Najboljši Kodi / XBMC škatle april 2020 – 41 najboljših Kodi škatel za pretakanje z VIDEO

Kodi je bil prej znan kot XMBC, ki je brezplačna odprtokodna programska oprema, ki vam omogoča namestitev dodatkov drugih proizvajalcev. S pomočjo teh dodatkov lahko na kateri koli platformi pretakate filme, šport, TV-oddaje, športe v živo, igre, glasbo in drugo vsebino.


Najboljše Kodi škatle so polne funkcij in visoke tehnologije, ki omogočajo pretakanje neverjetne vsebine. Naš najboljši izbor Kodi box za maj 2018 je Seguro Trongle x4. Celoten pregled preberite tukaj.

Ekskluzivne posebne ponudbe za KodiVPN.co 2020
PureVPN

 10,95 USD 2,91 USD na mesec

Pridobite to pogodbo

surfshark

11,95 USD 1,99 USD na mesec

Pridobite to pogodbo (3 mesece brezplačno)

Ivacy

 9,95 USD 2,75 USD Mesec mesečno

Pridobite to pogodbo

Najboljši izbrani uporabniški okvir KODI glede na rezultate ankete na KodiVPN.co

Prej ko boste bolje spoznali najboljšo napravo

[Kliknite za povečavo]

Velikost JPEG slike

Kodi box je set-top box, kjer je Kodi že nameščen in zato priključite in predvajate na tone medijske vsebine. V tem priročniku pregledamo najboljše Kodi škatle glede na njihovo zmogljivost in priljubljenost.

 1. Najboljši Kodi Android Boxes 
 2. Najboljši pravni okvirji Kodi 
 3. Najboljši Kodi televizorji v živo
 4. Najboljše Kodi popolnoma obremenjene škatle
 5. Kako zaobiti varnost elektronike v Veliki Britaniji Preverite nezakonite škatle Kodi
 6. Najboljši okvirji Kodi Linux
 7. Funkcionirane škatle za zabavo

Najboljši Android Boxes za Kodi

 1. Xbox
 2. Amazon Fire TV Stick
 3. Amazon Fire TV
 4. Nvidia Shield
 5. Seguro Trongle X4
 6. Emtec škatla GEM
 7. Q-Box Amlogic S905
 8. T95X TV škatla
 9. R99 4K pri EBoxu
 10. Buzz tv 3000
 11. Rveal 2
 12. Dolamee D5 TV TV
 13. TICTID
 14. Maxesla S905X Android TV BOX
 15. Zoomtak TV Box S912
 16. MyGica ATV

Oglejte si primerjalno tabelo škatel Android.
najboljši kodi polja android linux ios

Najpogosteje se uporabljajo škatle Android. Na voljo so v vseh oblikah in velikostih z odličnimi specifikacijami, kar zadeva procesor, video, zvok, shranjevanje in ne nazadnje pomnilnika. Na voljo je veliko zabavnih škatel z visokimi in nizkimi cenami in morda ne boste zamudili najboljšega na podlagi našega podrobnega pregleda najboljše škatlice Kodi. Ko končate z izbiro, je kodi na androidu lažje nastaviti s samo nekaj koraki.

Najboljši Kodi škatle Pogosta vprašanja

Kaj pomeni Jailbreak na Kodi?

Jailbreak na Kodi pomeni namestiti Kodi na katero koli platformo ali napravo, ki ga neposredno ne podpira. Kodi ni mogoče namestiti neposredno na napravah, kot so Fire Stick, Apple TV, iPad itd.

Zato se za namestitev Kodija na te naprave uporablja metoda jailbreak. Jailbreak metoda pomeni namestitev Kodija na takšne naprave s pomočjo nekaterih drugih aplikacij.

So polno naloženi polji, zakoniti za uporabo?

Ne, polno naloženih polj Kodi ni zakonito uporabljati. V Veliki Britaniji je bilo narejenih veliko aretacij in po vsem svetu je bilo veliko takih primerov, v katerih so se uporabniki, ki so kupovali, prodali ali uporabljali polno naložene Kodi škatle, morali soočiti z zaporom ali pravnimi posledicami.

Številni uporabniki Kodija so prav tako prejeli pravna obvestila od DMCA in drugih relativnih organov. Zato priporočamo uporabo VPN-ja, da boste varni.

Ali so Android Boxes zakoniti za uporabo?

Da, androidna polja so zakonita za uporabo, saj se aplikacije, nameščene v njih, ne uporabljajo za pretakanje piratske vsebine. Aplikacije, nameščene v teh androidnih poljih, zahtevajo naročnino, vsebina, ki jo ponujajo, pa se lahko pretaka samo, ne pa prenaša. Zato so zakonite za uporabo.

Xbox ena

Xbox ena za Kodi

Xbox One je zmogljiva igralna konzola, ki jo izdeluje Microsoft.

Obstaja dolg seznam modelov v seriji Xbox, toda najnovejši Xbox One X je najzmogljivejša konzola doslej.

