Kodi ni samo za predvajanje filmov in TV oddaj ali gledanje retro komedij. Uporabniki ga imajo najraje zaradi svojih najboljših kodi dodatkov, ki uporabnikom omogočajo pretakanje svojih najljubših dogodkov v živo, TV oddaj in drugih programov v živo.

Obstaja nekaj uradnih najboljših dodatkov za IPTV Kodi 2018 in obstaja nekaj odličnih vtičnikov za IPTV, ki so jih razvili tudi tretji razvijalci. Vendar se mnogi srečujejo s težavami pri nameščanju dodatkov ali dostopu do njihovih tokov.

Razlog je v tem, da so dodatki Kodi Live TV omejeni na geo in do njihovih tokov ni mogoče dostopati zunaj določenega območja brez podpore VPN v programu Kodi.

Kako namestiti Platinum Smart IPTV Kodi na Leia in Krypton

 1. Odprite Kodi > kliknite ikono zobnika (nastavitve).
 2. Izberite Upravitelj datotek.
 3. Dvokliknite Dodaj vir.
 4. Kliknite, kjer piše, in vnesite ta URL: „http://legionworldtv.com/wizard“ > kliknite V redu.
 5. Navedite ime tega vira medijev „Legion Repo“ in kliknite V redu > Dvakrat preverite URL in ime in znova kliknite V redu.
 6. Vrnite se na začetni zaslon > Kliknite meni Dodatki.
 7. Kliknite na ikono polja.
 8. Izberite Namestitev iz datoteke Zip > Izberite plugin.video.iptvplatinum.zip > počakajte na obvestilo.

Kako namestiti Platinum Smart IPTV Kodi na Jarvis različice 16 ali novejšo

 1. Kosilo Kodi.
 2. Kliknite Sistem > Odprto Upravitelj datotek > Dvakrat kliknite na Dodaj vir.
 3. Kliknite <Noben> in vnesite to URL: http://legionworldtv.com/wizard > Kliknite Končano.
 4. Poimenujte ta medijski vir Legija Repo > Kliknite Končano > Kliknite v redu.
 5. Pojdi nazaj k Kodi domači zaslon > Pojdi do Sistem > Kliknite na Dodatki meni > Izberite Namestitev iz zip datoteke > Počakajte na obvestilo.
 6. Pojdi do Legija Repo > Odprto plugin.video.iptvplatinum.zip.
 7. A obvestilo o namestitveni opremi se prikaže.

Platinum Smart IPTV Kodi Prenesi

 1. Prenesite  Zip datoteka > Pojdi do Dodatki.
 2. Kliknite na Ikona polja.
 3. Kliknite Namestitev iz datoteke Zip > Brskajte po sistemu in odprite preneseno zip datoteko > počakajte na obvestilo.

Planetum Smart IPTV Seznam kanalov

Tu je nekaj kanalov, ki si jih lahko uporabniki ogledajo na Platinum IPTV:

 1. NBC
 2. LISICA
 3. ABC Detroit
 4. WMYD TV20
 5. FXX ZDA
 6. Spike HD
 7. TRU TV HD
 8. Divja TV
 9. Svetovna ribiška mreža
 10. Hitrost HD
 11. Stavite TV
 12. Čas za film
 13. Omni 1
 14. Omni 2
 15. CNN HD

15 najboljših IPTV Kodi Addons za leto 2020

 1. iTV
 2. Sylvr
 3. BGTime.TV
 4. Napolniti! TV v živo
 5. Comet TV Live
 6. D8
 7. C31
 8. ECB TV
 9. Cerebro Prime
 10. CW televizijska mreža
 11. Darkzide IPTV
 12. ExPat TV
 13. Bonus.TV
 14. Boom Boom TV
 15. DFB TV

Najboljši dodatki za IPTV Kodi za različico Leia 18

1) iTV

Najboljši IPTV Kodi Addons

iTV je televizijsko omrežje s sedežem v Veliki Britaniji, ki uporabnikom omogoča dostop do svoje vsebine, ki se predvaja v spletu. Uporabniki Kodija lahko v živo prenašajo vse britanske kanale v živo prek iTV IPTV Kodi brezplačnega dodatka.

2) Sylvr

Sylvr IPTV Kodi brezplačni dodatek

Ko gre za kakovost in funkcionalnost pretoka, je Sylvr odličen, roke navzdol. Kljub temu, da ponuja le nekaj številk kanalov, je Sylvr obvezen dodatek v knjižnici Kodi. Bolje bi bilo, če bi le imeli nekaj raznolike ponudbe. Kljub temu dodatek deluje dobro, vmesnik pa je zelo uporabniku prijazen.

