Repozitorij Supremacy je popoln paket za vse pretočne geeke, ki želijo imeti eno samo repozitorij za filme, TV oddaje in šport itd. veliko uporabnikov.

Pojdite skozi Vodič po KodiVPN in spoznajte več o skladišču in najboljših dodatkih Kodi.

Pregled uspešnosti Repo

Repozitorij Supremacy je med najbolj priljubljenimi skladišči v skupnosti Kodi. Razlog za njegovo priljubljenost je v tem, da gosti lastne dodatke in druge dodatke drugih proizvajalcev. Ni veliko skladišč ima svoj dodatek Kodi, najboljši del pa je Supremacy, da ima tri različne dodatke:

 1. Nadvlado; glavni dodatek, ki uporabnikom omogoča gledanje filmov, dokumentarnih filmov, TV oddaj, 4K filmov, otroških filmov in TV v živo.
 2. Vrhunski športi; dodatek, osredotočen na šport, ki zagotavlja tokove za šport v živo.
 3. Prevlado iptv; dodatek za vse ljubitelje IPTV.

Razvijalci redno nadgrajujejo repozitorij Supremacy in to je razlog, da kdo raje uporablja to skladišče in njegove dodatke. Dodatki Supremacy Kodi so si neodvisno prislužili velik ugled z njimi, saj so zagotovili izjemno kakovostno izkušnjo pretakanja.

Kako namestiti skladišče Supremacy na Kodi kripton 17.6 in višje

Za namestitev skladišča Supremacy v svoj Kodi Krypton različice 17.6 sledite tem korakom:

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Ikona za nastavitve (gonilo) > Odprto Upravitelj datotek.kako namestiti nadrešeni kodi repozitorij na kriptonu 17.6
 2. Dvakrat kliknite na Dodaj vir > Pojavi se pogovorno okno > Kliknite, kjer piše > Vnesite to URL v naslovno vrstico »http://2supremacy.uk/repo/« > Kliknite V redu > Ta medijski vir navedite kot »Nadmočnost> Kliknite v redu > Kliknite v redu znova zaprete pogovorno okno.kako namestiti vrhovni kodi repozitorij na jarvis
 3. Pojdi nazaj k Glavni meni > Kliknite Dodatki > Kliknite na Ikona polja z zgornjega levega kota.kako namestiti vrhovni kodi repozitorij na firestick
 4. Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Kliknite na Nadmočnost > Izberite nadvlado-2.6.zip > počakajte na obvestilo.naložite repozitorij nadvlade
 5. Kliknite na Namestitev iz skladišča možnost > Zdaj lahko preprosto dodate kateri koli dodatek iz tega skladišča.

namestite vrhovnost kodi repo iz zip datoteke

Kako namestiti Supremacy Repo na Kodi Jarvis 16 in manj

 1. Odprto Kodi Jarvis.
 2. Kliknite Sistem > Pojdi do Upravitelj datotek.
 3. Kliknite Dodaj vir.
 4. Kliknite <Noben> in vnesite to URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Kliknite Končano > Poimenujte to povezavo do vira medijev kot Nadmočnost > Kliknite Končano > Kliknite
 5. Pojdi nazaj v Kodi Domov Zaslon > Kliknite Sistem > Odprto Dodatki.
 6. Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Kliknite Nadmočnost > Kliknite na nadvlado-2.6.zip.

Kako namestiti skladišče Supremacy na FireStick Kodi

 1. Namestite Kodi na napravi Fire Stick.
 2. Pojdi do Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.

Ko zaključite zgoraj navedene korake, glejte postopek namestitve za Kodi Krypton različice 17.6.

Prenos skladišča nadvlade

 1. Prenesite zip datoteko za nadgradnjo Supremacy Kodi (http://2supremacy.uk/repo/)
 2. Pojdi do Glavni meni Kodi.
 3. Kliknite na Dodatki.
 4. Kliknite Škatla
 5. Kliknite Namestitev iz datoteke Zip.
 6. Brskajte po sistemu in odprite preneseno zip datoteko.
 7. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča možnost.
 8. Kliknite na
 9. Odprto Video dodatki mapo in namestite kateri koli od vaših najljubših dodatkov Kodi, ki je prisoten v skladišču, in začnite pretakanje.

Nadvlada Kodi Addons

Repozitorij Supremacy je naložen s številnimi priljubljenimi Kodi dodatki, kot so:

 1. Aspis
 2. Yoda
 3. BBC iPlayer
 4. Elektra trezor
 5. Nočne groze
 6. Planet MMA
 7. Nadrejenost iptv
 8. Šport Supermocy
 9. SKUPAJ
 10. JoyRide

Vsi ti dodatki so posodobljeni in delujejo brezhibno. Osebno sem poskušal namestiti vse te dodatke drug za drugim in nisem se soočil z nobeno težavo.

Pogosta vprašanja o nadvladi

Mnogi ljudje po vsem svetu so uporabljali odlagališče nadvlade. Podobno so njegovi uporabniki na različnih forumih objavili veliko poizvedb. Tu sta dva najpogostejša vprašanja mnogih uporabnikov:

Repo nadvlade ne deluje

V določenih trenutkih morda ne boste mogli dostopati do skladišča Supremacy in to lahko zaradi dveh glavnih razlogov. Opozorilo se nadgradi ali je izvorni URL, ki ste ga dodali v Kodi, napačen.

Vedno se prepričajte, da ste vnesli pravilen URL vira medija in preden dodate URL, vedno preverite, ali je URL vira na spletu ali ne.

Dodatek za nadvlado ne deluje

To se ne zgodi običajno, ker se dodatek Supremacy Kodi občasno posodablja in dodatek ni nikoli padel. Če pa dodatek ne deluje v vašem sistemu, poskusite znova namestiti dodatek iz skladišča.

Prepričajte se, da uporabljate posodobljeno skladišče Supremacy, ker če poskušate namestiti ta dodatek iz katerega koli drugega skladišča, obstaja velika verjetnost, da morda sodite v zastarelo različico.

Zaključek

Supremacy je odličen repozitorij, ki vsebuje vse dodatke, ki so potrebni za gledanje napitkov. Repozitorij je zanesljiv, saj je bil posodobljen že kar nekaj časa in uporabniki v zvezi s tem poročajo o napakah ali težavah.

Dejstvo, da gosti lastne dodatke, ga naredi verodostojno skladišče, prav tako pa je izjemna tudi kakovost njegovih dodatkov. Uporabnikom priporočam, da preizkusijo to shrambo, vendar ne brez plačanega ali najboljšega brezplačnega VPN-a za Kodi, ker z uporabo dodatnih dodatkov naredite ranljive za pravne težave.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me