Kako namestiti NordVPN na Kodi (2020)

kako namestiti-nordvpn-on-kodi


NordVPN izjemno dobro deluje s Kodijem, če imate nanj pritrjeno dvojno šifriranje VPN. Ohranja vaše Kodi zasebne in sončne blokade TV v živo.

V tem priročniku sem po korakih razpravljal o tem, kako namestiti NordVPN na Kodi. Ko končate z namestitvijo, lahko pozneje v vodiču preverite, ali NordVPN deluje na Kodi.

NordVPN Kodi aplikacija ima močna 256-bitna enkripcija in med največjim strežniškim omrežjem s 5.500 strežnikov. Ti strežniki vam pomagajo dodeliti IP naslov, ki vas ohranja anonimne.

Kako namestiti in uporabljati NordVPN na Kodi

Korak 1: Prijavite se pri NordVPN

2. korak: Prenesi in Namestite Aplikacija NordVPN v vaši želeni napravi

korak-2-kako namestiti-nordvpn-on-kodi

3. korak: Vnesite uporabniško ime / geslo in Odprto Aplikacija NordVPN

korak-3-kako namestiti-Nordvpn-on-kodi

4. korak: Povežite se z Strežnik ZDA 

korak 4-kako namestiti-Nordvpn-on-kodi

5. korak: Ko je enkrat povezan, Odprto Kodi

5. korak - kako namestiti-nordvpn-on-kodi

6. korak: Odprite kateri koli dodatek, npr. Čarobni zmaj

6. korak - kako namestiti-nordvpn-on-kodi

7. korak: Izberite katero koli filmsko / TV oddajo in začnite anonimno pretakanje!

7. korak - kako namestiti-nordvpn-on-kodi

Obiščite spletno stran 30-dnevno jamstvo vračila denarja

Kako preveriti, ali NordVPN deluje na Kodi

# 1 Odprto Kodi

Korak 1-kako preveriti-nordvpn-deluje na kodi

# 2 Pojdi do Nastavitve možnost

korak 2-kako preveriti-Nordvpn-deluje

# 3 Kliknite na Sistemska informacija

korak 3-kako preveriti-Nordvpn-deluje

# 4 Zdaj preverite, ali je vaše IP naslov se je spremenil ali ne (pred in po povezavi z VPN)

korak 4, kako preveriti, kako deluje Nordvpn

Obiščite spletno stran 30-dnevno jamstvo vračila denarja

Video vodič: Kako namestiti NordVPN Kodi

Funkcije NordVPN

NordVPN je nedvomno eno največjih imen v panogi zaradi zagotavljanja storitev in velikega števila strežnikov po vsem svetu..

Tu je nekaj značilnosti NordVPN:

 • Velika strežniška mreža: NordVPN ima 5.500 strežnikov in prisotnost v več kot 60 državah. Ogromna količina strežnika pomeni, da boste imeli več naslovov IP za povezavo in deblokiranje na tone vsebine.
 • Velika hitrost: Čeprav ima NordVPN dvojno šifriranje VPN, to hitrosti ne upočasni. Pozneje sem v vodniku opravil hitrostni test.
 • Varno šifriranje: NordVPN uporablja 256-bitno šifriranje, ki je najmočnejše, še bolj pa uporablja dvojno šifriranje VPN, ki šifrira internetni promet ne enkrat, ampak dvakrat.
 • 6 povezav z več napravami: NordVPN lahko uporabljate hkrati s 6 različnimi napravami. To pomeni, da si lahko Kodi ogledate pretakanje vsebine v 6 napravah.
 • 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja: Uporabite NordVPN na Kodi 30 dni brez tveganja. Denar lahko vedno zahtevate po 30 dneh.
 • 7-dnevna brezplačna preizkusna različica: NordVPN ponuja 7-dnevno brezplačno preskušanje na mobilnih napravah. Vnesti morate le podatke o svoji kreditni kartici, vendar ne boste odšteli denarja.

NordVPN test hitrosti

Med pretakanjem s Kodijem smo opravili test hitrosti NordVPN in rezultati so naslednji:

Moja hitrost interneta brez VPN: 20 Mbps

Moja hitrost interneta z NordVPN (ameriškim strežnikom): 16 Mbps

Edini padec hitrosti za 20%, kar je smiselno.

