NordVPN-FireStick
NordVPN je bil preizkušen in zato ga lahko smatramo za enega najboljših VPN za FireStick.

Aplikacija NordVPN FireStick je že na voljo v trgovini z aplikacijami Amazon in jo je mogoče enostavno nastaviti z napravami FireStick in FireTV z enim klikom. Imeti namensko aplikacijo VPN je vedno super, saj je enostaven za uporabo in nastavitev ter ne potrebuje kramp.

Lastnosti NordVPN FireStick

 1. 24/7 Chat Support
 2. Šifriranje vojaškega razreda
 3. Stroga politika brez zapisov
 4. Funkcija CyberSec
 5. Funkcija Auto Killswitch
 6. 6 Dovoljene sočasne povezave

Kako namestiti NordVPN na Amazon Fire Stick

Zdaj, ko veste, kako dober je NordVPN na FireSticku, nam začnimo z namestitvijo VPN v aplikaciji FireStick. Obstajata dva načina za namestitev NordVPN na FireStick; lahko izberete katerega koli, ki se vam zdi bolj priročen.

1. način za nastavitev NordVPN na FireStick

 1. Omogoči neznane aplikacije,
 • Ko zaženete FireStick napravo, jo vključite v televizor.
 • Pojdite na Nastavitve.
 • Kliknite Device.
 • Zdaj kliknite Možnosti razvijalca.
 • Vklopite aplikacije iz neznanih virov.
 1. Zdaj se vrnite v glavni meni in odprite trgovino z aplikacijami Amazon.
 2. Prijavite se v svoj račun Amazon.
 3. Kliknite iskalno vrstico, vnesite „NordVPN“ in kliknite Enter.
 4. Iz rezultatov, ki se pojavijo, kliknite na NordVPN in nato kliknite Namestitev.
 5. Zahteva se zahteva za dovoljenje, kliknite Da za nadaljevanje namestitve.
 6. Aplikacija bo nameščena; do njega lahko dostopate iz razdelka za aplikacije FireStick.
 7. Zdaj odprite aplikacijo NordVPN iz razdelka za aplikacije in se prijavite z vnosom poverilnic za svoj račun NordVPN.
 8. Po prijavi boste videli vse funkcije in lokacije države, da izberete obrazec. Povežite se s katero koli lokacijo, ki jo želite, in uživajte v varnem pretakanju.

2. način za nastavitev NordVPN na Amazon FireStick

Ta postopek se uporablja, če imate težave z namestitvijo aplikacije neposredno iz trgovine z aplikacijami Amazon. Tu so naslednji koraki:

 1. Pojdite na Nastavitve > Kliknite na Naprava > Izberite Razvijalci možnost > Omogoči aplikacije iz neznanih virov.
 2. Vrnite se v glavni meni in pojdite na Amazonova trgovina z aplikacijami.
 3. Išči “Downloader”.
 4. Videli boste Downloader aplikacija (ena z oranžnim logotipom). Kliknite nanj in Prenesi
 5. Po namestitvi odprite aplikacijo Downloader in jo vnesite URL v naslovni vrstici: http://bit.ly/NordVPNAPK in kliknite Pojdi. Naložil bo NordVPN apk za FireStick. Nalaganje bo trajalo nekaj časa, saj je velikost datoteke približno naokoli 35 MB.
 6. Takoj, ko se prenos konča, boste vprašani za dovoljenje za namestitev in kliknite Namestite.
 7. Zdaj preklopite miško in odprite nameščeno aplikacijo NordVPN Nastavitve > Kliknite na Prijave > Izberite Upravljani nameščeni programi > Odprto NordVPN.
 8. Zdaj vpis na svoje NordVPN račun in varno začnite uporabljati svoj FireStick.

Amazon FireStick Apps, ki najbolje deluje z NordVPN

Najboljša stvar FireSticka ni samo njegove lastnosti, temveč tudi raznolikost njegovih aplikacij, ki uporabnikom omogočajo ogled njihovih najljubših vsebin. Nekatere najboljše aplikacije za firestick, kot so Netflix, Vudu in Kodi, so razlog, da mnogi uporabniki raje FireStick in Fire TV naprave. Glede na to lahko pretakanje teh aplikacij z VPN naredi izkušnjo bolj čudovito.

Netflix z NordVPNnetflix z nordvpn na firestick

Netflix ima geografsko omejene knjižnice, kar pomeni, da ima vsaka regija drugačno knjižnico z različnimi naslovi vsebin. Če torej ne prebivate v ZDA in uporabljate Netflix v FireSticku, boste imeli dostop do svoje regionalne knjižnice.

Za dostop do ameriške knjižnice Netflix lahko uporabite VPN in se povežete z ameriškim strežnikom. Drugi problem v tej zadevi je prepoved Netflix VPN, ki blokira promet, ki prihaja prek VPN. Uporabniki pa so dostop do NordVPN Netflix zelo cenili, saj dobro zaobide omejitev, ne da bi bil ujet..

NordVPN je med redkimi ponudniki storitev VPN, ki lahko presežejo omejitve in še vedno zagotavljajo visokokakovostno pretakanje na Netflixu.

Kodikodi z nordvpn na amazonski firestick

Kodi on firestick je odlična programska oprema za pretakanje medijev, ki ob sodelovanju z FireStickom podvoji zabavo. Ima lasten vmesnik in dodatke, ki uporabnikom omogočajo dostop do najrazličnejših obrazcev po vsem svetu.

