free-vpn-firestick-kodi

Spletno pretakanje je postalo zabavno in prijetno z napravami Amazon FireStick in FireTV. Omogočajo vam gledanje, kar vam je všeč, skozi številne kanale in aplikacije, ki so na voljo v njihovi knjižnici. Za razliko od svojih konkurentov FireStick deluje hitreje in ima enostaven vmesnik.

Poleg tega lahko Kodi namestite na FireStick, ki je trenutno najboljši spletni predvajalnik medijev. Kodi ima fantastične dodatke, ki uporabnikom omogočajo ogled filmov, TV oddaj, športov v živo in podobno. Združevanje Kodi in FireStick bo zagotovo izboljšalo vašo spletno izkušnjo pretakanja in vam zagotovilo večji dostop do vsebine.

Težava pa je v tem, da je vsebina, ki je na voljo prek FireSticka in nekaterih Kodijevih dodatkov, v mnogih delih sveta omejena. Organi za izdajo dovoljenj in distributerji vsebine nalagajo te omejitve, ki jih popisujejo bingeji. Te omejitve je mogoče zaobiti z uporabo VPN-ja za Kodi na FireSticku.

VPN omogoča popolno anonimnost uporabnikom po spletu in omogoča dostop do tega, kar želijo. Ne samo to, ampak jih tudi ščiti pred vohunjenimi očmi in pomaga pri izogibanju dušenju ponudnika internetnih storitev.

Bistvene lastnosti najboljšega brezplačnega VPN-ja za FireStick

Uporabniki imajo med izbiro VPN za FireStick dve možnosti; brezplačen VPN ali premium VPN. Dejstvo je, da imajo vrhunski ponudniki VPN, kot sta PureVPN in SurfShark, neverjetne funkcije za spletne strežnike. Toda brezplačni ponudniki VPN vedno dvomijo o njihovih varnostnih protokolih in funkcijah.

Uporabnikom ne priporočam, da se odločijo za brezplačno VPN zaradi primanjkljaja zaupanja, ki v industriji obstaja zaradi njihove uspešnosti. Vendar pa obstaja nekaj brezplačnih VPN za FireStick Kodi, ki so zanesljivi in ​​jih je mogoče uporabiti za pretakanje.

Zanesljiv brezplačen VPN za Kodi na FireSticku mora imeti naslednje funkcije:

  1. Namenska aplikacija FireStick
  2. Registracija ali naročnina ni potrebna
  3. Podpira glavne operacijske sisteme
  4. Naj imajo varnostne funkcije vrha
  5. Stroga politika brez zapisov

Spodaj sem razpravljal o svojih najboljših 5 priporočenih najboljših brezplačnih VPN-jev za FireStick Kodi 2020 in preverite:

5 najboljših brezplačnih VPN za FireStick

1. Skrij.me

skriti.me-firestick

Ta ponudnik VPN s sedežem v Maleziji ima številne neverjetne funkcije, kot sta varno šifriranje in mreža 1400+ strežnikov po vsem svetu. Hide.me ponuja tako brezplačne kot tudi vrhunske storitvene pakete, vsak izmed načrtov pa ima svojo ponudbo funkcij.

Njeni strežniki so varni in omogočajo dobro pasovno širino, kar uporabnikom omogoča pretakanje, ne da bi se soočili z kakršnimi koli težavami pri varovanju. Ima strogo politiko brez zapisov, kar pomeni, da ne vodi nobene evidence o uporabnikovih dejavnostih. Namizni odjemalec, pa tudi njegova aplikacija v drugih operacijskih sistemih, imata zelo čist in enostaven vmesnik.

Vse zgoraj omenjene funkcije so razlog, da sem ga najprej navedel na seznamu priporočil. Hide.me lahko preprosto prenesete in začnete uporabljati na FireSticku, ne da bi se morali prijaviti ali naročiti na storitev.

2. Windscribe

vetrovnik-firestick

Windscribe je fantastičen brezplačni ponudnik VPN, ki je v industriji že kar nekaj časa in si je prislužil odličen ugled. Z enim klikom se poveže z varnim strežnikom z želenega mesta. Ima strežnike v več kot 50 državah po vsem svetu.

Windscribe ima preprost vmesnik in ga je mogoče namestiti in uporabiti v nekaj minutah, saj nima zapletenih namestitvenih postopkov. Ima premium paket, vendar ga lahko uporabljate brezplačno; edina razlika je, da je pasovna širina brezplačnega paketa omejena na 10 GB na mesec.

Njegova trditev, da je hitri VPN, velja, saj sem osebno doživel, da se takoj poveže s strežnikom. Ima strogo politiko brez zapisov in ne pušča IP ali DNS. Uporabniki lahko uživajo v Windscribu v več operacijskih sistemih, kot so Windows, Android, iPhone, Linux in Firestick. Windscribe ima tudi svoj krom in podaljšek Firefox.

3. Atom VPN

ATOM-FIRESTICK

AtomVPN je brezplačna storitev VPN, ki je na voljo za platforme, kot sta Android in Firestick. Ne potrebuje postopka prijave ali registracije, preprosto namestite aplikacijo in zaščitite omrežje z enim klikom.

