Repozitorij NoobsandNerds je poleg „SuperRepo“ največji seznam repozitorij, ki ga lahko namestite na Kodi. Ko namestite repozitorij NoobsandNerds, boste imeli dostop do številnih priljubljenih dodatkov Kodi, vključno s MetalliQ, Zen, Bob, SportsDevil Launcher in številnimi drugimi. To odlagališče ponuja obilo filmov, TV oddaj, športnih dogodkov in mnogih drugih medijskih vsebin, ki so na voljo za pretakanje. V tem priročniku ponujamo navodila po korakih, kako namestiti skladišče NoobsandNerds Kodi.

Nekateri Kodi dodatki so omejeni na geo in če jih želite uporabljati v omejenih regijah, boste morali uporabiti VPN na Kodi.

Kako namestiti Noobs in Nerds na Kodi Krypton različice 18

  1. Kosilo Kodi > Pojdi do »Nastavitve« tipko, ki je prisotna na vrhu > Upravitelj datotek > Dvakrat kliknite na „Dodaj vir“.kako namestiti noobs in nerds na kodi
  2. Vnesite URL http://nan.aftermathwizard.net/nanrepo/ na mesto, kjer piše “Brez” > Vnesite ime medijskega vira “Noobs and Nerds”.

kako namestiti noobs in nerds na kodi kripton različice 17

  1. Zdaj pa pojdi na Kodi domači zaslon s pritiskom gumba Esc na tipkovnici > Kliknite na Dodatki > Pritisnite na „Paket za namestitev“ ikona prisotna v zgornjem levem kotu.noobs in nerds kodi repozitorij
  2. Kliknite na Namestitev iz zip datoteke > Noobs and Nerds > Kliknite na Noobsandnerds Repo (1.7) .zip.noobs in nerds repozitorij zip datoteke za kodi
  3. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Video dodatki > Zdaj kliknite seznam dodatkov, ki jih želite namestiti s seznama, npr. Bob, SportsDevil Launcher, Rdeča tabletka itd > Kliknite Namestite in počakajte, da se dodatek omogoči. noobs in nerds video repozitorij dodatkov
  4. Pojdi do Kodi domači zaslon > Kliknite na Dodatki > Glasbeni dodatki > Kliknite na Bob.noobs in nerdi bob
  5. Uživajte v filmih, glasbi, športu in več!.

lepoto in zveri noobs in nerd

Kako namestiti Noobs in Nerds na Kodi Jarvis različice 16

Postopek namestitve Noobs in Nerds na Kodi Jarvis različice 16 ostaja enak kot je sledil zgornjim navodilom po korakih. Toda zaradi spremembe različic se postavitev razlikuje.

V Kodi Jarvisu so zavihki nameščeni na dnu zaslona vodoravno, medtem ko je v najnovejši različici Kodija zavihke mogoče najti navpično na levi strani zaslona.

Ključ “Sistemi”, ki je bil prisoten v različici Kodi Jarvis 16, je bil zamenjan s tipko “Nastavitve” v različici Kodi Krypton različice 17. Upoštevajte zgornji vodnik, ko upoštevate te spremembe.

Noobs and Nerds Repo Zip File

Prva dva koraka priročnika za namestitev lahko preskočite tako, da naložite datoteko Noobs in Nerds Repo neposredno s spletnega mesta. Ko namestite datoteko zip v svojo napravo, boste morda morali slediti še enemu koraku:

3. in 4. korak (kombinirano): Pojdi do Kodi domači zaslon > Dodatki > Namestitev paketov > Namestitev iz zip datoteke > Zdaj krmariti datoteko, ki ste jo naložili v svojo napravo in kliknite v redu. Zdaj lahko sledite koraku 5 naprej, da nadaljujete z namestitvijo.

Prijava v Noobs in Nerds

NoobsandNerds ima forum za vsak svoj dodatek, kjer lahko uporabniki razpravljajo o težavah in dajejo predloge za vsako težavo, povezano z dodatkom NoobsandNerds Kodi. Za objavo kakršnih koli poizvedb ali predlogov morate imeti ID in geslo za prijavo NoobsandNerds. Za to se morate registrirati na spletni strani. Tu so naslednji koraki za registracijo na spletno mesto NoobsandNerds:

  1. Pojdite na spletno mesto Noobs and Nerds tukaj.noobs in nerds prijava
  2. Postavite miško na Kartica z dodatki > Pomaknite se navzdol do Podpora forumu > Kliknite na Portal skupnosti ali katerega koli drugega dodatnega foruma.spletna stran noobs and nerds
  3. Lahko pa „Registrirajte se na spletno mesto ali s pomočjo Google ali Facebook in začnite uporabljati portal skupnosti, če ste kdaj želeli pomoč pri dodatkih Noobs in Nerds Kodi.

registrirajo noobe in nerde

Kako dodati kanale iz skladišča Noobs in Nerds Kodi

V skladišču NoobsandNerds Kodi boste dobili številne priljubljene dodatke, ki jih lahko prenesete na Kodi. Na primer, če prenesete dodatek Kodi ‘The Red Pill’, si lahko dokumentarne filme s celega sveta ogledate na različnih kanalih.kako gledati noobs in nerds kanal na kodi

Ko odprete dodatek Red Pill Kodi, se soočate z različnimi možnostmi, vključno z dokumentarno nevihto, vrhunskim dokumentarcem, brezplačnim dokumentarcem itd. Ko kliknete Dokumentarni vihar, si lahko ogledate različne zvrsti dokumentarnih filmov. Iz teh dokumentarnih filmov izberite katerega koli, ki vas bo zato vodil do različnih kanalov, vključno z YouTubom.

Za dodajanje stvari

Če se namestite v repozitorij NoobsandNerds Kodi, se boste lahko prihranili pred številnimi težavami, kjer boste imeli dostop do številnih priljubljenih dodatkov za pretakanje najnovejših filmov, TV oddaj, športa itd. Zakaj nalagati ločen dodatek Kodi, ko lahko namestite vse dodatke Kodi s podobnim postopkom? V tem priročniku smo navedli korake, kako namestiti skladišče NoobsandNerds Kodi, zato uživajte v gledanju vse najnovejše medijske vsebine.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me