Netflix VPN ne deluje? No, tam moraš delati nekaj narobe!

Do te težave pride, ko poskusite dostopati do Netflixa s storitvami VPN, ki niti ne poznajo pravega pomena zasebnosti, šifriranja in varnosti.

Ko zaupate ne-zaupljivemu, vas lahko ugrize prah!

Pojdite po tem priročniku, če želite izvedeti več o odnosu VPN za Netflix.

Zakaj potrebujem VPN z Netflixom?

Netflix ima zaradi ponudnikov različnih knjižnic vsebin v vsaki regiji politiko ponudbe različnih vsebin zaradi regulativnih težav glede licenc in distribucije vsebine. Uporabniki pa raje dostopajo do knjižnice z najboljšimi vsebinami, tj. Knjižnice ZDA Netflix, pa tudi do kanadske in avstralske ameriške knjižnice, vendar tega ne morejo storiti zaradi izvedene geografske omejitve.

Če želite zaobiti te omejitve, so uporabniki prisiljeni uporabljati VPN in izpolnjevati svoje potrebe po gledanju bingeja prek storitve VPN.

Netflix VPN ne deluje – ampak zakaj?

Na začetku je bil dostop do Netflixovih knjižnic z omejenimi omejitvami zelo enostaven, saj je lahko kdo omejil omejitve prek spletnih proxy mest in VPN storitev. To je postalo splošno sleden trend in skoraj vsi so to počeli po vsem svetu. Vendar je ta praksa uporabnikov povzročila veliko škodo prihodkom Netflixa in distributerjev vsebin, zato je bil Netflix prisiljen blokirati uporabo VPN storitev in proxy spletnih mest.

Netflix je začel navzkrižno ujemanje naslova DNS strežnika z uporabniškim IP naslovom, in kjer koli najdeta protislovje med tema, Netflix meni, da gre za strežnik VPN, in prepoveduje njegov dostop. Naslov strežnika je črno naveden in tega strežnika ne more več uporabljati nihče za dostop do Netflixa.

Številni ponudniki storitev VPN trdijo, da omogočajo dostop do knjižnic Netflix, vendar vse te trditve ostanejo v mirovanju, ko jih blokira Netflix VPN na črnih seznamih. Če menite, da vaša storitev VPN ne presega omejitve Netflix, to pomeni, da je Netflix že zaznal strežnik, ki ga uporabljate, in je prepovedan.

Kako zaobiti Netflix VPN Ban in popraviti Netflix VPN, ki ne deluje?

Iskreni predlog v zvezi s tem je uporaba zanesljive storitve VPN, ki ponuja šifriranje linij in zasebnost. Po tem se prepričajte, da ima ponudnik, ki ste ga izbrali, posodobljene strežnike; v nasprotnem primeru so možnosti za dostop do knjižnice Netflix 50/50.

Nekaj ​​vrhunskih ponudnikov VPN, kot so ExpressVPN, PureVPN in NordVPN itd., Zagotavlja kakovostno maskiranje IP, s čimer zagotovite, da vas noben sistem ne ujame. Ti ponudniki VPN imajo med seboj na voljo veliko hitrostnih strežnikov, najboljši del pa je, da ti čas dodajajo več strežnikov čas.

Če želite zaobiti Netflix VPN, se pred dostopom do spletnega mesta Netflix povežite s strežnikom VPN in se prepričajte, da imata vaš IP naslov in strežnik DNS enak naslov. Ko se prepričate, odprite spletno mesto Netflix in se prijavite v svoj račun. Videli boste vse naslove vsebin določenega regijskega strežnika, ki ga uporabljate. Npr. če ste se povezali s strežnikom VPN v ZDA, boste lahko dostopali do knjižnice ZDA Netflix.

Če ste preizkusili DNS naslov strežnika VPN in vaš novi IP naslov in se ujemata, vendar do regionalne knjižnice ne morete dostopati, potem morate povezavo ponastaviti. Prepričajte se, da vaš VPN ne pušča DNS, včasih se to izkaže kot težava.

Druga stvar, s katero popravite povezavo VPN za uporabo Netflixa, je poskusiti povezavo z drugim strežnikom. Včasih se strežniki odzovejo in uporabnikom povzročajo težave pri izogibanju omejitvam Netflix.

Express VPN ne deluje z Netflixom

Uporabniki zelo zaupajo in raje ExpressVPN za obhod knjižnice Netflix, ker ima širok razpon strežnikov, ki so bili zelo učinkoviti pri izogibanju omejitvam. Vendar pa so uporabniki nedavno poročali o več težavah v zvezi s tem, da ExpressVPN ne deluje z Netflixom.

Razlogi za to so lahko eden od naslednjih:

  1. Konflikt naslova IP
  2. Težava s splakovanjem naslova DNS Server
  3. Konfiguracija proxy strežnika
  4. Zaostajajoči / neodzivni strežniki

Pri ExpressVPN to ni nekaj običajnega, vendar je te napake mogoče enostavno odpraviti. Če želite izvedeti več, si oglejte naš vodič ExpressVPN Netflix. Vsebuje podrobnosti o uporabi Netflixa s ExpressVPN in vse popravke napak.

Mnogi uporabniki nenehno trdijo, da ponudniki VPN zaračunajo preveč, vendar kot vidim, se zasebnost in varnost, ki jo zagotavljata, splačata.

Namesto VPN-ja: Netflix Proxy ne bo deloval

Mnogi uporabniki menijo, da so VPN predragi in zato se odločijo za proxy spletna mesta Netflix, ki mislijo, da bodo ti pooblaščenci dobra alternativa za VPN, a v resnici še zdaleč niso nadomestni.

