Seznam najboljših aplikacij FireStick, ki so na voljo v trgovini Amazon App Store za leto 2020

Amazon FireStick se ukvarja z zabavo za rezanje kablov z veliko različnimi aplikacijami. Naprave, kot je FireStick, so razlog, da je kabelska televizija zdaj zastarela.


Amazon FireStick aplikacije omogočajo uporabnikom, da si ogledajo vsakega in vse, do česar imajo dostop na svojih televizorjih. Časi se spreminjajo in ljudje se ponavadi odločajo za priročne rešitve. Aplikacije FireStick zagotavljajo vrhunsko udobje in uporabnikom omogočajo prilagajanje knjižnice glede na njihove potrebe.

Obstaja na stotine aplikacij FireStick za vsako vrsto vsebine, naj bo to glasba, filmi, TV-oddaje, radio, šport, risanke in še veliko več.

Najboljša stvar, ki mi je všeč pri FireSticku, je, da za njeno uporabo ni treba biti pretočni ali tehnološki mojster. Vsakdo ga lahko preprosto uporablja zaradi svojih priročnih aplikacij, ki uporabnikom omogočajo ogled najljubše vsebine, ne da bi pri tem potrebovali poteg ali neomejene namestitvene postopke.

Prenesite najboljših 10 FireStick aplikacij za leto 2020

 1. HBO zdaj
 2. Hulu
 3. Crunchyroll
 4. Sling TV
 5. NBC Sports
 6. PureVPN
 7. SkyNews
 8. Trzanje
 9. Raziskovalec datotek ES
 10. BBC News

Zakaj potrebujem Firestick Apps

Aplikacije FireStick so tisto, kar izboljša izkušnjo pretakanja. Ko boste kupili Amazon FireStick, boste zagotovo morali raziskati aplikacije FireStick.

Najboljša stvar teh aplikacij je, da jih je veliko brezplačnih za prenos, kar FireStick bolj zabava za uporabo in prilagajanje.

V trgovini Amazon App so za vsako vrsto vsebine na voljo različne aplikacije.

10 najboljših aplikacij FireStick za filme in televizijo

najboljše aplikacije za firestick

# 1. Kodi

Kodi je brezplačna aplikacija, ki jo je mogoče namestiti v več operacijskih sistemov, vključno s FireOS-om. Na voljo je v trgovini Amazon App in če ga želite namestiti na svoj FireStick, ga lahko prenesete iz trgovine z aplikacijami. Za uporabo Kodija na FireSticku ni potrebna naročnina.kodi brezplačna aplikacija za požarno palico

Kodi ima na stotine dodatkov, ki jih je mogoče enostavno namestiti za predvajanje televizijskih oddaj, filmov, risank in športa v živo itd. Kodi je sam galaksija, ki omogoča raziskovanje zunaj njihove domišljije, tako da maksimalno izpolni svoje zabavne potrebe..

Če Kodi namestite na FireStick, bodo vaše potrebe po pretakanju različnih vsebin zlahka zadovoljene in ne boste našli nobene druge aplikacije. Ima zelo enostaven za uporabo vmesnik in ga je enostavno razumeti že v prvem srečanju.

# 2. Netflix

Nisi slišal izraza; Netflix in Chill?

Da, v napravi FireStick lahko uživate v Netflixu in zelo enostavno prenašate aplikacijo Netflix na svoj FireStick prek trgovine z aplikacijami Amazon.netlix tv prikazuje aplikacijo za amazon fire TV

Ko naložite aplikacijo Netflix, se naročite na želeni paket paketov in začnite pretakati najboljšo razpoložljivo vsebino.

Najboljša stvar pri Netflixu je raznolikost televizijskih oddaj in filmov, ki jih ima. Ogledate si lahko oddaje, ki se nanašajo na različne zvrsti, glede na vaše razpoloženje in okus.

Obstajajo številne trendne oddaje Netflix po vsem svetu, kot so Marvelsove serije Daredevil, Defenders, Jessica jones, The Punisher in številne druge TV-oddaje, kot so Stranger Things, Black Mirror in House of Card itd..

