Ste nenehno obtičali, kaj morate gledati naprej? Potem ne skrbi več! Vemo, kaj je za vas najboljše na Netflixu in smo vse podrobno pripravili za vas. Pojdite temeljito skozi naš vodnik in ne boste se vprašali, katero oddajo naj gledam več in če imate težave pri dostopu do Netflixa, uporabite najboljši vpn za Netflix.

Kaj je Netflix?

Netflix je kralj spletnih razvedrilnih in pretočnih storitev po vsem svetu. Raznolikost in kakovost vsebine na Netflixu je res postavila nove standarde in nihče se ne more ujemati z mogočnim Netflixom. Gre za spletno pretočno storitev, ki ima več sezon oddaj po vsem svetu. Za različne regije obstajajo različne knjižnice Netflix, do katerih lahko dostopate s expressvpn netflix ali z nordvpn netflix.

Netflix je revolucija v industriji digitalne zabave, zaradi katere je gledanje televizije zastarela možnost. Dandanes so se ljudje začeli odločati za pretakanje svojih najljubših oddaj po spletu in ne za sedenje in gledanje po kablu. Največja zasluga za to, da se ljudje usmerjajo v spletno pretakanje, gre Netflixu.

Druga velika stvar pri Netflixu je, da ima za vsako regijo posebno knjižnico. Uporabniki iz različnih regij lahko dostopajo le do vsebine, ki je na voljo v njihovi regiji. To je dejansko omejena vsebina zaradi predpisov o avtorskih pravicah in ravnanju z vsebinami ponudnikov vsebin.

Netflix New Releases avgust 2018

Poletje se bo kmalu končalo, ko se je avgusta začel, vrtiljak zabave pa se je šele začel. Netflix je ravno za mesec avgust objavil nekaj neverjetnih televizijskih oddaj in filmskih objav, ki so pritegnile oči, in je z navdušenjem pustil vse uporabnike Netflixa in pretočne oboževalce po vsem svetu. Ta mesec bo izšlo 38 novih izvirnikov Netflix in 9 Netflix filmov.

Tukaj je pogled na objave za mesec avgust:

StikaloČarovnija za ljudi
Kokainska obalaPinky Malinky
Dinotrux supercharged: 3. sezonaBrezplačno Spirit Riding: 6. sezona
JAZ SEM KILLEROstani tukaj
Ukazi za marširanjeUltravijolično
Okusi mladosti: mednarodna različicaPreiskovalec: Britanska zgodba o kriminalu: 2. sezona
G. Sunshine (Streaming vsako soboto)Mrtva vetra
O otrocihSledite temu
72 Nevarne živali: AzijaVprašajte StoryBots: 2. sezona
PrizadetiBert Kreischer: Skrivni čas
Vse o WashingtonihGhoul
Demetri Martin: PreverjevalecNedolžni
NeustavljivTrolls: The Beat Go on !: Sezona 3
La casa de las floresZnotraj krivičnega uma
Meni za milijon funtovOzark: 2. sezona
Klub PonysittersParadni PD
Voltron: Legendarni branilec: sezona 7Komedija: 2. del
SionUltimate Beastmaster: Preživetje najmočnejših
NezadovoljstvoZakon o tajni zaščiti

Netflix Films

 1. Brij Mohan Amar Rahe
 2. Kot oče
 3. Perdida
 4. Društvo za lite pite in krompirjeve olupke Guernsey
 5. Paket
 6. Motiv
 7. Vsem fantom, ki sem jih prej ljubil
 8. The Party
 9. Zakoni termodinamike

Kakšen Netflixov šov naj gledam ?

Kaj gledati na Netflixu v Veliki Britaniji ?

 1. Kot očeKakšen Netflixov šov naj gledam v avgustu 2018

Kot oče je komični film, v katerem igrajo Kristen Bell, Kelsey Grammer in Seth Rogen. Film se vrti okoli nerodne situacije, ki nastane, ko novopečena nevesta slučajno vzame očeta; ki je ni srečala v letu, na medenih tednih po pijanem. Družina doživi trenutke radosti in čustev, ko oče in hči preživita nekaj časa skupaj. Za gledanje je odličen čustveni in dramatični film.

 1. Vse o WashingtonihKaj gledati na Netflixu UK?

Zgodba o novo upokojenem raperju ho prevzame odgovornost, da postane družinski človek in skrbi za svoje 4 otroke, medtem ko je njegova žena izkoristila svojo upokojitev, da se prepusti lastnemu podjetnemu podjetju..

