Kodi je ena izmed tovrstnih spletnih strežniških programov, ki je spremenila obraz spletnega pretakanja. Obstaja že dlje časa in si je zaradi svojih neverjetnih lastnosti prislužil zelo velik ugled. Kodi se izboljšuje z vsako posodobitvijo različic in vsakim dodatkom.

Brez dvoma je Kodi ena najboljših možnosti, ki je na voljo za spletno pretakanje, saj ponuja veliko. Na Kodi lahko pretakate skoraj vse, kot so filmi, TV oddaje, PPV dogodki, glasba, novice, dokumentarni filmi itd. Vendar je priljubljena predvsem zaradi svojih filmskih dodatkov, ki so hkrati premium in brezplačni.

Premium Kodi dodatki so uradni, ki so na voljo v njegovem uradnem skladišču. Medtem ko so pretočni dodatki večinoma neuradni dodatki Kodi, ki so jih razvili tretji razvijalci. V skupnosti je na voljo na stotine dodatkov Kodi, vendar se ne morete zanesti na noben dodatek Kodi, ne da bi za to vedeli. Zato smo v tem priročniku razpravljali o nekaj najboljših filmskih dodatkih za Kodija.

Kako gledati filme na Kodi

  1. Odprite Kodi in kliknite ikono nastavitev
  2. Pojdite na upravitelj datotek in kliknite možnost Dodaj vir > Vnesite URL in ime skladišča, ki ga želite dodati v svoj Kodi, in kliknite V redu.
  3. Vrnite se v glavni meni in pojdite na meni Dodatki > Kliknite brskalnik dodatkov (ikona polja) in izberite možnost Namestitev iz datoteke Zip > Na seznamu izberite nedavno dodano shrambo in odprite datoteko Zip > Pojavi se obvestilo, počakajte na to.
  4. Zdaj kliknite na možnost Namestitev iz skladišča in odprite skladišče, ki ste ga pravkar namestili v prejšnjem koraku > S seznama izberite dodatek, ki ga želite namestiti, in pritisnite gumb Namestitev. O namestitvi dodatka boste obveščeni.

Ko se prikaže obvestilo, lahko do dodatka dostopate iz glavnega menija.

Top 5 najboljših Kodijevih dodatkov za filme

1. Izhod (različica 8)

Exodus je eden najstarejših in najbolj priljubljenih dodatkov Kodi do danes. Exodus je že dolgo kraljeval v skupnosti Kodi, saj je uporabnikom zagotavljal vrhunske storitve. Originalni razvijalci so Exodus že pred časom zapustili, zato so prenehale prihajati njegove posodobitve. Potem so se začele pojavljati številne vilice Exodusa, ki imajo enak vmesnik, vendar niso vsi enako zanesljivi.

Pred kratkim smo slišali novo, da je dodatek Exodus Kodi prevzel Kodi Bae, izšla pa je tudi njegova zadnja posodobitev. To pomeni, da se je v igro vrnil eden najboljših Kodijevih dodatkov za najboljše filmske dodatke za Kodi kripton. Skozi dodatek Exodus Kodi lahko pretakate vse najnovejše filme in TV-oddaje v HD kakovosti.

2. Čarobni zmaj

Čarobni zmaj je posodobljena različica dodatka Dogs Bollocks Kodi, ki slovi po pretakanju filmov na Kodiju. Dodatek Magic Dragon Kodi se je razdelil na različne sklope, kot so filmi 4K, gledanje ljudi, izdaje novega filma itd. Zaradi tega lahko uporabniki preprosto najdejo želeni naslov vsebine.

Dodatek Magic Dragon Kodi je na voljo v skladišču Supremacy Kodi, ki je eno najbolj priljubljenih repozitorij. Dodatek je majhnih velikosti in se namesti enostavno in hitro. Poleg tega dodatek deluje bolje in hitreje kot večina drugih dodatkov. Priporočam dodatek The Magic Dragon Kodi uporabnikom, ki želijo prenašati filme na Kodi zaradi njegove odlične učinkovitosti.

3. Yoda

Beseda Yoda vam lahko zazveni nekaj zvonov, če poznate znake Vojne zvezd ali če ste ljubitelj te serije. Znano je, da je dodatek Yoda Kodi eden najboljših dodatkov Kodi za filme zaradi kakovosti pretokov, ki jih ponuja. Ta dodatek Kodi je bil na voljo v skladišču Supremacy Kodi, a ko se je skladišče ustavilo, je zdaj na voljo tudi v restavraciji Kodil.

Dodatek se namesti manj kot 2 minuti in deluje nemoteno, ne da bi pri pretakanju povzročal napake ali zaostajanje. Vendar pa morajo uporabniki vedeti, da so številni tokovi, ki so na voljo v njegovi knjižnici, omejeni na geo. Za dostop do teh tokov bodo uporabniki morali izbrati enega najboljših VPN-jev za Kodi, ki bi lahko zaobšel omejitve in zaščitil njihovo zasebnost.

4. Exodus Redux

Z imenom se boste zagotovo vprašali, ali gre za isti dodatek Exodus Kodi, vendar ni. Dodatek Exodus Redux Kodi ima skoraj vse funkcije, ki jih je imel Exodus Kodi, vendar so njegovi razvijalci dodali tudi veliko novih stvari. Ima več kategorij in boljše pretakanje povezav z najnovejšimi beležkami, zato je to eden najboljših dodatkov Kodi.

Tako kot kateri koli drug dodatek Kodi za filme, tudi ta ima veliko HD pretočnih povezav, vendar so geografsko omejene. Uporaba Kodi VPN ne bo več možnost, ampak nujnost, če želite uživati ​​v pretakanju s Kodi.

5. Troma Films

Troma Films je nov udeleženec v industriji Kodi, vendar mi je ta dodatek všeč, ker ima kakovostne tokove in posodobljeno knjižnico vsebin. Številni novi dodatki Kodi prihajajo in odhajajo, ker nimajo možnosti, da bi uporabnikom zagotovili kakovostno vsebino.

Troma Films je obetaven dodatek Kodi, saj ima najnovejše traktorje, ki omogočajo visokokakovostne pretočne povezave visoke kakovosti z dobro hitrostjo. Ta dodatek je na voljo v repozitoriju Butter Fingers.

Na Kodiju so na voljo najnovejši filmi

Nekateri izmed najnovejših in najboljših filmov, ki so trenutno na voljo prek najboljših dodatkov Kodi, so:

  1. Aladin
  2. Hitro & Furious Presents: Hobbs & Shaw
  3. Spider-Man: Daleč od doma
  4. Nekoč v Hollywoodu
  5. Levji kralj
Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me