Zmogljiv je 4K ultra HD igre, ki omogočajo igralcem konzole 60 FPS.

Prav tako Xbox one zdaj uradno podpira kodi, zato uživajte v igranju in pretakanju, tako da nastavite kodi na xbox one.

Amazon Fire TV Stick

Amazon fire fire TV bo uporabljen kot kodi box

Amazon Fire TV Stick ima operacijski sistem s sistemom Android s štirijedrnim procesorjem. Svoje ime si je prislužil kot vrhunski streamer za Kodijeve uporabnike.

Nova različica Fire Stick iz leta 2017 je delovala kot najboljši medij za pretakanje podatkov s hitrejšim procesorjem. Je pa na otip drag kot prejšnji model.

Uporaba Kodi Addons na FireSticku je neverjetna izkušnja, ki si je ne morete privoščiti, da bi jo zamudili!

Amazon Fire TV

amazon požar tv kodi box

Amazon Fire TV ima večje in večje funkcije kot Amazon Fire TV Stick, vendar z istim operacijskim sistemom, ki temelji na Androidu.

To je najboljša izbira kot najboljši okvir Kodi za pretakanje Netflixa ali Amazon Prime Instant Video. Ta naprava brezhibno deluje s programom Fire TV in na Kodi ne bi potrebovali več kot nekaj sekund.

Nvidia Shield

Nvidia ščit polje kodi

Ko gre za Android set-top box, je Nvidia Shield najzmogljivejša.

Od televizijskih oddaj do najnovejših iger v mestu ima ta škatla vso zabavo, o kateri boste morda kdaj pomislili.

Presenetljivo je, da je to najboljši okvir Kodi za uporabnike Kodija. Nvidia Shield na svoji škatli vodi najnovejši Android 6.0.

Seguro Trongle X4

Škatla za kodo Seguro Trongle X4

Seguro Trongle X4 je še ena škatla, ki je na svojo škatlo vgradila Android 6.0. Če boste kdaj potrebovali polje Kodi za pretakanje videoposnetkov 4K, vendar vam ni treba plačati raketnih cen, potem je odlična izbira.

Na videz je redko, da ima naprava tako dobre lastnosti in hkrati predstavlja malo omejitev. Za namen, ki ga služi, naredi najboljši Kodi okvir okrog.

Video pregled Seguro Trongle X4

Seguro Trongle X4 Celoten pregled

Seguro Trongle X4 je morda najcenejša škatla serije, vendar ne ogroža kakovosti videoposnetka, ki ga oddajajo. Podpira 4K videoposnetke in je na voljo z brezžično tipkovnico ter ima nadzor na dotik.

Glede na svoje značilnosti ima 2GHz Quad Core procesor z procesorjem ARM Cortex-A53 poleg procesorja Penta-Core. Kljub temu vam njegova visokozmogljiva konfiguracija stroja omogoča zelo hitro hitrost, profesionalno kakovost videa in najboljšo uporabniško izkušnjo.

Podpira skoraj vse avdio in video formate, tako da se vam ni treba obremenjevati s prvo pretvorbo video formata. Kakovost slike daje vtis bližje resničnosti, kar se zdi precej impresivno.

Emtec škatla GEM

Emtec GEM KODI BOX

Je preprosta izbira za vse, ki Kodi škatle ne poznajo z vsemi njihovimi funkcijami in funkcijami.

Vendar pa vam ta okvir ne bi omogočil namestitve najnovejših različic Kodi-ja. Toda s pomočjo Kodi Setup Wizard, ki je naveden v tem najboljšem priročniku za čarovnike kodi, lahko dostopate do starejše različice programske opreme.

Q-Box Amlogic S905

Q Box Amlogic S905 na kodi

Q-Box S905 se zaradi svojih 450 Penta-Core procesorjev resnično ujema s Kodijem. Ta procesor ponuja izjemno ločljivost 4k z 1080p pretakanjem.

Poteka v Android OS 5.1 Lollipop s 16 GB notranjega pomnilnika. Aplikacije in igre se lahko namestijo iz trgovine Google Play in imajo uporabniku prijazen vmesnik.

T95X TV škatla

T95X TV Kodi Box

Ko imate T95X Andorid, vam ni treba skrbeti za najnovejše posodobitve, saj lahko dobite ves dostop iz same trgovine Google Play.

Predvajajte filme in TV oddaje z zunanjimi dodatki Kodi v HD ločljivosti. Če imate kakršne koli težave, vam je vedno na voljo živa podpora, ki vam nudi pomoč.

R99 4K pri EBoxu

EBOX-R99-3-best-kodi-box

Izjemna 4K škatla je opremljena z izjemno zmogljivo strojno opremo. Osupljiv medijski predvajalnik je sestavljen iz 4 GB RAM-a, 32 GB ROM, Android 6.0 in vse to poganja Hexa-Core CPU. Naprava se še dodatno pohvali z grafiko Ultra HD 4K.