AtomVPN ima strežnike z vsega sveta in uporabnikom omogoča, da obidejo spletna mesta z omejitvami in spletna mesta, ki jih blokirajo ponudniki internetnih storitev..

Aplikacija ima preprost vmesnik in je zelo uporabniku prijazen. Je eden izmed najhitrejših brezplačnih ponudnikov VPN. Izšla je leta 2015 in od takrat poslužuje brezplačne izdelke z vsega sveta.

4. Opera Free VPN

Gre za takšno storitev, ki je integrirana v brskalnik in nima ločene aplikacije. Brskalnik Opera ima vgrajen VPN in je brezplačen. Brez skrbi razmišljajte, kako namestiti Opera VPN na FireStick; preprosto namestite brskalnik Opera in se s seznama povežite s strežnikom VPN, da varno brskate po spletu.

Opera VPN za FireStick šifrira promet, kar omejuje ponudnika internetnih storitev in oblasti, da vas vohunijo. Brskalnik Opera lahko zelo hitro namestite na Firestick prek trgovine z aplikacijami Amazon in uporabite njegov VPN za pretakanje na Firestick prek brskalnika.

5. X-VPN

xvpn-firestick

X-VPN je še en brezplačen VPN za FireStick Kodi, ki trdi, da ponuja varno in hitro storitev. Sodeč po tem, da gre za brezplačen VPN, lahko rečemo, da so te trditve nekoliko natančne. Po opravljenih nekaj testih tega ponudnika VPN-ja sem zadovoljen z njegovim delovanjem.

Ima obsežno mrežo 8000+ strežnikov na 50+ lokacijah in je združljiv z vsemi glavnimi operacijskimi sistemi, kot so Windows, Mac, iOS, Android, FireOS in Linux.

X-VPN ponuja tudi premium načrte za uporabnike, ki želijo uživati ​​razširjene funkcije in neomejeno storitev.

3 Razlog, da ne izberete brezplačnega VPN-ja za FireStick

Ljudem ne priporočam uporabe brezplačnega VPN-ja in občasno, o čemer sem že pisal. Saj ne, da jim zavidam; samo dejstvo je, da niso zanesljivi, kolikšni so premijski VPN-ji. Imajo šibke protokole šifriranja in omejene funkcije, zaradi katerih je vaša zasebnost in zaščita ranljiva.

1. negotov in ranljiv

Nikoli ne bi dovolil, da bi kdo ogrozil mojo varnost in zasebnost, zakaj bi potem?

Ti brezplačni ponudniki VPN nimajo varnostnih protokolov višjega cenovnega razreda, kot so plačani. Prosti VPN-ji imajo puščanje DNS in šibke protokole, ki lahko zlahka puščajo vaše podatke, vašo identiteto organom. Ti VPN-ji vodijo dnevnike, kar je največja grožnja vaši spletni svobodi.

Poleg tega so bili ponudniki brezplačnih VPN predmet številnih polemik, kot so zabeleženi podatki o uporabnikih in nato prodajani organom in organizacijam. To je nekaj, kar zlomi zaupanje uporabnikov, in nikoli se ne bi odločil za takega ponudnika storitev.

2. Majhna strežniška omrežja

Drug razlog, zakaj ne priporočam teh brezplačnih VPN-jev, kot so hid.me ali Hideman, je število strežnikov, ki jih imajo. Zdi se mi, da je več severjev vedno plus, in to pravim ljudem, naj iščejo, ko izbirajo kateri koli VPN.

Ti brezplačni VPN-ji imajo samo 20 do 30 strežnikov po vsem svetu; drugi plačani strežniki VPN imajo v primerjavi z njimi več kot 1000 strežnikov. To je eden od številnih razlogov, da zahtevajo naročnino.

3. Nizka hitrost

Kar zadeva pretakanje, če ste nekdo, ki lahko ogrozi hitrost pretakanja, bodite moj gost in preizkusite katerega koli od spodaj omenjenih brezplačnih VPN-jev za Amazon Fire TV Stick.

Ne boste imeli tiste neverjetne izkušnje, ki bi si jo želeli imeti, ker brezplačni strežniki VPN Fire TV nimajo dobrih strežnikov za hitrost.

Zaključek

Amazon FireStick je naložen s številnimi funkcijami in aplikacijami, ki so postale priljubljene med stremerji. Če želite uživati ​​v vseh njegovih lastnostih, uporabite VPN. VPN za Kodi na FireSticku je priročna možnost, da ostanete na varnem in stepate brez meja.

Imeti brezplačen VPN na splošno ni slaba stvar, vendar je še vedno tvegano. Bolj kot vnašanje pištole za pelete v vojno, kot pa mitraljeza. Vrhunski VPN ima brezhibno varnost in deblokiranje, zato se veliko uporabnikov odloči za njih.

Ponudniki VPN, ki sem jih omenil v tem priročniku, ponujajo tudi vrhunske pakete, zato je njihova varnost zanesljiva. Njihovi brezplačni paketi imajo omejeno pasovno širino in funkcije, vendar so kljub temu boljši od drugih brezplačnih VPN za Kodi na FireSticku.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me