V zadnjem času različne gradnje na Kodiju nehajo delovati, zaradi česar uporabniki izredno iščejo druge možnosti. Če iščete privlačne in brez zaostajanja izdelave na Kodi-ju, potem je Nymeria build najboljša izbira za vas!

Ta nadgradnja Kodi je polna trenutnih video vsebin in kategorij z izjemnim vmesnikom in dodatki. Če želite uživati ​​v brezhibni izkušnji, vedno uporabite najboljši VPN za Kodi. Poleg tega ta gradnja ponuja tudi možnost namestitve najboljših dodatkov tudi na Kodi!

Normalno je, da različni sestavni deli in dodatki prenehajo delovati in ustvarjajo bolečo situacijo za uporabnike. Za to vprašanje ni rešitve, saj večina gradenj uporablja piratske vsebine, kar vodi v njihovo smrt v rokah organov za kršenje avtorskih pravic.

Vendar pa je za uporabnike Kodija dobra novica, saj Nymeria build še vedno deluje dobro. Da bi zagotovili najboljše smernice, funkcije, informacije in rešitve, smo preizkusili Nymeria, ki gradi na različnih različicah Kodi-ja.

Nymeria Build Kodi Repository

Če ste velik ljubitelj nadgradenj na Kodi, potem je Nymeria build odlična izbira za vas, saj temelji na datoteki 240mb. Nymeria build je preprost za uporabo in ugotovili boste, da je tudi zelo enostavno hitro najti video vsebino.

nymeria build kodi repozitorij

Ne preseneča me, če postane ena izmed vaših najljubših nadgradenj na Kodi. Zaradi lahke nastavitve deluje popolnoma v redu z napravami nižjega razreda, ne da bi pri tem ogrozil kakovostno izkušnjo pretakanja. Ta zgradba ima tudi številne zanimive dodatke. To gradivo najdete na strani http://miniaturelife67.co.uk/rep

Nymeria Build Kodi Addons Seznam

Nymeria Build najboljši filmski dodatki

Če ste velik ljubitelj komedij, grozljivk, znanstvenih fantastik in akcijskih filmov, je spremljanje dodatkov na Nymeria build Kodi kot nalašč za vas!

 1. Pri Flixu
 2. Železni mož
 3. Atriox
 4. Smrtni tok

Nymeria Build Kodi Addons Seznam

Nymeria Build Best TV dodatki

Tisti, ki iščete najboljše dodatke za televizijske oddaje na Nymeria Build Kodi, vam bodo naslednji dodatki v veliki meri pomagali zadovoljiti težnje po TV oddajah!

 1. Uran
 2. Placenta
 3. E.T.V
 4. BOM! ZLATO

Nymeria Build Best TV dodatki

Nymeria Build najboljši športni dodatki

Bodite posodobljeni v zvezi z vašimi najljubšimi športi z uporabo naslednjih dodatkov v Nymeria Build Kodi!

 1. SKYNET
 2. ČISTI ŠPORT
 3. ATF Sports
 4. Borba OD

Nymeria Build najboljši športni dodatki

Nymeria Build najboljši dodatki za kanal v živo

Velik ljubitelj oddaj televizijskih programov v živo? Brez skrbi, Nymeria gradnja na Kodi-ju nudi neverjetne dodatke in dodatke IPTV Kodi za vas!

 1. IPTV BONANZA
 2. ZRAČNO IPTV
 3. ATROIX LIVE
 4. SKYNET

Nymeria Build najboljši dodatki za kanal v živo

Nymeria Build Best Otroški dodatki

Če še vedno radi gledate svoje najljubše risanke in animirane serije, vas bo Nymeria Build on Kodi zabavala na najboljši način. Naslednji dodatki so priporočljivi za otroke.

