Kako namestiti Watch5S na Kodi Krypton 17.6 in Jarvis 16

Če ste obupno najboljši oboževalec kodi addons in oboževalec filmov hkrati, morate preveriti dodatek Watch5S Kodi, odličen film, ki ponuja dodatek. Watch5S ima ogromno knjižnice filmov, ki temelji na najnovejših in najstarejših filmih. V tem priročniku ponujamo preproste korake, kako namestiti Watch5S na Kodi, na nov način.


Preden začnemo, je pomembno upoštevati, da skladišče StremHub (starejša povezava) ne deluje več. Lastnik posebnega dodatka Watch5S Kodi je iz neznanega razloga odstranil dodatek Watch5S Kodi. To, kar vam bomo pokazali, je tisto novejša različica kako namestiti Watch5S na Kodi. Torej, nadaljujte z branjem.

Opozorilo! Uporabite Kodi VPN, če želite med uporabo Watch5S ostati anonimni, saj bo tako varoval vašo zasebnost. Izkoristite 85% popusta na PureVPN in pretakajte neomejeno vsebino na Watch5S.

Kako namestiti Watch5S na Kodi Krypton različice 17.6 ali spodaj

 1. Zaženite Kodi > Pojdite na Nastavitve > Nato kliknite na File Manager > Dvokliknite Dodaj vir.kako namestiti watch5s na kodi
 2. Zdaj vnesite URL kodivpn.co/repo/simplycaz.zip  > Vnesite ime medijskega vira “Cazwall”.Kako namestiti Watch5S na Kodi Krypton različice 17.6
 3. Pojdite na domači zaslon Kodi s pritiskom gumba Esc na tipkovnici > Kliknite na dodatke > Zdaj kliknite ikono “Package Installer”.kako dodati watch5s na kodi
 4. Namestitev iz zip datoteke > Izberite Repository > Poiščite repozitorij.simplycaz-1.0.1.zip.watch5s prenesete zip datoteko na kodi
 5. Namestitev iz skladišča > Preprosto Caz Repo > Video dodatki > Pomaknite se navzdol in kliknite Watch5S > Kliknite Namestitev.kako namestiti watch5s na jarvis različice 16
 6. Zdaj pojdite na domači zaslon Kodi > Dodatki > Video dodatki > Watch5S.Deblokiran je Watch5S
 7. Uživajte in si oglejte najnovejše filme.

Naložite si aplikacijo Watch5S

Kako namestiti Watch5S na Kodi Jarvis različice 16 ali spodaj

 1. Odprite Kodi Jarvis > Sistem > Upravitelj datotek > Dvokliknite Dodaj vir.
 2. Vnesite URL http://cazwall.com/repo > Vnesite ime medijskega vira Cazwall > Kliknite V redu > Pojdite na domači zaslon Kodi.
 3. Sistem > Dodatki > Namestitev iz zip datoteke > Repozitorij > Poiščite repozitorij.simplycaz-1.0.1.zip.
 4. Namestitev iz skladišča > Preprosto Caz Repo > Video dodatki > Pomaknite se navzdol in kliknite Watch5S > Kliknite Namestitev.
 5. Do dodatka lahko dostopate od Veosa > Video dodatki > Watch5S in uživajte!

Download5s Kodi Download

 1. Prenesite Zip datoteka v vaši napravi > Pojdi do Kodi domači zaslon.
 2. Kliknite Dodatki > Kliknite na Ikona polja > Namestitev iz zip datoteke > Poiščite in odprite repozitorij.simplycaz-1.0.1.zip.
 3. Zdaj Namestitev iz skladišča > Preprosto Caz Repo > Video dodatki > Izberite Watch5S > Kliknite Namestite.
 4. Dostopate lahko do dodatka Video dodatki > Watch5S.

 Watch5s Kodi ne deluje / Napake / težave

Preveri napako dnevnika

Ko poskušate namestiti dodatek, se lahko pojavi napaka z napisom »Preveri dnevnik za več informacij«. To pomeni, da v shrambi manjka datoteka, zato shramba ni mogoče namestiti. Drugi razlog je, da je skladišče morda zastarelo.

