Kako namestiti Showbox v Kodi – 8 korakih

Svetujemo vam, da si ogledate naš obsežen priročnik za kodi addons in zakaj je Kodi VPN potreben za vse vaše tokove.


Showbox Kodi Repository

Showbox je dodatek Kodi, ki ponuja brezplačno predvajanje Netflixa in drugih TV oddaj v vaši napravi. Odlična izkušnja za gledanje TV oddaj z visokokakovostnimi videoposnetki, ki vam zlahka pritegnejo čas podaljševanja ur zabave. Showbox je mogoče namestiti iz repozitorija SuperRepo, ki vsebuje skoraj vsak kanal, ki je že kdaj obstajal v Kodi, in je med najboljšim kodi repozitorij leta 2018. Showbox je med nekaterimi dodatki, ki deluje tudi na Xbox One Kodi.
V tem priročniku ponujamo korak za korakom postopek namestitve Showboxa na Kodi. Zato spremljajte!

Kako namestiti Showbox Kodi na Krypton različice 17 ali višje

 1. Odprto Kodi iz vašega sistema > Kliknite na »Nastavitve« ikono na vrhu > Pojdi do Upravitelj datotek > Nato dvokliknite Dodatek.kako namestiti showbox na kodi
 2. Na zaslonu se prikaže polje, zato kliknite prostor, kjer piše “Brez” > Zdaj vtipkajte URL http://srp.nu/ > Kliknite v redu > Vnesite ime medijskega vira ‘Super Repo’ > Kliknite v redu tako da shrani vir informacij.kako namestiti showbox na kodi kripton različice 17
 3. Zdaj se vrnite na Glavni meni Kodi z udarcem po “Povratni prostor” tipko na tipkovnici večkrat > Izberite Dodatek ki jih lahko najdete na zavihku na levi strani > Kliknite na Namestitev paketov ikona (zgornji levi kot).showbox o nastavitvi kodi
 4. Izbrati morate Namestitev iz datoteke Zip > Super Repo > Od tam kliknite na Krypton > Repozitoriji > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Zdaj počakajte, da se skladišče namesti. URL za poštno datoteko showbox
 5. Kliknite na Namestitev iz skladišča > SuperRepo repozitoriji [Krypton] [v7] > Kliknite na Repozitoriji dodatkov > Zdaj izberite SuperRepo Vsi [Krypton] [v7] > Namestite > Počakajte, da se dodatek namesti in omogoči.showbox o kodi nastavitvah
 6. Zdaj se vrnite na Namestitev iz skladišča možnost > Videli boste drugo imenovano repozitorij SuperRepo Vsi [Krypton] [v7] > Video dodatki > Poiščite in kliknite Showbox > Kliknite Namestite.showbox tok na kodi
 7. Počakajte, da se dodatek omogoči.showbox video konfiguracija na kodi
 8. Pojdi nazaj k Glavni meni Kodi > Kliknite na Dodatki > Video dodatki > Showbox > Oglejte si TV-oddaje Netflix in še več, torej Uživajte!

showbox na kodi

Kako namestiti Showbox Kodi na Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprite Kodi > Sistem > Upravitelj datotek > Dvokliknite Dodaj vir > Kliknite Brez > Vnesite URL http://srp.nu/ > Kliknite Končano > Vnesite ime „Super Repo“ > Kliknite Končano > Kliknite V redu.
 2. Pojdite na domači zaslon Kodi > Sistem > Dodatki > Namestitev iz datoteke Zip > Super Repo > Jarvis > Repozitoriji > Superrepo > superrepo.kodi.krypton.repositories-0.7.04.zip > Počakajte na namestitev.
 3. Kliknite Namesti iz skladišča > SuperRepo Repositories> SuperRepo vsi > Namestite > Počakajte, da se namesti.
 4. Ponovno pojdite na Namestitev iz skladišča > SuperRepo vsi > Video dodatki > Showbox > Namestite.
 5. Pojdite na domači zaslon Kodi > Videoposnetki > Dodatki > Showbox > Uživajte!