Netflix je res ena najboljših aplikacij za FireStick za pretakanje, ki je na voljo v spletu po zelo ugodni ceni in tudi v HD kakovosti. Nikoli ne boste čutili potrebe po prehodu na katero koli drugo storitev, ker je storitev preprosto čudovita.

# 3. HBO zdaj

HBO je brez dvoma eden najboljših in najstarejših igralcev hollywoodske zabave. Mislim, da ne bi bil zabavni geek, ki prejšnjega dne na kabelski televiziji ni gledal HBO.hbo zdaj zažene aplikacijo za tv stick

Spomnim se, kadar sem moral gledati film; najboljše mesto za nastop je bil HBO. Vsi najnovejši in legendarni filmi so bili na HBO-ju in bil je največji filmski kanal.

Vendar so se časi spremenili in zdaj smo že v digitalni dobi!

Zdaj lahko uporabniki dobite najboljše od HBO na napravah FireStick za gledanje svojih najljubših filmov. Aplikacija HBO Now je na voljo v trgovini z aplikacijami Amazon in jo lahko brezplačno prenesete. Vsebuje najnovejše in Blockbuster filme, pripravljene za pretakanje.

# 4. Hulu

Hulu je še ena odlična platforma za pretakanje, ki neverjetno deluje na napravah FireStick in FireTV. Hulu je ameriška vrhunska medijska storitev, ki ima številne kanale za gledanje TV oddaj in filmov.najboljša aplikacija za filme in TV oddaje

Hulu ima tudi svoje originalne televizijske oddaje, tako kot Netflix. Nekatere najbolj priljubljene TV-oddaje na Hulu so Priča o sluškinji, Grajski rock, Težavni ljudje, Prihodnji človek, Naključje, The Mindy Project in Looming Tower.

Poleg teh so na Hulu na voljo tudi nekateri vseskozi priljubljeni filmi, kot so Pianist, I Tonya, American Psycho, Jackie Brown in Shutter Island itd..

Tudi na Hulu lahko svoje najljubše športe gledate v živo, v njem pa je tudi oddelek za otroke, samo v primeru, da vaši otroci bingljajo ob gledalcih risank.

# 5 Pokanje

Crackle je aplikacija za pretakanje, ki jo je ustvaril Sony in je brezplačna v trgovini z aplikacijami Amazon. Ima vse najboljše filme in TV-oddaje, ki jih želite gledati. Crackle ima obširno knjižnico filmov različnih žanrov, kot so Action, Horror in Sci-fi.Amazon app crack za firestick

Uporabniki lahko preprosto ustvarijo svoj račun in začnejo dostopati do vseh vsebin, ki so na voljo v aplikaciji Crackle. Knjižnica sproti posodablja, dodaja najnovejše filme in nekatere najboljše filme o uspešnicah.

Sony crackle ponuja kakovostno pretakanje videoposnetkov z brezstično hitrostjo pretakanja. Preprosto namestite to aplikacijo FireStick in začnite svojo zabavno turnejo.

# 6. Pluton TV

Pluton TV je spletna TV storitev, ki ponuja več kot 100 svetovnih kanalov in na tisoče filmov in TV oddaj, da se pretakajo v splet.pluto tv aplikacija za firestick

Ima številne brezplačne kanale za pretakanje zabave, življenjskega sloga, novic, športa, iger, komedij in risank itd. Pluton TV ponuja tudi vsebine na zahtevo, ki vam omogočajo ogled najljubših filmov, kadar koli želite.

Pluton TV deluje z več platformami in operacijskimi sistemi. Na FireStick ga lahko enostavno namestite tako, da aplikacijo naložite iz trgovine z aplikacijami Amazon.

# 7. Crunchyroll

Ste ljubitelj anime, risank ali vzhodnoazijskih vsebin?

