Najboljši Kodi vilice za april 2020 – Najboljše možnosti Kodi

Vilice so natančna replika originalne različice aplikacije. Vilice so razvite z uporabo kodiranja izvirnih aplikacij in jih prilagodite glede na potrebe uporabnika. Vilice odprtokodne programske opreme in programov je enostavno.


Kodi je odprtokodni medijski predvajalnik, zato so na voljo številne vilice Kodija. Najboljša stvar teh vilic je raznolikost platform, ki jih lahko podpira. Podali smo kratek vpogled v nekatere najboljše Kodi vilice, ki so na voljo glede na njihove platforme. Vodnik smo poskušali narediti tako izčrpen kot najboljši kodi addons in najboljši vodnik Kodi VPN.

SPMC je najboljša Kodi vilica za maj po raziskavi KodiVPN

best-kodi-vilice

Najboljši Kodi vilice za Windows

Tu je nekaj najboljših vilic Kodi za uporabnike kodi Windows:

1) DVDFab Media Player

Prenesite DVDFab Media Player Kodi Fork

To je prepoznavna vilica Kodi med priljubljenimi vilicami, ki jih najdete. Glavni razlog za njegov uspeh je njegova multi-platforma. Razen za okna se lahko uporablja tudi na platformah, kot je android.

najboljše kodi vilice

DVDFab Media Player si je pridobil ugled med odličnimi vilicami Kodi 17.3 in Kodi 17.4. Vendar pa je zdaj med priljubljenimi vilicami Kodi 17.6, zaradi česar je vidno ime med Kodi 17 vilicami.

2) SPMC

Prenesite SPMC Kodi vilice

Semper Media Center je nedvomno najbolj priljubljena vilica Kodi, ki je danes na voljo. Keri je to vilico Kodi uporabljal po vsem svetu in jo je imel prednost pred drugimi vilicami.

Najboljši Kodi vilice za Windows

SPMC Kodi vilice je razvil Koying; nekdanji androidni programer fundacije Kodi.

3) Kato Kodi Krypton vilice

Prenesite Kato Kodi vilice

Kato Kodi Fork je neverjetna stvar, saj je hkrati Kodi 16 in Kodi 17 Fork. V spletu je na voljo odlična podpora skupnosti, če uporabnik potrebuje pomoč.

Kato kodi vilice

4) LibreELEC

Prenesite LibreELEC za Windows

LibreELEC je Kodi vilica, ki je bila zasnovana v Linuxu za uporabnike operacijskega sistema Windows. Za zagon potrebuje SD kartico, ki deluje odlično. Njegova dostopnost je podobna Kodi in jo je mogoče dodati tudi v uradno aplikacijo Kodi.

libreelec kodi vilice

Najboljši Kodi vilice za Windows 10

5) Xbian

Prenesite Xbian

Xbian je vilica Kodi, ki jo je mogoče namestiti na okna in deluje odlično, saj je hitra in porabi manj prostora. Prvotno je bil narejen za Raspberry Pi, vendar ga je mogoče uporabljati tudi v operacijskem sistemu Windows.

Najboljši Kodi vilice za Windows 10

6) Alienware Alpha

Prenesite Alienware

Ta vilica Kodi spada med najboljše Kodi vilice, ker je medijska škatla ali z drugimi besedami konzola. Podoben je Kodi Boxes in ga je mogoče enostavno namestiti na okna.

Najboljši Kodi vilice za Amazon Fire TV / Fire stick

7) FireMC

Ta vilica je med najboljšimi vilicami Kodi, saj jo uporabniki Kodi 17.3 zelo uživajo. FireTV Guru je razvil FireMC, združljiv pa je z Amazon Fire TV in Fire Stick.

firemc kodi vilice

8) STVMC

Prenesite STVMC Kodi vilice

To vilico je razvil razvijalec TV Spinz; da priljubljeni dodatek, ki ga poznajo številni uporabniki Kodija. Njihov dodatek je bil priljubljen in med najboljšimi Kodi dodatki in zdaj so tukaj s Kodi Fork. In nobenega dvoma ni, da so vilice Kodi med najboljšimi Kodi Forks.

STMC kodi vilice

9) Škatla za Jezusa

Prenesite Jesus Box za FireTV / Fire Stick

Jesus Box je odličen Kodi Fork, saj ponuja dvotedensko tehnično podporo in ponuja vseživljenjske posodobitve. To je odlična vilica, če nameravate Kodi zamenjati na Fire Stick ali Fire TV.

Škatla za vilice Jesus Box

Jesus Box je popolna Kodi 17.6 vilica, ki uporabnikom nudi izkušnjo tako kot Kodi Krypton 17.6.

10) TV terarij

Prenesite TerrariumTV

Med terarijskimi televizijami obstajajo pomisleki glede piratstva, zato je zelo priporočljivo, da med uporabo te vilice uporabite varno VPN Firestick. Vsi piki za pretakanje poznajo dodatek Terrarium Kodi, zdaj pa je njegov razvijalec premaknil korak naprej in ustvaril Kodi Fork. Aplikacija, ki se obnaša točno tako kot Kodi in se lahko uporablja za zabavo.

terarij tv kodi vilice

Najboljši Kodi Forks za Android

11) MyGica

Prenesite MyGica Kodi Fork APK: https://tinyurl.com/y96vwdpj

Ta vilica spada med najboljše vilice Kodi 17, natančneje vilice Kodi 17.4. Vilica MyGica Kodi je narejena za naprave Android. Združljiv je z vsemi najnovejšimi napravami Android in zagotavlja odlično izkušnjo.

MyGica kodi vilice

Najti Kodi forks apk ni navadno in enostavno, vendar smo to storili za vas.