 1. Neustavljivnove izdaje netflix avgusta 2018

Patty, najstnica, ki so jo zaradi svoje teže nadlegovali srednješolci, se posvetuje s trenerjem Boba. Ko se njeno telo sprevrže v 360-letno preobrazbo, se namerava maščevati vsem ljudem, ki so jo ustrahovali. V tem filmu igrajo Debby Ryan, Alyssa Milano in Dallas Roberts. Insatiable je odličen komični film, ki si ga lahko ogledate z družino.

 1. Ghoultop netflix kaže

Ghoul je zgodba o grozljivih razkritjih vojaškega prikritega pripornega centra, kjer so teroristi zadržani in zaslišani. Ko Nida Rahim, novo zaposlena vojaška zasliševalka vstopi v ta ujetniški center, ugotovi, da njena dodeljena tarča ni normalno človeško bitje, ampak nekaj drugega od nekje drugje. Ta zgodba ima v njej veliko zasukov in gledalci bodo po ogledu neverjetne kinematografije popustili čeljusti.

 1. NedolžniNetflix UK

Nedolžni so močna zgodba dveh najstnikov, prepletenih z ljubeznijo, toda nadnaravne sile, ki jih poskušajo razdeliti. Ta triler in dramska serija je treba gledati serijsko, saj boste priča udarcem s čustvi.

 1. Ozark (sezona 2)sezona ozark na netflixu UK

Pranje denarja je šlo narobe in družina je izgubila, sezona 2 Ozark bo nadvse zanimiva sezona. Marty mora odplačati velik dolg zaradi dogovora, ki je šel narobe mehiškemu Lorku za droge. Pričajte družinskemu druženju v ostrih okoliščinah v tej sezoni Ozarka.

Kaj gledati na Netflixu v Kanadi ?

 1. Sledite temuKaj paziti na Netflix Canada?

Kratka, vendar informativna serija zgodb, ki jih pokrivajo novinarji Buzzfeed-a. Neverjetna stvar te kratke serije je, da bo imela vsako epizodo samo 15 minut.

 1. Hiša smrtnih skrivnostihiša smrtonosnih skrivnosti na netflix kanadi

Zgodba o terorju nad mamo in hčerko, ki sta se pravkar preselila v novo hišo, da bi spet iz nič izmučila svoje življenje, vendar ima hiša preteklost in veliko grozljivih skrivnosti. Oglejte si to grozljivo zgodbo na Netflixu letos avgusta.

 1. Outlander tretja sezonaoutlander je oddaja, ki si jo bomo ogledali na netflix kanadi

Outlander je zgodba o ljubezni, srčnem pretresu in ranah, ki jih ni mogoče zlahka zdraviti. Zgodba se vrti okoli Claire, ki ima v različnih vzporednih časih dve različni življenji in dve različni ljubezenski zgodbi.

 1. Kako se umakniti z umorjem – četrta sezonakako se umakniti z sezono umora 4 na kanalu netflix

Skupina štirih študentov prava se skupaj s svojim profesorjem združuje in kopa globoko v primere umorov, ki so globoki in ne tako suhi. Zanimiva je zgodba o umorih in razkritjih.

Kaj gledati na Netflix Australia?

 1. La Casa De Las FloresKaj gledati na Netflix Australia?

Če ste ljubitelj komedije, ki obožuje cvetje, potem je ta španska TV serija prava poslastica za vas. Zgodba se vrti okoli bogate mehiške družine, ki je lastnica cvetličarne, a ima premalo nadzora nad lastno nefunkcionalnostjo.

 1. Marlon: 2. sezonamarlonn sezona 2 na netflix australia

Zgodba se vrti v resničnem življenju Marlona Wayansa, ko poskuša uravnotežiti življenje med otroki, prijatelji in bivšo ženo. Najboljše pri Marlonu je, da zvezdnik komedije igra sam sebe in lahko pričakujemo le naraven in izviren občutek, ki bi ga imela ta TV serija. V tej sezoni se osredotočajo na nihanja Marlonovega življenja, saj družina raste in časi postajajo težki.

 1. Odlična novicaodlične novice o netflixu Avstraliji

Odlična novica je zgodba producenta kablov in njene matere, ki delata skupaj na isti kabelski televiziji, hči pa je producentka novic, mati pa prihaja kot stažistka.