NordVPN-Kodi-test hitrosti

NordVPN test puščanja IP

Najpomembnejša stvar, ki jo morate preveriti v VPN, je preverjanje, ali pušča DNS ali IP. Če pušča vaš IP ali DNS, potem ni smisla uporabljati.

Med streamingom smo testirali NordVPN za Kodi, zato ni bilo odkritja IP ali DNS.

NordVPN puščanje IP za kodi

NordVPN test tesnjenja za kodi

To dokazuje, da je NordVPN za Kodi popolna izbira in se na to lahko zanesemo.

NordVPN odblokira Geo-omejene dodatke Kodi

Kot sem že omenil, je za deblokiranje geo-omejenih dodatkov Kodi potreben VPN. Tako sem poskušal deblokirati cCloud TV z NordVPN na Kodi in brez uspeha sem bil uspešen.

odkleni kodi addons z nordvpn

Hitrost pretakanja je bila dobra, čeprav imam nizko hitrost internetne povezave. Nisem naletel na težave z varovanjem ali zaostajanjem, nato pa sem lahko dostopal do celotne knjižnice dodatkov.

Poskusite lahko tudi z najboljšim VPN za Kodi, ki je kot nalašč za zasebno pretakanje in odblokira dodajanje TV v živo.

Ali NordVPN sodeluje s Kodijem?

Ja! NordVPN je združljiv s Kodi, vendar nima namenskega dodatka Kodi.

Lahko se boste spotaknili pri nekaterih blogih in priročnikih za namestitev, če omenite namenski dodatek NordVPN Kodi, vendar vas vsi zavajajo.

Ni takega namenskega dodatka Kodi, kot navajajo, NordVPN je nameščen v napravi in ​​deluje v ozadju, ko uporabljate Kodi.

Pretakanja sploh ne prekinja in omogoča takojšen dostop do geo-omejenih dodatkov Kodi brez kakršnih koli težav.

Ena najboljših stvari o NordVPN je, da odlično deluje z vsemi priljubljenimi napravami in operacijskimi sistemi Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick in FireTV, Roku, RaspberryPi.

NordVPN za Kodi Reviews

Ocene uporabnikov omogočajo jasen pogled na osnovne realnosti v industriji. Poglejte te preglede in se odločite, ali želite uporabljati NordVPN ali ne.

Kodi je samo operacijski sistem, ki ga ponuja storitev, resnično je enako, samo različna omrežja, ki zagotavljajo pretoke … VPN .. tam je veliko dezinformacij glede IPTV-ja, verjeli boste, da ne morejo se duši itd., kar je absolutno smeti

– Snags (@ Snagsy1980) 4. marec 2019

Ta uporabnik se zdi precej osovražen; morda so njegovi tokovi omejeni, saj je omenil IPTV storitve. To je razlog, da priporočam uporabo VPN, da se izognete težavam z ustavljanjem in omejitvijo.

Kodi (prek VPN… raje imam Nord VPN) omogoča brezplačno, anonimno pretakanje piratske vsebine. Resno … lahko gledate karkoli. Ljudje takoj naložijo stvari. Presenečeni so, da medijska podjetja niso izvajala napadov ddosa, da bi onemogočila storitev.

– ZeroHedge (@govttrader) 26. marec 2019

Zadovoljen uporabnik hvali NordVPN, da deblokira vse tokove, hkrati pa je obremenil oblasti o ukrepanju proti piratskim tokovom.

Ključni odvzemi

Izbira VPN-ja za pretakanje je malce težavna, saj vsak drugi ponudnik tam trdi, da je najboljši, a ko jih uporabite, boste videli, kako globoke so vode.

Vsakemu ponudniku VPN ni mogoče zaupati, saj je bilo prijavljenih veliko primerov beleženja podatkov pri nekaterih ponudnikih. V tem priročniku je podrobno razloženo, kako namestiti in nastaviti NordVPN na Kodi.

NordVPN je zanesljivo ime v panogi, saj je služilo milijonom uporabnikov, in nobenih takšnih pritožb se ni pojavilo proti njemu.

Drugič, NordVPN omogoča močno šifriranje in veliko število strežnikov po vsem svetu. Ima vrhunske lastnosti, ki ustrezajo potrebam pretočnih pikcev.

Svojim bralcem priporočam, da preizkusijo NordVPN Kodi za boljšo izkušnjo pretakanja. Ko rečem bolje, mislim na zasebno pretakanje brez pufranja.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map