Športna matrica Kodi Addon: Priročnik za namestitev po korakih za Kodi Krypton 17.6

Športni Matrix Kodi addon ponuja pretočna črnila v živo za ameriški pokal športa in Fifa World. Ta dodatek je pravzaprav improvizirana oblika priljubljenega dodatka Pure Sports Kodi, ki je bil na voljo prek repoja Pure in Pure Repo je gostil Blamo Repository.


Vendar se je skladišče Blamo spustilo in vzelo vse te dodatke s seboj. Športni dodatki Kodi so zelo zadaj in zato ima pri uporabniku velik pomen Sports Matrix, ki je prednost pri vpn na kodi.

Shramba športne matrice Kodi Addon

Sports Matrix Kodi Addon je na voljo prek MasterZd Repo, ki ima vse odlične Kodijeve dodatke, kot so Neptune Rising, Uranus in Planet MMA itd. in od takrat so uporabniki Kodija ostali nemočni.

Tukaj je URL skladišča: http://kodimatija.eu/repo/

Kako namestiti športno matriko na Kodi Krypton različice 17.6 ali novejše

Za namestitev dodatka Sports Matrix Kodi v napravo sledite spodnjim korakom:

 1. Odprto Kodi > Kliknite na Nastavitve (gonilo) ikono) > Odprlo se bo novo okno in videli boste nekaj možnosti > Izberite Upravitelj datotek od razpoložljivih možnosti > Dvokliknite na Dodajte vir možnost.Kako namestiti športno matriko na Kodi Krypton različice 17.6 ali novejše
 2. Odpre se pogovorno okno in kliknite, kjer piše  > Vtipkajte http://kodimatija.eu/repo/ > Kliknite v redu > Poimenujte to URL kot “MasterZd“In kliknite v redu > Dvakrat preverite vneseni URL in ime in znova kliknite V redu, da zaprete pogovorno okno.Prenos športne matrice Kodi addon
 3. Vrnite se v glavni meni Kodi in kliknite na Dodatki na levem podoknu menija > Kliknite na Škatla ikono.nastavitev športne matrice na kodi jarvisu
 4. Zdaj kliknite na Namestitev iz zip datoteke možnost > Izberite MasterZd > Kliknite na repozitorij.masterzd-1.1.5 > Počakajte na obvestilo.zip datoteka športne matrice
 5. Ko se obvestilo prikaže, kliknite na Namestitev iz skladišča > Izberite MasterZDRepo > Odprite Video dodatki mapo > Pomaknite se po seznamu in izberite Športna matrica > Kliknite Namestite in počakajte na obvestilo.

skladišče športnih matric

Prenos športne matrice Kodi

Neposredni prenos je najpreprostejši način namestitve katerega koli dodatka in če se želite odločiti za ta postopek, sledite tem korakom:

 1. Prenesite Povezava MasterZd Zip mapa. (Http://kodimatija.eu/repo/repository.masterzd-1.1.5.zip)
 2. Odprite Kodi.
 3. Kliknite na Dodatki zavihek
 4. Kliknite na Škatla ikono.
 5. Zdaj kliknite na Namestitev iz zip datoteke možnost.
 6. Brskajte po sistemu in naložite preneseno zip datoteko > Počakajte na obvestilo.
 7. Kliknite na Namestitev iz skladišča.
 8. Izberite MasterZd Repo.
 9. Odprite Video dodatki mapo.
 10. Izberite Športna matrica.
 11. Kliknite Namestite > Počakajte na obvestilo.

Športna matrica navzdol / ne deluje / napake / popravki

Ni na voljo nobenih tokov

Ena najpogostejših napak pri dodatkih za pretakanje videoposnetkov drugih proizvajalcev je napaka »Ni pretokov na voljo«. Pojavi se med poskusom dostopa do toka iz dodatka.

Osnovni razlog za to napako je nerazpoložljivost ponudnikov ali pretočnih povezav. Drugi razlog je, da zaradi zamegljenega predpomnilnika odpadki ne uspejo prebiti povezav za pretakanje.

Popravi

Če želite odpraviti to napako, počistite predpomnilnik in ponudnike dodatkov in dodatek bo lahko preprosto prejel povezave za pretakanje. Preveriti je treba, ali je vaš dodatek posodobljen ali ne. Če je na voljo posodobitev, naredite to.

Ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Številni uporabniki dodatka Sports Matrix Kodi so poročali o tej napaki, ker je bil ta oglas prej na voljo s programom Pure Repo, ki ga je gostil Blamo Repository.

Pred kratkim se je skladišče Blamo ustavilo in vsi uporabniki Kodija, ki poskušajo namestiti ta dodatek v prejšnji vir, se soočajo s težavami odvisnosti.

Do te težave pride, če ima v shrambi nekaj manjkajočih datotek ali če je skladišče zastarelo.

Popravi

Namestite dodatek Sports Matrix Kodi iz repozitorija MasterZd (kot je navedeno zgoraj v postopku namestitve). Ker ni na voljo nikjer drugje kot v tem skladišču in ima posodobljeno različico Sports Matrix.

Zaključek

Uporabniki Kodi so Ace Stream-ji izredno priljubljeni zaradi svoje brezhibne izkušnje s pretakanjem. Le nekaj Kodi športnih dodatkov, ki zagotavljajo kakovostno izkušnjo in Sports Matrix, se je v pravem času uvrstilo v tekmovanje.

Povezave za pretakanje, ki jih ponuja ta dodatek, odlično delujejo, kar je tisto, kar je pomembno. Dejstvo, da ta dodatek posodablja čas za to, je odlična stvar, saj to kaže, da je ta dodatek tu, da ostane.

Vendar uporaba dodatkov Kodi za pretakanje sploh ni varna zaradi zasebnosti. Zato zaščitite spletno svobodo in pretakajte VPN brez strahu pred kakršnimi koli prevarami ali prekinitvami.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map