 1. Paradni PDParadise PD na Netflix Avstraliji

Paradise PD je animirana serija za odrasle, ki se premierno predstavlja na Netflixu. Zgodba kroži okoli policijskega oddelka iz zelo majhnega mesta, glavni poudarek pa je na neumnosti policistov, ko se sprehajajo po mestu, da bi se borili proti kriminalu. Ta serija ima grafično vsebino in humor za odrasle, zato vam priporočamo, da si jo ogledate sami.

 1. The Ultimate Beastmaster Australia: Preživetje najmočnejšihThe Ultimate Beastmaster Australia: Preživetje najmočnejših

Izjemna tekmovalna prireditev, ki gosti več kot 100 tekmovalcev iz devetih držav po vsem svetu, ki vključujejo Francijo ZDA, Nemčijo, Združeno kraljestvo, Avstralijo, Južno Korejo, Brazilijo, Italijo in Mehiko. Vsaka epizoda vsebuje nabor edinstvenih ovir, s katerimi se morajo tekmovalci soočiti in premagati. Na koncu vsake epizode se imenuje zmagovalec.

Kakšen Netflixov film naj gledam ?

Nekaj ​​neverjetnih filmov o Blockbusterju prihaja na Netflix tega avgusta in ne morete si privoščiti, da bi jih zamudili. Tu je nekaj priporočil filmov za vas:

Tower HeistHišni zajček
Bring It On: In It to WinZvezdne poti onstran
Ouija: Izvor zlaPonos & Predsodki
Get težkoCharlie St. Cloud
Kdo dobi psa?Sully
Pustolovščine v javni šoliTrinajsta etaža
Telesni stražarLakeview Terrace
Mesto angelovPolnočni ekspres
Ohranjalec moje sestreOčeta
Ameriški medNapad na Wall Streetu
Umazani HarryOdšli
GoodFellasHot Fuzz

Kaj gledati na kvizu Netflix

Presenetljiva stvar, ki jo boste videli na številnih zabavnih blogih, je kviz, ki ga gostijo o Netflixovih filmih in TV oddajah. To pomaga spletnim mestom in tržnikom, da ocenijo uporabniške želje in njihov okus. Uporabniki sodelujejo v teh anketah, saj ti kvizi temeljijo na žanrih in lahko izbirajo oddaje, ki jih radi gledajo iz teh zvrsti.

Druga dobra stvar takšnih kvizov je, da uporabnikom pomagajo, da se bolj seznanijo z drugimi oddajami, ki so na voljo. Vključitev v te kvize pomaga gledalcem pobegniti pri odpravljanju zmede glede tega, kaj Netflix oddajo naj gledam na Netflixu ali katere TV-serije naj gledam?

Ti kvizi lahko temeljijo tudi na vaši najljubši zvezdnici ali sanjskih počitnicah itd. Samo zato, da vzbudite občutek, kaj si je treba ogledati naslednjič, ti kvizi lahko gredo v poljubni meri.

Sledijo spletna mesta, ki gostijo take kvize in ankete:

 1. BuzzFeed
 2. BrainFall
 3. PopBuzz
 4. Sedemnajst
 5. Špork

Zagotovo je ena stvar, da se po udeležbi na takih kvizih ne boste spraševali, kaj naj naslednjič gledam in se ne boste trudili pogledati tudi predloga za predloge Netflix.

Zaključne besede

Vprašanja, kot naj bi si ogledal Netflix na Netflixu in katere TV serije, ki jih gledam, so zelo pogosta med vsemi ljubitelji Netflixa in gledalci Binge po vsem svetu. Če ste opazovalec ekstremne ravni, lahko to vprašanje postavite na novejšo raven, na primer, kaj naj naslednjič gledam, in ne zamerimo vam, ker ste tak.

Netflix je tako zasvojenost, da se vam preveč podleže pod kožo, da brez njega ne morete živeti, kot ste že poskusili. Lani rečemo, da veliko število ljudi išče, kakšno oddajo Netflix naj gledam v letu 2017, in poizvedbe so bile na vsaki spletni strani spletnega dnevnika.

Potem ko sem videl tako velik priliv, so spletna mesta spletnega dnevnika začela pripravljati odlična priporočila za ljudi, ki sprašujejo, kakšno oddajo Netflix naj gledam 2017?

Istemu scenariju smo priča že letos in uporabniki so preplavili družbene medije, ki so spraševali, kakšno oddajo Netflix naj gledam 2018? Zato smo razmišljali o tem, da bi vas dovolj natančno usmerili, da vas obvestim, kakšno oddajo Netflix naj gledam v letu 2018. Skokamo po tem našem vodniku; ne boste spraševali, kakšno oddajo o Netflixu naj gledam na Netflixu.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me