Posodobitev skladišča Mucky Duck: Repozitorij Mucky Duck je bil zaprt zaradi avtorskih pravic in ni več na voljo.

Opozorilo! Če uporabljate Mucky Duck Repo, anonimno uporabite VPN, saj bo tako varoval vašo zasebnost. Izkoristite 85% popusta na PureVPN in pretakajte neomejeno vsebino na Mucky Duck.

Namestitev Mucky Duck Repo na Kodi je priljubljena izbira med filmi, TV oddajami in ljubitelji športa. Edini razlog, ki bi se ga lahko lotil vsakdo, je vrsta dodatkov Repo, ki so na voljo njegovim uporabnikom. Uporabnikom Kodija predlagamo, da na svoje Kodi naprave ali programsko opremo namestijo Mucky Duck Repo, da med drugim dobijo dostop do širokega nabora filmov, TV oddaj in športnih dodatkov. V tem priročniku ponujamo navodila po korakih, kako namestiti Mucky Duck Repo na Kodi.

Spodaj je navedenih nekaj neverjetnih dodatkov, ki jih najdete v Mucky Duck Repo:

 1. 123 Filmi
 2. U.B.A.R
 3. GenVideos
 4. Afdah
 5. HD Box

Spodaj so predstavljeni koraki, kako namestiti Mucky Duck Repo na Kodi:

Kako namestiti Mucky Duck Repo na Kodi Krypton različice 17

 1. Odprto Kodi v napravo > Pojdi do Nastavitve > Zdaj kliknite na Upravitelj datotek.kako namestiti mucky duck repo
 2. Zdaj dvakrat kliknite na Dodaj vir prisotna na levi strani > Vnesite URL http://muckys.mediaportal4kodi.ml, kjer piše “Brez” > Vnesite ime medijski vir kot ‘Mucky Duck’ > in kliknite v redu.kako namestiti mucky duck repo na kodi kripton različice 17
 3. Nazaj se morate vrniti Kodi domači zaslon s pritiskom na ‘Esc’ gumb na tipkovnici > Izberite Dodatki > Kliknite zgornji levi „Paket za namestitev“ ikono.muck duck repozitorij dodatkov
 4. Izberite Namestitev iz zip datoteke > Pomaknite se navzdol in kliknite Mucky Duck > in izberite repozitorij.mdrepo-1.0.2.zip > Zdaj počakajte nekaj časa, da se naloži mucky rack dodatek.mucky rack namestite iz zip datoteke
 5. Kliknite na Namestitev iz skladišča > Izberite Mucky Ducks Repo > Video dodatki > Tukaj si lahko ogledate seznam priljubljenih dodatkov mucky raca Kodi.mucky rack video addons
 6. Kliknite katerega koli od dodatkov > Kliknite Namestite da začnete postopek namestitve.mucky raca tok
 7. Ko je namestitev končana, pojdite na Glavni meni Kodi > Dodatki > Video dodatki> Izberite dodatek mucky rack, ki ste ga pravkar namestili.nastavitve mucky raca
 8. Voila! Dobro si lahko ogledate filme, TV oddaje in še veliko več!

mucky raca FUBAR

Kako namestiti Mucky Duck Repo na Kodi Jarvis različice 16

Nameščanje Mucky Duck Repo na Kodi Jarvis različice 16 je podoben postopek kot pri Kodi Krypton različice 17, ki je opisan v zgornjem vodniku. Preden namestite Mucky Duck Repo na Kodi, morate upoštevati, da imata dve različici Kodija različne razlike v postavitvi, tipkah in pozicioniranju glavnega menija.

Če imate na napravi nameščen Kodi Jarvis, vam ne bi bilo treba skrbeti. Koraki za namestitev Mucky Duck Repo ostajajo enaki. Edina razlika, ki jo morate spremljati, je glavni meni za vsako od različic. V Kodi Jarvis je glavni meni v dnu v vodoravnem položaju, medtem ko je glavni meni v Kodi Krypton postavljen navpično na levi strani.

Poleg tega boste v kodi Krypton različice 17. ključ »Sistemi« nadomestili s tipko »Nastavitve«. Če imate na svoji napravi nameščen Kodi Jarvis, morate slediti istim korakom, ki so opisani za Kodi Krypton, medtem ko držite v mislih opisane spremembe.

Mucky Duck Repo ne deluje

Nepričakovano zaustavitev

Če ugotovite, da vaš Kodi ne uspe namestiti Mucky Duck Repo iz shrambe, ki je bila navedena v priročniku, ali se nenadoma zaustavi brez kakršnega koli opozorila, boste morda imeli problem Kodi.

Neupopolnitev Kodija na novejšo različico lahko povzroči takšne težave, ki lahko odražajo sitnost med Kodi uporabniki.

Rešitev

Uporabniki Kodija lahko to napako premagajo tako, da namestijo najnovejšo različico Kodija, tj. Kodi Krypton različice 17. Ko je namestitev končana, morate na Kodi znova namestiti Mucky Duck Repo. To bo zagotovo odpravilo vašo težavo.

Težave s pretakanjem

Težave s pretakanjem še vedno obstajajo pri večini dodatkov Kodi. Ker je Mucky Duck shramba, ki vsebuje različno število priljubljenih dodatkov mucky raca Kodi, se lahko ta situacija zgodi.

Če kateri od dodatkov mucky rack Kodi ne pretoči medijske vsebine, je velika verjetnost, da bodo uporabniki Kodija morda krivili dodatke za objavljanje slabih povezav. Čeprav je to lahko res, vendar ne v celoti.

Nekatere pretočne vsebine imajo lahko geo-blokirane omejitve, kar je oblika zaščite, ki uporabnikom preprečuje dostop do vsebine glede na njihov geografski položaj.

Rešitev

Uporabniki Kodija lahko to težavo enostavno odpravijo s kodi VPN, ki bo uporabnikom Kodija omogočil dostop do vsebin, ki so bile blokirane na zemljevidu, ne glede na njihov geografski položaj. Kodi VPN bo svoje internetne aktivnosti skrival tudi od vladnih in internetnih ponudnikov.

Mucky Duck Repo Zip

Če želite zmanjšati število korakov, ki smo jih zagotovili, in želite najti enostaven način za prenos Mucky Duck Repo, potem morate neposredno namestiti Mucky Duck Repo zip datoteko s svojega spletnega mesta. Postopek je opisan spodaj:

Naložiti morate Mucky Duck Repo Zip datoteko.

Kliknite na repozitorij.mdrepo-1.0.2.zip > Prosil bo za vaše dovoljenje, da shrani datoteko zip v svojo napravo > Shranite datoteko.

Zaženite postopek namestitve z zagonom Kodi > Pojdite na dodatke > Kliknite ikono Package Installer > Namestitev iz zip datoteke > Pomaknite se po datoteki, ki ste jo prenesli v 2. koraku > Kliknite v redu.

Zdaj nadaljujte postopek namestitve iz 5. koraka, navedenega v zgornjem vodniku.

Končne misli

Za namestitev Mucky Duck Repo na Kodi morate upoštevati 8 orisanih korakov, obravnavanih v tem priročniku. Če Mucky Duck Repo ne deluje na vaši napravi, boste morda morali prenesti najnovejšo različico Kodija, tj. Kodi Krypton različice 17, ali razmisliti o uporabi Kodi VPN. Vsekakor boste lahko brezplačno pretakali neverjetne medijske vsebine.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me