Ne glede na to, ali ima ameriški nogomet, hokej ali kateri koli drug šport na svetu, ga ima Pro Sport vse. Gre za tretji dodatek Kodi, kjer lahko dolgo časa gledate ameriške športe. Pro Sport Kodi 2017 prenaša šport v živo iz katerega koli sveta in ga dobi naravnost v vaše Kodi škatle ali računalnik.

V tem priročniku razpravljamo o namestitvi Pro Sport na Kodi in tudi na Fire Stick. Nadalje obravnava vsa vprašanja, povezana s Pro Sport Kodi, zato preberite dalje!

Kako namestiti Pro Sport na Kodi Jarvis 16
Kako namestiti Pro Sport na Kodi Fire Stick
Kako posodobiti Pro Sport na Kodi
Pro Sport Kodi Prenesite Zip URL
Pro Sport Kodi Reddit Ocene
Pro Sport Kodi ne deluje / Napake / težave

Kako namestiti Pro Sport na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Zaženite Kodi v vašem sistemu > Pojdi do Nastavitve (ikona zobnika v zgornjem meniju) > Zdaj kliknite na Upravitelj datotek > Tukaj boste morali dvakrat klikniti Dodaj vir.kako namestiti pro sport na kodi
 2. Ko se odpre polje, kliknite, kjer piše “Brez” > Nato vtipkajte URL https://cazwall.com/repo/ in kliknite v redu > Poimenujte skladišče “SC” in kliknite v redu > Kliknite v redu spet tako, da se škatla zapre.kako namestiti pro sport na kodi krypton različice 17 ali novejše
 3. Pojdi do Kodi Domov > Kliknite na Dodatki zavihek na levem meniju > Zdaj kliknite na Škatla-ikona ki se nahaja na vrhu.kako dodati pro šport na kodi
 4. Tukaj morate klikniti Namestitev iz datoteke Zip možnost > Nato izberite SC z dolgega seznama > Nato kliknite na Repozitorij > Zdaj končno kliknite na repozitorij.simplycaz-1.0.2.zip > Počakajte, da se namesti.pro sport kodi zip datoteko za prenos URL-ja
 5. Kliknite na Namestitev iz skladišča > Pomaknite se navzdol in kliknite na Preprosto Caz Repo > Potem Video dodatki > Izberite Pro Sport > Namestite.nastavitev za športni kodi
 6. Če si želite ogledati dodatek, pojdite na Kodi Domov > Dodatki > Video dodatki > Pro Sport > Zdaj glejte NHL, NFL NBA in druge športe na Pro Sport.

nastavitve za športni kodi

Kako namestiti Pro Sport na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Izstrelite Kodija Jarvisa > Tapnite na sistemski meni > Kliknite možnost File Manager > Dvokliknite Dodaj vir > Ko se odpre pogovorno okno, kliknite »Brez«.
 2. Vtipkajte URL https://cazwall.com/repo/ in kliknite Končano > Ime vrste “SC” in kliknite Končano > Kliknite v redu da zapreš polje.
 3. Zdaj se vrnite na Glavni meni Kodi > Kliknite na Sistem možnost spet > Nato kliknite na Dodatki > Namestitev iz datoteke Zip > Izberite SC s seznama > Zdaj kliknite na Repozitorij > repozitorij.simplycaz-1.0.2.zip
 4. Zdaj izberite Namestitev iz skladišča > Preprosto Caz Repo > Video dodatki > Pro Sport > Namestite > Uživajte v športu v živo!

Kako namestiti Pro Sport na Kodi Fire Stick

 1. Odprite napravo Fire Stick na zaslonu > Pojdite na Nastavitve > Kliknite Device > Nato možnost razvijalca > Zdaj izberite Vklopi odpravljanje napak ADB in aplikacije iz neznanih virov.
 2. Zdaj pojdite na Fire Stick Home > Odprite Kodi in sledite korakom, ki so opisani v zgornjem razdelku.

Kako posodobiti Pro Sport na Kodi

Kodi samodejno posodobi dodatke za Kodi. Če vaš Kodi ne posodablja dodatkov, morate to storiti ročno.

