Schism TV Build je priljubljena večnamenska Kodi Build in ima skupaj sedem zgradb, ki jih lahko preklopite s spremembo kože.

Ponujamo preprost način, kako namestiti Schism TV Build na Kodi, kjer lahko na enem mestu dobite veliko najboljših kodi dodatkov, poleg tega pa lahko sledite tem najboljšim priročnikom za čarovnike kodi za več možnosti.

Ne pozabite, da morate za Kodi uporabiti zasebno zasebno omrežje (VPN), da odblokirate tokove z omejenimi dodatki in zaščitite spletno zasebnost.

Tu je nov način namestitve Schism TV Build-a na Kodi s priročnikom po korakih:

Opozorilo! Če uporabljate Schism TV Build, anonimno uporabite kodi VPN, saj bo tako varoval vašo zasebnost. Izkoristite 85% popusta na PureVPN in prenašajte neomejeno vsebino na Schism TV Build.

Kako namestiti Schism TV na Kodi Leia in Krypton

 1. Odprto Kodi > Pojdi do Nastavitve na domačem zaslonu Kodi > Upravitelj datotek.kako namestiti schism tv na kodi
 2. Dvakrat kliknite na Dodaj vir > Kliknite na Vtipkajte http://dimitrology.com/repo in kliknite v redu > Vnesite ime medijskega vira Dimitrologija in kliknite v redu.kako namestiti schism tv build na kodi kription različico 17
 3. Pojdi nazaj k Kodi Domači zaslon > Dodatki > Kliknite na Namestitveni paket ikona prisotna v zgornjem levem kotu.kako namestiti schism tv addon na kodi jarvis različice 16
 4. Namestitev iz zip datoteke > Izberite Dimitrologija > Izberite plugin.video.dimitv.zip.naložite zip datoteko schism kodi
 5. Počakajte na dodatek k omogočiti > Zdaj je vaš čarovnik pripravljen namestite.Schism build Dimitrology TV Repozitorij
 6. Pojdi nazaj k Kodi domači zaslon > Dodatki > Programski dodatki > Kliknite na Dimitrologija TV > Pritisnite Namestitev / posodobitev > Pojavi se pojavno okno, ki bo zahtevalo kodo, kliknite v redu.schism kodi gradbena koda
 7. Lahko dobite Koda iz www.dimitrology.com/getcode > Vsakih nekaj ur se ustvari nova koda > Vnesite Koda v novem oknu, ki se prikaže.setup schism kodi
 8. Kliknite Namestitev / posodobitev ponovno > Izberite Schism TV Vse v enem Krypton Ed različice 0.6 > Kliknite Da.Schism kodi addon
 9. Kliknite na Celotna namestitev > Pojdi na prigrizek Prenesi Schism TV Build.schism kodi ne deluje / napake / težave
 10. Ko je namestitev končana, boste morda želeli izklopiti Kodi in izklopiti, če je potrebno.
 11. Zdaj odprto Kodi > Pojdi do Nastavitve > Vmesnik Nastavitve > Kliknite na Koža ki je prisoten na levi vrstici > Izberite katero koli Schism Skin ti hočeš > Kliknite Da.koda www.schism-tv
 12. Uživajte v vseh najnovejših zbirkah filmov, TV oddaj, otroških vsebin in mnogih drugih.

raskol vse v enem sklopu

Kako namestiti Schism na Kodi Jarvis različice 16

Namestitev televizije Schism na Kodi Jarvis različice 16 sledi istemu postopku, kot je bil uporabljen v različici Kodi Krypton različice 17. Vendar pa se zaradi nadgradnje različice Kodi rahlo spremeni postavitev prejšnje različice Kodi, ki jo morate upoštevati pred namestitvijo.

V Kodi Krypton je tipka »Nastavitve« predstavljena z majhno ikono, ki je nameščena na levi sredini. V Kodi Jarvisu je tipka »Nastavitve« predstavljena s sistemom in nima ikone. Poleg teh manjših sprememb koraki ostanejo enaki.

