Nihče ne more zanikati dejstva, da je dodatek Covenant Kodi eden najbolj priljubljenih dodatkov Kodi na svetu. Razlog za njegovo priljubljenost je neverjetna posodobljena knjižnica vsebin in njene lastnosti, ki so podobne kot pri Exodusu. Ta podobnost v teh dveh dodatkih je zato, ker so isti razvijalci, ki uporabljajo isto kodo, razvili pogodbo.

Vendar v zadnjem času opažam uporabnike, ki se pritožujejo, da Covenant Kodi ne deluje, kar je precej zaskrbljujoče. Po nekaj raziskavah sem ugotovil, da razvijalci tega dodatka ne posodabljajo več, ampak knjižnica dodatka prikazuje drugače. Dostopil sem do najnovejših filmov in TV oddaj, kljub govoricam o zaustavitvi, ki krožijo v industriji.

Ogledala sem si različne napake, ki jih poročajo uporabniki na različnih platformah in forumih, in jih razpravljala s svojimi popravki v tem priročniku.

Naročnik Kodi Napaka ni na voljo

Ena najpogostejših napak, o katerih poročajo uporabniki, je Ni na voljo nobenih pretokov. Ta napaka se pojavi, ko poskušate dostopati do določene TV-oddaje ali filma iz knjižnice dodatkov. Tako je tudi pri Covenantu, ko poskušate predvajati naslov vsebine, se prikaže napaka. To nima nobene povezave z skladiščem dodatkov in je le zato, ker dodatka ne morejo najti ponudniki.

Popravi

 1. Odprto Kodi in pojdi na Dodajons meni
 2. Pojdi do Video dodatki in kliknite na Zaveza
 3. Videli boste Orodja možnost, kliknite nanj
 4. Zdaj kliknite na Nastavitve: Splošno
 5. Videli boste možnost: Preteklost ponudnika > Nastavite na 30
 6. Če ne spremenite v “30”
 7. Zdaj kliknite na Predvajanje na levem stolpcu.
 8. Pomaknite se navzdol po seznamu in omogočite »Hosteri s kapitlji
 9. Prikazala se bo možnost z imenom »Najvišja kakovost“, Pojdite do njega in ga nastavite na”1080p“. Običajno je nastavljena na 4k privzeto, to je treba znižati.
 10. Zdaj kliknite na V redu za shranjevanje teh nastavitev
 11. Pomaknite se navzdol po seznamu in kliknite »Zaveza jasnega predpomnilnikaMožnost > Kliknite Da
 12. Zdaj izberite možnost Zaveza: Jasni ponudniki > Kliknite Da

Znova zaženite dodatek in poskusite pretočiti želeni naslov vsebine; se s to težavo ne boste več soočali.

Napaka pretakanja protokola Kodi

Težava pri dodatkih, ki imajo napake pri pretakanju, je predvsem zato, ker so tokovi, ki jih ponudniki dodajo v dodatke, omejeni ali zastareli. Če ne morete pretakniti enega najnovejših naslovov vsebine, je očitno, da gre za geografsko omejen tok, ne pa za zastarel. Uporabniki se ob vsakem času spotikajo ob tovrstne tokove in to ni nekaj novega.

Popravi

Te omejitve Geo lahko preprosto zaobidete in z omizjem VPN pretaknete svoj najljubši naslov vsebine.

Da!

VPN bo prikril vaš IP in DNS ter vam šifriral podatke in vam tako zagotovil neomejen dostop do vsebine, ki je na voljo v knjižnici. Izberite najboljši VPN za Kodi in se naročite na njegov paket, ki vam najbolj ustreza. Nato prenesite njegovo aplikacijo ali odjemalca, se povežite z zadevnim strežnikom in dostopite do katerega koli omejenega toka, zagotovo bo delovala.

Še več, zasebna zasebna omrežja vas bodo zaščitila pred hekerji in vohunskimi vohunjenji za vaše dejavnosti. Mnogi se ne zavedajo tveganj, ki jih prevzemajo med pretakanjem preko spleta in ostanejo ranljivi za kibernetske napade.

Napaka pri nameščanju zaveze Kodi

Napaka pri nameščanju programa Kodi Covenant se nanaša na napako, ki se pojavi, ko poskušate namestiti dodatek, prikaže se obvestilo, da je “namestitev neuspešna”. Covenant Kodi je priljubljen dodatek Kodi, ki je na voljo prek več Kodi-jevih skladišč. Morate razumeti, da nima vsako repozitorij posodobljeno različico dodatka, zato morda naletite na napako pri nameščanju Kodi Covenant.

Popravi

Najboljši način za odpravo napake je izbira skladišča, ki ima posodobljeno različico. Če se nanašate na dodatek Covenant Kodi, lahko njegovo posodobljeno in delujočo različico najdete v skladišču Kodi Israel. V tem neverjetnem skladišču lahko najdete veliko različnih posodobljenih in priljubljenih dodatkov Kodi.

Napaka pri prenosu programa Kodi

V zadnjem času se je veliko Kodijevih uporabnikov začelo pritoževati zaradi napake pri prenosu programa Kodi Covenant, ki je nastala zaradi zastarelega skladišča. Številni uporabniki so poskušali namestiti dodatek Covenant Kodi iz zastarelih zip datotek repozitorija.

Popravi

Uporabniki lahko preprosto prenesejo in namestijo dodatek Kodi Covenant iz skladišča Kodi Israel. To je posodobljeno skladišče, delujoča različica Covenant Kodi pa je na voljo v mapi Video add-ons.

V primeru, da dodatka ne morete prenesti iz tega skladišča, počistite kodi in nato poskusite znova. To bi moralo rešiti težavo, ker se včasih predpomnilnik nabere in dodatka ne uspe prenesti ali namestiti.

Zamenjava zaveze Kodi

Obstajajo številni drugi najboljši dodatki Kodi kot Covenant Kodi, ki jih lahko uporabljate za gledanje filmov in TV oddaj na Kodiju. Tukaj je nekaj najboljših izborov samo za vas:

 1. Izhod 8.0
 2. Yoda
 3. Gurzil
 4. Placenta
 5. Gaia

Zaključek

Številnim dodatkom ni uspelo pustiti takšne sledi, kot jo je v preteklih letih naredil Covenant Kodi. Potem ko je dodatek Exodus Kodi prenehal delovati, je Covenant prevzel svoje mesto in postal dodatek za vse gledalce popivanja. Tako zanesljiv dodatek, ki poskrbi za vse najnovejše oddaje in filme, je danes težko doseči.

Upam, da vam bodo napake in popravki, opisani v tem priročniku, pomagali pri reševanju težav. Kljub temu cenim povratne informacije uporabnikov in če v tem priročniku karkoli mislite, da manjka, potem vljudno komentirajte in mi sporočite.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me