PureVPN Review 2020 – Ali je to dobro za Kodi Streamers? Preberite si dejanska mnenja uporabnikov v komentarjih

Ta pregled govori o storitvi VPN, ki trdi, da je najhitrejša Kodi VPN storitev na svetu; Tako je, govorimo o PureVPN. Ni dvoma, da gre za eno najbolj priljubljenih in zelo priporočljivih VPN storitev, vendar se drži svojih trditev?


Podjetje PureVPN ima sedež v Hong Kongu, ki ga ima 2000+ strežnikov, ki ponujajo 300.000+ IP-jev v 180+ državah; naj bo vrh storitve VPN.

V smislu podpore in zadovoljstva strank PureVPN zna poskrbeti za to. Zagotavljajo 24/7 podpora v živo in 30-dnevno jamstvo vračila denarja, ki jih nudi le nekaj drugih VPN storitev.

Zagotavljanje varnostnih atributov, kot so PPTP, L2TP, SSTP, OpenVPN & IKEv2 protokoli z 10 hkratnimi prijavami, PureVPN je gotovo vrhunski VPN, ki ga lahko izberete. Podpira vse glavne OS (operacijske sisteme), kot so Windows, Android, iOS, macOS, Linux, FireStick in FireTV, Roku, RaspberryPi itd..

Preberite ta pregled PureVPN in razkrijete posodobljene specifikacije.

PureVPN Kodi pregled

Prednosti PureVPNProti PureVPN
Lahko imate svojega namenski IP za pretakanje s KodiBrez brezplačnih poskusov, za razliko od Windscribe
2000+ strežnikov v 180+ države, ki imajo okoli 300.000+ IP naslovov, lahko imate katero koli od teh in pretakate s svobodoPolitika togega vračila
Ima namenski Kodi Addon (Oglejte si druge najboljše kodi dodatke)
Internet Kill Switch in NAT požarni zid da bi vas zaščitili v primeru prekinitve interneta med pretakanjem
7 dni garancije za vračilo denarja v primeru kakršnih koli težav ali nezadovoljstva
Podpora 24/7/365 Live Chat vedno na voljo
Pravilnik o ničelnem dnevniku da zaščitite svojo zasebnost streaminga Kodi
10 hkratnih prijav, da boste lahko s prijatelji uživali v potokih
Združljivo z usmerjevalniki, tako da lahko zaščitite svojo brezžično povezljivost
Največja zbirka strežnikov v P2P Optimizirani strežniki v Veliki Britaniji, ZDA in Kanadi za Kodi uporabnike

Pregled cen PureVPN

PureVPN ima tri različne pakete, mesečni, letni in ekskluzivni 2-letni paket. Cena za 1 mesec je 10,95 USD na mesec, ker njen letni paket stane ZDA 2,91 dolarja na mesec. Pred njimi so cene, ki jih ponuja PureVPN, ZDA 2,91 USD na mesec za paket 2 leti, kar je res odlična ponudba in veliko cenejša od expressvpn.

Takšnih ponudb in funkcij ne naletite po tako nizki ceni. To je zagotovo odličen paket in glavni razlog, zakaj so PureVPN zelo hvaležni.

Pregled strežnikov PureVPN

purevpn strežniki po vsem svetu

PureVPN ima več kot 750 strežnikov po vsem svetu; spodaj je prikazana njihova porazdelitev na celini:

pregled strežnikov purevpn

PureVPN Kodi Addon

Eden od razlogov, da imam PureVPN v programu Kodi pred drugimi ponudniki Kodi VPN, je ta, da ima namenski dodatek Kodi VPN, ki ga lahko namestite prek njegovega skladišča, njihov razvojni tim pa redno posodablja program PureVPN Kodi Addon, ki zagotavlja, da lahko uporabniki Kodija uživajo v njegovem storitve s pomočjo tega dodatka Kodi.