Če je odgovor pritrdilen, je Crunchyroll najboljša storitev pretakanja za vas. Ponuja pretoke za vse najboljše azijske vsebine, ki obsegajo več kot 200 azijskih dramskih predstav, več kot 900 Anime in še veliko več.najboljša aplikacija za požarno palico

Res je ena najboljših in največjih ameriških pretočnih storitev za gledanje azijskih vsebin. Ogledate si lahko vse priljubljene anime, kot so Dragon Ball Super, Attack na Titan, Naruto Shippuden, My Hero Academia, One Piece itd.

Crunchyroll objavlja tudi vse najnovejše novice iz panoge, s katerimi boste vedno na tekočem. Tako kot vse druge aplikacije je tudi Crunchyroll združljiv z različnimi platformami in operacijskimi sistemi.

Na polici ni veliko aplikacij, ki zagotavljajo tako raznoliko vsebino v odlični video kakovosti. Crunchyroll je treba poskusiti!

# 8. Sling TV

Sling TV je ena najbolj priljubljenih spletnih pretočnih storitev, ki so jo uporabniki po vsem svetu zelo cenili in jo najraje uporabljali.sling tv top app for amazon firestick

Kljub temu, da je omejena samo na ameriško regijo, ima Sling TV bazo oboževalcev po vsem svetu. Veliko število ljudi uporablja Sling TV za gledanje oddaj izven ameriške regije s pomočjo Kodi VPN.

Sling TV je bila prva spletna storitev za prenos v živo na spletu, ki se je pojavila na spletu in je takoj prebila vse ovire in si prislužila velik ugled. Še vedno velja za najcenejšo storitev za pretakanje najboljše vsebine.

Kanali lahko pretočite kanale nekaterih najbolj priljubljenih kanalov, kot so ESPN, CNN, FOX, NBC Sports, Bravo, National Geographic, Cartoon Network, History Channel, Fuse, Bet Star, FX, BBC America, TNT in mnogi drugi.

# 9. FreeFlix HQ

FreeFlix HQ je neverjetna nova storitev za predvajanje filmov, TV oddaj, Anime, Wrestling in Live TV na mobilnih napravah.brezplačna flix apk aplikacija za firestick

Omogoča visoko kakovostno pretakanje videoposnetkov tudi z načinom gledanja brez povezave. Film, ki ga želite gledati, lahko preprosto prenesete in ga pretočite brez povezave.

Ima zelo interaktiven uporabniški vmesnik z zelo enostavno navigacijo. Uporabniki lahko shranijo svojo knjižnico gledanja tudi tako, da se povežejo s svojim računom Trakt, saj ima vgrajeno funkcijo Trakt računa.

Uporabniki, ki raje gledajo filme s podnapisi, bodo zagotovo vzljubili to aplikacijo, saj vgrajeni predvajalnik ponuja podnapise za vse, kar pretakate.

FreeFlix HQ lahko uporabljate na mobilnih telefonih in televiziji Android, pa tudi na FireStick in FireTV.

# 10. TBN

Če ste spletni strežnik, ki si želi ogledati nekaj religiozne vsebine v spletu, potem je TBN aplikacija, ki bi jo morali imeti na svojem FireSticku.TBN požarna tv aplikacija

TBN je največja krščanska usmerjena televizijska mreža na svetu, ki si prizadeva za zbiranje krščanske skupnosti z vsega sveta in širjenje sporočila Jezusa in miru skozi oddaje v živo.

TBN je zgodovinski kanel, ki obstaja že zadnjih 44 let in še vedno dobro napreduje. TBN ima v lasti 35 velikih televizijskih postaj in 252 majhnih televizijskih postaj, ki predvajajo njegovo vsebino. Razen tega ima storitev satelitskega oddajanja tudi preko 70 satelitov.

TBN oddaja vsebine, kot so evangelijski koncerti, krščanski dogodki v živo, pogovorne oddaje, fitnes in zdravstveni programi, ki jih gostijo krščanski zdravniki, otroške TV oddaje, sodobni glasbeni videoposnetki o krščanstvu, serija za obogatitev zakonskih zvez, praznične posebne TV-oddaje, krščanske drame in celovečerne družinske, usmerjeni filmi.