 1. Če želite ročno posodobiti Pro Sport, odprite Kodi > Nato kliknite na Dodatki > Video dodatki > Potem Z desno tipko miške kliknite Pro Sport in kliknite na Informacije.
 2. Na dnu zaslona boste našli Nadgradnja možnost, zato kliknite nanjo. Lahko pa kliknete tudi Samodejno posodabljanje poleg možnosti posodabljanja je prisotna možnost in jo obrnite ON.

Pro Sport Kodi Prenesite Zip URL

Drug način za prenos Pro Sport Kodi 2017 je preko Zip URL. Kliknite TUKAJ in naložite preprosto Caz Repo in sledite spodnjim korakom:

 1. Zaženite Kodi > Pojdite na dodatke > Škatla-ikona > Namestitev iz datoteke Zip > Pomaknite se po preneseni datoteki Zip in jo naložite.
 2. Kliknite Namesti iz skladišča > Preprosto Caz Repo > Video dodatki > Pro Sport > Namestite.

Pro Sport Kodi Reddit Ocene

Aplikacija @ESPNCleveland Pro sport v Kodiju na Firesticku nisem imela težav z gledanjem igre.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7. oktobra 2017

Aplikacija @ESPNCleveland Pro sport v Kodiju na Firesticku nisem imela težav z gledanjem igre.

– Tully Mars (@ TullyMars6) 7. oktobra 2017

Uporabniki Kodija so ameriški nogomet spremljali s programom Pro Sport na Kodi Fire Stick-u. Ljudje nimajo težav z gledanjem igre zaradi kakovosti pretakanja, ki jo ponuja.

Kodi, Sports, Pro Sport, NFL, izberite igro in nato izberite tok. Mogoče bi morali pogledati nekaj tokov, da bi našli dobrega .. pic.twitter.com/XLu2oqtIrz

– sarah (@ sarahleigh27) 17. septembra 2017

Po mnenju nekaterih uporabnikov Kodija boste morda morali klikniti nekaj tokov v dodatku Pro Sport, preden boste dobili pravi tok za delo na Kodi. Ta izjava drži, saj se zaradi trditev o avtorskih pravicah nekateri viri spletnega prenosa v živo lahko prekinejo med dejanjem v živo.

Pro Sport Kodi ne deluje / težave z napako

Težave v programu Pro Sport Kodi 2017 se lahko držijo za vas vse življenje, vendar imamo za ta dodatek pravo rešitev. Nekatera vprašanja in njihove rešitve so navedena spodaj:

Dnevnik preverjanja napake Pro Sport

Do napake Kodi Pro Sport pride, ko namestite napačno skladišče ali tisto, ki je bilo zaprto. Napaka pri preverjanju dnevnika se lahko pojavi tudi, ko je kateri koli dodatek začasno zaustavljen.

Rešitev

Če želite rešiti to težavo, morate razmisliti o namestitvi Pro Sport s programom Simply Caz Repo. Namestitev tega dodatka z drugimi skladišči morda ne bo pomagala pravilno delovati.

Počasno brskanje ali nobenih virov ni

Za nekatere uporabnike Kodi je lahko največja težava počasno brskanje ali preprosto ne dostopanje. Ko kliknete vir in si ogledate šport v živo, razočarani ugotovite, da se ne pretaka.

Rešitev

Za počasno brskanje morate počistiti predpomnilnik Kodi, da povečate hitrost brskanja. Zdaj glede na ‘No Source Error’, Pro Sport prikazuje samo tekme, ki se igrajo v živo. Na voljo ni nobenih vrhuncev za tekme ali analize pred športno tekmo. Torej, vire lahko najdemo le med začetkom akcije v živo.

Zavijanje

Pro Sport, dodatek Kodi, ki vključuje ameriške športe v živo, je zelo priljubljen dodatek Kodi med ameriškimi Kodi uporabniki. Oddaja v živo za NFL, NHL in NBA tekme s HD pretakanjem. Ta vodnik vam pomaga namestiti Pro Sport na Kodi s Simply Caz Repo in gledati šport v živo.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me