Glejte v živo IPTV kanale in pretakajte vse svoje najljubše oddaje, filme, šport in glasbo s tem dodatkom. V tem priročniku smo obravnavali korak za korakom postopek namestitve Ultimate IPTV na Kodi.

Kot vedno bi morali imeti najboljši VPN za Kodi, ki lahko preseže geografske omejitve in uporabnikom omogoči varen dostop do svoje najljubše vsebine..

Če se sprašujete, “zakaj potrebujem VPN za Kodi”? Nato je odgovor, da so dodatki IPTV Kodi geoblokirani in za dostop do njihovih tokov je potreben VPN.

Znan dodatek IPTV ‘Ultimate IPTV’ je ustvaril Whitecream in ga najdemo v skladišču Kodi Israel. Končni dodatek IPTV vsebuje številne priljubljene kodi addons kanale, vključno s športom BEIN Sports, ESPN, MTV in tako naprej.

Kako namestiti Ultimate IPTV na Kodi Leia in Krypton

 1. Odprto Kodi v vašem sistemu > Klikni Ikona nastavitev (ikona v obliki zobnika), ki jo vidite na vrhu zaslona > Zdaj izberite Upravitelj datotek.kako namestiti ultimate iptv na kodi
 2. Tu vidite dve natančni sliki na levi in ​​desni strani zaslona, ​​dvakrat kliknite na Dodaj vir na levi strani zaslona > Zdaj kliknite »Noben > Vnesite URL http://www.lvtvv.com/repo/ in kliknite v redu > Vnesite ime ‘Kodil Repo ‘ in kliknite v redu > Kliknite v redu ponovno.Kako namestiti Ultimate IPTV na Kodi Krypton različice 17.6 ali novejše
 3. Vrnite se na domači zaslon Kodi s pritiskom na ‘Esc ‘ tipko na tipkovnici večkrat > Zdaj kliknite Dodajons zavihek > Potem Paket Namestitveni program ikona (ikona v obliki škatle), prisotna v zgornjem kotu.ultimate iptv pri nastavitvi kodi
 4. Kliknite na Namestitev iz Zip mapa med seznamom možnosti > Izberite Kodil Repo s seznama, ki je prikazan na škatli > Zdaj kliknite na repozitorij.kodil-1.3.zip > Naj se namestitev zaključi.ultimate iptv na kodi nastavitvah
 5. Zdaj izberite možnost Namestitev iz skladišča > Kliknite na Kodil (Kodi Izrael),, Odlagališče > Klikni Video Dodatki > Nato se pomaknite navzdol in poiščite Ultimate IPTV > Zdaj kliknite Namestite.ultimate iptv o kodi konfiguraciji
 6. Če si želite ogledati dodatek, odprite Kodi > Dodatki > Video dodatki > Končni IPTV.

kako dodati ultimate iptv na kodi

Opozorilo! Uporabite VPN, če želite ostati anonimni, medtem ko uporabljate Ultimate IPTV, saj bo tako varoval vašo zasebnost. Izkoristite 85% popusta na PureVPN in pretakajte neomejeno vsebino na Ultimate IPTV.

Kako namestiti Ultimate IPTV na Kodi Jarvis različice 16 ali višje

 1. Kosilo Kodi Jarvis > kliknite na Sistemi > Upravitelj datotek > Dvojni klik Dodaj vir na levem zaslonu > Kliknite “Brez” in vnesite URL http://www.lvtvv.com/repo/ in kliknite Končano > Vnesite ime ‘Kodil Repo ‘ > Kliknite Končano > Kliknite v redu da zapreš polje.
 2. Zdaj se vračam k Kodi Glavno Meni > Kliknite na Nastavitve možnost > Dodajons > Namestite iz Zip mapa > Kodil Repo > zadrgo
 3. Namestite iz Repozitorij > Repozitoriji Kodil > Video dodatki > Končni IPTV > Namestite > Uživajte!

Ultimate IPTV Download Zip APK File

Neposredno prenesite Končni IPTV odlagališče zip datoteko od tukaj v svoji napravi in ​​sledite tem korakom za nadaljevanje namestitve Ultimate IPTV.

 1. Ko je prenos končan, zaženite Kodi v sistemu > Pojdi do Dodajons > Škatlaoblikovan ikono zgoraj levo.
 2. Namestite iz Zip Možnost datoteke > Pojavi se polje, poiščite zip datoteko ki ste jih prenesli v svoj sistem > Počakajte na namestitev.
 3. Zdaj kliknite na Namestite iz Repozitorij > Kodil Repozitorij> Video Dodajons > Končni IPTV > Namestite > Zdaj uživaj!

Končni IPTV ne deluje / Napaka / Težave na Kodi

Končni IPTV Ni na voljo

Uporabniki Kodija lahko postanejo besni, ko se na zaslonu prikaže isto sporočilo, ko poskušajo pretočiti kanal. To bi lahko bilo bolj frustrirajoče, ko se bo predvajala vaša priljubljena televizijska oddaja.

Rešitev

Preprosta rešitev te težave je, da dobite Kodi VPN, ki bo sprostil kakršne koli geografske omejitve. To pomeni, da ne morete videti kanalov, ki so na voljo za pretakanje izven vaše regije, če nimate VPN-ja. Če niste pripravljeni porabiti za naročanje na VPN, lahko poskusite najboljši brezplačni VPN za Kodi.

Končna izdaja IPTV-odstranjevanja

Nakupovanje je pogosto vprašanje, s katerim se srečuje večinoma vsak uporabnik Kodija. Lahko vas draži, ko ste sredi svoje oddaje in se videoposnetek ustavi zaradi varovanja.

Rešitev

Čiščenje predpomnilnika Kodi-ja bi bilo mogoče rešiti na različne načine. Vendar pa je optimalna rešitev čiščenje predpomnilnika z Merlin Auto Cleaner. Ta dodatek lahko samodejno očisti ves predpomnilnik.

Ultimate seznam predvajanja kanalov IPTV

Končni IPTV kanali pokrivajo številne sezname predvajanja. Spodaj so navedeni nekateri priljubljeni kanali IPTV:

 1. OSN
 2. beIN Šport
 3. Eurosport
 4. MTV
 5. Premium kino
 6. Cartoon Network

Ultimate IPTV pregledi

Uporabniki Kodi-ja se med uporabo dodatka Ultimate IPTV na svojem iPhone-u soočajo z različnimi težavami, kot je sporočilo, ki vedno znova prikazuje, “da je to konec dodatka Ultimate IPTV”. To draži uporabnike in se preusmerijo na druge kodijeve dodatke.

ultimate iptv pregled

Nekateri uporabniki programa Kodi imajo stališče, da dodatek Ultimate IPTV uporablja ukradene račune IPTV. Ko je veliko ljudi začelo uporabljati ta dodatek, je začelo zapirati račune.

ultimate iptv reddit

Zaviti stvari

Pretočite stotine kanalov IPTV v dodatku Ultimate IPTV Kodi. To je najboljše mesto za gledanje vrhunskih filmov brez naročnine in gledanje športnih dogodkov, ne da bi zapravili noben denar. Ta dodatek se stalno posodablja z novimi povezavami in viri, hkrati pa filtre uporablja tudi za zožitev rezultatov iskanja. Ta priročnik prikazuje podrobne korake, kako namestiti Ultimate IPTV na Kodi.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me