Najboljše FireStick aplikacije za šport

Najboljše FireStick aplikacije za šport

# 11. Pazi na ESPN

ESPN je nedvomno najbolj priljubljena mreža športnih oddaj, ki obstaja že skoraj 40 let.Watchespn športna aplikacija za firestick Zaslužil si je velik ugled med športno ljubečo publiko, ESPN je bil od nekdaj zelo priljubljen pri ljudeh po vsem svetu.

Ljudje se več ne zanašajo na svojo kabelsko televizijo in so začeli sprejemati sodobni trend spletnega pretakanja. Pretakanje športov na spletu je ena najboljših stvari, ki jih vsak ljubitelj športa rad počne, in zelo malo je aplikacij, ki jih lahko izbirajo med vrsticami..

Watch ESPN je neverjetno spletno spletno mesto in aplikacija za športno oddajanje. Uporabniki, ki želijo gledati šport v živo na svojih napravah FireStick, lahko prenesejo in namestijo aplikacijo Watch ESPN iz trgovine z aplikacijami.

# 12. NBC Sports

NBC je eno največjih športnih oddajnih mrež, ki zajema vse večje športne dogodke, kot so NFL, nogomet, NHL, NBA, MMA, tenis, ragbi, boks itd.. nbc športi za amazonski firestickČe torej iščete aplikacijo, ki omogoča visoko kakovostno pretakanje športnih akcij na napravi FireStick, poskusite aplikacijo NBC Sports.

Z aplikacijo NBC Sports lahko na enem mestu uživate v prenosu v živo, najnovejših posodobitvah, urniku tekem in osvetlitvah.

Če ste ljubitelj nogometa in si želite ogledati angleško premier ligo v živo ali če se veselite prenosa UFC plačila na ogled v živo, bi morala biti NBC Sports aplikacija za FireStick optimalna izbira za vas.

Najboljše FireStick aplikacije za varnost

Najboljše FireStick aplikacije za varnost

# 13. PureVPN

Ko govorimo o pretakanju, bi morali biti prvi zaskrbljeni glede naše varnosti, ker so dandanes navidezne grožnje na prostem. purevpn varnostna aplikacija za firestickZato je nujno imeti varnostno aplikacijo, ki zagotavlja zaščitni obrazec za vohunjenje, da boste lahko uživali v brezplačnih pretočnih težavah.

Namestite aplikacijo PureVPN na svojo napravo FireStick in pretočite brez težav s pasovno širino ali napadi zlonamerne programske opreme. Z VPN na Firestick-u boste lahko dostopali do potokov, kanalov in programov, ki niso na voljo v vaši regiji.

Zasebnost je že od nekdaj zelo zaskrbljujoča pri številnih pretakalcih in PureVPN zagotavlja šifriranje višjega cenovnega razreda, da to zagotovi. Zato pri pretakanju uporabite aplikacijo PureVPN in pretakajte svojo najljubšo vsebino, ne da bi pri tem pogledali svojega ponudnika internetnih storitev ali organov.

Poleg tega, če v programu FireStick uporabljate Kodi, potem lahko prek VPN-ja na Kodi-ju odblokirate vse Geo-omejene dodatke. PureVPN je eden najboljših ponudnikov VPN in ima namenski dodatek Kodi za Kodi.

PureVPN ima več kot 2000 hitrih strežnikov v več kot 140 državah. Po potrebi lahko dobite tudi namenske strežniške strežnike. Izbira vrhunske storitve VPN, kot je PureVPN, je boljša kot uporaba brezplačnega VPN za Kodi na Firestick.

# 14. NordVPN

NordVPN je eden najbolj priljubljenih in zanesljivih VPN-jev za firestick med vsemi. NordVPN ima več kot 5000 strežnikov po vsem svetu v 62 državah. Omogoča vojaško šifriranje za varno uporabo interneta.nordvpn varnostna aplikacija za požarno palico Amazon

Vaši podatki naj bodo zaščiteni in zagotovite svojo spletno varnost z anonimnim pretakanjem po internetu. Preprosto namestite NordVPN FireStick aplikacijo iz trgovine z aplikacijami Amazon in uživajte v svoji FireStick izkušnji.