12) EBox MC

Prenesite eBox MC APK

Ta neverjetna nova vilica Kodi ponuja 3 GB RAM-a in 32 GB prostora za shranjevanje. To polje omogoča uporabnikom, da presežejo svoje potrebe in pretakajo, karkoli želijo. Odlično deluje z napravami Android.

EBox MC kodi vilice

13) Nodi

Nodi je še ena Kodi vilica, ki dobro deluje na napravah Android, vendar za razliko od MyGica, ne deluje v novih različicah. Združljiv je s 4.4 Android. Nodi ima svojo pot do imenika, tako kot SPMC.

nodi kodi vilice

14) Vdub Style MC 17.6 Krypton

Prenesite VDub Style APK

To vilice Kodi v zadnjem času izdeluje naslove zaradi svoje neverjetne funkcionalnosti in zato smo ga zagotovo postavili v najboljše Kodi vilice 2018. To vilico lahko uživate na androidnih napravah. Torej, Kodi nadomestite s tem in uživajte!

Vdub Style MC 17.6 Krypton kodi vilice

Najboljše vilice Kodi Linux

15) OSMC

Prenesite OSMC Kodi Fork za Linux

OSMC je odprtokodni medijski center, ki se imenuje “medijski center, zgrajen za ljudi, s strani ljudi”. To je res eden od Kodi Forks za uporabnike Linuxa. Uporabniki Linuxa očitno niso v primerjavi z uporabniki drugih platform in težko pretakajo svoje najljubše vsebine skozi različne aplikacije.

osmc kodi vilice

16) OpenELEC

Prenesite OpenELEC Kodi Fork

Pravzaprav je paket odprtokodnega medijskega centra, ki je zdaj na voljo kot sam medijski center. Programiran je v Linuxu in je zelo priročen za vse pretočne Geeks. Gurusi za pretakanje so trdili, da je bolj inovativen kot Kodi VPN in da se morate odločiti sami.

openelec kodi vilice

Najboljše vilice z odprto kodo Kodi

17) MrMC

Prenesite MRMC Kodi vilice

Ker je Amazon odstranil Kodi iz njihove trgovine z aplikacijami, je MrMC zasedel njegovo mesto in si prislužil velik ugled. MrMC je spremenjena oblika Kodija, ki je odprtokodna in se lahko uporablja v kateri koli napravi. Ima 10 čevljev uporabniški vmesnik za televizijske in video predvajalnike.

mrmc kodi vilice

18) CEMC

Prenesite CEMC

Skupnost Edition Media Center je odprtokodna vilica znanega Kodija in jo lahko brez oklevanja namestite skupaj s Kodi. Ne bo težav ali motenj, kar zagotavljajo razvijalci CEMC.

CEMC kodi vilice

Najboljše vilice Kodi Raspberry Pi

19) RasPlex

Prenesite RasPlex

Rasplex je cenovno ugodna Kodi vilica za uživanje v tokovih in vse na vašem Raspberry Pi. Gre za spremenjeno različico Kodija, posebej za uporabnike Raspberry Pi.

RASPLEX kodi vilice

20) OpenPHT

Prenesite OpenPHT

OpenPHT ni samo vilica Kodi, ampak je tudi vilica RasPlex. Zasnovan je tudi za uporabnike RaspberryPi, vendar ga je mogoče namestiti tudi v Windows, Linux in Mac.

OpenPHT kodi vilice

Najboljše vilice Kodi Vender ali naprave

21) ZDMC

Prenesite ZDMC

ZDMC je Kodi vilica, ki jo je razvil proizvajalec naprav Zidoo in ima čipe RK3368, na katerih Kodi običajno ne deluje. Uporabniki lahko na teh čipih uporabljajo ZDMC in se ne bodo soočali z nobenimi težavami.

zdmc kodi vilice

22) WeTek Media Player

Prenesite WeTek

WeTek je odlično medijsko središče in vilice Kodi, ki uporabniško izkušnjo dvignejo na naslednjo raven. Uporabniki lahko uživajo tako v poljih WeTek kot tudi v programski opremi, tako kot Kodi.

wetek kodi vilice

Najboljše Kodi stare vilice, ki sploh ne bodo delovale

 1. Crystalbuntu
 2. E2BMC
 3. GeeXboX
 4. iConsole
 5. OpenBricks

Kodi Forks Download

 1. Prenesite DVDFab Media Player Kodi Fork
 2. Prenesite SPMC Kodi vilice
 3. Prenesite Kato Kodi vilice
 4. Prenesite LibreELEC za Windows
 5. Prenesite Xbian
 6. Prenesite FireMC Kodi vilice
 7. Prenesite STVMC Kodi vilice
 8. Prenesite Jesus Box za FireTV / Fire Stick
 9. Prenesite TerrariumTV
 10. Prenesite MyGica Kodi Fork APK
 11. Prenesite eBox MC APK
 12. Prenesite Nodi APK
 13. Prenesite VDub Style APK
 14. Prenesite OSMC Kodi Fork za Linux
 15. Prenesite OpenELEC Kodi Fork
 16. Prenesite MRMC Kodi vilice
 17. Prenesite CEMC
 18. Prenesite RasPlex
 19. Prenesite OpenPHT
 20. Prenesite ZDMC
 21. Prenesite WeTek

Zaključne besede

Razpravljali smo o nekaterih najboljših vilicah Kodi za uporabnike, ki so med najboljšimi Kodi vilicami 2018. Ti vilice so spremenjene oblike Kodi-ja in zagotavljajo samo funkcionalno izkušnjo kot Kodi. Lahko pa pride do nekaterih prilagoditev in inovacij, lahko pa pride tudi do nekaterih pomanjkljivosti. Poskusite in nas obvestite!

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map