Po tem se predstavnostni predvajalnik s kablom HDMI poveže s televizijo in lahko naredi vse, kar zmore najnovejša naprava Android, od gledanja filmov do igranja iger in prenosa aplikacij. Vse lahko stori, da te spremlja ves dan.

Buzz TV 3000

Buzz TV 3000 je škatla za Android, ki lahko poganja več kot milijon različnih aplikacij, vključno s Kodi.

Buzz TV ima operacijski sistem Android 6.0 Marshmallow, procesor 2 GHz, 2 GB RAM-a in notranji pomnilnik 8 GB. V videoposnetkih se lahko predvajajo v ločljivosti 4k, 2k 1080 (60fps) in drugih ločljivosti.

 

Rveal 2

Ko gre za iskanje močnih škatel Android za Kodi, je Rveal 2 neprekosljiv.

Rveal 2 poganja procesor Octa-Core in Android 6.0 Marshmallow. Vsebino lahko pretakate v ultra-HD s pomočjo Rveal 2.

Dolamee D5 TV škatla

Na dolgem seznamu cenovno dostopnih škatel Android je Dolamee D5 TV škatla naprava, ki bi jo morali poskusiti. Škatla Kodi ima procesor 1,5 GHz Octa Core Cortex A7, 2 GB RAM-a in 8 GB pomnilnika.

Poleg tega Dolamee D5 podpira Bluetooth povezavo in predvaja videoposnetke v 4K, 2K in HD.

TICTID

TICTID Android box je odličen za Kodi, saj prihaja z 2 GB RAM-a, 16 GB notranjega pomnilnika in 2GHz Quad Core CPU na čelu.

Skupaj z Kodi lahko napaja številne druge aplikacije za Android. Lahko predvajate oddaje in filme v različnih kakovostnih videoposnetkih, vključno z ultra HD.

Maxesla S905X

Maxesla Android box je podoben različnim drugim poljem za pretakanje, saj deluje na Quad Core 2.0 Ghz procesorju, 2 GB RAM-a in 16 GB notranjega pomnilnika.

Kodi bo izvajal brez težav in uporabnikom omogočil ogled vsebin v UHD 4K.

Zoomtak TV Box S912

Zoomtak TV Box je edinstven Android box, ki bo zagotavljal odlične zmogljivosti in nemoteno izvajal Kodi.

Kako močan je?

Z Zoomtakom dobite 2 GHz procesor Octa Core, 3 GB RAM-a, 32 GB ROM in predvajanje ultra HD.

MyGica ATV

Obstajata dve različici MyGica ATV, ki se ga lahko lotite. Ena varianta je na voljo v Quad Core CPU, druga pa je na voljo s procesorjem Octa-Core.

Izbira med obema je odvisna od stopnje uspešnosti, ki jo želite doseči.

Toda oba bosta Kodi vodila brez prekinitev in predvajala videoposnetke v 4K kakovosti.

Primerjalna tabela najboljših Android Boxov

SpecifikacijeAmazon Fire TV

Amazon Fire TV

Amazon Fire TV Stick

Nvidia Shield TV

Nvidia Shield TV Box

Seguro Trongle X4

Seguro Trongle x4

Emtec škatla GEM

Emtec Gem Box

Podprte aplikacije1000+1000+1000+1000+1000+
Glasovna podporaAlexa Voice RemoteAlexa Voice Remote
Spomin2 GB1 GB3 GB1 GB1 GB
Skladiščenje8 Gb8 Gb16 GB8 Gb16 GB
Razširljivo skladiščenjeDo 200 GBDo 32 GB
Velikost4,5 x 4,5 x 0,7 palca3,4 x 1,2 x 0,5 palca9,6 x 8,4 x 4 palca5 x 2,0 x 2,99 palca10,1 x 6,7 x 3,1 palca
ProcesorČetverojedrnik MediaTek do 2 Ghz Dvojedrni @ 2,0 GHz + Dvojedrni @ 1,6 GHzMediaTek štirijedrni ARM 1,3 GHz256-jedrni Maxwell GPU procesor NVIDIA Tegra X1Quad Core Media Amlogic S905X 1,5 GHzAmlogic S805 Quad Core 1,5 GHz
BluetoothBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LEBluetooth 4.1 LE
Podprta izhodna ločljivost2160p do 30fps; 720p in 1080p do 60fps720p in 1080p do 60fps4K, HDR, 60 sličic na sekundoHDMI – True 4K2KFull HD 1080p
Združljivost s televizorjem4K televizorji z visoko ločljivostjo z HDMI s podporo 2160p pri 24/25/30/50/60 Hz in HDCP 2.2TV-sprejemniki z HDMI, ki omogočajo 1080p ali 720p pri 60 / 50Hz, vključno s priljubljenimi HDCP-združljivimi modeliEnostavno se poveže s HDTV-jiEnostavno se poveže s HDTV-jiEnostavno se poveže s HDTV-ji
Podprti format vsebineVideo: H.265, H.264