Uporabniki, ki poskušajo dostopati do Netflixa prek proxyja, si ogledajo to sporočilo:

Netflix vpn ne deluje

Ta napaka se ne pojavi, ko obiščete spletno mesto s proxyjem, vendar se prikaže, ko poskusite odpreti naslov vsebine.

Zato sem vedno skakal uporabnike, da ne uporabljajo nobenega proxy spletnega mesta, ker sploh niso zanesljive.

Nekateri uporabniki trdijo tudi o uporabi brezplačnih VPN-jev in mislijo, da bi lahko delovali bolje kot proxy spletna mesta, resnica pa je, da so podobno ranljivi, da jih odkrijejo zaviralci Netflix VPN.

Brezplačne storitve VPN sploh niso zanesljive zaradi neučinkovitega maskiranja in šifriranja IP, pa tudi zaradi nizke kakovosti strežnikov. To je glavni razlog, da ne priporočam brezplačnih VPN-jev niti uporabnikom, ki poskušajo dostopati do Netflixa ali katerega koli drugega spletnega mesta, ki je omejeno na geo..

Zasebni dostop do interneta Netflix ne deluje

Zasebni dostop do interneta je morda priljubljen ponudnik VPN, vendar žal ne presega geografskih omejitev Netflix za zagotavljanje dostopa do knjižnic Netflix. PIA je v prejšnjih dneh uporabljala izogibanje omejitvam Netflixa, toda odkar je Netflix spoznal naslove strežnikov PIA, se je ves svet zrušil na njih.

PIA je omogočila dostop do Netflixa prek strežnikov Silicon Valley, vendar so vsi ti vrstniki zdaj črno navedeni in jih ni več mogoče uporabljati. To je povzročilo veliko škodo ugledu zasebnega dostopa do interneta.

Če pa še vedno najdete katero koli spletno mesto, ki vam pove, da lahko uporabite PIA za Netflix, ga takoj zaprite. Kljub temu lahko za uporabo Netflixa izberete NordVPN.

Razširitev PureVPN za obisk prepovedi Netflix VPN

PureVPN je še en priljubljen in zanesljiv ponudnik VPN, ki je bil zelo cenjen za svoje storitve po vsem svetu. PureVPN ima neverjetne funkcije in številne hitrohitrostne strežnike po vsem svetu.

netflix vpn prepoved

PureVPN je najboljša izbira za deblokiranje Netflixa, saj ima lastno razširitev brskalnika Chrome, ki uporabnikom omogoča, da obidejo geo-omejitve in dostopajo do knjižnic Netflix. To je edinstvena funkcija PureVPN, ki je ni mogoče videti v nobeni drugi storitvi VPN.

Obhod prepovedi Netflix VPN s PureVPN je zelo enostaven in ga je mogoče storiti v nobenem trenutku. Prenesite odjemalec PureVPN in se prijavite v svoj račun PureVPN. Namestite njegovo kromirano razširitev in dostopajte do Netflixa. Zagotavljam vam, da se med dostopom do Netflixa s PureVPN ne boste spopadali z nobeno težavo.

Vendar se v tem scenariju pojavlja ujemanje, da brez razširitve kroma PureVPN ne morete mimo prepovedi Netflix VPN.

Netflix VPN Prosti

Ena pamet, ki jo pozna vsak razumen netizen, je, da ima vsaka dobra stvar ceno, ki jo je treba plačati, in najboljše stvari na spletu niso nikoli brezplačne. Enako je pri storitvah VPN, najboljši zahtevajo naročnino, brezplačne pa niso zanesljive.

Ko govorimo o uporabi Netflixa z brezplačnim VPN-jem, se najprej zastavlja vprašanje, ali bi lahko brezplačni VPN zaobšel geo-omejitev ali ne. Vendar sem lahko našel tri brezplačne storitve VPN, ki jih je mogoče uporabljati z Netflixom:

  1. Pametni strežnik DNS
  2. Domači jezikVPN
  3. UltraSurf

Te VPN-je smo preizkusili z Netflixom in ugotovili so, da delujejo dobro. Vendar zanesljivost teh brezplačnih storitev VPN ni zagotovljena. Varnost in zasebnost brezplačnih ponudnikov VPN sta vedno vprašljivi, saj je veliko teh storitev vključenih v beleženje podatkov in uhajanje informacij. Brezplačne storitve VPN so vedno nevarne za uporabo in teh storitev nikoli ne priporočam nikomur, če pa niste pripravljeni plačati za svojo zasebnost in želite uporabljati brezplačen VPN in tvegano voziti, potem bodite moj gost.

Zaključek

Prepoved Netflix VPN je bila prava bolečina za opazovalce napitkov, ker je dostop do knjižnic Netflix, ki so omejene z geo, omejen za vse. Prikrajšanje najboljših vsebin je zadnja stvar, s katero bi se želel spoprijeti katerikoli opazovalec netflix kodi binge, zato je izbira zanesljivega ponudnika VPN nujna.

Mnogi novorojenci tega dejstva ne razumejo in so plen brezplačnim storitvam VPN, ki trdijo, da presegajo omejitve Netflixa, vendar takoj, ko se povezava prekine, se začnejo pritoževati, da Netflix ne deluje z VPN na številnih družbenih platformah.

Bolje varno kot žal je, kar pravijo, zato uporabite zanesljivo in zaupanja vredno VPN storitev z Netflixom, da se rešite pred težavami pri izogibanju omejitvam Netflix.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me