Kako namestiti PureVPN na FireStick in FireTV?

PureVPN-FireStick


Prenesite PureVPN za FireStick in uživajte v brezhibni in varni pretočni izkušnji z enim najboljših VPN za FireStick.

Vsak naslov vsebine boste lahko pretakali s katere koli platforme in s katerega koli mesta, tako da boste obšli geo-omejitve. Poleg tega vam ni treba skrbeti za svojo zasebnost, saj gre za zelo zanesljivega ponudnika storitev, ki ponuja vojaško šifriranje.

Značilnosti PureVPN FireStick

PureVPN je neverjeten ponudnik storitev, ki ponuja nekaj vrhunskih funkcij, kot so:

 1. Uporabniku prijazen vmesnik
 2. Dovoljeno je 5 hkratnih povezav
 3. Odblokira vsako geografsko omejeno spletno mesto, kot so Netflix, Hulu, Sling TV itd.
 4. Vključena je funkcija Split Tunneling
 5. Hitri strežniki
 6. Na voljo je funkcija Kill Switch
 7. 31 dni garancije za vračilo denarja
 8. 24/7 podpora strankam

Kako nastaviti PureVPN na Amazon FireStick?

Za prenos PureVPN na FireStick sledite tem korakom:

 1. Pojdite na spletno mesto PureVPN in se naročite na paket paketov, ki vam najbolj ustreza.
 2. Prenesite aplikacijo PureVPN na svoj FireStick ali Fire preko Amazon App Store.
 3. Po namestitvi odprite aplikacijo in se prijavite s svojimi poverilnicami PureVPN.
 4. Zdaj se s seznama regij na voljo povežite s svojo želeno lokacijo.
 5. Ko ste povezani, lahko preprosto pretakate karkoli, kar si želite ogledati, in boste lahko zaobšli katero koli spletno mesto z omejitvami.

Amazon FireStick Apps, ki najbolje deluje s PureVPN

1. Netflix

Spletna platforma za pretakanje številka ena je na voljo in dostopna po vsem svetu. Vendar je težava v tem, da ima vsaka regija drugačno knjižnico in mnogi znani naslovi vsebin so geografsko omejeni. Ameriška knjižnica Netflix ima najboljše naslove vsebin na Netflixu in do njih lahko dostopate le prek ameriškega strežnika.

Tu vam bo PureVPN pomagal tako, da bo šifriral vaš promet in vam omogočil, da obidete geo-omejitve. Netflix slovi po hitri storitvi pretočnega pretoka in tako tudi PureVPN strežniki, predstavljajte si neverjetno kombinacijo.

2. Pluton TV

Pluto TV je neverjetna brezplačna aplikacija za pretakanje v živo v živo, ki uporabnikom omogoča gledanje velikega števila kanalov brezplačno na FireSticku. Vendar pa obstaja tudi vrhunski načrt Pluton TV, ki uporabnikom omogoča večjo raznolikost kanalov z vsega sveta.

3. Tubi

Tubi lahko velja za Netflix za brezplačne nakladalce, saj ima na voljo široko paleto priljubljenih naslovov vsebine za pretakanje tako kot Netflix. Vendar sem uporabil izraz freeloaders, ker je popolnoma brezplačen in ne potrebuje naročnine. Vendar pa nič dobrega ne pride brezplačno, zato se boste morda morali soočiti s težavami oglasov.

4. Euronews

Če ste narkoman, ki je rad na tekočem z vsemi najnovejšimi posodobitvami in novicami, potem je Euronews za vas. Vsebuje najnovejše novice z vsega sveta o različnih jezikih.

5. ESPN

Kdo ne ve za ESPN? IT je res eden najbolj priljubljenih športnih pretočnih kanalov na svetu. ESPN on FireStick ima brezplačne tokove za igro v živo in uporabnikom omogoča gledanje svojih najljubših iger na več napravah.

Vendar pa brezplačna funkcija ni na voljo za vsako igro ali dogodek, saj so nekateri tokovi plačani na ogled in za njih so potrebni poverilnice.

PureVPN za 1. gen FireStick

Najboljša stvar pri PureVPN na FireSticku je, da je edini ponudnik VPN, ki podpira 1. generacijo FireStick-a. Drugih ponudnikov VPN ni mogoče neposredno prenesti na naprave 1. generacije FireStick ali Fire TV, vendar je PureVPN mogoče enostavno namestiti in uporabljati prek njih.

Drugih ponudnikov VPN ni mogoče namestiti na naprave 1. generacije FireStick in Fire TV in potrebujejo način rešitve. Vendar se je PureVPN osredotočil na to vrzel in podal široko podporo prvi različici naprave FireStick, ki jo na tisoče še vedno pogosto uporablja.

PureVPN o pogostih vprašanjih FireStick

Zakaj potrebujete VPN na FireSticku?

FireStick široko uporabljajo binge gledalci in spletni pretočni geeki, ki radi pretakajo veliko različnih vsebin z vsega sveta. Ena izmed težav, s katero se soočajo uporabniki, je geo-omejitev vsebine, ki je brez VPN ne moremo zaobiti.

VPN ne šifrira le vašega prometa in vam omogoča varen dostop do blokiranih ali omejenih spletnih mest, ampak tudi preprečuje, da bi ISP zaviral.

Je PureVPN zanesljiv?

Da, PureVPN je zanesljiv ponudnik VPN, zato velja za enega najboljših VPN za FireStick. Nima puščanja DNS ali IP, ima strogo politiko brez dnevnikov in ima protokol šifriranja vojaškega razreda.

Ali je PureVPN boljši od brezplačnega VPN-ja za FireStick?

Da, PureVPN je z vidika varnosti boljši od brezplačnega VPN-ja za FireStick. Prosti ponudniki VPN imajo puščanje DNS in mnogi od njih so sporni za vodenje dnevnikov podatkov. Vendar PureVPN ne vodi nobenih dnevnikov in ima zelo močan šifrirni protokol AES-256, zaradi česar je zelo varen.

Zaključek

Uporabniki Amazon FireStick in FireTV so se vedno pritoževali zaradi nerazpoložljivosti vsebine in to zaradi geo-omejitev. Drugič, mnogi uporabniki se soočajo s težavami pri drobljenju, medtem ko poskušajo pretakati Amazon FireStick, zahvaljujoč svojim ponudnikom internetnih storitev.

Uporabniki bodo s PureVPN za FireStick lahko pretakali svojo najljubšo vsebino tako, da bodo preprosto obšli geo-omejitev. Poleg tega bodo lahko uživali v brezhibnem pretakanju prek hitrih strežnikov PureVPN in ostali varni pred težavami ponudnika internetnih storitev..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map