Zvok: AAC-LC, AC3, eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MP3, PCM / Wave, Vorbis, Dolby Atmos (EC3_JOC)

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Zvok: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video:(H.265 / HEVC do 4K HDR) (VP8, VP9, ​​H.264, MPEG1 / 2 Do 4K predvajanje pri 60 FPS) (H.263, MJPEG, MPEG4, WMV9 / VC1 Do 1080p predvajanja pri 60 FPS )

Zvok: AAC, AAC +, eAAC +, MP3, WAVE, AMR, OGG Vorbis, FLAC, PCM, WMA, WMA-Pro, WMA-Lossless, DD + / DTS, Dolby Atmos in Dolby

Video: (H.264 1080p30) (H.265 1080p30)

Zvok: AAC-LC, HE-AACv1 (AAC +), HE-AACv2 (eAAC +), AC3 (Dolby Digital), eAC3 (Dolby Digital Plus), FLAC, MIDI, MP3, PCM / Wave, Vorbis, AMR-NB, AMR-WB

Foto: JPEG, PNG, GIF, BMP

Video: AVI, FLV, H.264, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, WebM, Xvid

Zvok:MP3

Foto: BMP, GIF, JPG, PNG

Cena89,99 USD39,99 USD199,99 USD53,08 USD99,99 USD

Najboljši pravni okvirji Kodi

 1. Malina Pi 3
 2. Roku Ultra 4k
 3. Ebox T8 V
 4. Google Chromecast Ultra
 5. Google Chromecast
 6. Xiaomi Mi

Malina Pi 3

Raspberry Pi 3 je najboljši zakonski okvir

Kot se morda zdi, je to majhen računalnik z briljantnimi funkcijami, privlačnim za medijski center Kodi.

Uporabniki programa Kodi lahko s svojim štiritražnim procesorjem z lahkoto prenašajo 1080p videoposnetke.

Morda bi bilo mogoče uporabiti povezavo Ethernet, če naletite na težave z združevanjem v brezžični omrežni povezavi.

Škatla stane približno 80 ameriških dolarjev na trgu Amazon in je zakonita in varnejša za uporabo v Veliki Britaniji. Vendar pa pri Pi 3 ni škatle, kar pomeni, da boste morali najti ohišje, ki ustreza njegovemu notranjemu vezju.

Ne prihaja niti z daljinskim upravljalnikom, vendar lahko najdete način uporabe Kodija preko HDMI CEC, združljivega s televizorjem. Če rečem najmanj, je najboljši Kodi box v smislu zmogljivosti.

Roku Ultra 4K

rok ultra 4k kodi box

Kaj je Roku Ultra 4K najboljši okvir Kodi, razen kot zakonita izbira za Kodi uporabnike? Njegova neverjetna vsebina, enostavna navigacija, nepristransko iskanje po vsebini in možnost prilagajanja ga postavijo na vrh v poljih za pretakanje. Na voljo samo za 129,99 USD

EBOX T8 V

EBOX T8 V kodi škatla

EBOX T8 V je najnovejši model, ki ga je družba izdala leta 2016 in je verjetno najhitrejša naprava, ki so jo proizvedli.

Deluje na najnovejšem Androidu in ima nameščen svoj Kodi Build. Izboljša izkušnjo uporabnikov Kodija pri gledanju filmov, TV oddaj in športu.

Posebnost je edinstvena prodajna ponudba, ki vključuje dvojni zaganjalnik po meri za začetnike in strokovne uporabnike. Če niste uporabili TV škatle, vam ni treba skrbeti, naš vodič za začetnike vam pomaga pri spoznavanju naprave.

Google Chromecast Ultra

Google Chromecast Ultra kodi polje

Če se nikoli ne želite prepustiti pravnim težavam in se želite rešiti pred vsemi težavami, vam priporočamo, da dobite Google Chromecast Ultra za 98 USD ali manj.

Je bolj dongle kot tradicionalna TV škatla in zaradi tega je diskretna.

Lahko se obesi za televizor ali računalnik in lahko nudi ure zabave.

Ta majhna in prenosna naprava prikazuje navdušenje Googla nad izkoriščanjem 4K pretočnega trga.

Ta škatla bi bila odlična za Kodi uporabnike v bližnji prihodnosti. Za Chromecast je potreben televizor s priključkom HDMI in WiFi omrežjem; Ethernet bi prav tako storil.

Chromecast Ultra ima priložen eternetni vhod, ki omogoča predvajanje 4K in HDR videov. Zaradi teh lastnosti se uporabniki počutijo bolj razkošno kot prejšnja različica Chromecasta.

Google Chromecast

Predhodnik Chromecast Ultra; Chromecast je ustvaril tudi veliko hihita med zabavnimi drogi. Majhen ključ ima napajalni kabel in adapter. Medtem ko potrebujete WiFi omrežje in televizor s priključkom HDMI.

S to neverjetno napravo lahko začnete v 3 preprostih korakih.

