piramida-kodi-addon

Ta dodatek je popoln paket za vse uporabnike, ki obožujejo predvajanje televizijskih oddaj, filmov, športnih prireditev, otroških risank itd..

Medtem ko v spletu prenašate Kodi, poskrbite, da ste zaščiteni z zanesljivim VPN za Kodi. Šifriral bo vaš promet in obšel geo-omejitve, kar vam omogoča, da pretakate karkoli želite od koder koli po svetu.

Ta vodič vam bo predstavil, kako namestiti Pyramid na Kodi Leia različice 18, Krytpon različice 17.6 in Kodi Jarvis različice 16. Naučili se boste tudi, kako odpraviti napake, s katerimi se lahko soočate s tem dodatkom Kodi.

Kako namestiti piramido v različicah Kodi Leia in Krypton

 1. Kosilo Kodi > Kliknite na Nastavitve Ikona > Odprto mapa Manager.kako namestiti piramido na kodi
 2. Izberite Dodaj Vir > Kliknite Noben > Vnesite to URL: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Kliknite v redu.kako namestiti piramido na kodi kripton različice 17 ali novejšo
 3. Poimenujte ta vir ‘Nula ‘ > Kliknite v redu > Vrnite se na Domov Zaslon s pritiskom na hrbtni prostor ključ.piramida kodi addon
 4. Pojdi do Dodatki Meni > Kliknite na Škatla oblikovan ikono > Izberite Namestite iz Zip mapa > Izberite Nič > Kliknite na Repo.zipkako dodati piramido na kodi
 5. Zdaj pa pojdi na Namestite iz Repozitorij > Izberite Nič Toleranca Repozitorij > Odprto Video Dodajons > Kliknite na The Piramida > Kliknite Namestite > Dodatek bo nameščen!nastavitev piramide kodi
 6. Zdaj lahko do tega dodatka dostopate prek dodajons meni in uživajte v svoji najljubši vsebini.

Kako namestiti piramido na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Pojdi do Sistem > Odprto mapa Manager.
 2. Kliknite Dodaj Vir > Vnesite povezavo: http://repozip.teamzt.seedr.io/ > Ime „Nula ‘ do tega vira > Kliknite V redu.
 3. Vrnitev na Domov zaslon > Pojdi do Sistem > Kliknite Dodajons > Kliknite Namestite iz Zip >Izberite Nič > Kliknite na Repo.zadrgo > Počakajte, da se prikaže obvestilo.
 4. Kliknite Namestite iz Repozitorij > Izberite Nič Toleranca Repozitorij > Pojdi do Video dodaj-ons > Izberite The Piramida > Kliknite Namestite > Počakajte, da se dodatek namesti.

Namestitev Pyramid Kodi ni tako zapletena, kajne?

Prenos dodatkov Zip Pyramid Kodi Repo

 1. Prenesite Zip mapa v napravi > Kliknite Dodatki > Kliknite na Škatla ikono z zgornjega levega kota > Kliknite Namestite iz Zip mapa > Zagotovite sistemu pot preneseno mapa > Izberite Repo.zip
 2. Kliknite Namestite iz Repozitorij > Kliknite Nič Toleranca Repozitorij > Pojdi do Video Dodajons > Izberite The Piramida> Kliknite Namestite > Počakajte, da se dodatek namesti.
 3. Po namestitvi lahko ta dodatek uporabite v meniju Add-on, ki je prisoten na začetnem zaslonu.

Pyramid Kodi Down / Ne deluje / Napake / Težave

Piramida Kodi ne deluje / dol:

Uporabniki so se veliko pritožili nad tem, da Pyramid Kodi ne deluje ali da ne deluje. Običajno se vsi dodatki tretjih oseb soočajo s to napako. Ta posebna napaka zahteva, ker se skladišče ustavi ali ko se skladišče preseli na katero koli drugo domeno.