NordVPN se osredotoča na zagotavljanje kakovostne varnosti, tako da lahko uporabniki brskajo po internetu, ne da bi skrbeli za vohunjenje. Rezalniki za vrvice in pretočni štrenirji imajo raje NordVPN zaradi svojih neverjetnih varnostnih funkcij, ki jim omogočajo, da se ne lotijo ​​radarjev hekerjev in zlonamernih programov.

Uporabnikom omogoča povezovanje svojih naprav v javna omrežja, ne da bi jih bilo treba skrbeti za kakršne koli kršitve varnosti. V trgovini App lahko najdete tudi brezplačen VPN za Kodi, vendar vam ne bo nudil storitev ali funkcij, kot je NordVPN.

Aplikacije za Amazon Firestick za novice

Aplikacije za Amazon Firestick za novice

# 15. Sky News

Sky News je mednarodni kanal z novicami s sedežem v Veliki Britaniji, ki ponuja vse najnovejše novice z vsega sveta.aplikacija skynews za požarno palico Amazon Sky News je nagrajen kanal z novicami, ki je zelo izkušen pri pokrivanju različnih novic z vsega sveta z prikazom odgovornega novinarstva.

Sky News je eden redkih novic, ki je bil zelo znan in veliko ljudi se zanaša na njegove novice. Ljudje novicam, ki jih je posredovala Sky News, zaupajo zaradi svojih verodostojnih virov.

Prenesite in namestite aplikacijo Sky News iz trgovine z aplikacijami Amazon in bodite na tekočem z vsemi najnovejšimi posodobitvami novic z vsega sveta..

# 16. BBC News

BBC News je še en britanski informativni kanal, ki pokriva pomembne novice z vsega sveta in deluje 24 ur. bbc novice aplikacija za Amazon fire TVTo je najstarejše nacionalno omrežje za radiodifuzijo na svetu, ki obstaja že več kot 90 let.

Sedež BBC ima sedež v Londonu in v njem deluje več kot 35000 zaposlenih. Znano je kot najbolj priljubljeno spletno mesto, ki temelji na vsebini. Glede na veliko infrastrukturo in finančno moč ni radiodifuznega omrežja, ki bi lahko konkuriralo BBC-ju na spletu.

Najnovejše posodobitve v aplikaciji BBC News najdete v zvezi s športom, zabavo, politiko, socialnimi vprašanji, zdravjem, vremenom in številnimi drugimi kategorijami.

Najboljše Fire TV Stick aplikacije za glasbo

Najboljše Fire TV Stick aplikacije za glasbo

# 17. YouTube

Kdo še ni slišal za YouTube?

Kadar koli morate najti najnovejši glasbeni video, je prva možnost, ki se vam prikaže, YouTube. youtube-fire-tv-appJe res najbolj zanesljiva platforma milijonov ljubiteljev glasbe po vsem svetu.

Najboljša stvar pri YouTubu je, da lahko najdete skoraj vsak glasbeni video, nov ali star, in ustvarite svoj seznam predvajanja, da ga poslušate, kadar koli želite, namesto da bi pesmi vedno iskali. Poleg tega njegova priporočena funkcija prikazuje vse najnovejše in najbolj priljubljene videoposnetke, ki bi lahko ustrezali vašemu okusu.

Uporaba YouTube on FireStick je zelo enostavna, preprosto prenesite in namestite aplikacijo YouTube na svojo napravo FireStick iz trgovine z aplikacijami Amazon in začnite brskati po svojih najljubših glasbenih video posnetkih v HD kakovosti. Ustvarite svoj seznam predvajanja in raziščite več glasbe, kolikor želite, ker je brezplačna.

# 18. Spotify

Spotify je neverjetna aplikacija za pretakanje glasbe, ki jo je pred 9 leti začela švedska družba. aplikacija za spotify firestick musicSpotify je dom za milijone pesmi različnih umetnikov z vsega sveta.

