UltraSurf VPN ni tako priljubljen ponudnik VPN, je pa pri izbiri VPN-a za Kodi zagotovo smiselna možnost. Ne moremo ga uvrstiti med najboljše VPN za Kodi, vendar je UltraSurf za Kodi primeren VPN. To je brezplačno VPN, kar pomeni, da za uporabo te storitve ni potrebna naročnina.

Sledite tem vodiču, če želite izvedeti več o UltraSurf VPN in njegovi združljivosti z napravami Kodi in FireStick.

Kako namestiti UltraSurf VPN za Kodi

UltraSurf VPN je imel beta različico dodatka Kodi, ki ga je bilo mogoče namestiti neposredno na Kodi, tako kot dodatek PureVPN Kodi. Na voljo je bilo v skladišču Kobra, a kot je bilo nedavno zaustavljeno, zaenkrat v nobenem drugem skladišču ni sledov dodatka UltraSurf Kodi..

Zato je najboljši način za uporabo te storitve tako, da namesti namizni odjemalec za Windows in zažene Kodi. Naročnika za Windows UltraSurf lahko prenesete in ga namestite v svoj sistem. Če želite izvedeti več o tem, si oglejte, kako namestiti VPN na Kodi vodnik.

Ko ga namestite, se preprosto registrirajte. Nato se prijavite in povežite s katerim koli želenega varnega strežnika. Ko ste povezani z varnim strežnikom, odprite Kodi in začnite pretakanje s katerim koli dodatkom Kodi. Ena najpomembnejših prednosti VPN je, da lahko uživate v pretakanju z dodatki IPTV Kodi, saj so geografsko omejeni.

Kako namestiti UltraSurf VPN za FireStick

FireStick postaja prva izbira opazovalcev popivanja po vsem svetu zaradi svojih dostopnosti in funkcij. Z veliko različnimi aplikacijami uporabnikom omogoča pretakanje skoraj vsega, kar si želijo ogledati. Vendar pa je poznavanje dejstva, da veliko ljudi ljubi brezplačno pretakanje, Kodi na FireSticku postalo trend.

Imeti VPN v FireSticku je zelo pomembno, tudi če Kodi ne uporabljate, ker je veliko aplikacij in vsebin, ki so na voljo prek njih, omejeno na geo. Mnogi uporabniki se srečujejo s težavami med predvajanjem svojih najljubših filmov, TV oddaj itd., Ker jih njihov ponudnik internetnih storitev omeji ali blokira.

Torej, če želite uživati ​​v brezplačnem spletnem pretočnem doživetju, sledite tem korakom za namestitev UltraSurf VPN na FireStick:

  1. Zaženite FireStick > V glavnem meniju kliknite možnost iskanja.
  2. Vtipkajte Downloader in kliknite iskanje.
  3. V rezultatu iskanja kliknite aplikacijo Downloader in kliknite Pridite.
  4. Ko na svoj FireStick namestite aplikacijo Downloader, odprite aplikacijo.
  5. Zdaj vnesite iskalni naslov v iskalno vrstico aplikacije: https: // bitly / 2lSyySP > Kliknite Pojdi.
  6. Ko se prenos konča, kliknite Naslednji.
  7. Ko se odpre pogovorno okno, kliknite namestitev in počakajte, da se aplikacija namesti.
  8. Ko je aplikacija nameščena, kliknite Odprto.
  9. Ko se aplikacija odpre, se vnaprej prikaže gumb za preklop. Kliknite nanjo, da se povežete z varnim strežnikom.

Ta postopek namestitve bo komaj trajal 5 minut in pripravljeni boste na varen pretok. Če pa želite pretočiti brezplačno vsebino na FireSticku, boste morali Kodi najprej namestiti na FireStick.

Je UltraSurf VPN varen?

To je glavna skrb vsakega uporabnika, ker je razlog, da se ljudje odločijo za VPN, da zaščitijo svojo zasebnost. Skoraj vsak ponudnik VPN trdi, da je najboljši in najbolj varen ponudnik storitev, vendar v zadnjem času mnogi ponudniki niso bili resnični glede svojih trditev. Puščanje DNS in neuspešno zakrivanje IP sta običajni stvari, ki ju opazimo pri brezplačnih ponudnikih VPN.

Njihovi varnostni protokoli niso tako močni, da bi lahko zagotovili popolno varnost, kot so vrhunski ponudniki VPN. Zato imajo številni uporabniki težave s zaupanjem, povezane z brezplačnimi ponudniki VPN. UltraSurf VPN, ki je eden od ponudnikov brezplačnih storitev, je na številnih forumih zaslišal veliko ljudi. Kolikor sem mnenja, če uporabljate UltraSurf za namen pretakanja, potem je storitev varna za uporabo kot katera koli druga.

UltraSurf VPN Mnenja

UltraSurf VPN je že nekaj časa v okolici panoge in uporabniki, ki so seznanjeni z industrijo VPN, vedo zanjo. Da bi vam zagotovili boljšo sliko o tem, kaj si drugi mislijo o tem, sem vključil nekaj rdečih niti:

Komentar iz razprave N3w0ne komentar iz razprave "Kateri je najboljši prenosni brezplačni vpn z evropskimi strežniki.".

Ta uporabnik je dal pozitivne povratne informacije o UltraSurf VPN. Vendar pa je ena najpomembnejših stvari, ki jo je treba opaziti, ta, da jo je omenil tudi, da jo je uporabil za deblokiranje YouTube. To pomeni, da če uporabljate UltraSurf VPN samo za izogibanje omejitvam, je to dobra možnost.

Komentar iz razprave Komentar redditmaid iz razprave "Ali ne morem samo uporabljati ultrasurfa namesto VPN-ja?".

Ta uporabnik je jasno sporočil, da UltraSurf VPN ni mogoče uporabiti za nič drugega kot za deblokiranje spletnega mesta. Razlog, ki ga je omenil, je legitimen, da je varnostni protokol, ki ga ponuja UltraSurf VPN, vprašljiv in takšne so tudi njihove prakse. Ponovno je tako tudi pri vsaki drugi brezplačni storitvi VPN.

Zaključek

Ob zaključku tega pregleda bi rekel, da je UltraSurf VPN razumna storitev za spletne strežnike. Razlog je v tem, da odklene skoraj vsako omejeno spletno mesto in dejstvo, da je izkušnja UltraSurf Kodi prav tako zadovoljiva. Kljub temu uporabnikom ne bi priporočal, da se odločijo za to VPN, če iščejo vrhunsko zasebnost.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me