Najboljši VPN-ji za FireStick (april 2020)

vpn-for-firestick


Kot uporabnik Fire TV Stick verjetno gledate filme in TV oddaje iz udobja svojega kavča, medtem ko ste doma obtičali.

Če pretakate brezplačno vsebino ali poskušate dostopati do ameriških storitev Netflix, Hulu ali drugih storitev, potrebujete najboljši VPN za FireStick.

FireStick VPN ohranja vašo spletno identiteto zasebno, medtem ko omogoča dostop do spletnih mest in aplikacije za pretakanje iz celega sveta.

V tem priročniku mi je uspelo sestaviti seznam najboljših VPN-jev za Fire TV, FireStick in Fire Cube, ki imajo hitro hitrost, domačo aplikacijo FireStick in ne vodijo nobenih dnevnikov.

Prav tako sem v tem priročniku razpravljal tudi o tem, kako namestiti VPN na FireStick pozneje in kako lahko preverite, ali vaš VPN deluje na Amazon Fire TV Stick.

7 najboljših VPN za FireStick

Preizkusili smo več kot 60 ponudnikov VPN, da smo vam predstavili seznam najboljših VPN-jev za FireStick. Izbrali smo te VPN-je, ki temeljijo na hitri hitrosti, domači aplikaciji FireStick ter enostavni za nastavitev in uporabo.

Tu je seznam najboljših VPN-jev:

1. PureVPN

2. Surfshark

3. CyberGhost

4. ExpressVPN

5. NordVPN

6. IPVanish

7. VyprVPN

1. PureVPN

PureVPN-best-vpn-for-firestick

PureVPN je naš vrhunsko priporočilo kot najboljši VPN za FireStick. Sedež ima v Hong Kongu in ponuja 2.000+ strežnikov v čez 140 držav.

Če se pomaknete spodaj, se v aplikaciji FireStick lahko povežete s programi za pretakanje Netflix, Hulu, ESPN +, ITV Player, in drugi za začetek pretakanja.

PureVPN ima Amazonska ocena 3,4 zvezdice in se iz tedna v teden znatno povečuje. Ponuja tudi a 7-dnevno brezplačno preskušanje tudi za uporabnike FireStick-a.

Vzame manj kot 3 minute za namestitev njegova aplikacija na FireSticku, o kateri bom razpravljal v tem razdelku. Poleg tega vas prinaša velika hitrost povezave s 256-bitno šifriranje.

Na PureVPN lahko povežete 10 naprav hkrati. Na primer, to VPN lahko uporabite hkrati na požarni televiziji, Roku, Androidu, iOS-u, računalniku, Nvidia Shield-u in še več..

PureVPN stane 2,91 USD / mesec z a 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Obiščite 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja na spletnem mestu

2. Surfshark

Surfshark-firestick-vpn

Surfshark je nedvomno tisti najbolj dostopna storitev VPN. To je edino VPN poleg ExpressVPN, ki ponuja ubiti stikalo funkcijo na napravi FireStick.

Trenutno ponuja 1.040 strežnikov ki vam pomagajo odblokirati storitve pretakanja, medtem ko je njihova AES-256 bitna enkripcija se zgodi, da ob pretakanju brezplačne vsebine vaš pravi naslov IP ostane skrit.

Impresivno je 4,1 zvezdice ocena v trgovini Amazon in traja manj kot 4 minute.

Aplikacija vam bo povedala, koliko obremenitve ima vsak strežnik, tako da lahko za hitrejše pretakanje povežete samo tisti strežnik, ki ima minimalno obremenitev.

Z enim samim računom Surfshark lahko povežite se z neomejenimi napravami tudi. Svoje Funkcija CleanWeb bo vašo napravo brez kakršnih koli zlonamernih programov, virusov ali poskusov lažnega predstavljanja.

Ko sem rekel, da je cenovno dostopen, sem to resnično mislil. Surfshark stane le 1,99 USD / mesec z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Obiščite spletno stran 30-dnevno jamstvo vračila denarja

3. CyberGhost

CyberGhost-best-vpn-firestick

CyberGhost je lep enostaven za nastavitev in uporabo na Fire TV Stick. Je konec 5.900 strežnikov, ki je največje omrežje, ki ga ponuja kateri koli ponudnik storitev VPN.

Ima Amazonova ocena 3,6 zvezdice, kar je precej spodobno in z enim samim računom CyberGhost se lahko povežete 7 naprav hkrati.