Če boste morali na Kodi Jarvis različice 16 namestiti Schism TV Build, boste morali slediti istim korakom, kot je opisano v zgornjem priročniku po korakih..

Sizem je odlična zgradba, vendar obstaja več najboljših kodi modelov, ki vam pomagajo pri neomejeni zabavi.

Schism TV Kodi Download

 1. Prenesite zip datoteko na računalnik ali napravo, ki jo uporabljate > Pojdi v Kodi Domači zaslon > Kliknite Dodatki > Kliknite na Ikona polja.
 2. Kliknite Namestitev iz zip datoteke > Brskajte po sistemu in odprite plugin.video.dimitv.zip.
 3. Počakajte na dodatek omogočeno obvestilo > Zdaj je vaš čarovnik pripravljen namestite.
 4. Pojdi nazaj k Kodi domači zaslon > Dodatki > Programski dodatki > Kliknite na Dimitrologija TV > Pritisnite Namestitev / posodobitev > Pojavi se pojavno okno, ki bo zahtevalo kodo, kliknite v redu.
 5. Pridobite Koda iz www.dimitrology.com/getcode >Vtipkajte Koda v škatli.
 6. Kliknite Namestitev / posodobitev > Kliknite Schism TV Vse v enem Krypton Ed različice 0.6 > Kliknite Da.
 7. Izberite Celotna namestitev > Počakajte, da se naloži program Schism TV Build.
 8. Znova zaženite svoje Kodi.
 9. Odprto Kodi > Pojdi do Nastavitve > Vmesnik Nastavitve > Kliknite na  > Izberite najljubšo Schism Skin  > Kliknite Da > Končano > To je to!

Schism TV gradi novo kodo (Schismova koda za Kodi)

Do namestitve kode Schism TV Build ne morete dostopati, če tukaj ne vnesete posebne kode. Telefonska koda Schism za Kodi se posodablja vsako uro iz neznanih razlogov, ko pa dobite kodo, jo lahko vnesete med namestitvenim postopkom.

schism trenutna koda tv build kodi

Če koda slučajno ne deluje, osvežite stran, kjer vam bo pokazala novo kodo, in vnesite tam, kjer je potrebno.

Obletnica zgradbe TV-ja Schism

Schism TV Anniversary Build je bila še ena zgradba za Kodi, ki je postala priljubljena med njenim začetkom. To je bila lažja različica s samo 170 MB velikosti v primerjavi s 264 MB velikosti Schism TV Build. Ker je projekt Schism TV prestavljen na Dimitrologijo, ta Build ne deluje več.

Hope Dimitrology kmalu vrne Schism TV Anniversary Build dovolj hitro za svoje obupane oboževalce. Do takrat lahko na Kodi enostavno namestite Schism TV Build.

Schism TV Kodi Build ne deluje / Napake / težave

Ni bilo mogoče povezati s skladiščem

Do te napake pride, ko je povezava vira repozitorija prekinjena ali če pride do napake v omrežni povezavi.

Popravi

Če želite odpraviti to napako, vedno preverite izvorno povezavo, ali je dostopna ali ne. Drugič, za prenos in namestitev katerega koli dodatka vedno uporabite zanesljivo skladišče.

Ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Napaka pri namestitvi Depandanca se pojavi, ko je skladišče, ki ga uporabljate za namestitev, zaprto ali je zastarelo.

Popravi

To napako je mogoče enostavno odpraviti z uporabo delujočega posodobljenega skladišča, ki vsebuje vse posodobljene različice.

Za dodajanje stvari

Schism TV Build je priljubljena izbira med novimi Kodi uporabniki, ki niso navajeni prenašati številnih priljubljenih dodatkov. Schism TV Build združuje te dodatke na enem mestu, kjer lahko uporabniki Kodija pretakajo filme, TV-oddaje, otroške vsebine in druge zabavne vsebine All-In-One. Čeprav ostaja gotovo, se koda Schism TV Build spreminja po vsaki uri. Ta koda je potrebna za namestitev Schism TV Build-a na Kodi.

Upam, da boste uživali v vsakem koščku!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me