Filmsko gledališče-maslo-kodi-addon

Butter Kodi filmskega gledališča je še ena vilica priljubljenega dodatka Exodus Kodi in ima enak vmesnik Exodus Kodi. Vendar pa je dostopnost tega dodatka boljša od dodatka Exodus Kodi, saj uporabnikom omogoča ogled filmov nazaj do nazaj s pomočjo funkcije samodejnega predvajanja..

Ta funkcija omogoča boljše rezultate kot ostali, saj vam za ogled naslednjega filma ni treba preklopiti, preprosto sedite in uživajte na seznamu predvajanja, ne da bi vsakič imeli težav s klikom..

Druga velika značilnost dodatka Movie Movie Butter Kodi je ta, da ponuja integracijo Trakt in Real Debrid. Mnogi uporabniki programa Kodi raje uporabljajo te storitve z najboljšim VPN-jem za pretakanje.

Repozitorij za maslo filmskega gledališča Kodi Addon

Filmsko gledališče Kodi addon je na voljo prek Kodi diamond Repo, ki ima nekaj najboljših Kodijevih dodatkov, kot so Cartoon Network, Best British Comedy, Vortex, YouTube itd..

Kako namestiti maslo filmskega gledališča na Kodi Leia različice 18.2 ali novejše

 1. Odprto Kodi > Kliknite na nastavitve ikona (Gear ikono).
 2. Pojdi do Sistemske nastavitve odsek in omogočite Neznani viri.
 3. Vrnite se v meni z nastavitvami in odprite Upravitelj datotek.
 4. Dvakrat kliknite na Dodajte vir iz levega stolpca > Kliknite, kjer piše <Noben> in vnesite to URL „http://repo.rubyjewelwizard.com/“ > kliknite v redu > Ta medijski vir poimenujte kot „Diamond ‘ > Kliknite v redu > Kliknite Dvakrat preverite URL in ime in kliknite V redu zaprete pogovorno okno.
 5. Vrnite se na začetni zaslon Kodi in pojdite na Dodajons
 6. Kliknite na »ikona polja“V zgornjem levem kotu > Kliknite Namestitev iz zip datoteke > Izberite Diamant > Kliknite INSTALL_DIAMOND_REPO > Izberite Diamond-Wizard-Repo.zip > Počakajte na obvestilo.
 7. Zdaj izberite Namestitev iz skladišča možnost > Kliknite Čarovnik Diamond Repo > Odprto Video dodatki mapo > Izberite Maslo za kino – AutoPlay
 8. Kliknite Namestite >Počakajte na obvestilo

Kako namestiti maslo filmskega gledališča na Kodi Krypton različice 17.6 ali novejše

 1. Odprto Kodi > Pojdi do Nastavitve.
 2. Odprto Upravitelj datotek.
 3. Dvakrat kliknite na Dodajte vir > Kliknite <Noben> in vnesite to URL „http://repo.rubyjewelwizard.com/“ > kliknite v redu > Ta medijski URL poimenujte kot „Diamond ‘ > Kliknite v redu > Kliknite v redu ponovno.
 4. Vrnite se na domači zaslon Kodi > Kliknite na Dodajons
 5. Kliknite »Ikona namestitvenega paketa“V zgornjem levem kotu > Izberite Namestitev iz zip datoteke možnost > Izberite Diamant > Kliknite INSTALL_DIAMOND_REPO > Kliknite na Diamond-Wizard-Repo.zip > Počakajte na obvestilo.
 6. Kliknite Namestitev iz skladišča možnost > Izberite Čarovnik Diamond Repo > Pojdi do Video dodatki > Kliknite na Maslo za kino – AutoPlay
 7. Hit Namestite >Počakajte na obvestilo.

Filmsko gledališče Butter Kodi Prenesi

 1. Prenesite datoteko Movie Theter Butter Kodi Addon Zip na svojo napravo
 2. Odprite Kodi > Pojdi do Dodajons
 3. Kliknite na »Ikona namestitvenega paketa” > Kliknite Namestitev iz zip datoteke > Brskanje in odpiranje prenesena zip datoteka > Počakajte na obvestilo.
 4. Zdaj izberite Namestitev iz skladišča možnost > Kliknite Čarovnik Diamond Repo > Odprto Video dodatki mapo > Izberite Butter filmsko gledališče Samodejna igra.
 5. Kliknite Namestite >Počakajte na obvestilo.

Butter Movie Butter Down / Ne deluje / Napake / Popravki

Ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Med nameščanjem dodatka tretje osebe se včasih prikaže napaka z napisom »Neuspešna namestitev odvisnosti« in namestitev se tam konča. No, razlog za to napako je lahko zastarelo skladišče ali manjkajoče datoteke v skladišču.

Popravi

Če želite popraviti napako, preverite izvorni URL shrambe in preverite, ali je posodobljen ali ne. Če je skladišče dostopno, ga znova naložite in poskusite znova. Če napaka še vedno obstaja, poskusite namestiti dodatek iz nadomestnega skladišča.

Preveri napako dnevnika

Med poskusom dostopa do dodatka ali poskusom odpiranja toka se lahko pojavijo napake v čekovnem dnevniku. V obeh scenarijih je lahko dejavnik, ki povzroči to napako, povečani podatki o predpomnilniku in nadomestnih podatkih vašega dodatka Kodi.

Popravi

To napako je mogoče enostavno odpraviti, počistite svoj predpomnilnik Kodi addon in druge zaledne podatke, tako da odprete meni z dodatki in nato odprete razdelek z orodji. Če čiščenje dodatnega predpomnilnika ne pomaga, poskusite posodobiti dodatek.

Zaključek

Številne vilice ne morejo zagotoviti kakovostne izkušnje, kot so originalni Kodi dodatki. Vendar ima Movie Theatre Buti Kodi addon neverjetne lastnosti, ki dokazujejo njegov potencial in lahko rečemo, da je daleč ena redkih najboljših vilic Exodusa.

Prenesite in namestite ta dodatek in uživajte v gledanju svojih najljubših filmov z lahkoto samodejnega predvajanja v visoki ločljivosti. Poskrbite, da boste zaščitili svojo zasebnost z zanesljivim VPN!

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me