Kako namestiti PureVPN na Kodi

Vsi uporabniki, ki uporabljajo Kodi Leia 18, upoštevajte ta postopek, da namestite dodatek PureVPN Kodi na najnovejšo različico Kodi-ja.

 1. Prenesite datoteko zip v shrambi PureVPN.Kako namestiti VPN na Kodi Krypton 17.6
 2. Odprto Kodi v vaši napravi> Pojdi na Dodatki meni.namestite vpn na kodi jarvis
 3. Kliknite na Namestitveni paket (ikona polja) > Zdaj izberite Namestitev iz zip datoteke možnost.kako namestiti vpn za pretakanje kodi
 4. Odprite zip datoteko Zip PureVPN > Počakajte na obvestilo.kako dodati vpn na kodi
 5. Vrnitev na Glavni meni Kodi > Pojdi do Dodatki meni> Odprto Programski dodatki > Kliknite na PureVPN> Kliknite Nastavitve dodatkov.purevpn za nastavitev kodi
 6. Pojdi do Konfiguracija VPN plošča > Vnesite svoj Uporabniško ime in geslo PureVPN > Kliknite V redu > Zdaj izberite strežnik, ki ga želite povezati s seznama.

varno pretakanje z vpn za kodi

Življenjska doba PureVPN

PureVPN ponuja občasno paketno ponudbo v prazničnem času, trenutno pa ne ponuja nobenega življenjskega paketa. Vendar pa ponuja ekskluziven 2-letni popust po ceni enoletnega paketa, tj. V ZDA2,91 USD / mesec.

Brez PureVPN

Na žalost je PureVPN brezplačen samo prevara, saj ne ponuja nobenega brezplačnega paketa, zato moramo to „brezplačno stvar“ poimenovati mit. Kljub temu PureVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja, kar skoraj pomeni isto stvar.

PureVPN Free alternative

Žal, če ne nameravate kupiti PureVPN za Kodi ali PureVPN za firestick in se odločite za brezplačno storitev Kodi VPN, vas moramo obvestiti, da so vedno ranljivi in ​​niso tako zanesljivi. Kakor koli že, tukaj je nekaj najboljših brez PureVPN alternativ:

 1. Windscribe
 2. Betternet
 3. ZoogVPN
 4. Skrij.me
 5. Goosevpn

Upoštevajte vse njegove funkcije in se prepričajte, da jih primerjate s funkcijami PureVPN Kodi. Dobili boste jasno sliko, zakaj priporočam, da namesto katerega koli drugega ponudnika VPN uporabljate PureVPN Kodi. Ena najvidnejših stvari je, da ima svoj dodatek Kodi za razliko od katerega koli drugega VPN-ja, ki trdi, da je vrhunski, vendar nima namenskega dodatka Kodi..

Preizkus PureVPN

30-dnevna garancija vračila denarja je plačana preizkusna različica, ki jo PureVPN ponuja uporabnikom brezplačno. V primeru kakršnega koli nezadovoljstva ali težav pri uporabi lahko uporabnik zlahka vrne povračilo. Vendar pa v diktatu PureVPN ni prostega preskusa. Verjamem, da ko boste PureVPN namestili na Kodi in ga uporabili, ga boste zagotovo začeli ljubiti.

Nadomestne preizkuse PureVPN

Ena najboljših alternativ za PureVPN je Celo VPN, ki ponuja dvodnevno preskušanje. Tako kot druge vrhunske storitve VPN tudi ta ne vodi nobenih dnevnikov.

Za zaključek

PureVPN je najboljša Kodi VPN storitev, ki ima veliko neverjetnih funkcij po zelo ugodni ceni. Z drugimi besedami, lahko imenujemo impresivno digitalno zaščito čim cenejšo.

PureVPN zajema skoraj vse vidike, ki bi jih moral imeti dober VPN. V tem pregledu PureVPN smo razpravljali o vseh vidikih in značilnostih PureVPN, da bi olajšali odločitev o nakupu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map