CyberGhost uporablja 256-bitno šifriranje AES to je nemogoče dešifrirati. Vaš internetni promet potuje po tem predoru, vaš internetni promet pa ostane popolnoma anonimen.

Tudi ima Zaščita pred puščanjem DNS in IP, zato vaša lokacija in dejavnost niso nikoli izpostavljeni. Na FireStick lahko varno pretakate, brskate in nalagate karkoli.

Z enim klikom se lahko povežete z njim optimalen strežnik in zaščitite svojo spletno identiteto.

CyberGhost je tudi cenovno ugoden, na voljo po 2,75 USD / mesec z a 45-dnevna garancija za vračilo denarja. Za namestitev potrebujete približno manj kot 5 minut.

Obiščite spletno stran 45-dnevno jamstvo za vračilo denarja

4. ExpressVPN

ExpressVPN-FireTVStick

ExpressVPN je resnično najhitrejši VPN za FireStick zaradi svojega 3.000 hitrih strežnikov ki so na voljo v 94 držav.

ExpressVPN ima a 4.1-zvezdicna ocena v trgovini Amazon, kar je daleč najvišje med najboljšimi VPN-ji na tem seznamu. Ima najmočnejše 256-bitno šifriranje AES da bo vaša naprava zaščitena pred kakršno koli škodo.

Najboljši del je, da ponuja a 7-dnevno brezplačno preskušanje za uporabnike FireStick, ne da bi morali dodati svoje podatke o kreditni kartici. Veliko VPN-jev ponuja brezplačno preizkusno različico brez podatkov o kreditni kartici.

Ima a Kill Switch funkcija da manjka tudi veliko VPN na požarni televiziji. Samodejno se poveže vsakič, ko se znova pridružite nezaupljivemu omrežju Wi-Fi.

ExpressVPN lahko povežete s 5 različnih naprav hkrati z enim samim računom. Je nekoliko draga na voljo 8,32 USD na mesec, vendar je vredna vsakega penija.

Obiščite spletno stran 30-dnevno jamstvo vračila denarja

5. NordVPN

NordVPN-za-FireTV

NordVPN je najbolj varen VPN zaradi številnih varnostnih funkcij, ki jih ponuja ta storitev. Ima dvojno šifriranje VPN ki šifrira vaš promet ne enkrat, ampak dvakrat.

Trenutno ima Amazonska ocena 4 zvezdice in je uvrstitev # 3 v varnostno kategorijo pri trgovini Amazon.

Lahko se povežete z NordVPN-ji 5.600 strežnikov in je na voljo v 60 držav. NordVPN s svojo aplikacijo FireStick ponuja P2P in prikriti strežniki.

Če ste na Kitajskem ali v kateri koli drugi državi, kjer obstajajo strogi internetni predpisi, se lahko povežete z njenimi zakritimi strežniki in pretočite poljubno vsebino ali spletno mesto, ki vam je všeč.

Z enim samim računom NordVPN lahko naredite 6 VPN povezav hkrati. NordVPN stane le 3,49 USD / mesec z a 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Obiščite spletno stran 30-dnevno jamstvo vračila denarja

6. IPVanish

IPVanish-firestick-vpn

IPVanish je zaradi tega najboljša izbira za uporabnike FireSticka močna in močna enkripcija. Internetno povezavo lahko naredite varno, tudi če priključite FireStick na brezplačni javni Wi-Fi.

Ima Amazonska ocena 4 zvezdice, kar je izjemno impresivno in je 1. mesto v kategoriji varnosti s strani Amazonije.

IPVanish ponudbe 1.300 strežnikov čez 75+ lokacij to vam bo pomagalo odblokirati Netflix, Hulu, iPlayer in druge aplikacije na Fire TV Stick.

IPVanish lahko povežete vklopljeno 10 naprav hkrati tudi. Aplikacija IPVanish je preprosta za uporabo z vsemi možnostmi, ki se nahajajo na levi strani menija.

IPVanish je na voljo za 3,25 USD / mesec z le 7-dnevno jamstvo vračila denarja. Ima hitro hitrost z absolutno ničimi dnevniki, zaradi katerih je vaša povezava zasebna.

Obiščite spletno stran garancije za vračilo denarja Site7 dni

7. VyprVPN

VyprVPN-Firestick

VyprVPN ima preprost vmesnik in je tisti s funkcijo kill switch. Je zelo enostaven za namestitev in ima 700+ strežnikov v 70+ držav. 