3) BGTime.TV

BGTime bulgaria iptv free addon

BGTime.TV je spletna bolgarska TV storitev, ki uporabnikom omogoča naročanje na njihove priljubljene bolgarske kanale. Uporabniki lahko snemajo, predvajajo in predvajajo želene kanale. Dodatek BGTime.TV IPTV je uradni dodatek za Kodijeve uporabnike, ki jim omogoča dostop do televizijskih programov in dogodkov v živo z registracijo v spletu.

4) Polnjenje! TV v živo

Napolniti! TV IPTV Kodi seznam Streaming

Napolniti! je omrežje za oddajanje za predvajanje filmov, TV oddaj, dogodkov v živo in športnih kanalov. Priljubljen je zaradi akcijskih vsebin, ki jih ponuja uporabnikom. Uporabniki Kodija lahko to storitev zlahka izkoristijo v svojih programih Kodi z namestitvijo uradne pristojbine! Dodatek za TVTV v živo v živo.

5) Comet TV Live

Comet TV Live iptv kodi seznam addon

Comet je televizijski kanal, ki oddaja vsebino žanra znanstvene fantastike, kot so odkritja, zgodovinske zarote, inovacije, izumi itd. Uporabniki Kodija lahko enostavno dostopajo do tega kanala v svoji aplikaciji Kodi, tako da v uradni repozitorij Kodi namestijo dodatek Comet TV Live Kodi iz uradnega skladišča Kodi.

Najboljši dodatki za IPTV Kodi za Krypton različice 17.6

1) D8

Najboljši IPTV Kodi Addons za Krypton različice 17.6

D8 je francoski TV kanal in uporabniki lahko enostavno dostopajo do tega francoskega TV kanala in si ogledajo videoposnetke prek svojega uradnega dodatka IPTV Kodi, ki je na voljo v uradnem skladišču dodatkov Kodi.

2) C31

C31 skupnost iptv kodi seznam Addon

Kanal 31 je domači televizijski kanal, osredotočen na informacije, izobraževanje, šport in zabavo. Je neprofitna skupnostna televizijska radiodifuzija s sedežem v Avstraliji.

Vsebina je predvajana z gore Dandenong, zajema nekaj neznanih zvezd in sidrišč iz Viktorije. Skoraj 90 programov se predvaja vsak teden in so domače produkcije.

3) ECB TV

ECB kriket IPTV kodi m3u addon

To je IPTV Kodi m3u s sedežem v Veliki Britaniji, ki zagotavlja prenose v živo z uradnih spletnih strani kriketne deske v Angliji in Walesu.

4) Cerebro Prime

Cerebro Prime IPTV Kodi m3u addon

Cerebro Prime je neverjeten dodatek IPTV Kodi m3u za pretakanje športnih dogodkov in zabave na Kodiju. Ponuja tudi tokove za filme in znanstvene vsebine.

5) CW televizijska mreža

CW Televizijsko omrežje iptv kodi plačano

CW Television Network je ameriška televizijska mreža, ki predvaja nekatere najbolj priljubljene oddaje, kot so Flash, Jane Virgin, iZombie, Jessica Jones, The Vampire Diaries itd. Njeno delovanje nadzoruje The CW Network, LLC, sedež pa je Burbank, Kalifornija. Uporabniki Kodija lahko enostavno gledajo vse oddaje, ki so na voljo v CW Television Network, tako da namestijo ta najboljši plačljivi dodatek IPTV Kodi.

Najboljši dodatki za IPTV Kodi za različico 16 Jarvis

1) Darkzide IPTV

Najboljši IPTV Kodi Addons za različico 16 Jarvis

Ena stvar, ki bi vam lahko po branju imena prišla na misel, je njena vsebina grozljivk IPTV Kodi, plačani dodatek. Vendar pa ni! V resnici je eden najboljših dodatkov za IPTV za pretakanje kanalov iz regij, kot so Norveška, Danska in Švedska. Ima zelo kakovostne tokove, vendar se boste morda soočili s težavami z jezikom.

2) ExPat TV

Expat TV UK Iptv kodi plačan dodatek

ExPat TV je odličen plačljiv dodatek IPTV Kodi za pretakanje vsebin, ki so omejene samo na Veliko Britanijo. Uporabniki lahko namestijo ta programski dodatek v živo in predvajajo svoje priljubljene filme, TV-oddaje itd. Iz kanalov, kot je BBC iPlayer.

