Titanium Kodi Build je brez dvoma ena najboljših različic za Kodi. Ocene Kodi Titanium so bile v celotni prisotnosti zelo pozitivne in prav zaradi tega so najboljši.

Sledite našemu vodiču in si oglejte, kako namestiti Titanium Kodi zgraditi in uporabiti plačljiv ali brezplačen VPN za Kodi za lastno varnost ali geo-omejitev.

Ekskluzivne posebne ponudbe za črni petek KodiVPN.co 2019
PureVPN

 10,95 USD mesečno 1,32 USD na mesec

Pridobite to pogodbo

surfshark

 11,95 USD 1,99 USD na mesec

Pridobite to pogodbo (3 mesece brezplačno)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD Mesec mesečno

Pridobite to pogodbo

Ima veliko najboljših kodi dodatkov, ki bodo enostavno izpolnili vse potrebe uporabnikov. Tudi kakovost vsebine, ki jo ponuja, je dobra. Titanium build Kodi Kryptonite je bil ena najboljših različic med vsemi.

Kaj je znotraj lastnosti Titanium Kodi Build in Kodi Titanium Build

Titanium Kodi Build je ena najboljših kosov Kodi, ki je trenutno na voljo na polici. V tej zgradbi so vsi veliki dodatki za filme, TV-oddaje in šport, kot so Neptune Rising, Bob Unleashed, UK Turk Playlist, otroška cona, Gears TV, Vader’s Streams, Placenta, Sports Devil, PVR + Subs, Glasba, Android Apps, TV v živo, Sports Hub, Sports Replay in še veliko več.

Titanium Kodi nadaljujte z nenehnim posodabljanjem in ima neverjetno hitro hitrost, za razliko od drugih naprav Kodi, čeprav je velikost 500+ mbs. Ta gradnja Kodi ima zelo spodobno urejeno postavitev z zelo prijazno navigacijo, saj so vsi dodatki in kategorije poravnani vnaprej.

TV oddaje

Titanium build ima vse, kar potrebujete za predvajanje televizijskih oddaj v živo ali gledanje najljubših TV oddaj v HD kakovosti. Dodatki, kot so Gears TV in Vaderjevi tokovi, so kot nalašč za pretakanje TV oddaj. Zaradi nenehnih posodobitev knjižnica TV oddaj še naprej raste.

Filmi

Skozi to gradnjo Kodi lahko gledate vse najboljše oglase z novimi filmi, saj ima najboljše dodatke Kodi za filme, kot so Neptune Rising, Placenta itd. Ti dodatki Kodi so znani kot eden najboljših Kodijevih dodatkov za pretakanje vseh najnovejši filmi v visoki kakovosti.

Šport v živo

Najboljša stvar kodi je, da uporabnikom omogoča, da svoje najljubše športne dogodke prenašajo v živo na Kodi. Titanium Kodi build ima dodatki Sports Devil in Sports Hub Kodi, ki sta zelo priljubljena Kodi dodatka za pretakanje športnih dogodkov v živo s celega sveta..

Za uporabnika, ki je zgrešil dogodek v živo, je na voljo dodatek za športno reprogramiranje Kodi, ki prikazuje ponovitve in poudarke vseh športnih dogodkov.

Drugi

Razen zabave in športa ima Titanium Kodi build tudi dodatke za risanke in novice ter za vse odrasle in otroke Titanium Kodi build je ena gradnja za vse starostne segmente, saj ima veliko raznolikost.

Titanium Kodi repozitorij

Titanium Kodi Build je mogoče namestiti prek Supreme Builds Repozitorija. To shramba kodi ima še veliko drugih različic, tudi za Kodi Krypton in Kodi Jarvis.

Kako namestiti Titanium Kodi Build na Leia in Krypton

Namestitev Titanium Kodi build za Kodi 17 je zelo enostavna. Tu je navodila za namestitev Kodi Krypton Titanium:

 1. Odprite Kodi > Kliknite na Nastavitve ikono > Upravitelj datotek.kako namestiti titanium kodi build
 2. Kliknite na Dodajte vir > Kliknite na ‘Noben > Vnesite to URL http://repo.supremebuilds.com/ > Kliknite v redu > Poimenujte ga Vrhovno > Kliknite v redu.kako namestiti titanovo kodi gradnjo na kriptonski različici 17.6 ali starejši
 3. Vrnitev na domači zaslon > Izberite Dodajons > Kliknite Namestitev iz zip datoteke > Kliknite Vrhovno > Kliknite repozitorij.supremebuilds-x.x.x.zip > Počakajte na obvestilo.kako dodati titan kodi build
 4. Kliknite Namestitev iz skladišča > Kliknite Vrhovno skladišče gradi > Odprto Programski dodatki > Izberite Čarovnik za vrhovne gradnje > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo.titanov kodi
 5. Pojdi do Kodi Domov Zaslon> Kliknite Dodatki > Odprto Programski dodatki > Izberite Čarovnik za vrhovne gradnje > Izberite Krypton gradi > Izberite Titanium Build.

