogli pretakati klasične 4K vsebine. To je najbolj omejujoč dejavnik, saj mora tehnologija za zasenčenje pošiljanja vsebine preveč preseči.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map