VyprVPN je ocenjen 3 zvezdice v trgovini Amazon, kar je nadpovprečno. Je eno redkih VPN-jev, ki izvaja javno revizijo svojih dnevnikov.

Ko sem testiral VyprVPN na FireSticku, me je prevzelo manj kot 4 minute za namestitev. Ta VPN podpira tudi 4K pretakanje in ne upočasni vaše hitrosti.

Je s sedežem v Švici to ni del države s 5 očmi, in to ne hrani dnevnikov bodisi. S svojim OpenVPN 256-bitno šifriranje, med pretakanjem vas ohranja zaščiteno.

VyprVPN se poveže do 5 več naprav hkrati in je na voljo za 2,50 USD / mesec z 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Kako namestiti in uporabljati VPN na FireSticku

Obstaja preprost način za namestitev VPN-ja na Amazon Fire TV Stick, ki ga je mogoče posnemati na vse FireStick VPN-je, ki sem jih navedel v tem priročniku.

Vzel bom primer PureVPN o tem, kako ga namestiti in uporabiti na Fire TV. Sledite tem korakom:

Korak 1: Prijavite se s PureVPN

2. korak: Odprto Domača stran FireStick

korak-2-kako namestiti-vpn-on-firestick

3. korak: V zgornjem levem meniju kliknite na Iskanje bar

korak-3-kako namestiti-vpn-on-firestick

4. korak: Zdaj vnesite PureVPN in kliknite katerega koli od rezultatov iskanja

korak-4-kako namestiti-vpn-on-firestick

5. korak: Izberite aplikacija PureVPN

korak-5, kako namestiti-vpn-on-firestick

6. korak: Zdaj pritisnite Pridite ali Prenesi

korak-6-kako namestiti-vpn-on-firestick

7. korak: Namestitev bo trajala nekaj minut, odvisno od hitrosti vašega interneta

korak-7-kako namestiti-vpn-on-firestick

8. korak: Ko namestite, kliknite Odprto

korak-8-kako namestiti-vpn-on-firestick

9. korak: Zdaj vnesite uporabniško ime in geslo ali kliknite 7-dnevno brezplačno preskusno različico

korak 9-kako namestiti-vpn-on-firestick

10. korak: Ko vstopite, boste videli vmesnik PureVPN FireStick

korak 10, kako namestiti-vpn-na-firestick

11. korak: Ti lahko izberite strežnik z izbiro katere koli države

korak-11-kako namestiti-vpn-on-firestick

12. korak: Če želite odblokirati katero koli storitev pretakanja lahko izbirate tudi med to možnostjo

korak 12-kako namestiti-vpn-on-firestick

Korak 13: Ko izberete strežnik ali storitev pretakanja, bo zahteval Povezovanje Zahteva, zato kliknite v redu

korak-13-kako namestiti-vpn-on-firestick

14. korak: Začelo se bo povezati s strežnikom ali aplikacijo za pretakanje

korak 14-kako namestiti-vpn-on-firestick

15. korak: Vaš FireStick je zdaj varen, ko je enkrat povezan

korak-15-kako namestiti-vpn-on-firestick

Obiščite 31-dnevno jamstvo za vračilo denarja na spletnem mestu

Zakaj potrebuješ VPN za Fire TV Stick

Obstajajo številni razlogi, zakaj boste za svojo napravo Amazon FireStick potrebovali VPN. Ti razlogi se lahko razlikujejo od visoke do nizke prioritete, odvisno od vaših potreb:

1. Izogibajte se geo-omejitvam

geo-omejitevPretočne aplikacije, kot so ZDA Netflix, Hulu, HBO, ESPN +, BBC Player in številne druge, so v eni državi omejene in nedostopne drugim.

Če želite deblokirati vse te aplikacije s trenutne lokacije, morate imeti VPN.

Če želite na primer gledati ameriški Netflix, ki ima več naslovov kot katero koli drugo območje Netflixa, se boste morali povezati s strežnikom v ZDA.

Enako velja za BBC iPlayer, vendar se boste morali povezati s strežnikom v Veliki Britaniji.

2. Zaščita pred ponudniki internetnih storitev in vladnega sledenja

vlade in ISPVaš ponudnik internetnih storitev in tako vlada ve, kaj pretakate na napravi Fire TV Stick.

Če pretakate brezplačno vsebino, tj. Filme in TV oddaje s pomočjo najboljših aplikacij FireStick, se bolje pripravite na posledice.

