Magic Dragon Kodi addon je prevzel nekaj najbolj priljubljenih imen na trgu, kot sta Pyramid Kodi addon in Dogs Bollocks. Ti dodatki so nekoč prevladovali pri Kodi addonih za zabavno pretakanje v skupnosti. Magic Dragon je odlična izbira za gledanje filmov, športa, TV oddaj in še veliko več v HD kakovosti.

Sledite našemu vodiču in si oglejte, kako namestiti Magic Dragon na Kodi. Če se srečujete z težavami pri varovanju puferja ali želite imeti visokokakovostno pretakanje z Magic Dragon, je uporaba Real Debrid-a na Kodi-ju najboljša rešitev.

Magic Dragon Kodi Addon repozitorij

Magic Dragon lahko prenesete iz repozitorija Supremacy. Ta dodatek ni na voljo v nobenem drugem skladišču.

Kako namestiti Magic Dragon na Kodi Krypton različice 17.6 ali novejše

 1. Odprto Kodi programska oprema v vaši napravi > Kliknite na Nastavitve (ikona gonila) vidno v zgornjem levem kotu zaslona > Odpre se novo okno, Kliknite naprej Upravitelj datotek iz menija vidno.kako namestiti čarobnega zmaja na kodi
 2. Zdaj dvakrat kliknite na Dodaj vir možnost iz levega stolpca. kako namestiti čarobnega zmaja na kodi kripton različice 17.6 ali novejšo
 3. Kliknite in vnesite to URL v naslovni vrstici pogovornega okna: http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Kliknite V redu > Vir imena kot Nadmočnost > Kliknite v redu > Dvakrat preverite URL in ime > Kliknite v redu.kako namestiti čarobnega zmaja na kodi jarvis različice 16 ali novejšo
 4. Zdaj se vrnite na Glavni meni Kodi > Pojdi do Dodatki meni > Kliknite na Ikona polja.čarobni zmaj kodi prenesi
 5. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost.čarobni zmaj ne deluje napak
 6. Izberite Nadmočnost > Kliknite Repository.supremacy-2.3.zip > Počakajte na obvestilo. čarobno odlagališče zmajev
 7. Zdaj kliknite Namestitev iz skladišča > Pomaknite se in odprite Nadmočnost > Kliknite na video dodatki > Izberite Čarobni zmaj > Kliknite Namestite.

čarobni zmaj

Kako namestiti Magic Dragon na Kodi Jarvis različice 16 ali višje

 1. Odprto Kodi Jarvis V16.
 2. Kliknite Sistem > Odprto Upravitelj datotek.
 3. Dvojni klik Dodaj vir.
 4. Kliknite <Noben> in tip URL http://supremacy.org.uk/zip/repo/ > Kliknite Končano > Vira navedite kot Nadmočnost > Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 5. Pojdi nazaj k Glavni meni Kodi > Kliknite Sistem > Kliknite Dodatki.
 6. Kliknite na Namestitev iz datoteke Zip možnost > Odprto Nadmočnost > Kliknite Repository.supremacy-2.3.zip. Počakajte, da se prikaže obvestilo.
 7. Zdaj kliknite na Namestitev iz skladišča > Pojdi do Nadmočnost.
 8. Pojdi do Video dodatki.
 9. Kliknite na Čarobni zmaj > Hit Namestite > Počakajte na obvestilo.

Magic Dragon Kodi Download

 1. Prenesite zip datoteko > Glavni meni Kodi > Kliknite Dodatki > Kliknite Ikona polja.
 2. Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Brskaj sistem za preneseno zip datoteko > Izberite Repository.supremacy-2.3.zip > Počakajte, da se prikaže obvestilo.
 3. Kliknite Namestitev iz skladišča > Kliknite Nadmočnost > Odprto video dodatki mapo > Kliknite na Čarobni zmaj > Kliknite Namestite > počakajte, da se prikaže obvestilo.

Magic Dragon Ne deluje / Napake / Popravki na Kodi

Ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Napaka odvisnosti se pojavi med namestitvijo dodatka zaradi prekinjenih povezav do virov in zastarelih skladišč

Popravi

Preverite, ali je skladišče, ki ga poskušate uporabljati, dostopno in v živo. Če repozitorij ni dostopen, izberite drugo skladišče.

Preveri napako dnevnika

Ta napaka se včasih pojavi med nameščanjem dodatka in včasih med dostopanjem do dodatkov. Razlog za to napako so lahko manjkajoče datoteke v skladišču ali zbrani predpomnilnik.

Popravi

Če želite odpraviti to napako, počistite predpomnilnik Kodi in poskusite namestiti ta dodatek iz zaupanja vrednega skladišča. Vedno morate izbrati zanesljivo skladišče za namestitev dodatka.

Magic Dragon Reviews

Magic Dragon Kodi dodatek je v zadnjem času zasnoval nekatere oboževalce, saj so uporabniki, ki so preizkusili ta dodatek, v društvenih medijih delili nekaj pregledov v zvezi s tem dodatkom. Oglejte si te tweete s strani uporabnikov:

pregledi čarobnega zmaja

Eden od uporabnikov je šel malo sarkastično glede tega:

Všeč mi je, kako v tej seriji razmišljajo o magiji in kako dojemajo zmaje. #theancientmagusbride #mahoutsukainoyome

– Nevihta (@kodi_meaker) 23. julij 2016

Zaključne besede

Magic Dragon je neverjeten dodatek za zabavne namene, saj ima nekaj visokokakovostnih tokov za filme, TV-oddaje, športne prireditve in Otroške vsebine. Med vsemi novimi prihajajočimi dodatki jih je le nekaj zanesljivih in imajo možnost, da gredo dlje in si zaslužijo ugled.

Magic Dragon Kodi addon ima veliko možnosti, da postane eden najboljših dodatkov za zabavno pretakanje. Uporabniki, ki so ga preizkusili, ga že priporočajo drugim.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me