Kako namestiti Yoda Kodi Addon na Kodi Leia, Krypton in Jarvis (posodobljeno 2020)

yoda-kodi-addon-leia


Yoda Kodi je še ena vilica priljubljenega dodatka Exodus Kodi. S pomočjo tega dodatka lahko uživate v pretočnih filmih, TV oddajah, dokumentarnih filmih in še veliko več v HD in 4K kakovosti.

Za pretakanje boste potrebovali najboljši VPN, ker sta toka HD in 4k geografsko omejena in VPN lahko te omejitve zaobide..

Yoda Kodi Repozitorij

Dodatek Yoda Kodi je bil prej na voljo v skladišču Supremacy Kodi, vendar je bilo skladišče pred kratkim zaustavljeno in je zdaj na voljo v skladišču Kodi Israel.

Kako namestiti Yoda Kodi na Leia / Krypton

Sledite tem korakom, da namestite dodatek Yoda na različici Kodi Leia 18 in Krypton različici 17.6:

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Ikona za nastavitve (gonilo) > Odprto Upravitelj datotek.kako namestiti yoda kodi addon na kodi kripton
 2. Dvakrat kliknite na Dodaj vir > Pojavi se pogovorno okno > Kliknite, kjer piše > Vnesite naslov v naslovno vrstico »http://www.lvtvv.com/repo/« > Kliknite V redu > Ta medijski vir navedite kot »Kodil> Kliknite v redu > Kliknite v redu znova zaprete pogovorno okno.kodil
 3. Pojdi nazaj k Glavni meni > Kliknite Dodatki > Kliknite na Ikona polja z zgornjega levega kota.kako nastaviti yoda kodi addon
 4. Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Kliknite na Kodil > Izberite repozitorij.kodil-1.3.zip > počakajte na obvestilo.zaveza-kodi-zip-fichier-téléchargement
 5. Zdaj kliknite na Namestitev iz možnosti Repository > Kliknite Repozitorij Kodi Israel > Odprto Video dodatki mapo.Yoda kodi video addon
 6. Pomaknite se po seznamu in izberite Yoda> Kliknite Namestitev > Počakajte na obvestilo.

yoda addon za filme in TV oddaje

Kako namestiti Yoda Kodi na Jarvis različice 16 ali višje

 1. Odprto Kodi Jarvis.
 2. Kliknite Sistem > Pojdi do Upravitelj datotek.
 3. Kliknite Dodaj vir.
 4. Kliknite <Noben> in vnesite to URL http://www.lvtvv.com/repo/ > Kliknite Končano > To povezavo do vira medijev poimenujte kot Kodil > Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 5. Pojdi nazaj v Kodi Domov Zaslon > Kliknite Sistem > Odprto Dodatki.
 6. Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Odprto Kodil> Kliknite na repozitorij.kodil-1.3.zip.
 7. Kliknite na Namestitev iz skladišča možnost > Izberite Nadmočnost > Odprto Video dodatki mapo > Izberite Yoda > Kliknite Namestite.

Kako namestiti Yoda Kodi na Fire Stick

 1. Namestite Kodi na vaši napravi Fire Stick.
 2. Pojdi do Možnosti razvijalca > Vklopite ADB Debugging in Apps iz neznanih virov.
 3. Zdaj sledite natančno opisanemu zgornjemu postopku za namestitev dodatka Kodi kripton Yoda Kodi. Postopek od te točke naprej bo ostal enak.

Yoda Kodi Prenesi

 1. Prenesite zod datoteko z dodatki Yoda Kodi.
 2. Pojdi do Glavni meni Kodi.
 3. Kliknite na Dodatki.
 4. Kliknite Škatla Ikona.
 5. Kliknite Namestitev iz datoteke Zip.
 6. Brskajte po sistemu in odprite preneseno zip datoteko.
 7. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča možnost.
 8. Izberite Nadmočnost.
 9. Kliknite na Video dodatki.
 10. Izberite Yoda > Kliknite Namestite.

Yoda Kodi Ocene

Naletel sem na nekaj pozitivnih povratnih informacij o Yoda Kodi dodatkih, ki jih uporabljajo Kodi uporabniki. Tu je pregled tega, kaj imajo uporabniki povedati o tem dodatku Kodi:

Komentar iz razprave Komentar Boogertwilliams iz razprave "Prošnje, priporočila, & Osnove – november 2018".

Ta uporabnik je preizkusil Yoda Kodija za predvajanje določene TV oddaje in strmeaing povezava, ki jo je ta uporabnik ugotovil, je HD. To je eden od razlogov, da priporočam dodatek Yoda Kodi.

Komentar iz razprave Komentar TechnicalPyro iz razprave "Prošnje, priporočila, & Osnove – november 2018".

Temu dodatku se zdi ta uporabnik všeč, vendar je tukaj prepoznana pomanjkljivost sprejemljiva. Kodi geeks radi povezujejo Trakt, da bi ohranili svoje sezname ogledov in knjižnico. Yoda je vilica dodatka Exodus Kodi, vendar nima integracije računa Trakt, kot je imel Exodus.

Yoda Kodi ne deluje / Napake / Popravki

Tu je nekaj napak, ki so jih objavili uporabniki Yode Kodi na različnih družbenih platformah. Torej, pomislil sem, da bom ustrezne popravke za te napake:

Namestitev dodatka ni uspela

Možnosti so, da pri poskusu nameščanja dodatka iz mape video dodatkov v skladišču dodatek morda ne bo nameščen, pri čemer se prikaže obvestilo “Namestitev ad-on ni uspela”.

Popravi

Poskusite znova namestiti skladišče, ker se ta napaka pojavi, ko v datoteki manjkajo nekatere datoteke ali če je skladišče zastarelo. Ponovna namestitev skladišča bo posodobila skladišče in dodatek boste lahko enostavno namestili.

Ni na voljo nobenih tokov

Ta napaka se pojavi, ko poskusite odpreti naslov vsebine iz knjižnice dodatkov. Razlog, da se pojavi ta napaka, je, da beležke povezav ne morejo prijeti nobenih pretočnih povezav pri ponudnikih za določen naslov vsebine. Ponudniki ne bodo imeli nobenih povezav za pretakanje za določen naslov vsebine ali pa bo sistemski predpomnilnik preobremenjen.

Popravi

V mnogih takih primerih je bilo ugotovljeno, da je čiščenje predpomnilnika pomagalo uporabnikom. Če želite počistiti predpomnilnik Kodi, si oglejte naš vodič “Kako počistiti predpomnilnik video v Kodiju”.

Zaključne besede

Vile Exodus še naprej prihajajo v splet in nato izginjajo, le redki pa se lahko zadržijo in si pridobijo ugled.

Yoda Kodi je eden tistih vilic, na katere se uporabniki lahko zanesejo. Ima kakovostne povezave za pretakanje in se ne zruši tako pogosto kot druge Exodus vilice.

Dodatek Yoda Kodi je odlična izbira za uporabnike Kodija, ki želijo uživati ​​v pretočnih filmih in TV oddajah brez težav in zapletov. Vmesnik Yoda Kodi je povsem takšen kot pri Exodusu Kodiju, zato je precej preprost in enostaven za uporabo.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map