titanov kodi build

Kako namestiti Titanium Kodi Build na Kodi Jarvis različice 16 ali višje

 1. Odprto Kodi Jarvis (v16.1).
 2. Kliknite Sistem > Upravitelj datotek.
 3. Kliknite v Dodaj vir.
 4. Kliknite Noben > vnesite URL http://repo.supremebuilds.com > Kliknite Končano.
 5. Poimenujte ga Vrhovno> Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 6. Pojdi v sistem > Odprto Dodatki > Kliknite Namestitev iz zip datoteke.
 7. Izberite Vrhovno > repozitorij.supremebuilds-x.x.x.zip > Počakajte na obvestilo.
 8. Izberite Namestitev iz skladišča >Kliknite Vrhovno skladišče gradi > Pojdi do Programski dodatki > Kliknite Supreme Wizard Wizard.
 9. Vrnitev na začetni zaslon >Kliknite Programi > Kliknite na Čarovnik za vrhovne gradnje > Odprto Jarvis gradi > Titan.

Odkrijte najboljše čarovnike kodi, če ne želite uporabljati vrhovnega čarovnika.

Kako namestiti Titanium Kodi Build na Fire Stick

 1. Sledite našemu priročniku in namestite Kodi naprej Ogenj palico
 2. Pojdi do Razvijalec Opcije > Vklopite ADB Debugging in Aplikacije iz Neznani viri.
 3. Odprto Kodi naprej Ogenj Stick.

Zdaj sledite zgornjim korakom za namestitev Titanium Build na Krypton.

Če želite deblokirati vsebino za odrasle, uporabite brezplačno VPN za Kodi na Firestick-u.

Kako omogočiti namestitev dodatnih dodatkov in sestavnih delov za Titanium Kodi

 1. Odprite Kodi
 2. Kliknite na Nastavitve ikono
 3. Kliknite na Nastavitve sistema.
 4. Kliknite zavihek Dodatki.
 5. Omogoči neznane vire.
 6. Zdaj boste lahko namestili dodatne dodatke Kodi.

Titanov Kodi ne deluje / Napake / Težave

Titanium Build za Kodi 17 / Titanium Build za Kodi 17.6 Ne deluje

Številni uporabniki sistema Titanium Kodi 17.5 so se pritožili, da ta sestavni del ne deluje ali preneha delovati. Vendar se v Titanium Kodi 17.6 zaradi te napake ne pritožuje veliko uporabnikov.

Popravi

Najprej počistite vse podatke Kodi, nato namestite zbirko gradnje in znova zgradite. Nova namestitev ne bo povzročila težave.

Titanium Kodi Build Prenos

 1. Prenesite Zip datoteka.
 2. Vrnitev na domači zaslon > Izberite Dodajons > Kliknite Namestitev iz zip datoteke > Pomikajte po sistemu do prenesene datoteke > Kliknite repozitorij.supremebuilds-x.x.x.zip > Počakajte na obvestilo.
 3. Kliknite Namestitev iz skladišča > Kliknite Vrhovno skladišče gradi > Odprto Programski dodatki > Izberite Čarovnik za vrhovne gradnje > Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo.
 4. Pojdi do Kodi Domov Zaslon> Kliknite Dodatki > Odprto Programski dodatki > Izberite Čarovnik za vrhovne gradnje > Izberite Krypton gradi > Izberite Titanium Build.

Titanium Kodi Build Reviews

Twitter je mesto, kjer boste našli vse vrste uporabnikov, ki hvalijo in kritizirajo gradnjo. Kar zadeva Build Titanium Builder, ga je ta uporabnik pohvalil v zelo kratkem stavku:

pregled gradnje titana

Tako je tudi na Redditu; to gradivo je prejelo nekaj pohval s strani svojih uporabnikov!

Tukaj je še en:

Titanium build reddit pregled

Nadomestne možnosti za titan Kodi

Titan je zelo priročna in zanesljiva izdelava. Če pa kdo želi preizkusiti katero koli nadomestno najboljšo kodi, potem je tu nekaj:

 1. Zver
 2. Brez omejitev Magic Build
 3. Fire TV Guru
 4. Pulzni CCM

Titanium Kodi Pin APK

Za dostop do dodatkov za odrasle uporabnik potrebuje pin kodo.

Zaviti

Titanium build ima nekaj odličnih dodatkov, ki si jih želi vsak uporabnik. Vedno je odlična stvar, da imajo vse najboljše dodatke v enem samem sestavu. Druga velika stvar tega gradnika je, da je zanesljiv in tokovi, ki so na voljo prek njegovih dodatkov, delujejo.

Ne pozabite, da pri Kodi vedno uporabljate VPN. Ščiti vašo zasebnost in vas varuje pred zlonamernimi sredstvi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me