Ste pretočni geek in se sprašujete, ali obstaja način uporabe Kodija na Roku?

No, za vas imamo vse odgovore! Pojdite skozi ta vodnik in raziščite, kako lahko Kodi namestite na Roku, omejitve, kanale in še veliko več.

Kaj je Roku??

Roku je vrsta pretočnih naprav, ki jih izdeluje in oblikuje Roku Incorporation. Ljubiteljem pretakanja omogoča, da s temi napravami pretakajo želeno vsebino od koder koli. Ima številne vnaprej nameščene aplikacije za predvajanje in gledanje filmov in TV oddaj. Prijave vključujejo Hulu, Fubo TV, Showtime Redbox, RT, SiriusXM, Showtime, Sling TV, TVLuux, Tubi TV, TuneIn Radio, TheBlaze, Time Warner Cable, Vmedia, Xfinity, Vudu, WWE Network itd..

Vse te aplikacije zahtevajo naročnino za pretakanje, vendar je kakovost, ki jo ponujajo, neverjetna in jo je vredno plačati. Kljub vsem stroškom, potrebnim za pretakanje, se ljudje še vedno odločajo za Roku zaradi njegove kakovostne izkušnje.

Je Kodi na Roku?

Pravzaprav ne! Kodi ni mogoče namestiti neposredno na Roku, saj je operacijski sistem, ki ga uporablja Roku, prilagojen operacijski sistem Linux, imenovan Roku OS. Tudi kanalska trgovina Roku nima svoje Kodi v knjižnici. Kodi je sam predvajalnik, ki je na voljo na številnih platformah, a žal, na Roku ni na voljo.

Kodi proti Roku

Kodi, ki je vrhunska programska oprema za pretakanje, je postal najboljša izbira pretočnih dresnikov po vsem svetu. Pa ne le to, Kodi je bil tudi v naslovih zelo razpravljana točka! Zaradi kampanj in politik, ki so se proti njej sprožile zaradi pomislekov o kršitvah zasebnosti. Vendar ima Kodi veliko več ponudbe kot katera koli druga platforma za pretakanje.

Dejstvo, da je Kodi pretočna programska oprema, medtem ko je Roku dejansko pretočna naprava, primerjava teh dveh ne bi bila pomembna. Roku je visokokakovostni pretočni igralec in ima veliko potenciala. Uporaba Kodija bi bila zagotovo boljša izbira za ljubitelje pretakanja, saj ponuja tako brezplačno vsebino kot plačljivo vsebino (glede na uradne in neuradne dodatke Kodija ne glede na njihovo piratstvo). To Roku primanjkuje, brez brezplačne vsebine po izbiri.

Vsak uporabnik se ne odloči za plačano vsebino in to je treba upoštevati, ko ponuja storitev. Poleg tega ponuditi kakovostno vsebino brezplačno in brez naročnine.

Lahko prenesem Kodi za Roku ?

Nobena ovira ne more preprečiti, da bi škrbinasti gejevi presegli omejitve naprave za pretakanje. Hvala vsem geekom, ki so odkrili ta kramp uporabe Kodija na Roku, ki omogoča bingejem in lastnikom Rokuja pri prilagajanju svojih Roku naprav.

Kljub temu, da Kodi ni na voljo v Roku ali ga Roku ne podpira, pa obstaja način namestitve Kodija na Roku in v tem priročniku smo podrobno opisali celoten postopek..

Različni načini za nastavitev Kodi ali XBMC na Roku

Tu sta dva načina, kako Kodi na Roku uporabljate z dvema različnima platformama, poglejte:

 Kako pridobiti Kodi na Roku z računalnikom Windows ?

Najosnovnejša in najpogosteje uporabljena naprava ali platforma za Kodi je Windows. Zato smo zagotovili to metodo namestitve Kodija na Roku s pomočjo računalnika Windows. Sledite tem korakom, kot je prikazano:

 1. Zaženite računalnik in pojdite na Start meni.
 2. Iz Vrstica za iskanje v sistemu Windows, Išči »Nastavitve naprave«.
 3. Kliknite na Dodaj napravo.
 4. Na seznamu se bo prikazalo veliko možnosti, kliknite na Roku 3 in dodana bo kot vaša naprava za pretakanje.

Ko sledite tem korakom, lahko do Kodija v napravi Roku dostopate tako, da jo predvajate na zaslonu. Predvajanje zaslona vam bo omogočilo ogled vaših najljubših filmov, videoposnetkov in še veliko več na vaši napravi Roku. Enostavno, kajne?

Kako vgraditi Kodi na Roku s pomočjo pametne televizije Android ?

Tu je še ena metoda za namestitev Kodija na Roku s pomočjo Android android pametnega televizorja, in to s pomočjo zrcaljenja zaslona. Sledite tem korakom:

 1. Namestite Kodi na Android Smart TV.
 2. Zdaj pa pojdi Roku 3 domači zaslon.
 3. Kliknite na Nastavitve > Kliknite na Posodobitev sistema in posodobite napravo na Roku Software Build 5.2 ali nadgradnjo.
 4. Pojdi nazaj k Nastavitve > Kliknite na Zrcaljenje zaslona možnost.
 5. Romi tukaj, Omogoči zrcaljenje zaslona svojega Rokuja > Kliknite v redu.