 1. BOOM! KIDS
 2. POKEMON
 3. ANIMANIJA
 4. M-E-T-V Otroci

Nymeria Build Best Otroški dodatki

Kako namestiti Nymeria Build na Kodi Leia različice 18 ali višje

Ker je bila Kodi Leia različica 18 uradno predstavljena in od takrat deluje precej dobro, večina uporabnikov prehaja na to posodobljeno različico s kodi Krypton različice 17.6 ali novejše. Sledijo koraki za namestitev Nymeria gradnje na Kodi Leia:

 1. Najprej odprite program Kodi in Izberite “Ikona za nastavitev sistema”.kako namestiti nymeria build kodi
 2. Zdaj Izberite »Nastavitev sistema« možnost.kako namestiti nymeria build kodi na krypton različici 17.6 ali starejši
 3. Pojdi do Dodatki možnost in Omogoči neznane vire (upoštevajte, da se bo prikazalo opozorilo. Kliknite Da)kako namestiti nymeria build kodi na jarvis različice 16 ali novejše
 4. Zdaj se vrnite na glavni meni in Izberite »Nastavitev« možnost, Pojdi na “Upravitelj datotek” možnost.kako namestiti nymeria build kodi na firestick
 5. Izberite »Dodaj-vir« možnost in vrsta http://miniaturelife67.co.uk/repo in Izberite »V redu«nymeria build kodi prenesi
 6. Zdaj vnesite ime vira “Ezzerman”.kako dodati nymeria build kodi
 7. Vrnite se v glavni meni in Izberite »Dodatki« možnost.nymeria build kodi napake / ne deluje / popravki / navzdol
 8. Izberite the Škatlasto obliko (brskalnik z dodatki) ikono.nastavitev nymeria kodi
 9. Pojdi do »Namestitev iz zip datoteke« možnost in Kliknite Ezzerman.nymeria build kodi konfiguracijo
 10. Pojdite v glavni meni, Izberite dodatke možnost in nato Kliknite ikono v obliki polja > Izberite »Namestitev iz skladišča« > Izberite »M.E.T.V Repository« > Kliknite »Programski dodatek« > Kliknite »Čarovnik Ezzermana«.nymeria build kodi nastavitve
 11. Zdaj počakajte na obvestilo »Dodatek je nameščen«.kako namestiti nymeria build kodi na različici leia 18
 12. Pojdite v glavni meni > Izberite »Dodatek« možnost > Izberite »Programski dodatki« > Izberite čarovnika Ezzerman > Izberite »(Ez Wizard) Builds« > Išči »Nymeria Build (v.15)« > Izberite »(Ez Wizard) Fresh Install« (prikaže se okno, da namestite Nymeria, pritisnite gumb Nadaljuj).nymeria build kodi kritike
 13. Zdaj zaprite in znova odprite aplikacijo Kodi, da boste uživali v gradnji Nymeria.

Kako namestiti Nymeria Build na Kodi Krypton različice 17.6 ali novejše

Razlike med različico Krypton in Leia ni veliko. Vmesnik različice Leia je zelo podoben različici Krypton. Zato so koraki skoraj enaki:

 1. Odprite aplikacijo Kodi Leia v vašem sistemu.
 2. Kliknite “Sistem” možnost.
 3. Zdaj kliknite »Dodatek« in vklopite »Omogoči neznane vire« gumb.
 4. Zdaj se vrnite na glavni meni in Kliknite »Nastavitev« in Izberite »Upravitelj datotek«.
 5. Zdaj dodajte vir in vnesite http://miniaturelife67.co.uk/repo> poimenujte vir “Ezzermans”.
 6. Zdaj iz glavnega menija Kliknite »Addon«>Izberite “Brskalnik (v brskalniku z dodatki)”>Izberite »Namestitev iz Zip«.
 7. Pojdite v glavni meni>Izberite polje v obliki polja>Kliknite Namestitev iz skladišča> Kliknite »M.E.T.V Repository«>Kliknite »Programski dodatek«>Kliknite »Čarovnik Ezzermana« in zdaj počakajte na obvestilo.
 8. Pojdite v glavni meni>Izberite Možnost “dodatek”> Izberite »Programski dodatki«>Izberite čarovnika Ezzerman>Izberite »(Ez Wizard) Builds«>Išči »Nymeria Build (v.15)«>Izberite »(Ez Wizard) Fresh Install«.
 9. Zdaj zaprite Kodi in ga znova odprite, da boste uživali v gradnji Nymeria.

