NordVPN Netflix: varna rešitev za izogibanje omejitvi Netflixa (100% delovanje)

Dostop do knjižnice Netflix iz različnih regij ni več težava, kot je bila. Zasluge gre za NordVPN, ki je resnično ena najboljših storitev VPN za rešitev Netflixa. Z nadgradnjo svojih strežnikov NordVPN Netflix je uporabnikom omogočil, da presežejo geo-omejitve Netflixa in njegova pametna zaščita neodkrita s pomočjo blokatorja Netflix VPN. Če želite izvedeti več o NordVPN in Netflixu, upoštevajte ta vodnik ali dostopajte do popolnega Netflix VPN vodnika, če še vedno ne morete zaobiti Netflixove geo-omejitve z uporabo NordVPN.


Netflix je trenutno kralj sveta pretakanja, saj zaradi svoje visokokakovostne pretočne storitve in vsebine mojstrovine, ki je na voljo v knjižnici, ustvarja navdušenje pri izbiri najboljše oddaje za ogled na netflixu. Nekaj ​​konkurentov je vstopilo na trg za pretakanje, da bi konkurirali Netflixu, vendar žal niso mogli zaradi vsestranske vsebine, ki jo ponuja Netflix.

Eden največjih konkurentov Netflixa je Amazon Prime, ki se je v zadnjem času poskušal sprijazniti z Netflixom. Kljub veliki dosežki in pohvale, ki jih je prejel Amazon Prime, ni uspel premagati najbolj priljubljene storitve pretakanja.

Najboljša stvar pri Netflixu je njegova globalna dostopnost v skoraj 200 državah po vsem svetu. Nekatere izmed večjih držav, kjer je Netflix na voljo, so:

Najboljše države Netflix

AfganistanMadžarskaPortugalska
ArgentinaIslandijaRomunija
AvstralijaIndijaSavdska Arabija
AvstrijaIndonezijaSingapur
BangladešIranJužna Koreja
BelgijaIrakŠpanija
BrazilijaIrskaŠrilanka
BolgarijaIzraelŠvedska
KanadaItalijaŠvica
ČileJaponskaTajvan
KolumbijaMalezijaTajska
DanskaMehikapuran
EgiptNizozemskaUkrajina
FinskaNova ZelandijaZdruženi Arabski Emirati
FrancijaNorveškaZdruženo kraljestvo
NemčijaPakistanZdružene države
GrčijaFilipiniUrugvaj
Hong KongNa Poljskem

Vendar obstajajo štiri vidne države, v katerih Netflix še ni na voljo, razlogi pa so še vedno neznani. Te države so:

 1. Kitajska
 2. Krim
 3. Severna Koreja
 4. Sirija

Če ste ljubitelj napitkov in radi preživljate čas ob gledanju najnovejših in cvrčih vsebin, potem morate preizkusiti Netflix. Ima vso neverjetno in zabavno vsebino iz različnih regij, najboljši del pa je, da ima Netflix vsako vsebino v HD kakovosti. Glede na vse to je naročnina na Netflix v primerjavi z drugimi storitvenimi storitvami zelo smiselna, zato jo uporabniki zelo uporabljajo. Druga velika stvar pri Netflixu je, da se uporabnikom ni treba baviti s težavami predvajanja, kot so tiste, ki jih imajo druge storitve pretakanja.

Ali NordVPN sodeluje z Netflixom in ameriškim Netflixom ?

VPN storitve so postale nujne, da imajo orodje za netizenske zdaj nekaj dni, zlasti za opazovalce bingeja, saj storitve VN uporabljajo za svoje potrebe po pretakanju in hudourništvu. Le nekaj VPN storitev, ki so se osredotočile na Netflix, ker izogibanje geo-omejitvam Netflixa ni enostavno, niti za VPN storitve.

Ali NordVPN sodeluje z Netflixom in ameriškim Netflixom?

