Če ste se kdaj spraševali, kako na enem mestu pretakajo filme, TV-oddaje, dokumentarne filme in druge medijske vsebine, vam ni treba več iskati

Navi-X Kodi bi lahko bil najbolj priljubljen dodatek Kodi in tudi najstarejši, to je dodatek Kodi, ki ponuja brezplačne medijske vsebine za uporabnike interneta.

Vendar brezplačno pretakanje ni tako enostavno, saj so številni visokokakovostni tokovi geografsko omejeni, do katerih ni mogoče dostopati brez VPN-ja za Kodi.

V tem članku bomo razkrili, kako namestiti Navi-X na Kodi in rešili različne težave, povezane z dodatkom.

Kaj je Navi-X Kodi

Navi-X svojim uporabnikom omogoča skupno rabo in nalaganje vsebine prek zelo velike video baze podatkov. Vse, od filmov do TV oddaj, športnih dogodkov in televizije v živo, je mogoče najti s klikom prstov.

Upoštevajte ta navodila po korakih, kako namestiti Navi-X na Kodi.

Kako namestiti Navi-X na različice Kodi Leia in Krypton

Kodi Leia je najnovejša različica Kodija, ki ji sledi priljubljena različica Krypton. Ta dodatek deluje odlično pri vseh razpoložljivih različicah Kodi-ja.

Sledite tem korakom, da takoj namestite dodatek Navi-X Kodi:

  1. Odprto Kodi> Izberite »Nastavitve “ gumb na zgornji levi strani > mapa Manager > Dvojni klik ‘Dodaj Vir ‘.kako namestiti navi-x na kodi
  2. Vnesite to povezavo http://kdil.co/repo/ > Kliknite v redu > Zdaj vnesite ime povezave do medija »Kodil Repo ‘ > Kliknite v redu ponovno.kako namestiti naxi x addon na kodi kripton različice 17
  3. Pojdi nazaj na Domači zaslon > Kliknite Dodatki na levem stranskem meniju > Kliknite zgornji levi v obliki škatle ikono > Namestite iz zadrgo mapa > Kodil Repo > Kodil.zip.navi-x namestite zip datoteko kodi
  4. Namestitev iz skladišča >Izberite Regija za skladišče Kodil > Program Dodajons> Kliknite Navi-X > Namestite.namestitev navi-x addon na kodi kripton različice 17
  5. Pojdi nazaj na Glavni meni > Programski dodatki >Navi-X > in uživajte!

nastavitev navi-x addon kodi kripton različica 17

Kako namestiti Navi-X Kodi Jarvis različice 16 ali višje

Namestitev Navi-X na Kodi Jarvis različice 16 je podobna namestitvi Navi-X na Kodi Leia in Krypton, le da je postavitev Kodi Jarvis nekoliko drugačna od izboljšane različice.

Kodi Jarvis se v svoji postavitvi glavnega menija nekoliko razlikuje. Glavni meni je mogoče najti v spodnjem delu zaslona v vodoravnem položaju, medtem ko je v najnovejši različici glavni meni nameščen navpično na levi strani.

V Kodi Krypton je ključna funkcija imenovana „Sistem “ je nadomeščeno z „Nastavitve “ ki jih najdemo v glavno meni. Vendar v smislu „kako uporabljati Navi-X“V kateri koli od različic Kodi postopek ostane enak.

Kako odpraviti težave Navi-X, ki ne delujejo

Uporabniki Navi-X se lahko med nameščanjem dodatka Kodi soočajo z nekaterimi napakami. Za uporabnike Kodi smo zagotovili dve najpogostejši težavi, ko nameščata Navi-X.

Preverite dnevnik za več informacij o napaki

Ta napaka lahko koga zmeša. Vsi smo že občasno videli, da Kodi ne pretaka medijske vsebine, ki jo želite obupno gledati. Vendar ničesar ne moremo popraviti.

Če želite odpraviti to težavo, je običajno čiščenje predpomnilnika. Za to morate namestiti “program za namestitev dodatkov”, ki je dodatek Kodi. Ko končate z namestitvijo dodatka, odprite dodatek za orodje za vzdrževanje, nato kliknite na splošni dodatek in počistite predpomnilnik.

Če se težava po čiščenju predpomnilnika še vedno pojavlja, se morda zdi, da poskušate dostopati do geoblokirane vsebine, do katere lahko dostopate samo preko Kodi VPN.

Zakaj je Navi-X prenehal delovati?

Navi-X lahko včasih preneha delovati nepričakovano, kar lahko povzroči nekaj stiske. Ta napaka se običajno pojavi, če imate nameščeno predhodno različico Kodi ali Navi-X. Poiščite najnovejšo različico Navi-X in tudi najnovejšo različico Kodi Krypton 17, da odpravite napako.

Če imate nameščeno novejšo različico Navi-X in Kodi, boste morda želeli poskusiti odstraniti Navi-X in znova namestiti dodatek. To lahko odpravi vašo težavo.

Zavijanje

Navi-X je brez dvoma najbolj priljubljen in najstarejši dodatek Kodi. Vsebuje bazo podatkov, v kateri lahko uporabniki Kodija delijo najnovejšo medijsko vsebino. Lahko prenašate filme, TV oddaje in druge podobne zabavne pakete brez težav.

Pravzaprav bo namestitev Navi-X na Kodi močno rešila vašo težavo z brezplačnim pretakanjem. Najljubšo vsebino si lahko preprosto ogledate doma, na delovnem mestu ali kjer koli se počutite udobno. Pojdite skozi naš vodič, kako namestiti Navi-X na Kodi in si oglejte najljubšo vsebino od koder koli.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me