Kako namestiti ShowBox Kodi na Android Boxes

Namestite Kodi na Android Box tako, da sledite našemu vodniku.

Ko namestite Kodi, bo postopek nameščanja ShowBoxa na škatle Android enak kot zgoraj opisan za Krypton V17.

Kako namestiti Showbox na Kodi Fire Stick

Za namestitev Showboxa na Fire Stick morate najprej namestiti Kodi Krypton Version 17 na Fire Stick. Ko namestite Kodi, morate slediti spodnjim korakom:

 1. Odprite Fire TV Stick > Pojdite na Nastavitve > Naprava > Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging > Vklopite aplikacije iz neznanih virov.
 2. Zdaj pojdite na Fire Stick Home > Odprite Kodi > in sledite korakom, ki so označeni za Showbox na Kodi Krypton.

Showbox Kodi Download

Za neposredno namestitev Showboxa na Kodi lahko zip datoteko prenesete s povezave tukaj.

showbox prenos kodi zip URL

Ko prenesete datoteko v svoj sistem, lahko sledite spodnjim korakom:

 1. Odprite Kodi > Dodatki > Ikona namestitvenega paketa > Namestitev iz datoteke Zip > Pomaknite se po datoteki, ki ste jo prenesli v svoj sistem > Kliknite V redu > Počakajte, da se dodatek namesti.
 2. Zdaj nadaljujte s korakom 5, kot je določeno v smernicah za Showbox o Kodi Krypton.

Showbox Kodi ne deluje / Napake / težave

Uporabniki so se na vsakem forumu pritožili, da Showbox Kodi ne deluje. Drugi pa samo iščejo delujoče skladišče, da bi namestili Showbox Kodi.

Rešitev

Ta dodatek ni več na voljo v nobenem skladišču, ker se zdi, da se je ustavil. Vendar pa je tam Showbox Arize trenutno na voljo s programom Jesus Box TV repo. Lahko greš naprej in poskusiš.

Napaka v predvajanju Showi Kodi neuspešna (Preveri podatke dnevnika) Napaka

Ta napaka se odpravi, ko je težava pri ponudnikih.

Rešitev

Za rešitev te težave je potrebna nova namestitev. Drugi način reševanja te težave je čiščenje baze Kodi.

Showbox Kodi Ocene

Uporabniki so že kritizirali Showbox in menijo, da obstajajo boljši dodatki, ki kažejo ShowBox:

showbox reddit pregled

Po drugi strani boste našli uporabnike, kot so ti, ki se norčujejo o njegovi vsebini in pravnih težavah:

showbox twitter pregled

Po vsem tem je nekaj pohvale:

twitter showbox

Showbox Kodi proti Showbox Arize Kodi

Showbox je pravzaprav aplikacija, ki pretaka in prenaša filme iz hudournikov. To je dodatek Kodi drugega proizvajalca, kar pomeni, da so tokovi, ki jih zagotavlja, nezakoniti. Podobno po svoji naravi je Showbox Arize tudi zunanji dodatek Kodi, ki zagotavlja najbolj kakovostne spletne tokove. Uporabnikom je na voljo raznovrstna vsebina.

Druga opazna razlika je, da ShowBox ni več na voljo v nobenem skladišču. Medtem ko je ShowBox Arize na voljo prek repoja Jesus Box TV.

Zaključne besede

Showbox je najboljša izbira za Kodi-jeve uporabnike, da z lahkoto gledajo priljubljene oddaje Netflix in druge TV-oddaje v vašem sistemu. Je najljubši dodatek, s katerim lahko preživite svoj čas in ostanete na tekočem z vsemi najnovejšimi televizijskimi oddajami, ki se oddajajo po vsem svetu. V tem priročniku smo podali vadnico za namestitev Showboxa na Kodi. Torej, uživajte, dokler traja!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map