Vendar uporaba VPN v programu Kodi ni omejena samo na zaščito pred vohunskimi očmi in zlonamerno programsko opremo, ampak tudi na boj proti piratstvu, saj uporabniki raje uporabljajo dodatke Kodi drugih proizvajalcev, ki zagotavljajo piratsko vsebino.

NordVPN v programu Kodi lahko zagotavlja šifriranje višjega cenovnega razreda in skrije vaš IP naslov, da vas zaščiti pred ujetjem med pretakanjem brezplačne vsebine.

Vudu

Vudu je storitev za distribucijo medijske vsebine, ki distribuira vsebino na ameriške in kanadske kanale. Uporabniki si lahko ogledajo brezplačne filme in izposodijo najnovejše filme na spletu prek Vuduja.vudu aplikacija za amazon firestick

Uporabniki lahko uživajo v najrazličnejših vsebinah v 4K kakovosti. To lahko preprosto storite z obstoječo aplikacijo Vudu, ki je na voljo v trgovini z aplikacijami Amazon.

Vudu odlično sodeluje z NordVPN, saj ni prekinitev pasovne širine in promet poteka prek hitrih strežnikov.

NordVPN za 1. gen FireStick – rešitev, uporabite VPN na usmerjevalniku

Naprave 1. generacije FireStick še vedno uporabljajo številni uporabniki, čeprav imajo težave z združljivostjo z mnogimi aplikacijami. Naprave 1. generacije FireStick ne podpirajo storitev VPN, kar pomeni, da lahko na napravo namestite aplikacijo VPN, vendar še vedno ne bo delovala v ozadju.

Najboljša možnost, ki jo vsi priporočajo uporabnikom FireSticka, je, da nadgradijo svoje naprave, vendar imam boljši in cenejši način za reševanje te težave..

Če na usmerjevalnik namestite VPN, lahko preprosto vzpostavite varno povezavo, ne da bi jo morali namestiti v napravo. V tem primeru bi morali imeti katerega od teh usmerjevalnikov:

 1. Asus RT-N18U
 2. Asus RT-AC66U
 3. Asus RT-AC68U
 4. Asus RT-AC87U
 5. Asus RT-AC3200

Vsi ti usmerjevalniki imajo nameščeno programsko opremo OpenVPN in konfiguriranje DD-WRT na njih ni problem. Na usmerjevalnik namestite odjemalca NordVPN in zagotovite varen promet.

NordVPN o pogostih vprašanjih FireStick

Kaj je funkcija Cybersec NordVPN ?

CyberSec je edinstvena funkcija NordVPN, ki blokira hekerje, napade zlonamerne programske opreme in nadležne oglase.

CyberSec pregleda spletne naslove in jih preveri na seznamu blokiranih ali nezaželenih mest, o katerih poroča, uporabnikom pa nudi varnost pred phishing napadi. Prav tako pazi, da boti preprečijo vstop v sistem prek spletnega prometa. Če v vašem sistemu že obstaja bot, potem bo blokiral komunikacijo z ustreznega strežnika in tako zaščitil vaše podatke.

CyberSec blokira vse pojavne okne in preusmeritvene povezave na različnih spletnih mestih, pa tudi različne oglase, ki se sproti pojavljajo.

Kako lahko preverim, ali deluje NordVPN na FireSticku?

Če menite, da vaš NordVPN ne deluje na FireSticku, potem to preverite na dva načina. Najprej znova zaženite napravo in se povežite s strežnikom VPN. Nato poskusite dostopati do spletnega mesta, ki je za vašo regijo omejeno, vendar je dostopno v regiji, s katero ste povezani. Če je spletno mesto dostopno, pomeni, da VPN deluje v redu.

Drug način preverjanja je tako, da odprete brskalnik in odprete spletno mesto What is my IP. Ko ste na tem spletnem mestu, vam bo prikazal vaš trenutni naslov IP, če se naslov IP razlikuje od vašega dejanskega naslova IP, potem VPN deluje. Če pokaže vaš dejanski naslov IP, kar pomeni, da VPN ne deluje na vašem FireSticku.

Kako se prijaviti z obstoječim računom NordVPN, namesto da bi ustvarili račun za NordVPN v FireSticku?

Ko namestite aplikacijo NordVPN na FireStick, odprite aplikacijo in vnaprej boste imeli zaslon za prijavo. NordVPN za FireStick ne potrebuje namenskega ali drugačnega računa. Lahko se preprosto prijavite tako, da vnesete poverilnice obstoječega računa, ki ste ga registrirali na spletu ali ki ga uporabljate v različnih napravah.

NordVPN FireStick se ne more prijaviti

Številni uporabniki se soočajo s težavo, da se ne morejo prijaviti v aplikacijo, in zato, ker nimajo nameščene miške. Če se želite prijaviti v aplikacijo, morate klikniti možnost prijave in to je lahko le ena s pomočjo kazalca. Če želite omogočiti dostopnost miškinega kurzorja, prenesite in namestite aplikacijo Mouse Toggle iz trgovine z aplikacijami Amazon.

Zaključek

NordVPN in FireStick je odlična kombinacija ene najboljših storitev pretakanja z eno najboljših storitev VPN. NordVPN FireStick uporabnikom omogoča pretok brez težav, ne da bi se bali pred zlonamernimi programi, taksistom, vohunjenjem ali kakršno koli virtualno grožnjo. Uporabniki dobijo vojaško šifriranje za svoj spletni promet in občutek varnosti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me