Kako namestiti Kong TV na Kodi – čas ocene je 3 minute

Kong TV vam omogoča gledanje na stotine kanalov IPTV z vsega sveta z najboljšo kakovostjo video v napravi Kodi. Ima ločene oddelke, razdeljene na številne kategorije, tj. Filme, šport, TV v živo, dokumentarne filme, otroke in še veliko več. Viri za vsebino, ki jih ponuja Kong TV, imajo zelo malo slabih povezav, zato je ta dodatek odličen.


V tem priročniku smo razpravljali o celotnem postopku, kako namestiti Kong TV na Kodi. Začnimo.

 1. Kako namestiti Kong TV na Kodi 16
 2. Kong TV ne deluje / težave / napake
 3. Prenesite Kong TV APK
 4. Kong TV recenzije Kodi
 5. Kong TV oddaja Kodi Repo

Kako namestiti Kong TV na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Najprej morate Odprite Kodi Krypton > Nato izberite Nastavitve ikono v zgornjem meniju > Pojdi do Upravitelj datotek.kako namestiti kong tv na kodi
 2. Pomaknite se navzdol do menija in dvokliknite Dodaj vir na levi strani zaslona > Odpre se polje, na katerega morate klikniti “Brez” možnost > Vnesite URL http://devraiden.com/repo/ > Kliknite v redu > Zdaj vnesite ime skladišča, tj. King Kong Repo > Kliknite v redu da zapreš polje.kako namestiti kong tv na kodi kripton različice 17 ali novejše
 3. Pojdi nazaj k Kodi Domov s pritiskom na “Povratni prostor” tipko na tipkovnici > Pojdi do Dodatki meni > Kliknite na Namestitev paketov (Ikona polja) na vrhu.kako dodati kong tv na kodi
 4. Predstavljen bo seznam možnosti, zato kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > V oknu, ki se odpre na zaslonu, kliknite na King Kong Repo > Repository.KingKong.zip > Namestitev bo trajala nekaj minut.nastavitev kod kong tv-ja
 5. Klikni Namestitev iz skladišča možnost > Poiščite in kliknite na King Kong repozitorij > Potem Video dodatki > Kong TV > Namestite.kong tv na kodi
 6. Če si želite ogledati dodatek, pojdite na Kodi Domov > Potem Dodatki > Video dodatki > Kong TV > Uživajte v televiziji v živo!

Kako namestiti Kong TV na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Izstrelite Kodija Jarvisa v vašem sistemu> Izberite Sistem možnost iz menija > Kliknite na Upravitelj datotek v podmeniju > Nato dvakrat kliknite na Dodaj vir.
 2. Kliknite “Brez” ko se odpre polje > Vnesite URL http://devraiden.com/repo/ > Kliknite Končano > Nato vnesite ime t.i.. King Kong Repo > Kliknite v redu.
 3. Pojdi nazaj k Glavni meni Kodi > Izberite Sistem meni spet > Klikni Dodatki > Zdaj kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > King Kong Repo > Nato izberite repozitorij.kingkong.zip
 4. Pojdi do Namestitev iz skladišča > Nato izberite King Kong repozitorij > Kliknite na Video dodatki > Kong TV > Namestite

Kong TV ne deluje / težave / napake

Z dodatkom kong tv lahko imate različne vrste napak in napak. Ker se ti kanali oddajajo z vsega sveta, se zato številni uporabniki Kodija soočajo s temi napakami. Nekateri od njih so izpostavljeni spodaj:

Ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Kadar koli se pojavi ta napaka, to pomeni dve stvari. To lahko pomeni, da dodatek ali skladišče ne obstaja več ali se dodatek ali repozitorij posodablja. Ko pogledate to napako, tretje možnosti ni mogoče.

Rešitev

Za reševanje te težave je pogosto treba počakati nekaj minut in nato poskusiti znova namestiti določen dodatek. Če še vedno ne deluje, to pomeni, da je z dodatkom treba odpraviti težavo. Nekaj ​​minut čakanja bo zagotovilo posodobitev dodatka.

Prenos / vir ni na voljo

Kong TV sicer oddaja večino kanalov, ki so omenjeni na njihovem seznamu, vendar so nekateri od njih geografsko omejeni. To pomeni, da se ti kanali ne bodo oddajali, če jih ne boste videli v svoji državi. V nasprotnem primeru bo prikazano “Ni na voljo vira”.

Rešitev

Za rešitev te težave je preprosta rešitev in to je Kodi VPN. Omogočil vam bo sprostitev geo-omejitev in zaščitil vaš sistem pred zunanjimi grožnjami in neželeno pošto.

Kong TV APK

Kong TV trenutno nima svojega APK-ja. Zato je priporočljivo prenesti Kong TV na napravo Kodi Fire Stick. Sledijo podobni koraki, ki so opisani za Kodi Krypton v zgornjem razdelku.

Kong TV recenzije Kodi

@_PYDev_ Živjo. Obožujte Konganske dodatke. V Aeon Nox Silvo ne morem dodati KongTV-ja ali KongKids-a v svojo zgradbo. Zamrzne vsakič, ko kliknem Dodaj bližnjico

– Ronald Kapeller (@rkapeller) 2. avgusta 2017

Če pogledate odziv uporabnikov Kodija, se zdi, da Kong TV pri namestitvi nove kože Kodi ne deluje pravilno. En uporabnik Kodija je poudaril, da se Kong TV ne združuje dobro z Aeon Nox Silvo Skin, zato zamrzne po vsakih nekaj minutah.

@ASB_YT Ref Kong KongTV ……. vsi kanali ugasnejo po 3 ali 4 minutah.

– Pat (@Whelts) 1. avgusta 2017

Drug pogost pregled, ki so ga objavili uporabniki Kodija, je njegovo vzdrževanje kanalov IPTV. Številne pritožbe so usmerjene k izklopu kanalov po vsakih 3 do 4 minutah. To pomeni, da ima Kong TV odpravljanje težav, ki se pogosto pojavljajo.

Kong TV oddaja Kodi Repo

King Kong repozitorij je mogoče namestiti z Zip datoteko in od tam lahko dodate Kong TV dodatek neposredno na Kodi. Sledite spodnjim korakom:

 1. Prenesite Kong TV repozitorij
 2. Odprto Kodi > Pojdi do Dodatki > Izberite Škatla-ikona na vrhu > Potem Namestitev iz datoteke Zip > Navigacija ali Naloži preneseno datoteko Zip.
 3. Pojdi do Namestitev iz skladišča > King Kong repozitorij > Video dodatki > Kliknite na Kong TV > Potem Namestite.

Zavijanje

Kong TV si pridobiva izjemno priljubljenost zaradi pokritosti več sto kanalov IPTV. Kong TV lahko najdete v shrambi KingKong skupaj z drugimi odličnimi kodi dodatki. Ponuja kanale v dobri video kakovosti in ima manj slabih povezav. V tem priročniku smo razpravljali, kako namestiti Kong TV na Kodi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map