Kako nastaviti Chromecast

 1. Začnite s priklopom Chromecasta v HDTV in napajanje. Nato obiščite chromecast.com/setup.
 2. Chromecast enostavno povežite z domačim omrežjem WiFi.
 3. Z lahkoto se dotaknite gumba Cast v aplikaciji, ki podpira Cast, in izberite video, ki ga želite predvajati na televizorju.

Xiaomi Mi

Škatla Xiaomi Mi kodi

Nepravično bi bilo, da ne bi omenjali Xiomija Mi za njegovo elegantno in lepo napravo. Opremljen je z najnovejšo tehnologijo za pretakanje milijonov zabavnih vsebin.

Naprava, ki je zakonita v Veliki Britaniji in večini držav, ima tudi 4K video ločljivosti, zaradi česar je gledanje televizije boljše od drugih naprav.

Njegove funkcije vključujejo štirijedrni procesor, 2 GB pomnilnika DD3 in 8 GB pomnilnika na krovu, kar potrebujete za shranjevanje svoje najljubše vsebine. Poleg tega je na voljo po poceni ceni, tj. 70 ameriških dolarjev ali manj. Vendar morate Kodi namestiti pred čim drugim.

Najboljši Kodi škatle za TV v živo

 1. Kukele S912
 2. SkyStream Two
 3. Rveal RT5
 4. Easystone Q Box
 5. Apple TV
 6. EZ-Stream Ti8

Kukele S912

najboljše kodi škatle za tv v živo

To polje Kodi ima tipkovnico in daljinski upravljalnik, ki je bil naložen s številnimi dodatki Kodi za predvajanje televizije.

Ima zmogljiv 64-bitni procesor s 3 GB RAM-a, poleg tega pa ima naprava enostavno navigacijo, zaradi česar je uporabniku prijazen.

Medijska knjižnica se samodejno posodobi in se vsak dan povečuje. Brez dvoma je pravni in najboljši tok polje za Kodi, ki ga boste kdaj našli na trgu za ceno, ki je vredna.

SkyStream Two

SkyStream Dva polja kodi

Spoznajte najhitrejši in najzmogljivejši TV predal, ki je odlična rešitev za visoke račune za kabel. Je najboljši okvir Kodi glede na enostavno gledanje kakovostnih 4K videoposnetkov.

Lahko pretakate na tone medijske vsebine, vključno z vsemi glavnimi storitvami pretakanja, kot so Netflix, Hulu itd., In prilagodite svojo izkušnjo pretakanja z Android.

Gre za zakonito polje Kodi, ki je spremenilo način gledanja televizije. Milijoni filmov, TV oddaj in iger vam prinašajo neomejeno zabavo. Z SkyStream Two vam nikoli ne bo treba postati plen, da bi bili “polno naloženi” škatle.

Rveal RT5

Rveal RT5 kodi box

Ko boste Rveal RT5 gledali televizijo, vam nikoli več ne bo treba reči: “Nič ni ničesar na TV-ju”. Vaš televizor spremeni v medijsko knjižnico, v kateri si lahko ogledate neskončne zabavne vsebine.

Predstavljajte si, če ste kdaj želeli prenašati medijsko vsebino v živo ali na zahtevo, je to prav tam.

Cilj podjetja je povečati vrednost gledalcev televizije s kakovostnimi videoposnetki, enostavno navigacijo in brez težav. Gospodje, prihodnost televizije je tu.

In če naročite zdaj s kodo kupona „KodiVPN“, boste ob nakupu dobili ekskluzivni 10% popust!

Easystone Q Box

Easystone Q polje za kodi

Če potrebujete cenovno ugodno možnost gledanja televizije s 4K video posnetki visoke ločljivosti, vas bo morda Q Box videl kot najboljšo možnost.

Morda nima vrhunske tehnologije, saj škatla temelji na različici Lollipop, vendar je vsekakor vredna vašega denarja.

Ima vrata Ethernet, čas hitrega nalaganja in ima tipkovnico, v katero je pritrjena miška.

V škatli je 16 GB notranjega pomnilnika, kjer vam nikoli ne bo treba skrbeti za izcedek iz prostora.

Zato je Kodi najboljši tok škatle.

Apple TV

jabolčna tv škatla za kodi

Glede na to, kar smo se doslej naučili iz Appleove zgodovine, je odločeno poenostaviti vse, na kar naletimo. Ta izjava velja tudi za Apple TV.

Zdi se, da je družba osvobodila televizijo in vam omogoča, da gledate Netflix, HBO, Hulu, ESPN in še veliko več z nameščeno aplikacijo.

Čeprav je Apple Edina slaba stran Apple TV, ki jo lahko zasledimo, ta, da morate namestiti Kodi na Apple TV, ker programska oprema ni vnaprej nameščena..

Če poznate Mac, ne boste imeli težav s prenosom Kodi-ja iz aplikacij. To je najboljši kodi polje doslej, če se borite proti načinu namestitve programov Kodi.

