Pretakanje vseh virov (SALTS) je najboljša možnost za ogled filmov HD in TV oddaj na Kodi. Tekmova z ves čas priljubljenim dodatkom Exodus Kodi, ponuja popoln nabor zabave za vašo družino. Le nekaj najboljših dodatkov za kodi bi zagotovilo kakovost videa HD z nekaj prekinjenimi povezavami, SALTS je eden izmed njih.

Kodi NewsSte že kdaj slišali za Kodija RAZPRODANO? Da, res so & blokira milijone pri gledanju brezplačne vsebine. VPN lahko vašo identiteto ohranja anonimno in varno. PureVPN je vaša najboljša rešitev, da se zaščitite pred obvestili DMCA, težavami z avtorskimi pravicami & deblokiranje različnih dodatkov, kot so Neptuno Rising, Covenant ali GAIA.purevpn cta

V tem priročniku so uporabniki Kodija seznanjeni s tem, kako namestiti SALTS na Kodi. Omenili smo korake za namestitev SALTS na Kodi Krypton in Kodi Jarvis.

Kako namestiti SALTS na Kodi Jarvis različice 16
Kako namestiti SALTS na Kodi Fire Stick
Kako namestiti SALTS na Kodi Boxes
SALTS proti Exodusu
SALTS Ne deluje / Napake / Težave na Kodi
SALTS Forum in knjižnica Kodi

Kako namestiti SALTS na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Odprto Kodi Krypton na sistemu > Kliknite ikono zobnika na vrhu, ki se imenuje tudi Nastavitve ikono > Nato morate izbrati Upravitelj datotek možnost > Zdaj se pomaknite navzdol in dvokliknite Dodaj vir na levi strani zaslona.Kako namestiti soli na Kodi
 2. Kliknite “Brez” možnost, ko se prikaže polje > Tu bo od vas zahteval, da vnesete URL skladišča, zato vtipkajte http://kdil.co/repo/ > Nato kliknite v redu > Tik spodaj zahteva ime skladišča ali vira medijev, zato vnesite Kodil > Zdaj kliknite v redu da zapreš polje.kako namestiti soli na kodi kripton različice 17 ali novejše
 3. Zdaj se vrnite na Kodi Domov s pritiskom na “Povratni prostor” večkrat tipko na tipkovnici, da nadaljujete z nadaljnjimi koraki > Nato kliknite na Dodatki > Zdaj izberite Namestitev paketov ikono.kako dodati soli na kodi
 4. Na zaslonu boste videli nekaj možnosti, na katere morate klikniti Namestitev iz datoteke Zip > Potem se bo prikazalo polje, poiščite in kliknite na Kodil > Potem kodil.zip > Počakajte nekaj minut, da se namestitev izvede.soli kodi prenos zip url
 5. Ko je namestitev končana, pojdite na Namestitev iz skladišča možnost > Zdaj se pomaknite navzdol po seznamu in kliknite na Kodil > Zdaj izberite Video dodatki od možnosti > Potem poiščite SALTS in kliknite Namestite.soli pri nastavitvi kodi
 6. Pojdi nazaj k Kodi Domov če si želite ogledati, kaj je v tem dodatku > Zdaj izberite Dodatki > Video dodatki > SALTS > Filmi > Uživajte!

nastavitve soli kodi

Kako namestiti SALTS na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprite svoje Kodi programska oprema > Odpre se seznam menija, ki je vodoravno postavljen na vaš zaslon, zdaj kliknite na Sistem meni > Zdaj Upravitelj datotek > Nato dvokliknite Dodaj vir.
 2. Kliknite na “Brez” možnost, ko se polje prikaže na vašem zaslonu > Zdaj vnesite URL skladišča Kodil kodivpn.co/repo/kodil.zip in kliknite Končano > Zdaj vnesite ime vira medija „Kodil“ in kliknite Končano > Zdaj, da zaprete polje, kliknite v redu.
 3. Nazaj se morate vrniti Glavni meni Kodi nadaljevati z nadaljnjimi koraki > Nato kliknite na Dodatki > Škatla-ikona > Potem Namestitev iz datoteke Zip možnost.
 4. Pomaknite se navzdol in kliknite na Kodil > Potem kodil.zip > Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Regija za skladišče Kodil > Video dodatki > Zdaj izberite SALTS > Kliknite Namestite > Uživajte!