Lahko pa si postavite VPN, ki bo ohranil vašo spletno dejavnost popolnoma zasebno in anonimno.

VPN šifrira vaš promet in usmerja vašo povezavo prek varnega strežnika, tako da varuje vašo identiteto in fizično lokacijo ter internetno dejavnost.

3. Zaščita pred hekerji

hekerji vpn-preventivaVaš domači Wi-Fi ali javni Wi-Fi sta lahko občasno ranljivi. Vsaka oseba z osnovnim znanjem o krampanju lahko zlahka vstopi v vašo napravo in pridobi osebne podatke.

Poglejmo na ta način. Če ste kdaj namestili aplikacijo drugega proizvajalca ali neuradno aplikacijo, bi lahko ogrozili tudi vaše spletne podatke.

Če želite preprečiti, da bi se to zgodilo, VPN ustvari požarni zid med vašo napravo in omrežjem, ki ga ne bo mogel preklicati noben usposobljen heker..

4. Dostop do Kodi Addons

Kodi-addons-za-firestickKot vsi vemo, je bila Kodi priljubljena aplikacija za vse uporabnike FireSticka. To je zato, ker lahko pretaka brezplačno vsebino s pomočjo Kodijevih dodatkov.

Ker pa so brezplačne, so vaše spletne aktivnosti in resnični naslov IP popolnoma izpostavljeni. VPN bo vaš prvotni naslov IP zamenjal s katerim koli od njegovih strežnikov in vašo identiteto bo popolnoma anonimen.

Uporabite lahko tudi najboljši VPN za Kodi, če se zgodi, da se pretakate z aplikacijo Kodi.

Kako preveriti, ali VPN deluje na FireSticku?

Včasih se VPN lahko prekine zaradi težav z omrežjem ali se strežniki ne odzovejo, kako preverite, ali VPN deluje.?

Če želite zagotoviti, da VPN deluje na FireSticku, to so naslednji koraki:

# 1 Pojdi na Nastavitve v glavnem meniju

# 2 Kliknite na Moja Fire TV ali Naprava

# 3 Izberite O tem možnost

# 4 V desnem meniju lahko vidite polje trenutni naslov IP ki bo drugačen od vašega prvotnega naslova IP

Kako posodobiti aplikacijo FireStick VPN

Najverjetneje vas bo VPN pozval k posodobitvi, ko odprete aplikacijo. Če se ne prikaže sporočilo ali če ste ga zamudili, sledite tem korakom:

# 1 Odprto Domov Firestick

# 2 Pojdi na Prijave

# 3 Kliknite na Upravljanje nameščenih aplikacij

# 4 Kliknite na VPN, ki ga želite posodobiti

# 5 Če je posodobitev na voljo, ‘Nadgradnja’ prikaže se ikona

Pogosto zastavljena vprašanja

Ali moram dobiti drugo VPN za drugo napravo?

Ne. Potrebujete samo en VPN, ki bo deloval na vseh vaših napravah, naj bo to mobilni telefon, računalnik, Roku ali pametna televizija. Ne želite kupiti ločenega VPN-ja za vsako napravo.

Kateri je najboljši brezplačni VPN za FireStick?

Brezplačnim VPN-jem ni treba vedno zaupati. Vodili bi dnevnike in prodali vaše podatke oglaševalcem ali tretjim osebam. Najboljši brezplačni VPN za FireStick so tisti, ki ne ogrožajo vaših podatkov.

Zaključne besede

Amazon Fire TV Stick je popolna pretočna naprava, ki bi katerokoli navadno televizijo pretvorila v Smart TV.

Ko priključite FireStick na vrata HDMI svojega televizorja, lahko pretakate in brskate karkoli, tako kot to počnete v računalniku ali telefonu.

Ker več ljudi kot kadar koli prej gleda filme in TV-oddaje zaradi zaklepanja, dostop do novih Netflixovih naslovov postane obvezen.

Za to potrebujete najboljši VPN za FireStick, ki ima strežnike v mnogih državah in je tudi dovolj hiter za pretakanje brez kakršnih koli težav z varovanjem.

Za lažjo uporabo sem razpravljal tudi o tem, kako namestiti VPN na svoj FireStick, ko ste naročeni na storitev.

VPN skriva tudi vašo spletno aktivnost med pretakanjem. Recimo, če prenašate brezplačno vsebino, bo vaša aktivnost med tem ostala anonimna.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map