Rešitev

Edina napaka te napake je uporaba zanesljive in posodobljene izvorne povezave za prenos in namestitev skladišča. Tu je posodobljena povezava do skladišča za Pyramid.

Predvajanje Pyramid Kodi neuspešno (Preveri podatke dnevnika)

Predvajanje O napaki o napaki običajno poročajo uporabniki, ki uporabljajo Pyramid Kodi 17.4 v računalniku ali napravi Android. Vendar to vprašanje v nadaljnjih različicah Pyramid Kodi 2017 še vedno ni bilo.

Rešitev

To napako je mogoče zlahka popraviti za različice Pyramid Kodi 17.4 ali nižje z brisanjem zastarelih datotek baze podatkov. Za čiščenje baze podatkov sledite tem korakom:

 1. Odprto Nastavitve od Kodija.
 2. Pojdi do Upravitelj datotek.
 3. Zdaj izberite Imenik profilov iz levega stolpca.
 4. Kliknite na Baza podatkov.
 5. Zdaj kliknite desni klik Addons27.db > Kliknite Izbriši.

Problem rešen!

Toda pri drugih različicah Pyramid Kodi 2017 je najpreprostejša rešitev, razen te, uporaba storitve Kodi VPN. Glavni razlog za to je, da obstajajo nekatera geografsko omejena spletna mesta, ki Kodi niso dostopna brez VPN-ja.

Odvisnost od piramide Kodi

Ta napaka se pojavi, ko nameščate skladišče. Glavni razlog za to napako odvisnosti je, da je gostiteljsko shramba morda zastarela ali posodobljena.

Rešitev

Rešitev te napake odvisnosti je samo, da počakamo na posodobitev. Takoj se napaka ne bo več pojavila, ko se bo skladišče posodobilo. Razen tega mnogi forumi raje očistijo predpomnilnik, vendar to ni napaka za to napako.

Ocene piramide Kodi

Ta dodatek se je začel kot majhen, zdaj pa si je pridobil ugled med Kodi uporabniki. Pyramid Kodi je razvil Tomb Raider Movies in je popoln paket za vse ljubitelje pretakanja.

Uporabnike Piramide Kodi zaradi uporabniku prijaznega vmesnika pogosto priporočajo drugi začetniki Kodi-ja. To je razvidno iz razprav o Redditu o priljubljenih dodatkih Kodi za pretakanje. En uporabnik tega dodatka ni samo poimenoval, ampak je našteval tudi njegovo raznolikost knjižnice, poglejte:
pregled piramide

Tako so zadovoljni uporabniki, kot so izrazni!

Piramida Kodi Twitter Ocene

Vrnitev piramide Kodi je zagotovo osrečila geeje. Eden od uporabnikov twitterja je tvitnil o vrnitvi The Pyramid:

VSE V ENEM DODATKU JE NAZAJ Z NOVIM REPOSITORIJEM !!!! PIRAMID JE BAK !!! https://t.co/u8Fm0MqN5P prek @YouTube #kodi #pyramid

– Doggmatic 71 (@ Doggmatic71) 7. novembra 2017

Obstajal je tudi “Dolgoletni uporabnik” Pyramid, ki je izrazil svoje veselje:

Ljubim te, bratec, da nadaljuješ s tem … VAS JE SAMI RAZLOG IMALA, DA KOLIKO PREBIVAMO KODI! filmi so vedno na prvem mestu s posodobitvami … nihče drug ne počne … Samo filmi o Tomb Raider (oprosti, da je privrženec tukaj daljši) Piramida

– im lil Rick (@DannyZiko) 21. novembra 2017

Zaključne besede

Vsak dodatek Kodi tretje osebe je edinstven in uporabnikom omogoča, da so priče zunaj svoje domišljije. Uporabniki očitno cenijo vrnitev piramid, saj je le nekaj zanesljivih dodatkov s takimi zmožnostmi in lastnostmi. Piramida Kodi je zagotovo lepota kot v dobrem.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me