3) Bonus.TV

bonus.tv ruski iptv kodi prenesi

Bonus.TV je ruska radiodifuzna storitev, ki uporabnikom omogoča pretakanje svojih priljubljenih ruskih, ukrajinskih in nekaterih mednarodnih kanalov. Uporabniki si lahko zelo enostavno ogledajo filme, TV oddaje in poslušajo svojo najljubšo glasbo z nameščanjem dodatka Bonus.Tv Kodi.

4) Boom Boom TV

Boom Boom iptv kodi prenesi

Dodatek Boom Boom TV Kodi je resnično dvignil dodatek za igro v živo, saj je na voljo približno 1000 televizijskih programov v živo, ki jih lahko izbirate, ti kanali pa so iz različnih regij, kot so Velika Britanija, ZDA, Španija itd. Ta dodatek -on je pretresel skupnost in v kratkem času postal eden najboljših brezplačnih dodatkov za IPTV Kodi.

5) DFB TV

DFB TV nemški iptv brezplačno

DFB je uradna spletna stran nemške nogometne reprezentance, ki vsebuje vsa notranja poročila in tokove, povezane z tekmami in drugimi novicami. Uporabniki lahko namestijo ta najboljši nemški dodatek IPTV za pretakanje videov in novic, povezanih z nemško nogometno reprezentanco.

Platinum Smart IPTV Napake / Ne deluje / Težave

Preveri napako dnevnika

Ta vrsta napake se pojavi med namestitvijo skladišča ali dodatka zaradi manjkajočih datotek v skladišču ali prevelikih podatkov predpomnilnika.

Popravi

Popravite to napako v dveh korakih, ker je razlog negotov. Najprej počistite sistem in predpomnilnik dodatkov ter poskusite namestiti in odpreti dodatek. Če to ne pomaga, poskusite znova namestiti dodatek iz zanesljivega in posodobljenega skladišča.

Ni bilo mogoče namestiti odvisnosti

Napaka odvisnosti se pojavi, če uporabnik poskuša namestiti dodatek iz zastarelega skladišča / vira ali če je vir gostovanja izklopljen.

Popravi

Če želite odpraviti to napako, se pred namestitvijo dodatka vedno prepričajte, da je skladišče, ki ga uporabljate za namestitev dodatka, posodobljeno in deluje dobro.

Platinum Smart IPTV Kodi Ocene

Sodeč po pohvali, da Platinum IPTV dobiva po vsem svetu, ga lahko imenujemo najbolj priljubljen dodatek IPTV, ki je trenutno v igri. Obložili smo nekaj tvitov uporabnikov, ki se hvalijo s tem dodatkom:

@ platinumiptv2 ljubim moje kanale še vedno par. 6 mesecev in še vedno jo imajo radi!

– ADAM -aka- BIGZ (@bigz_cov) 31. marec 2018

Odličen iptv m8, vreden pravkar plačanega denarja za 1 leto tako srečen

– Gary Turner (@ GARYrfc1872) 5. marec 2018

@ platinumiptv2 Hvala, delam sijajno, tako velika izbira izgleda, da se nekaj mesecev ne bom selil iz televizije ??

– Bob (Animal) ™ (@Bob_Animal) 13. januarja 2018

Uporabniki so razvijalca dodatkov pohvalili tudi za njegovo podporo pri reševanju njihovih poizvedb:

Dobil sem to postavitev prejšnji teden in navdušil do zdaj. Tudi na sporočila je bil zelo odziven.

– Andrew Thomas (@twmscfc) 31. marec 2018

Zaključne besede

Dodatki IPTV Kodi, ki smo jih omenili na tem blogu, delujejo in so primerni glede na vaše potrebe in želje. Vse to so trenutno najbolj priljubljeni brezplačni dodatki IPTV, ki so na voljo na polici in niti enega od njih ne morete zamuditi, zato jih namestite in začnite pretakati v živo takoj. Kljub temu se prepričajte, da uporabljate kodi VPN storitev, medtem ko preizkušate neuradne dodatke Kodi za zaščito spletne zasebnosti.

Oglejte si naš vodnik »Kako namestiti VPN na Kodi«, če želite izvedeti več o njem. Lahko pa se odločite tudi za brezplačno storitev VPN Kodi, če zanj niste pripravljeni plačati. Vseeno pa priporočamo, da zaradi razlike v lastnostih uporabljate plačljivo storitev VPN. Upajmo, da bi do zdaj že razumeli, zakaj potrebujete VPN za Kodi s tem dodatkom.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me