Kako namestiti Vortex na Kodi Krypton in Jarvis v manj kot 6 minutah

Kaj je Vortex na Kodi

Vortex je nov športni in glasbeni dodatek, ki sta ga razvila oba velikana tehnološke industrije, tj. Rock Crusher in Dreamweaver. Ta dodatek zajema številne posebne športne dogodke, vključno z nogometom, UFC-om, motošportom in še veliko več.


Rock Crusher in Dreamweaver nikoli ne ogrožata kakovosti, zato od obeh lahko pričakujete nič manj kot popolno. V tem priročniku razpravljamo o namestitvi Vortexa na Kodi. Če želite namestiti ta dodatek, sledite spodnjim korakom za Krypton in Jarvis.

Kako namestiti Vortex na Kodi 17
Kako namestiti Vortex na Kodi 16
Prenesite Vortex Repo
Vortex Kodi ne deluje / Napake / težave
Kodi Vortex Ocene

Opozorilo! Če uporabljate Vortex, morate ostati anonimni, če želite ostati anonimni, saj bo tako varoval vašo zasebnost. Izkoristite 85% popusta na PureVPN in pretakajte neomejeno vsebino na Vortexu.

Kako namestiti Vortex na Kodi Krypton različice 17 ali višje

 1. Odprto Kodi Krypton 17 v vašem sistemu > Klikni Ikona nastavitev (ikona v obliki zobnika), ki se nahaja na vrhu > Zdaj izberite Upravitelj datotek možnost.kako namestiti vrtinec na kodi
 2. Tu vidite seznam virov skladišča, se pomaknite navzdol in Dvojni klik naprej Dodaj vir > Pojavi se polje, kjer morate klikniti “Brez” > Nato vtipkajte URL skladišča http://www.rockodi.com/ in kliknite v redu > Zdaj vnesite ime medijskega vira ‘Rock’ in kliknite v redu > Kliknite v redu ponovno.kako namestiti vrtinec na kodi kripton različice 17 ali novejše
 3. Če želite nadaljevati s tretjim korakom, pojdite na Glavni meni Kodi > Kliknite na Dodatki > Zdaj tapnite Namestitev paketov ikona (ikona v obliki škatle) v zgornjem levem kotu.dodajte vrtinec na kodi
 4. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip > Prikaže se polje, v katerem se morate pomakniti navzdol in klikniti ‘Rock’ > odlagališče.Rockcrusher-1.6.zip > Nekaj ​​časa bo trajalo, da namestite skladišče.naložite vrtinec kodi zip datoteko
 5. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Rockcrusher repozitorij > Video dodatki > Poiščite in kliknite na Vortex s seznama > Zdaj kliknite na Namestite > Počakajte, da dodatek dodate.vrtinec pri nastavitvi kodi
 6. Če si želite ogledati dodatek, se vrnite na Glavni meni Kodi > Kliknite na Dodatki zavihek > Zdaj kliknite na Video dodatki > Če pogledate na desno stran zaslona, ​​boste videli seznam dodatkov kodi, pomaknite se navzdol in poiščite Vortex in kliknite nanj. Začnite uporabljati dodatek Vortex.

vrtinec pri nastavitvah kodi

Kako namestiti Vortex na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprto Kodi Jarvis 16 v vašem sistemu > Kliknite na Sistemi možnost, ki se nahaja na dnu zaslona > Zdaj izberite Upravitelj datotek.
 2. Dvokliknite Dodaj vir, ki ga boste morda našli na koncu seznama > Zdaj se prikaže pojavno okno in kliknite »Brez« > Vnesite URL http://www.rockodi.com in kliknite Končano > Vnesite ime »Rock« in kliknite Končano > Zdaj kliknite V redu.
 3. Pojdi nazaj k Kodi domači zaslon > Izberite Sistemi možnost spet > Nato kliknite na Dodatke > Namestitev iz datoteke Zip > Na seznamu izberite ‘Rock’ > Kliknite na odlagališče.Rockcrusher-1.6.zip > Zdaj počakajte, da se namesti.
 4. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Rockcrusher repozitorij > Kliknite na Video dodatki > Vortex > Namestite > Počakajte, da dodatek dodate.

Prenesite Vortex Repo

Vortex dodatek najdete v skladišču Rock Crusher. To skladišče lahko prenesete tudi neposredno v vaš sistem, kar izbriše nekaj zgornjih korakov. Kliknite tukaj, da prenesete shrambo Vortex in sledite spodnjim korakom:

 1. Ko prenesete zip datoteko in jo shranite v svoj sistem, odprite Kodi > Kliknite na dodatke > Ikona namestitvenega paketa.
 2. Namestitev iz datoteke Zip > Pomaknite se v zip datoteko, ki ste jo prenesli. Ko boste krmarili po datoteki, bo namestitev trajala nekaj minut.
 3. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Rockcrusher Repo > Video dodatki > Vortex > Namestite > Uživajte!

Vortex Kodi ne deluje / Napake / težave

Vortex je bil prej na voljo v shrambi dodatkov za tok. Vendar ima zdaj svoje skladišče Rockcrusher, kamor lahko z lahkoto namestite Vortex. Prehod iz strujnih dodatkov na ločen Vortex dodatek je pripeljal do tega, da je dodatek povzročil nekatere težave. Ta blog opisuje najnovejše smernice za namestitev Vortexa, ki deluje brezhibno.

Vortex dodatek ne deluje

Vorte je do spremembe skladišča deloval dobro. Zdaj, ko ima ločeno novo repozitorij, je na Kodi pripravljen in deluje dobro.

Kodi Vortex Ocene

Vortex vam omogoča ogled številnih športnih dogodkov, vključno z dirkami Motor Sports v živo v spletu. Številni uporabniki Kodija vklopijo svoj dodatek Vortex na Kodi za ogled spletnih športov brez naročnine.

Hvala @ rockcrusher01 za super # formula1 #racing pokritost na #vortex. Najboljša dirkaška dirka na Kodi.

– Nick Anghel (@nickanghel) 13. maja 2017

Uporabniki Kodija tudi Vortex dojemajo kot glavni dodatek zaradi pretoka HD. Najpomembneje je, da vsa njegova pretakanja delujejo sijajno, ne da bi naložila medijske vsebine.

@ rockcrusher01 #VORTEX ima v KODI-ju najboljši (morda SAMO delujoč HD / Eng) grammy nagrad. Podpora in TY pic.twitter.com/5nQwksR0id

– Nick Anghel (@nickanghel) 13. februarja 2017

Za dodajanje stvari

Vortex, novo ime v svetu Kodi, je prevzel kategorijo dodatkov za šport in glasbo. Je izdelek dveh priljubljenih imen v svetu Kodi Rock Crusher in Dreamweaver. Obsega številne športne dogodke, vključno z UFC PPV dogodki, ki jih je težko ogledati na spletu brezplačno. V tem priročniku razpravljamo o tem, kako namestiti Vortex na Kodi in gledati šport v živo. Oglejte si naš kodi vpn vodnik.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map