V začetku so uporabniki lahko omejitve zaobšli z zasebnim dostopom do interneta netflix vpn in proxy. Ker je Netflix sprejel pametno potezo blokade proxy strežnikov in storitev VPN, je za mnoge storitve VPN skoraj nemogoče zaobiti omejitve.

NordVPN je med redkimi storitvami VPN vrhunske kakovosti, ki lahko zaobidejo blokatorje Netflix VPN in geo-omejitve. Uporabniki po vsem svetu uporabljajo NordVPN in nobenega uporabnika ne poroča o takšnih posebnih težavah pri dostopu do Netflix USA. Uporabniki so storitev bolj cenili glede njene hitrosti in povezanosti z Netflix USA.

Kako pridobiti ameriški Netflix z uporabo NordVPN?

Za uživanje v NordVPN ameriški izkušnji Netflix morajo uporabniki naročiti naročniški načrt s uradne strani NordVPN. Obstajajo trije različni načrti paketov, ki jih ponuja NordVPN, in sicer glede na njihovo časovno veljavnost. Med temi paketi NordVPN je triletni paketni paket tisti, ki ga uporabniki zelo rabijo zaradi svoje znižane cene in ekskluzivnega posla za ljubitelje Netflixa..

Kako pridobiti ameriški Netflix z uporabo NordVPN?

Ena najboljših stvari pri oblikovanju cen paketov NordVPN je, da so v primerjavi z drugimi ponudniki storitev tržno konkurenčni in zelo razumni za vsakega uporabnika..

Če želite odblokirati Netflix US NordVPN uporabniki, morate slediti tem korakom:

 1. Pojdite na uradno stran NordVPN in izberite želeni paketni paket.
 2. Ustvari račun za prijavo.
 3. Izberite način plačila za izbrani načrt.
 4. Zdaj prenesite odjemalca namiznih aplikacij NordVPN ali če uporabljate katero koli drugo napravo, nato pa prenesite ustrezno aplikacijo NordVPN, ki jo podpira OS, na voljo na spletnem mestu.
 5. Namestite aplikacijo v napravo.
 6. Odprite aplikacijo in se prijavite v svoj NordVPN račun.
 7. Povežite se s strežnikom v ZDA. Vsaka storitev VPN ima seznam strežnikov, ki jih lahko izbirate, NordVPN pa 1800+ strežnikov za ZDA. Po prijavi s seznama strežnikov v aplikaciji preprosto izberite želeno lokacijo.
 8. Zdaj odprite Netflix in se prijavite v svoj račun, v knjižnici boste videli dodatke.

To je to! Zdaj imate dostop do ameriške knjižnice Netflix.

Kako varno gledati Netflix z NordVPN ?

Ure Binge so vedno imele izhod za izpolnjevanje svojih potreb po pretakanju, četudi so morale prekiniti zakonske meje zaobsegavanja geo-omejitev prek VPN in pooblaščencev. To so poskušali storiti z Netflixom in na začetku jim je uspelo, vendar je bil Netflix dovolj pameten, da je to opazil in se zoperstavil temu.

Kako varno gledati Netflix z NordVPN?

Izvedba prepovedi Netflix VPN je začela izvajati in Netflix je postavil pametni detektor in blokator VPN, da prepreči vse proxy storitve in VPN storitve, da ne prebijejo svojih omejitev. Številnim priznanim storitvam VPN to prepoved Netflix VPN ni uspelo zaobiti, vendar niso uspele, zlasti brezplačne storitve VPN. Kljub temu je bilo le vprašanje časa, ko bodo vrhunske storitve VPN, kot je NordVPN, našle način, kako preiti detektorje VPN, za razliko od drugih poceni in nizko kakovostnih VPN storitev. Do zdaj je le nekaj VPN storitev, ki uporabniku omogočajo prepoved prepovedi Netflix VPN.

NordVPN ima namenske strežnike za uporabnike, ki želijo dostopati do Netflixa od koder koli po vsem svetu, naslednji so strežniki NordVPN:

Netflix USA (ZDA):

Strežniki NordVPN iz ameriške regije so odlični za dostop do knjižnice Netflix US, uporabniki pa lahko izberejo iz 1800+ strežnikov.