Aplikacijo Spotify lahko namestite na napravo FireStick in uživate v glasbenem žlebu. Enostavno ustvarite račun Spotify in začnite ustvarjati seznam predvajanja z vsemi svojimi najljubšimi skladbami.

Spotify je brezplačna aplikacija za vse, ki z oglasi ne prekinjajo vašega glasbenega nasada. Prav tako lahko iz aplikacije zelo enostavno prenesete svoje najljubše pesmi.

# 19. Trzanje

Twitch sam je hčerinska družba Amazona, ki uporabnikom omogoča pretakanje svoje najljubše glasbe in prispevanje lastnih stvari.glasbena aplikacija twitch za požarno palico Amazon

V zadnjih 7 letih je Twitch pridobil veliko pozornosti javnosti in veliko uporabnikov se je obrnilo na Twitch, da bi zaslužilo denar s pretakanjem lastnih vsebin v živo. Številni uporabniki v storitvi Twitch v živo prenašajo svoje skladbe, igre in nekatere druge stvari in zaslužijo z ogledom.

Je res vodilna družabna video platforma na svetu, ki ima v povprečju 9,7 dnevnih uporabnikov. Od tega približno dva milijona uporabnikov prenaša svojo vsebino v živo na Twitchu.

Prenesite aplikacijo Twitch na napravo FireStick in se potopite naravnost v svet Twitch, da zdaj pretaknete svojo priljubljeno vsebino!

Najboljši IPTV za Amazon Fire Stick

Najboljše IPTV aplikacije Amazon Firestick

# 20. MrMC

MrMC je aplikacija IPTV, ki je na voljo za FireStick v trgovini z aplikacijami Amazon in ki jo je mogoče uporabiti za 2,99 USD. mrmc najboljša aplikacija Amazon firestick za iptvZ MrMC-om lahko uživate v številnih zabavnih stvareh, kot so glasba in TV-oddaje v 4K video kakovosti.

MrMC je mogoče povezati s strežniki Plex, Emby, TV slušalke in številnimi drugimi strežniki, s katerih boste lahko lovili v živo. Ima zelo pameten in privlačen vmesnik, ki je zelo uporabniku prijazen.

Prenesite in namestite MrMC zdaj in začnite gledati televizijo v živo na napravi FireStick s svojim internetnim protokolom.

# 21 TVMosaic Live

IPTV je na FireSticku nujno, da boste lahko v internetu gledali oddaje in programe v živo. tvmosaic v živo najboljša aplikacija za firestickPrenesite ga brezplačno iz trgovine z aplikacijami Amazon in uživajte v IPTV izkušnji.

TVMosaic Live ima zelo interaktiven uporabniški vmesnik, ki je zelo uporabniku prijazen, tudi oseba, ki prvič uporablja storitev IPTV, pri svojem upravljanju ne bo imela težav. Združljiv je z mobilnimi napravami kot tudi FireStick in FireTV. Uporabniki lahko enostavno gledajo televizijo v živo v standardni ločljivosti ali v ločljivosti Ultra HD, po lastni izbiri.

Podpira vse protokole IPTV signala, kot so http, https, hls, udp, rtp, rtsp streaming ad. Še ena odlika te aplikacije je, da lahko uporabnik vklopi podnapise in spremeni tudi zvočne posnetke.

# 22. Radiant IPTV

Če ste iz Bangladeša, stalno prebivate v tujini ali če ste ljubitelj vsebine Bangla, je aplikacija Radiant IPTV najboljša izbira za vas v FireSticku.sijoča ​​iptv aplikacija za požarno palico Amazon

Preprosto prenesite in namestite aplikacijo RadiantIPTV na svoj FireStick in začnite gledati televizijske kanale in filme v živo brez kakršnih koli težav.

Aplikacija RadiantIPTV je zelo majhna in je na voljo za brezplačen prenos v trgovini z aplikacijami Amazon.

Pripomočki za FireStick

pripomočki Firestick

Na seznamu aplikacij FireStick so na voljo številne pripomočke, ki jih lahko izberete, vendar so tukaj najboljše tri FireStick aplikacije.