Kako namestiti SALTS na Kodi Fire Stick

 1. Odprto Ogenj palico > Pojdi do Nastavitve > Kliknite na Možnost za razvijalce > Nato morate Vklopiti Aplikacije od neznanega Viri in Odpravljanje napak ADB.
 2. Izberite v redu ko se bo prikazalo polje, ki vas bo opozorilo.
 3. Vrni se na Domov Fire Fire > Zdaj izberite Iskanje možnost in vrsta „Kodi“ in kliknite nanj.
 4. Ko odprete Kodi, slediti morate istim korakom kot o Kodi Krypton in Kodi Jarvis.
 5. Preberite naš priročnik za namestitev kodi firestick / firetv.

Kako namestiti SALTS na Kodi Boxes

Najboljše polne polnosti Kodi so v mnogih državah nezakonite, zato če imate katero od teh polj, imate že nameščene SALTS. Če imate polje Kodi, ki ni popolnoma naloženo, morate slediti nekaj osnovnih korakov.

Če imate polje Kodi za Android, lahko Kodi iz Google Play Store zlahka najdete, ki ga lahko namestite neposredno. Ko je nameščena, lahko sledite korakom, ki so označeni za Kodi Krypton ali Jarvis. Koraki ostanejo enaki za vse Kodi škatle.

SALTS proti Exodusu

SALTS proti Exodusu

SALTS in dodatek Exodus Kodi sta bila predstavljena ena za drugo, ko je Kodi prišel na trg. Exodus pa je med Kodi oboževalci pridobil na priljubljenosti in kmalu prišel v središče pozornosti. SALTS je postal priljubljen dodatek, vendar je veljal za enakopravnost Exodusu.

Tako je, ko so organi pregona začeli z zatiranjem proti dodatkom kodi drugih proizvajalcev, SALTS dokaj hitro počil, toda Exodus se je odločil. Skozi leta je Exodus ostal visok, kljub težavam, in to je glavna razlika med obema dodatkoma.

SALTS Ne deluje / Napake / Težave na Kodi

SALTS ni bil nikoli enak, ko je prišlo do zaostanka s strani organov pregona nad tretjimi dodatki. Omejile so se pri prikazovanju avtorskih vsebin, kar je privedlo do zaprtja priljubljenih dodatkov. Od takrat se je SALTS soočil s številnimi težavami, med katerimi so nekatera od njih navedena spodaj:

SALTS ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Ko poskušate namestiti datoteko zip in dokončate postopek namestitve dodatka, prikaže “Neuspešno namestitev napake odvisnosti”. To je lahko posledica več razlogov. Eden od razlogov za to napako se pojavi, kadar skladišče ne deluje. Drug razlog, da se pojavi ta napaka, je posledica kakršne koli posodobitve v skladišču.

Rešitev

Iz dveh razlogov, zakaj se pojavi ta napaka, imamo dve rešitvi. Če je posledica neuspelega skladišča, priporočamo, da uporabite repozitorij Kodil, kot je razloženo v tem priročniku. Če pa se napaka pojavi zaradi posodobitve v skladišču, morate počakati eno uro ali več in poskusiti znova namestiti.

SALTS Nobenih virov ni mogoče najti

Lahko se počutite nezadovoljni, ko vidite napako »Ni najdenih virov«, ki se pogosto pojavlja v dodatku SALTS Kodi. Kadarkoli zadenete kateri koli film za pretakanje, se nekaj minut naloži, nato pa vas v zadnjem trenutku zatakne.

Če se zgodi kaj takega, je to zato, ker tok ni več na voljo in boste morda morali poskusiti z drugimi filmi ali TV oddajo.

Rešitev

Morda boste želeli počistiti ves predpomnilnik, preden začnete pretakanje virov, ki jih ponuja SALTS. Preberite več o čiščenju predpomnilnika na Kodi.

SALTS Kodi forum

Ker je SALTS dodatek tretjih oseb in se v mnogih državah šteje za nezakonite, zato ni na voljo nobenih uradnih forumov. Če pa se želite vključiti v razpravo o SALTS, morate razmisliti o objavi Reddit.

SALTS Knjižnica Kodi

SALTS ponujajo številne zabavne medijske vsebine za uporabnike Kodija, spodaj je seznam knjižnice SALTS Kodi:

 1. Filmi
 2. TV oddaje

Zavijanje

SALTS Dodatek Kodi je znan po vsestranski zabavni medijski vsebini, ki jo ponuja uporabnikom Kodija. SALTS ponuja tudi HD ogled vsebine, zaradi česar je uporaben dodatek Kodi. V tem priročniku smo razpravljali o namestitvi SALTS na Kodi, zato namestite ta dodatek in uživajte v filmih in TV oddajah v HD.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me