Netflix Canada (CA):

Za uporabnike, ki želijo dostopati do knjižnice Netflix Canada, lahko izbirajo med 300+ strežniki NordVPN v celotni regiji Kanade.

Netflix Nizozemska (NL):

Ljubitelji Netflixa, ki hrepeni po knjižnici Netflix Europe, lahko dostopajo do Netflixa prek nizozemskih strežnikov NordVPN, saj NordVPN ponuja približno 300 strežnikov za nizozemsko regijo.

Netflix Japonska (JP):

NordVPN je dostop do Netflixa z japonsko vsebino in knjižnico zdaj olajšal, saj uporabnikom NordVPN ponuja več kot 60 japonskih ponudnikov.

Zelo zaskrbljujoče so uporabniki VPN na platformah družbenih medijev v zvezi s strežnikom NordVPN Netflix UK postavili pritožbo, ker ne deluje in uporabniki niso mogli dostopati do Netflix UK prek britanskih strežnikov. Tu je nekaj niti uporabnikov, ki se pritožujejo nad NordVPN Netflix 2018.

Komentar iz razprave Komentar Josh_august iz razprave "Ko se povežem z VPN, ne morem videti oddaje, za katero vem, da je v UK Netflix".

Komentar iz razprave .

Vendar strežniki Netflix USA delujejo v polnem zamahu in uporabniki dobivajo pohvalo. Navsezadnje je več kot 1800 strežnikov NordVPN iz ameriške regije. Upoštevati je treba še, da je zaradi raznolikosti in ekskluzivne vsebine najbolj dostopna regija Netflix Netflix US..

Lastnosti NordVPN Netflix

Storitve VPN se glede na njihove lastnosti vedno primerjajo med seboj, ker so uporabniki zelo občutljivi glede njihove zasebnosti in varnosti, zato želijo izmeriti vsak vidik, preden se odločijo. Obhod Netflix VPN blokatorja ni lahka stvar in le nekaj VPN storitev lahko to stori. NordVPN, ki je ena od teh VPN storitev, lahko veliko ponudi svojim uporabnikom.

NordVPN svojim uporabnikom ponuja vrhunsko spletno zasebnost in zaščito brez puščanja DNS in ničelnega vodenja dnevnika. Nord

NordVPN Netflix uspešnost in poročilo o preizkusu

NordVPN je znan po tem, da se ne vmešava v storitve pretakanja za razliko od drugih pretočnih storitev, ki upočasnijo hitrost pretakanja, saj njihovi strežniki ne prenašajo pasovne širine dobro. Vendar so ameriški strežniki NordVPN pri testiranju opravili veliko pasovne širine; hitrost se je gibala med 45 do 60 mbps, kar je odlična hitrost za pretok vsebine visoke kakovosti v spletu in NordVPN predstavlja neverjetno izbiro za pretakanje Netflixa.

VPN ponuja 256-bitno AES šifriranje z 2.048-bitnimi DH tipkami na protokolu OpenVPN. Uporabniki NordVPN se lahko hkrati povežejo s 6 napravami in dostopajo do 4800+ strežnikov po vsem svetu z neverjetno hitrostjo povezave.

NordVPN Netflix Reddit

Če obiščete Reddit in si ogledate mnenja uporabnikov o NordVPN Netflix, boste videli, da so na voljo mešane ocene. Nekateri uporabniki so se pritožili, da strežniki NordVPN Netflix ne delujejo, drugi pa so pohvalili NordVPN Netflix 2018. Tukaj je nekaj tem, ki vam omogočajo jasno sliko:

Komentar iz razprave Symbolicdeathwish komentar iz razprave "nord VPN ne deluje več na netflixu".

Komentar iz razprave Komentar IlexAquafolium iz razprave "nord VPN ne deluje več na netflixu".

Naslednje teme so stare 6 mesecev in ti uporabniki so se pritožili, da njihovi NordVPN severji ne morejo zaobiti Netflix VPN blokatorja ali geo omejitev.