# 23. File Manager Fire TV Dodatek

Ena najpomembnejših stvari za katero koli napravo je programska oprema za upravljanje datotek, ki uporabnikom omogoča upravljanje naloženega predmeta in drugih datotek. najboljša uporabna aplikacija za firestickFile Manager je aplikacija za FireStick, ki uporabnikom omogoča, da upravljajo svoj FireStick pri premikanju podatkov iz enega kraja v drugega.

Ima zelo enostaven vmesnik, ki uporabnikom omogoča zelo enostavno upravljanje s svojimi datotekami FireStick. Gre za namensko aplikacijo FireTV in FireStick in ima vse osnovne funkcije, kot so kopiranje, lepljenje, preimenovanje in brisanje.

Do vseh datotek v napravi FireStick lahko preprosto dostopate, še ena odlična funkcija te aplikacije pa je, da ima vgrajen pregledovalnik fotografij.

# 24. Raziskovalec datotek ES

Raziskovalec datotek ES je eden najpogosteje uporabljanih pripomočkov FireStick, ki ga v glavnem uporabljajo Streamers. najboljša uporabna aplikacija za požarno palico AmazonEden od razlogov, da se uporablja, je namestitev Kodija na FireStick. Kodi ni mogoče namestiti neposredno na FireStick, zato uporabniki uporabljajo metodo Jailbreak, za katero je potreben ES Explorer.

ES File Explorer velja za najboljšo aplikacijo za upravljanje datotek za Android naprave. Uporabnikom omogoča upravljanje datotek, razpakiranje prenesenih ali prenesenih datotek in namestitev aplikacij. ES File Explorer se lahko uporablja za prenos datotek prek FTP in za brisanje sistemske predpomnilnice in aplikacijskih procesov.

Ima več kot 16 integriranih jezikov, kot so angleščina, ruščina, japonščina, nemščina in še veliko več. Zlahka spremljate svoje zmogljivosti shranjevanja in z njim upravljate glasbo in fotografije.

# 25. Firefox za Fire TV

Mozilla Firefox je eden najboljših in najbolj priljubljenih spletnih brskalnikov po vsem svetu. aplikacija mozilla firefox za požarno televizijoFirefox zaradi svojih pametnih funkcij in odličnega dizajna široko uporabljajo ljudje po vsem svetu za osebno brskanje po spletu, pa tudi spletni oblikovalci in programerji.

Za razliko od drugih spletnih brskalnikov Firefox omeji čas nalaganja strani na določen zavihek in ga ne nabira v celotnem brskalniku. To pomeni, da drugi brskalniki postanejo počasni, če odprete številne zavihke, vendar se Firefox ne upočasni in četudi to storite, lahko zavihek preprosto zaprete, da zmanjšate zaostanek brskalnika..

Prenesite Mozilla Firefox iz trgovine z aplikacijami Amazon, začnite brskati brez težav in uživajte v številnih uporabnih vtičnikih brskalnika, da izboljšate svojo izkušnjo brskanja po spletu.

Zaključek

Amazon FireStick je priljubljen zaradi svojega potenciala prilagajanja glede na potrebe in želje uporabnikov. V trgovini z aplikacijami je na voljo na stotine aplikacij, ki jih je mogoče namestiti v FireStick za prilagoditev naprave.

Na kratko sem predstavil nekaj najbolj priljubljenih aplikacij, ki jih lahko namestite na svojo napravo FireStick, da izboljšate svojo izkušnjo in da imate vse na dlani. Po preizkusu teh aplikacij ne boste čutili potrebe po prehodu na katero koli drugo napravo. Vse aplikacije, obravnavane v tem priročniku, so najboljše aplikacije za Fire TV in FireStick.

Vse aplikacije, o katerih sem govoril v tem priročniku, so na voljo v trgovini z aplikacijami Amazon in upamo, da jih ne boste imeli pri iskanju in nameščanju. Poskusite jih preizkusiti vse.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map