Popravi

Če želite odpraviti to napako, se prepričajte, da so dodatki, ki jih nameravate namestiti skupaj s skladiščem, posodobljeni. To bo preprečilo pojav te napake.

Neveljaven poštni URL

Med poskusom namestitve iz datoteke Zip se boste morda soočili s to napako. Zaradi tega ni treba skrbeti in ga je mogoče enostavno rešiti.

Popravi

Ko se pojavi ta napaka, se vrnite v upravitelj datotek in preverite, ali ste vnesli pravi izvorni URL. Če je URL, ki ste ga vnesli, pravilen, preverite povezavo, ali deluje ali ne. Včasih so povezave prekinjene ali zaustavljene, kar povzroča težavo.

Naložite si aplikacijo Watch5S

Watch5S vam z namestitvijo aplikacije Watch5S prinese vse najnovejše filme na vaše mobilne naprave. Ta aplikacijski paket Android (APK) lahko uporabljate z različico Android 4.4 ali novejšo. Zagotovo ne vsebuje napak in je brezplačna za uporabo. Zato ne zamudite priložnosti za ogled brezplačnih filmov na svoji mobilni napravi z aplikacijo Watch5S.

Deblokiran je Watch5S

Lahko se zgodi, da so nekateri filmi, do katerih poskušate dostopati, zaradi enega ali drugega razloga omejeni ali blokirani. Pomeni, da so nekatere medijske vsebine na voljo v določenih državah, medtem ko so v drugih državah blokirane.

Vendar se ni treba bati, če lahko še vedno odblokirate medijsko vsebino Watch5S z uporabo Kodi VPN. Storitev VPN bo odblokirala filme Watch5S tako, da bo spremenila vaš IP naslov, zaradi česar so filmi dostopni.

Druga prednost storitve VPN je, da vlada ali ponudnik internetnih storitev nikoli ne bosta zasledila vaše internetne dejavnosti. Zdaj lahko brezplačno brskate po internetu!

Watch5s Igra prestolov

Kdo noče gledati Igra prestolov? Zgodba o prevari, režimu, krvi, slavi in ​​skeptičnih čustvih; Igra prestolov je nevihto ponesla svet. Po vsem svetu je več milijard oboževalcev, ki si želijo spremljati vsako novo sezono Game of Thrones, ki prihaja.

Toda ovira, s katero se soočajo, je, kje jo gledati, kam pretakati nizke kakovostne tokove, nezanesljive vire itd. No, za to obstaja preprosta rešitev! Vsem navijačem Game of Thrones ni več treba skrbeti, saj lahko na Watch5s gledajo Game of trones.

Watch5s Igra prestolov

Vse kar morate storiti je obisk https://watch5s.is/ s pomočjo iskalne vrstice na spletnem mestu poiščite Game of Thrones. Dobili boste vse povezave, ki so prisotne na spletnem mestu, odprli katero koli povezavo in si ogledali svojo najljubšo epizodo / sezono.

Kako gledati Moano na Watch5s Kodi

Kako gledati Moano na Watch5s Kodi

V dodatku Watch5S kodi si lahko ogledate Disneyev priljubljeni film ‘Moana’. Za to morate namestiti Watch5S na Kodi iz zgornjega vodnika za namestitev.

Ko je nameščen dodatek Watch5S, pojdite na Glavni meni Kodi > Dodatki > Video dodatki > Watch5S > Kliknite Iskanje > Vrsta Moana > Glejte Moana na HD.

kako gledati moana HD na watch5s kodi

Za dodajanje stvari

Za odlično in neskončno ponudbo filmov ni več kot Watch5S na Kodiju. Njegova obsežna knjižnica filmov vam v nekaj sekundah prinese vse vrste filmov vseh generacij. To je novejša različica namestitve Watch5S na Kodi, saj se je StreamHub odcepil od Watch5S. Če se pri prenosu filma srečujete z geo-omejitvami, dobite VPN, da pridobite dostop. V tem priročniku smo podali korake, kako namestiti Watch5S na Kodi, zato se prilagodite za več Kodi-jevih dodatkov.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map