EZ-Stream Ti8

EZ Stream Ti8 polje kodi

EZ-Stream Ti8 je enostaven za prenos in ga je mogoče povezati s katerim koli televizorjem prek HDMI vhoda. Postopek nastavitve naprave je izredno enostaven, vendar je pretakanje neomejene vsebine veliko lažje kot njegova namestitev.

Pri prenosu aplikacij, kot so Amazon Video, Netflix, HBO, Hulu in drugo, lahko pretakate vse, kar vam je všeč.

Najboljše polno obložene Kodi škatle

 1. MXQ Pro
 2. Matricom Android G-Box Q2
 3. Minix Neo U1
 4. Nexsmart D32 Android Kodi TV Box

MXQ Pro

Najboljše polno obložene Kodi škatle

Bistveni element okenca MXQ Pro je vnaprej nameščen medijski center Kodi. Priložen je celoten nabor Kodi gradnikov, ki v večini držav veljajo za nezakonite.

Škatla stane 32,49 USD, kar je nekaj dolarjev manj kot Fire Stick, za večino ljudi pa je začudeno, da Kodi v tem stroju deluje veliko bolje kot na Fire TV Stick.

Matricom Android G-Box Q2

Matricom Android G-Box Q2 kodi

Matricom Android G-Box Q2 je majhna škatla, vendar z neomejenim pretakanjem skozi Kodi nadgradnje in dodatke.

Ponuja ultra HD ločljivosti s kakovostjo 4K videa in se napaja s procesorjem Octa.

Igral bi igre brez zamrznitev ali napak, kar bi moralo zadovoljiti ljubitelje iger. Izjemno dobro lahko deluje tudi z Amazon Prime Video.

Matricom G-Box Q3

Matricom G-Box Q3 za kodi

Matricom G-Box Q3 je najnovejša izdaja, ki jo je predstavila družina Matricom. Škatla, ki vsebuje tipkovnico sledilne ploščice in hiter procesor.

Najboljša lastnost pa je njegov vmesnik, ki v celoti podpira Amazon Prime.

Škatla ima Mini 2.4GHz osvetljen daljinec, kamor je vedno pripravljen, da karkoli iz interneta.

Poleg tega ima nekaj vgrajenega dodatka, ki omogoča predvajanje filmov na tone brezplačne medijske vsebine brez satelita ali kabla.

Minix Neo U1

Škatla Minix Neo U1 kodi

Če nameravate v tem polju zagnati Kodi, deluje brezhibno in hitro. V škatli za medijske TV je veliko funkcij, ki si jih kdaj želite.

Ima štirijedrni procesor, pomnilnik 2 GB DDR3 in notranjo shrambo 16 GB. Skupno ima nekaj odličnih Wi-Fi zmogljivosti.

Minix Neo U9

Minix Neo U9 najboljša kodi škatla

Minix Neo U9 je nadgrajena različica Minix Neo U1, ki nudi vrhunsko doživetje domačega kina.

Predvaja najbolj priljubljene, vendar novejše formate datotek, ki vam omogočajo, da karkoli pretočite.

Omogoča kristalno čist video s 60 posnetki na sekundo in daje pomirjujoč učinek.

NEXSMART D32 Android TV škatla

NEXSMART D32 Android TV Kodi Box

Ta škatla se morda zdi majhna, vendar njena zmogljivost govori glasneje. Ima najnovejši Android poleg popolnoma naloženih gradnikov Kodi, kjer lahko zakonito ali nezakonito prenašate medijske vsebine.

Ima štirijedrni procesor v kombinaciji z grafiko Penta. Ker gre za škatlo za Android TV, lahko igrate igre iz trgovine Google App.

Kako zaobiti varnost elektronike v Veliki Britaniji Preverite nezakonite škatle Kodi

Nedavno naraščajoče stavke in pravne grožnje za Kodi razvijalce in uporabnike ubijajo izkušnjo za Kodi uporabnike. To je postalo nov obraz, saj zdaj prebivalci Združenega kraljestva vohunijo uradnike in se na koncu soočajo s strogim elektronskim varnostnim preverjanjem nezakonitih škatel Kodi.

Zato so možnosti, da vas ne bodo ujeli, zelo majhne. Priporočen način za anonimnost je uporaba Kodi VPN. Z uporabo VPN dobite naslednje ugodnosti:

 1. Med pretakanjem s strežnikov vas anonimno ohranja.
 2. Pridobite dostop do novih različic.
 3. Dostop do vsebine, ki je blokirana z Geo.

Najboljši okvirji Kodi Linux

 1. Mag 254
 2. Pendoo X8 Pro
 3. T96N RK3229
 4. Škatla ARNU
 5. J95 4K JynxBox

Mag 256

mag-254-kodi-box

S povečanim pomnilnikom RAM-a in učinkovitim procesorjem omogoča močan set-top box. To je popolna rešitev za pretakanje IPTV kodi kanalov.

Neverjetna stvar MAG 254 je njegova sposobnost podpiranja 3D videov. Pomeni, da boste morali izkusiti najboljšo kakovost zvoka in videoposnetka, ki ste jo videli v televizijski sprejemnici.