Kako namestiti Nymeria Build na Jarvis različice 16 ali višje

 1. Najprej v sistemu odprite Kodi Jarvis.
 2. Neposredno in Kliknite »Upravitelj datotek« možnost.
 3. Zdaj Kliknite »Dodaj vir«.
 4. Kliknite the “Brez” za vstop v vir.
 5. Vnesite ali prilepite “http://miniaturelife67.co.uk/repo ”.
 6. Zdaj poimenujte vir “Ezzerman” v razdelku z imeni.
 7. Pojdite v glavni meni>Izberite Sistem> Kliknite Dodatki> Izberite »Namesti iz datoteke Zip« možnost>Izberite čarovnika Ezzerman.
 8. Pojdite v glavni meni, Izberite Sistem možnost >Kliknite »Dodatki«> Izberite »Namestitev iz skladišča« >Izberite »M.E.T.V Repository«>Kliknite »Programski dodatek«>Kliknite »Čarovnik Ezzermana«.
 9. Pojdite v glavni meni>Izberite »Sistem« možnost> Izberite »Programski dodatki«>Izberite čarovnika Ezzerman>Izberite »(Ez Wizard) Builds«>Išči »Nymeria Build (v.15)«>Izberite »(Ez Wizard) Fresh Install«.
 10. Zdaj uživajte v gradnji Nymeria na Kodi.

Ocene Nymeria Build

Šli smo skozi različne platforme in poiskali ocene uporabnikov, povezane z Nymeria build Kodi. Eden od uporabnikov je imel pri pretakanju težave z medpomnjenjem, kar je lahko glavna težava pri vsaki gradnji na Kodi:

@nymeriabuild S to gradnjo imam težave s pufranjem. Imate popravek za to? Hvala.

– Pit Lane (@PitLaneRadio) 7. marec 2018

Čeprav mnogi ljubitelji pretakanja menijo, da je Nymeria gradnja ena izmed najboljših postavitev Kodija zaradi njenih lastnosti in ostrega barvnega vmesnika.

Hvala vam! ljubite gradnjo, zato nadaljujte z velikim delom. Cenim delo, ki ste ga opravili!

– Dr. Venture (@DrVentureYTube) 9. marec 2018

Nymeria Build Kodi ne deluje / Napake / težave

Napaka napake ni mogla biti nameščena

Do te napake pride, ko poskušate dodati ali namestiti skladišče dodatkov, medtem ko uporabljate Nymeria Build Kodi. Večina uporabnikov meni, da je to posledica Kodi VPN ali sestava neha delovati, vendar to ni tako.

Kako popraviti to napako?

Kot veste, se gradnja na Kodi posodablja občasno, kar je tudi razlog, da ni uspel namestiti skladišča in kaže napako odvisnosti. Najboljši način za odpravo napake je počakati. Če se ta napaka pojavi, ko poskušate dodati repozitorij v Nymeria Build Kodi, ga poskusite namestiti čez nekaj časa, ko bodo posodobitve opravljene.

Napaka pri povezovanju skladišča

“Ni uspelo povezati skladišča” je najosnovnejša napaka med poskusom nameščanja različnih sestav. Dogaja se, ko poskušate dodati URL in ime vira, da namestite Nymeria build na Kodi.

Kako popraviti to napako?

Če želite odpraviti to napako, najprej preverite internetno povezavo. Ta napaka se običajno pojavi, ko je vaša internetna povezava prekinjena. Če internetna povezava deluje v redu in napaka še vedno ni odpravljena, preverite URL in ime vira, ki ga dodajate. Če URL in ime vira nista prava, se bo napaka v povezavi repozitorija pojavila znova in znova.

Zavijanje

Ugotovili smo, da je Nymeria zgradila eno najbolj zanimivih zgradb zaradi svojih dodatkov in privlačnega vmesnika. Najbolj neverjetna značilnost te izdelave na Kodiju je, da ponuja različne kategorije za dodatke, kar vam omogoča lažje iskanje dodatkov za ogled vaših najljubših filmov, TV oddaj, športov v živo, animiranih serij in televizijskih programov v živo..

Upamo, da vam bo ta članek pomagal najti ustrezen vodnik in informacije, povezane z gradnjo Nymeria na Kodi. Če imate še vedno težave v zvezi z namestitvijo, nas lahko vprašate tako, da navedete spodnja vprašanja.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me