Kodi je najboljša aplikacija za predvajanje video posnetkov, Nvidia pa je prelomna platforma za pretakanje in igranje, ki jo lahko združimo in izkusimo nekaj, česar drugi ne morejo ponuditi. Kodi je nekaj, kar lahko namestite na katero koli platformo, da preseže sodobno izkušnjo pretakanja, in to izjavo lahko vidite praktično, ko Kodi namestite na Nvidia Shield.

Oglejte si ta vodič in si oglejte, kako lahko namestite Kodi in uživate v pretakanju svoje najljubše vsebine na Nvidia Shield z nekaterimi najboljšimi kodi dodatki.

Kaj je televizija Nvidia Shield?

Nvidia Shield je eden najbolj priljubljenih in zanesljivih medijskih predvajalnikov s sistemom Android, ki so na voljo na polici. Nvidia je po vsem svetu zelo znan proizvajalec GPU-jev in je znan zaradi tega. Kljub temu je bila priprava Nvidia Shield odlična stvar, ki so jo naredili, saj je prinesla veliko konkurenco v industriji pretočnih medijskih konzolov. Dejstvo, da je Nvidia največji proizvajalec GPU-ja, je pomagalo, da je postala vodilna v visokokakovostnem pretakanju videoposnetkov ploščad. Nvidia Shield ponuja 4K kakovostno pretakanje in igrače Geforce.

Kako namestiti Kodi na televiziji Nvidia Shield?

Ker je Nvidia Shield androidna platforma, zato lahko Google Play Store enostavno uporabljate Kodi. Vendar pa obstajajo nekatere regije, v katerih trgovina Google Play zaradi geo-omejitev ni dostopna.

 1. Vstavite Nvidia Shield > Pojdite v trgovino Google Play
 2. Kliknite iskanje in vnesite Kodi > Iz prikazanih rezultatov kliknite na Kodi, ki ga je razvil XBMC.
 3. Kliknite Namestite in Kodi bodo preneseni in nameščeni na vašem Nvidia Shield.
 4. Po namestitvi odprite program Kodi.

Zdaj namestite najboljše dodatke Kodi in uživajte v najboljši izkušnji s pretakanjem.

Nvidia Shield najboljše lastnosti za Kodi

Nvidia Shield ima za pretakanje Kodi-ja še nekaj stvari:

 1. Uživajte v HD in 4K kakovostnem pretakanju videoposnetkov.
 2. Enostaven za uporabo vmesnik s funkcijo daljinskega upravljanja.
 3. Hitro hitro pretakanje in napredna dostopnost.

Kako posodobiti Kodi na Kodi Krypton v17.6 na televiziji Nvidia Shield?

Edini način za posodobitev Kodija je, da ga ponovno namestite s prenosom posodobljene različice Kodija na ščit Nvidia. Toda Kodi, ki je na voljo v trgovini Google Play, ga lahko posodobite tako, da sledite tem korakom:

 1. Odprite Trgovino Play na svojem Nvidia Shield-unastavitev kodi na nvidia ščit TV
 2. Pojdi v moje aplikacijenastavite kodi z uporabo trgovine za predvajanje na nvidia ščit
 3. Kliknite na KodiŠčit Nvidia za kodi
 4. Kliknite Posodobi (možnost posodobitve bo na voljo samo, če je na voljo posodobitev.)

Kako namestiti Kodi Jarvis v16 na televiziji Nvidia Shield ?

Posodobite kodo Jarvis različice 16 tako, da sledite tem korakom:

 1. Prenesite APK datoteko Kodi Jarvis različice 16 na vašem Nvidia
 2. Odprite prenesena zip datoteka in namestite Če ste pozvani, kliknite prepisati obstoječe app.

Kako namestiti Kodi addons na Nvidia Shield TV ?

Thee namestitveni postopek namestitve katerega koli dodatka Kodi na Nvidia Shield bo enak kot v računalniku in FireSticku. Atributi in vmesniki Kodi ostanejo na vsaki platformi enaki, zato je tudi način njegove namestitve enak.

Najboljši Kodi Addons za televizijo Nvidia Shield

Najboljši priporočeni dodatki Kodi za Nvidia Shield so:

 1. USTVNow
 2. BBC iPlayer
 3. Zaveza
 4. Placenta
 5. Uran
 6. Vzpon Neptuna
 7. Nemesis
 8. cCloud TV
 9. Planet MMA
 10. Maverick TV

Nadomestni televizorji Nvidia Shield za Kodi

 • Firestick alternativa Nvidia Shield za Kodi

Fire Stick, ki ga je razvil Amazon, je neverjetna naprava za pretakanje videoposnetkov za vse tiste ljubitelje pretakanja, ki radi nosijo s seboj svoje predvajalnike. Fire Stick je odlična izbira za uporabo Kodi-ja, saj zagotavlja HD kakovostne tokove in zelo uporabniku prijazen vmesnik.

 • Windows Namesto Nvidia Shield za Kodi

Dejansko je Windows najboljša izbira uporabnikov za preizkušanje katere koli programske opreme, zlasti ko gre za pretakanje. Razlog je prostor za prilagajanje in dostopnost, ki jo ponuja. Windows je osnovna platforma za skoraj vsako platformo in v primeru Kodija je res odlična izbira.

 • Ubuntu operacijski sistem za Kodi

Ubuntu se lahko uporablja za Kodi, Kodi pa na njem dobro deluje, vendar so namestitveni postopki Kodi za Ubuntu v primerjavi z drugimi platformami nekoliko zapleteni.

 • Raspberry Pi nadomestni za Nvidia Shield za Kodi

Raspberry Pi je pravzaprav majhna računalniška plošča, ki se lahko preoblikuje glede na potrebe po igrah in pari. Zaradi tega je Kodi odlično uporabljati, saj je na njem mogoče namestiti Kodi in omogoča odlično izkušnjo pretakanja.

 • Apple TV alternativa Nvidia Shield za Kodi

Ko slišite besedo Apple TV, je prva stvar, ki bi vam lahko padla na pamet, samo še en pametni televizor, ki ga je razvil Apple. Apple TV je digitalna pretočna naprava, ki jo je zasnoval in razvil Apple. Odlična alternativa Nvidia Shielda se je odločila za uporabo Kodija, saj so pretočne funkcije, ki jih ponuja Apple TV, neverjetne.

 •  iPad kot alternativa Nvidia Shield na Kodi

Če živite za prenos na tablični napravi in ​​iščete potencialno alternativno pretočno platformo Nvidia Shield, poskusite Kodi v iPadu. Postopek namestitve Kodi v iPad je v primerjavi z drugimi platformami, kot sta Widows in Android, zapleten. Vendar je Kodi na iPadu res neverjetna stvar, saj so dostopnosti iPada odlične.

Zaključne besede

Kodi je svet čudes in si v kombinaciji s spektakularno platformo, kot je Nvidia Shield, predstavljajte čudovito izkušnjo, ki jo lahko imate. NVIDIA Shield je odlična stvar, ki jo je razvila Nvidia in osvaja srca uporabnikov po vsem svetu. Poskusite Kodi na Nvidia Shield za potrebe po predvajanju in igranju. Zdaj ni na voljo veliko platform, ki bi lahko zagotavljale pretok 4K kakovosti.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me