Pendoo X8 Pro

pendoo x8 pro kodi box

Pendoo X8 TV box ima nameščen najnovejši Android, tj. Android 6.0, ki uporabnikom omogoča popolno izkušnjo njegovega vmesnika. Ima procesor Octa-core z dvojnim Wi-Fi-jem, zaradi česar je edinstven Android box.

T96N RK3229

T96N RK3229 Best Kodi Box

Vedno je odlična škatla, ko lahko na njih namestite aplikacije in igre. Poleg tega si lahko ogledate filme v 4K kakovosti, ki je prednostna za uporabnike Linuxa.

T96N RK3229 ima vgrajeno kodi Krypton različice 17, kamor lahko vstavite zunanje dodatke Kodi za ogled filmov in TV oddaj brez naročnine.

Škatla ARNU

arnu kodi polje

ARNU Box je bil razvit ob upoštevanju dveh najpomembnejših stvari, enostavna uporaba in najnovejša tehnologija.

Večina škatel Android, ki jih najdete, je zapletenih z nepomembnimi funkcijami.

ARNU Box poskuša uporabniško izkušnjo čim bolj preprosto.

To je čisto polje z Linuxom z vnaprej nameščenimi neomejenimi dodatki Kodi. Škatlo lahko preprosto kupite in ste pripravljeni pretočiti vse po internetu.

JynxBox J95 4K

jynxbox-j95-best-linux-box

Škatla J95 LibreELEC Linux je zelo elegantna in moderna Kodi škatla. Medijski predvajalnik lahko upodablja 4K Ultra HD grafiko z 2 GB RAM-a.

To osupljivo napravo poganja Quad-Core Cortex A53 S905 Processor in mora imeti napravo s sistemom Linux.

64-bitni pripomoček omogoča enostavno namestitev Kodija na njegov 16 GB bliskovni pomnilnik brez kakršne koli naročnine.

Funkcionirane škatle za zabavo

EBox H96 PRO plus

EBox H96 PRO plus

EBox H96 Pro je zver škatlice Kodi, ki se ponaša z zmogljivimi lastnostmi. Pretakanje lahko prenašate v ločljivosti Ultra HD 4k, uživate v visokih zmogljivostih zahvaljujoč procesorju Octa Core 2.0 GHz in 3 GB RAM-a.

EBox M8s Pro

EBox M8s Pro

Med različnimi Kodi škatlami je zagotovo treba upoštevati EBox M8s Pro. M8s Pro z varčnimi cenami in zmogljivimi funkcijami ponuja pretakanje Ultra HD, Android 7.1 Nougat in predhodno nameščen Kodi.

EBox Zennon

EBox Zennon

Zennon je ena izmed cenovno najbolj ugodnih Kodi škatel za predvajanje oddaj, filmov, TV v živo in razne druge vsebine.

Uživate lahko v predvajanju v 1080p in 4K Ultra HD, s spodobno zmogljivostjo Quad Core procesorja in 1 GB RAM-a.

T8 V4

T8 V4 TV škatla

T8 V4 je starejša generacija Android škatle, ki ponuja veliko zmogljivosti in 16 GB vgrajenega pomnilnika. Ponuja povezavo SATA in eleganten dizajn.

EBox Q Android

EBox Q Android

EBox Q Android je lahka in kompaktna Kodi škatla, ki prinaša odlične zmogljivosti. Uživate lahko v video posnetkih v visoki ločljivosti in se ponaša s 16 GB notranjega pomnilnika z 2 GB RAM-a.

EBox Q Lite Android

EBox Q Lite Android

Okvir Q Life za Android je na voljo v različnih različicah z različnimi cenami.

Vrh vrstice Q Lite ima 8 GB pomnilnika, 1 GB RAM-a in ima lahkoten dizajn.

TV-ključek EBox

TV-ključek EBox

TV Stick je vsestranska pretočna naprava, ki ponuja dvojne operacijske sisteme (Windows 10 & Android 5.1).

TV Stick lahko priključite na kateri koli LED televizor in ga spremenite v pametni televizor. Televizijska palica ponuja tudi odlične zmogljivosti, kar vam omogoča, da prenašate poljubno vsebino na Kodi, zaradi česar je to spodobno polje Kodi.

Najboljši Kodi škatle na E-Bayu

 1. Arabska IPTV škatla
 2. Evanpo T95Z Plus S912
 3. H96 Pro Plus

Arabska IPTV škatla

Arabski IPTV Box se poveže s televizijskimi kanali s pomočjo signalov. Na ta način morate plačati stroške samo brez letne ali mesečne pristojbine.

Kodi dodatki so vnaprej nameščeni v polju, ki omogoča pretakanje filmov, TV oddaj in športov v živo za 150 ameriških dolarjev. Morda se zdi nekoliko predrago, vendar je Amlogic 4K CPU vreden te cene.

.