Kako namestiti eksodus na Roku

Za namestitev dodatka Exodus Kodi na Roku vam ne bo treba slediti nobenemu posebnemu postopku. Upoštevajte naš vodnik »Kako namestiti dodatek Exodus Kodi« in ga namestite na glavno napravo za vstavljanje / pregledovanje, ki jo uporabljate, npr. na pametnem televizorju Android ali računalniku z operacijskim sistemom Windows.

Kanali Kodi Roku

Najboljše pri Roku je, da ima svojo trgovino za kanale, znane kot Roku Channel Store. Druga fascinantna stvar je, da imajo nekateri Roku kanali, ki imajo svoje dodatke Kodi. Tu je nekaj kanalov Kodi Roku, ki jih zagotovo poskusite:

 1. Viewster
 2. BBC iPlayer
 3. VEVO
 4. NHL
 5. Snagfilms

Kako uporabljati Kodi Leia različice 18.5 ali novejše na Roku Streaming Stick, Ultra in Roku Express

Ni pomembno, katero različico Roku uporabljate, različica Kodi, ki ste jo namestili na napravo za predvajanje. Če Kodi v računalnik predvajate prek računalnika z operacijskim sistemom Windows, morate posodobiti svojo različico Kodi v sistemu Windows. Na Roku lahko namestite Kodi Krypton različice 17 tako, da na računalnik z Windows ali na pametno televizijo Android namestite kodi Krypton različice 17.6..

Kako uporabljati Kodi Jarvis različice 16 ali novejše na Roku Streaming Stick, Ultra in Roku Express

Kot smo že omenili, je različica Kodija na vaši osnovni napravi za predvajanje / presejanje zaskrbljujoča točka, ker Kodi dejansko ni nameščen na Roku, ampak ga igrajo pametni televizor Android ali računalnik z operacijskim sistemom Windows. Zato namestite Kodi Jarvis različice 16 tako, da sledite korakom iz ta vodnik, v napravi, da jo namestite na Roku.

Najboljši Kodi dodatki na Roku

Tu je 10 najboljših Kodi-jevih dodatkov, ki jih morate uporabiti v Roku:

 1. Zaveza
 2. Izhod
 3. Začetek športa
 4. Gurzil
 5. Placenta
 6. Športni hudič
 7. Vzpon Neptuna
 8. FireCat
 9. Vdor
 10. DAZN

Roku nadomestne naprave za Kodi

 1. Kodi v sistemu Windows
 2. Kodi na Raspberry Pi 
 3. Kodi v iPadu
 4. Kodi na Firestick-u
 5. Kodi na Apple TV
 6. Kodi na Xbox One
 7. Kodi na Nvidia Shield

Kodi nadomešča za Roku

Čeprav vedno priporočam vsakemu ljubitelju pretakanja, da uporablja Kodi zaradi njegove edinstvenosti, če iščete kakršne koli druge možnosti za Kodi, bi predlagal naslednje:

 1. Stremio
 2. Plex
 3. Terrarium TV
 4. Udeleži se
 5. Nalijte

Kodi na Roku pogosta vprašanja

Ko poskušate namestiti nekaj na hecav način, se vedno pojavi nekaj pomislekov. Tukaj je nekaj pogostih vprašanj:

Lahko zaporim Roku?

Odgovor na to vprašanje je preprosto “Ne”. Zaporno napravo, ki jo preženejo iz zapora, pomeni, da jo spremenite / prilagodite tako, da lahko deluje zunaj svojih zalog in omejitev..

Pri Roku je stvar, da ga je njegov proizvajalec zasnoval tako, da ga ne morete zapreti. Če pa želite preseči njeno zalogo, je uporaba Kodi najboljša možnost za vas.

Namesto da razmišljate o uporabi tveganih storitev PPV, lahko preprosto pretakate brezplačne filme, TV oddaje, TV v živo in šport preko Kodi addons.

Ali je Kodi na Roku mogoče dobiti z napravami iPhone / mac?

Da, Kodi na Roku lahko uporabite iPhone, tako da najprej namestite Kodi na iPhone in nato zrcaljenje na napravi Roku.

Ali lahko Kodi postavim na Roku brez računalnika / brez zrcaljenja zaslona?

Ne, ni druge metode nameščanja Kodija na Roku zaradi zapletenosti njegovega OS.

Kako zrcalim telefon na Roku ?

Če ima vaš telefon možnost zrcaljenja zaslona, ​​to ne bo problem, kot je danes, mnogi pametni telefoni imajo to funkcijo. Če vaš telefon nima možnosti zrcaljenja zaslona, ​​lahko namestite aplikacijo drugega proizvajalca za omogočanje te funkcije.

Zaključne besede

Roku je ena velika stvar, ki jo je treba poskusiti, in vsak tok geek to ve. Češnja na vrhu ima Kodi na Roku, ki svojo najljubšo vsebino brez težav pretaka s sodelovanjem dveh najboljših platform za pretakanje, ki so na voljo po vsem svetu. Kljub temu, da uradno ni na voljo na Roku, so geezi našli način, kako Kodi vdreti v svet Rokuja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me