Komentar iz razprave Komentar Cameron69er iz razprave "nord VPN ne deluje več na netflixu".

Vendar je bila ta nit objavljena pred 4 meseci in uporabnik trdi, da strežniki delajo zanj. Uporabnik, ki komentira prejšnjo temo, komentar je objavljen spodaj, deli še eno dobro misel:

Komentar iz razprave Komentar KingHeenrry iz razprave "nord VPN ne deluje več na netflixu".

Pogosto zastavljena vprašanja NordVPN Netflix

NordVPN ne deluje z Netflixom

To je najpogostejša poizvedba, ki jo najdete na skoraj vsakem forumu. Ker strežniki NordVPN, ki so stari in so prijavljeni v Netflix VPN bazo podatkov ali strežniki, ki jih ljudje običajno uporabljajo in so zabeleženi v sistemskem predpomnilniku, ti strežniki ne presežejo omejitve in povzročijo težave pri pretakanju.

Upoštevati je treba, da NordVPN strežniki za Netflix delujejo dobro in so na voljo za več regij.

Nordvpn Netflix Slow

NordVPN Netflix motorji so običajno zelo hitri, saj je količina pasovne širine, ki jo preidejo, precej neverjetna. V povprečju je hitrost, ki jo preženejo strežniki NordVPN, okrog 40 do 60 mbps, kar je resnično dovolj dobro za vsak pretočni geek.

Če pa se še vedno srečujete s težavami s pasovno širino ali hitrostjo, preverite hitrost svoje osebne povezave ali se posvetujte s svojim ponudnikom internetnih storitev.

NordVPN strežniki Netflix v ZDA ne morejo zaobiti geografskih omejitev

Ta poizvedba je napačna, saj ne samo mi, ampak tudi številni ljudje po vsem svetu preverjajo NordVPN strežnike Netflix v ZDA in vsi delujejo brezhibno.

Ali je NordVPN Netflix na voljo na Kitajskem

Niti Netflix niti NordVPN niso na voljo na Kitajskem. Storitev Netflix je na voljo v več sto državah po vsem svetu, na Kitajskem pa ne. Podobno NordVPN nima strežnikov na Kitajskem; raje ima strežnike na Japonskem, v Južni Koreji in mnogih drugih azijskih državah.

Nordvpn Netflix Japonska

nordvpn netflix japan

NordVPN ima približno 63 strežnikov, ki se nahajajo na Japonskem, kar pomeni največje število strežnikov NordVPN med vsemi azijskimi državami. Po drugi strani je bil Netflix na Japonskem predstavljen leta 2015 in pravi, da ima Netflix Japan trenutno največjo knjižnico vsebin.

Druga velika stvar o Netflix japan je, da ima tudi neverjetno vsebino Anime. Vsi ljubitelji Anime lahko enostavno dostopajo do Netflix Japan s strežniki NordVPN Netflix Japan.

Zaključne besede

NordVPN Netflix strežniki omogočajo milijonom uporabnikov po vsem svetu dostop do NordVPN US Netflix in drugih strežnikov NordVPN Netflix za pretakanje najbolj kakovostne vsebine, ki je na voljo na spletu.

Predstavljajte si izkušnjo pretakanja, ki jo uživajo uporabniki z združevanjem najboljše spletne storitve pretoka z eno najboljših storitev VPN in tudi z razpoložljivostjo več kot 4800 strežnikov po vsem svetu..

Ker je test hitrosti NordVPN strežnikov Netflix dokazal, da je hitrost pretakanja Netflixa pri uporabi z NordVPN neprimerljiva in je nekaj vredno poskusiti. Najpomembnejša stvar, ki jo cenite pri NordVPN, je storitev za podporo strankam, ki je na voljo 24/7 prek klepetanja v živo. Do Netflixa lahko dostopate tudi pri kodi. ali pa dostopate do tisočev televizijskih oddaj s kodi dodatki.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map