Ne bi bilo narobe razmisliti o dodatku Sanctuary vzporedno z Exodusom pri zagotavljanju izjemne zabave gledalcem Kodija. V tem priročniku so podrobni koraki, kako namestiti Sanctuary na Kodi.

Opozorilo! Uporabite VPN, če želite ostati anonimni, medtem ko boste zaščitili vašo zasebnost. Izkoristite 85% popusta na PureVPN in neomejeno pretakajte vsebino v Sanctuary.

Kaj je dodatek za svetišče?

Kvantni dodatek, ki se je prvotno imenoval Sanctuary, ima na seznamu predvajanja vse in popoln dodatek za Kodijeve uporabnike. Poleg zabave gledalcev s filmi, televizijskimi oddajami in športi v živo ponuja tudi odsek za televizijo in otroke v živo za ciljanje na večje občinstvo. Ta dodatek je trenutno prevzel vajenec, vendar ne skrbite, ker so vse njegove lastnosti in vsebina ostale nedotaknjene.

Geslo za svetišče Kodi

Če poskušate dostopati do vsebine za odrasle v dodatku Sanctuary Kodi, bo potrebno geslo, ki ga lahko dobite neposredno od razvijalca dodatkov prek twitterja.

Kako namestiti Sanctuary Kodi na Krypton različice 17.6 ali novejšo

Tu je postopek namestitve dodatka Sanctuary (Quantum) na Kodi:

 1. Najprej morate odpreti Kodi > Izberite Nastavitve ikona (na vrhu) > Kliknite na Upravitelj datotek > Dvakrat kliknite na Dodaj vir.Kako namestiti Sanctuary na Kodi
 2. Pojavi se polje, kamor morate klikniti “Brez” > Vnesite URL pod pogojem http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Kliknite v redu > Zdaj kliknite ime in vnesite medijski vir “Svetišče” > in kliknite v redu.Kako namestiti svetišče na Kodi Krypton različice 17
 3. Zdaj se vrnite na Glavni meni Kodi s pritiskom na “Povratni prostor” ali ‘Esc’ večkrat tipkajte na tipkovnici > Kliknite na Dodatki > Nato izberite Namestitev paketov ikona (nahaja se zgoraj levo).Nastavitev svetišča kodi
 4. Pojdi do Namestitev iz datoteke Zip > Poiščite in kliknite na Svetišče > Nato kliknite na repozitorij.sanctuary-1.0.0.zip > Na namestitev skladišča morate počakati nekaj sekund.Svetišče kodi zip datoteka
 5. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Svetišče > Video dodatki > Kvantni dodatek > Kliknite Namestite.Svetišče kvantni kodi
 6. Pojdi do Glavni meni Kodi > Dodatki > Video dodatki > Kvantni dodatek > Uživajte!

Nastavitve kodi svetišča

Kako namestiti svetišče na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprite Kodi > Sistem > Upravitelj datotek > Dvokliknite Dodaj vir.
 2. Kliknite na Brez > Vnesite URL http://sanctuaryrepo.esy.es/sanc/ > Kliknite V redu > Vnesite ime vira medija „Svetišče“ > Kliknite V redu.
 3. Kodi domači zaslon > Sistem > Dodatki > Namestitev iz datoteke Zip > Svetišče > repozitorij.sanctuary-1.0.0.zip
 4. Kliknite Namesti iz skladišča > Svetišče > Video dodatki > Kvant > Namestite.
 5. Pojdi do Domači zaslon > Sistem > Dodatki > Kvant > Uživajte!

Kako namestiti Sanctuary Kodi na Fire Stick

 1. Kosilo Kodi aplikacija na Fire Stick.
 2. Namestite Kodi na Fire Stick.
 3. Pojdi do Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.
 4. Od tu naprej sledite zgornjim korakom za namestitev Sanctuary Kodi na Kodi Krypton.

Prenos svetišča

Za neposredno namestitev skladišča Sanctuary kliknite tukaj za prenos in sledite spodnjim korakom:

 1. Kliknite Prenesi.Prenos svetišča
 2. Odprite Kodi > Dodatki > Ikona namestitvenega paketa > Namestitev iz datoteke Zip > Poiščite datoteko za prenos iz sistema.
 3. Namestitev iz skladišča > Svetišče > Video dodatki > Kvant > Namestite > Uživajte!

Napake Kodi Sanctuary / Ne deluje / Težave

Ni na voljo nobenih tokov

Do te napake pride med brskanjem dodatka za tokove. Več razlogov lahko povzroči to napako, kot je predpomnilnik morda poln, dodatek je treba posodobiti ali je premalo posodobljen ali pa je dodatek morda omejen z geo.

Rešitev

Če želite odpraviti to napako, počistite predpomnilnik dodatkov in zmanjšajte število ponudnikov. Če se napaka še vedno pojavlja, posodobite dodatek ali ga znova namestite s pomočjo zanesljivega skladišča dodatkov.

Ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Napaka pri namestitvi odvisnosti se pojavi, ko vir skladišča ni dostopen, je zastarel ali izklopljen.

Popravi

Vedno preverite, ali je skladišče, ki ga nameravate uporabljati, dostopno, deluje in posodobljeno. Če so vse zgoraj naštete pozitivne, se bo dodatek namestil in deloval prav v redu.

Napaka v podatkih dnevnika

Včasih, ko namestite dodatek Sanctuary, se pojavi sporočilo o napaki v informacijah dnevnika. Posledično v sistemu ne morete namestiti dodatka Sanctuary.

1. rešitev

Eden od načinov za rešitev te težave je čiščenje vseh predpomnilnika. To lahko dosežemo z namestitvijo dodatka Merlin. Ima posebno funkcijo, ki ob zagonu Kodi izbriše ves vaš predpomnilnik.

2. rešitev

Druga rešitev te težave je uporaba Kodi VPN-ja, ki vam bo omogočil dostop do Kodijevih dodatkov in vsebin. Te informacije so preizkušene in preizkušene, zato morajo delovati tudi za vas.

Zaviti stvari

Po pregledu dodatka Sanctuary je pametneje razmisliti o Quantumovem dodatku kot alternativi Exodusu, vendar z ekstremnimi lastnostmi, ki se jim tudi Exodusov dodatek ne ujema. Funkcije, kot so televizija v živo in oddelek za otroke, so redke. V tem priročniku smo razpravljali o namestitvi svetišča na Kodi in kako ga lahko neposredno prenesete.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me