Najboljši Kodi škatle na EBay

Evanpo T95Z Plus S912

T95Z Plus S912 ima posebne funkcije za najboljši okvir Kodi in vključuje Octa-core procesor, 6.0 Android in 4K kakovost video.

Polje podpira samo dodatke Kodi, ker je Kodi vnaprej nameščen z osnovnimi standardnimi aplikacijami. Stala je približno 70 ameriških dolarjev, kar je vredno teh lastnosti.

T95Z Plus S912 škatla za kodi

H96 Pro Plus

H96 kodi polje

H96 ima najnovejši operacijski sistem Android, imenovan Android NOUGAT, ki je razširitev sistema Android Marshmallow. Gre za visoko zmogljiv in najboljši Kodi škatlo z jedrnim procesorjem Octa, ki maksimira hitrost takta do 2,0 GHz. Vendar je škatla draga na 135 USD.

Najboljši Kodi škatle na Amazonu

 1. Škatla
 2. T95N Mini
 3. GooBand Doo

Škatla

Abox je nov model, ki ga je leta 2017 predstavil GooBang Doo. Kot operacijski sistem je nameščen najnovejši Android Marshmallow, s pomočjo Kodija pa lahko pretaka neomejene filme in izvaja številne igre.

Druga edinstvena ponudba naprave je njen novi kabel HDMI 17 + 1 za razliko od ostalih 15 + 1 kablov. Namen tega kabla je podpirati video 4K kakovosti. S temi lastnostmi stane le približno 45 USD.

Najboljši Kodi škatle na Amazonu

T95N Mini

T95N Mini TV škatla podjetja Hongyu je še ena Android TV škatla s štirijedrnim procesorjem in medijskim predvajalnikom Wi-Fi. Omogoča vam dostop do medijskih vsebin prek interneta ali preko Kodija. Škatla ima podporo za HDMI, 2 vrata USB in velikost, ki bi se zlahka prilegala na dlani.

Vsebino lahko delite s prijatelji in lahko se naučite, kako uporabljati ta najboljši okvir Kodi. To bi lahko storili z gostovanjem po svojih spletnih forumih in ogledom videov z vadnicami.

.

T95N Mini kodi škatla

GooBang Doo

GooBang Doo je predstavil novo TV omarico z lastno blagovno znamko. Je veliko naprednejši od svoje podznamke Abox in stane okoli 60 ameriških dolarjev. Značilnost te škatle, ki se razlikuje od preostalih TV omaric, je dvopojasni Wi-Fi. Med punjenjem ne zamuja.

.

Škatla GooBang Doo kodi

Najboljši Android TV Box leta 2020

Ali je Kodi Box zakonit?

Pogosto slišimo novice, da trdijo, da so škatle Kodi nezakonite. Preden se podamo v globino novic, ki nakazujejo, da je Kodi nezakonit, pogosto nikoli ne dobimo priložnosti, da bi izvedeli resnico.

Polja Kodi so zakonita. Uporabniki Kodija lahko kupijo škatle različnih podjetij in si ogledajo brezplačno vsebino.

Vendar pa atribut, zaradi katerega so polja Kodi nezakonita, so njihovi uporabniki, ki poskušajo brezplačno pretakati naročniške kanale.

najboljše kodi škatle

Nekatere škatle, ki so na voljo na trgu, so spremenjene tako, da uporabljajo dodatke in vtičnike drugih proizvajalcev. To ljudem omogoča brezplačno pretakanje plačljivih vsebin.

Te spremenjene naprave so “popolnoma naložene”, kar pomeni, da imajo že vgrajeno programsko opremo, ki bi lahko omogočila dostop do kanalov, ki so samo za naročnino.

Celo najvišje sodišče Evrope je razsodilo proti tem “popolnoma naloženim” napravam. Preko teh naprav ljudje gledajo gusarske filme in športe v živo, ki se obračunavajo za Pay-Per-View (PPV).

Nedavno je Facebook posodobil svojo trgovinsko politiko, kjer je prepovedal izdelke, ki omogočajo nepooblaščen dostop do digitalnih medijev. Sem spadajo tudi polno naložena polja Kodi. Od zdaj naprej bo Facebook preprečeval prodajo teh naprav s svoje platforme.

kodi pravni okvirji

Medtem ko razmišlja o vsem kaosu, ki je povezan s Kodi škatlami, se ljudje sprašujejo o zakonitosti najboljših Kodi škatel. Pregledali smo najboljše škatle za pretakanje kodi Kodi, ki vas ne bodo nikoli spravile v težave.

Za dodajanje stvari

Kljub vsem kritikam, s katerimi se sooča Kodi, se je treba spomniti, da so Kodi škatle v mnogih državah zakonite. Razen če ni polj, ki so polno naložene.

Uporabniki Kodija morajo biti na tekočem z najnovejšimi novicami in trendi v svetu Kodi. Če bi to povedali, ne bi imeli težav z organi pregona.

Našteli smo najboljše Kodi škatle na trgu, vključno z ločenim razdelkom, ki govori o polno naloženih škatlah.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map