Maverick Repozitorij je dobro znan, saj gosti svoj lastni dodatek Maverick TV Kodi in številne priljubljene dodatke Kodi, kot so Sports Devil, Joker Sports, Cartoon Network, Gen-X itd. kakršna koli vprašanja. Sledite našemu vodiču, če želite izvedeti, kako namestiti Maverick Repository na Kodi.

Pregled skladišča Maverick Kodi

Maverick Repository je pridobil na popularnosti zaradi lastnega dodatka Maverick. Vendar ima veliko drugih glavnih dodatkov Kodi. To odlagališče je bilo prej znano kot Joker TV in je bilo precej priljubljeno.

Joker je svoje ime preusmeril v Maverick in Maverick Repository je postal vidno ime v skupnosti Kodi. Repozitorij Maverick ima dodatke za izpolnjevanje vseh potreb po pretakanju.

Kako namestiti Maverick repo na Kodi krypton 17.6 in novejši

Sledite tem korakom, če želite namestiti Maverick Repository v Kodi Krypton različice 17.6:

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Ikona nastavitev > Clizat Upravitelj datotek.Kako namestiti Maverick repo na Kodi kripton 17.6
 2. Dvojni klik Dodaj vir > Odpre se pogovorno okno z naslovno vrstico in imenom > Kliknite > in vpišite ta URL v naslovno vrstico »http://mavericktv.net/mavrepo > Kliknite V redu > Ta medijski vir poimenujte kot »Maverick> Kliknite v redu > Kliknite v redu znova zaprete pogovorno okno.Kako namestiti Maverick repo na Kodi kripton 17.6
 3. Vrnitev na Glavni meni > Kliknite na Dodatki zavihek > Kliknite na Ikona za namestitev paketa (Box) z zgornjega levega kota.kako namestiti maverick repozitorij na kodi jarvis
 4. Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Kliknite na Maverick > Izberite maverickrepo-3.5.zip > počakajte na obvestilo.

namestite maverick kodi repo iz zip datoteke

Kako namestiti Maverick repo na kodi jarvis 16 in spodaj

 1. Odprto Kodi Jarvis V16.
 2. Kliknite Sistem > Kliknite Upravitelj datotek.
 3. Dvakrat kliknite na Dodaj vir.
 4. Kliknite <Noben> in vnesite to URL http://mavericktv.net/mavrepo > Kliknite Končano > To povezavo do vira medijev poimenujte kot Maverick > Kliknite Končano > Kliknite
 5. Pojdi nazaj v Kodi Domov Zaslon > Kliknite Sistem > Kliknite Dodatki.
 6. Izberite Namestitev iz datoteke Zip možnost > Izberite Maverick > Kliknite na maverickrepo-3.5.zip.

Kako namestiti Maverick repozitorij na FireStick Kodi

Namestitev Maverick Repository na FireStick se ne razlikuje kot na drugi napravi. Najprej boste morali namestiti Kodi na vaši napravi Fire Stick. Po tem boste omogočili namestitev storitev drugih proizvajalcev v svoji napravi.

Pojdi do Možnosti razvijalca iz menija in vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.

Po tem lahko preprosto namestite skladišče Maverick na svojo napravo FireStick in uživate v vseh odličnih dodatkih, ki jih ta repozitorij ponuja na vaši napravi FireStick.

Dodatki Maverick Kodi

Tu je seznam vseh najboljših dodatkov Kodi, vključenih v skladišče:

 1. Joker Sports
 2. Maverick TV
 3. SportsDevil
 4. Čarobni zmaj
 5. Gen-X
 6. ITV
 7. Pri Flixu
 8. Cartoon Network
 9. LiveStreams Pro
 10. YouTube

Pogosta vprašanja o skladišču Maverick

Tu je nekaj najpogostejših vprašanj uporabnikov Kodija glede Maverick Repozitorija:

 Maverick Repo ne deluje

Če imate težave pri dostopu ali namestitvi dodatka, morate takoj preveriti, ali je izvorni URL, ki ste ga dodali v upravitelja datotek, pravilen ali ne.

Če je izvorni URL, ki ste ga vnesli, pravilen, vendar skladišče še vedno ne deluje, bo morda shranjevanje shranjeno v posodobitvi in ​​počakajte nekaj ur.

 Maverick TV ni uspel namestiti odvisnosti

Napaka odvisnosti ni uspela, če je skladišče zastarelo, je izvorni URL iztekel ali če v shrambi manjka nekaj datotek. Če naletite na to eroro, nato ponovno naložite skladišče in poskusite znova namestiti.

Zaključek

Številna skladišča Kodi so pridobila priljubljenost z zagotavljanjem posodobljenih dodatkov Kodi in Maverick Repository je eden izmed njih. Zelo lasten dodatek Maverick Kodi je tudi neverjeten Kodi dodatek za visokokakovostno predvajanje filmov in TV oddaj..

Ena od stvari, ki jih ne stori vsako skladišče, je preživetje v konkurenci industrije. Veliko odličnih skladišč prihaja in odhaja, ker veliko od njih nima nobenih novosti ali edinstvenosti. Medtem ko mnoge od njih kaznujejo oblasti in so prisiljene ustaviti svoje storitve.

Stavni način uporabe tretjega dodatka ali skladišča Kodi je plačan ali brezplačen VPN za Kodi, da se zagotovi vaša zasebnost. Med pretakanjem bodite varni in izberite najboljšega ponudnika VPN na trgu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me